За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 276
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Честито, Сиер!
Много хубава новина!   bouquet

# 256
Уаууууууууууууу, Сиер-ка, честито....Много хубава новина, наистина  Hug Ще чакаме да ни осведомяваш как вървят нещата и стискаме палци!
Джоя, помня, че за операцията ни на херния, като ни приеха и изискаха ехограф, а това на много малко места се правело...Спомням си, че онази от ехо-то в Пирогов не беше много съгласна, някакви фасони правИ, ама ни прегледа де, за нуждите на хоспитализирането ни-издаде документ. Дано да няма проблеми, ако ти се занимава можеш да я заведеш в Пирогов и да помолиш да я прегледат, с направлението (пък и без). Ще кажеш, че я боли коремчето и мисля, че няма да има проблем.Стискам палци!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 11:32 от Анонимен

# 257
Сиер, честито!!!!
май съм повлякла крак Heart Eyes
Евгени го приеха в ясла hahaha и го записах, а за Дари няма шанс за сега..2-ра резерва е, а всичко им било пълно.....

# 258
  • Popovo
Здравейте!Отдавна не съм се включвала в темата,но тази седмица ми е толкова натоварена,че дори детето си нямам време да видя.Започнах работа след две годишното си майчинство,но за мой късмет още първият ден излязох болничен.Нали имаме пчели и една така ме ужили по ръката,по точно по дланта и ръката ми се наду като на Помпай моряка стана.Нищо немога да хвана с нея.Но вече взе да спада и остана само гадният сърбеж.
   Първо да поздравя Сиер за супер новината. stork-boy stork-girl Лека и безпроблемна бременост.Стискам палци всичко да е наред когато отидеш на лекар за преглед. newsm10 Пожелавам си по често да чувам такива новини. newsm51
   joya защо не заведеш детето на педиатър.Много от детските лекари също имат ехографи и могат да  ви прегледат.Правихте ли кръвни изследвания или каквото и да е.Ако искаш ми ги покажи и ако мога да ти помогна с нещо питай.Само ако пожелаеш. Peace
   За съжалеие ние няма да дойдем на срещата.Много ми се искаше,но моят съпруг нали работи за воените,а при тях всяка заповед е предпоследна и постояно му сменят работното място и работното време.Та до последният момент незнам дали ще е свободен.А не ми се иска да пътувам по разни автобуси и влакове сама с Вили,като си я знам колко стой на едно място.Ако нещо се освободи съпругът ми поне до 20.06 ще бъде ли проблем тогава да си запишем стая.Но и това не е сигурно.Много ми се идва на срещата,малко да се разведря,че в този град където никой непознавам ми е доста скучо.
 И да ви попитам.Някой летял ли е със самолет от Варна до София.Искам да знам какви са цените на билетите.Или ако някой има адрес в нета да ми го даде. Praynig
 Приятен ден Ви желая! newsm03

# 259
  • София
mama_vesi при ухапване от пчели, ухапаното място се натърква веднага с чесън, за да не се подуе. Щом отглеждате пчели може да ти е от полза, ако пак се случи Hug

# 260
Киша, то май децата вече само в първите си месеци имат шанс да се вредят в редиците на яслите Simple Smile Не знаех, че приемат бебета на по няколко месеца... или чакат да станат поне на годинка?

Мама веси, на нас билетите ни излязоха по 25лв на човек (няма детски билети в случая), но ги купихме края на април. Отделно плащаш само за багаш, но имаш право на безплатен ръчен до определени размери. За пътуването ти трябва само акта за раждане на детето, когато са вътрешни линии. Надявам се де, поне така ми казаха по телефона... http://book.wizzair.com/?language=BG

# 261
  • София
Охоо, Сиерче едно голямо честито и от мен  Hug
Лека и безпроблемна бременност
Мойта кума също е бременна. Сега в неделя ни изненадаха, не искали по телефона както и ние, та изненадата беше двойна - за тях и за нас. Много се радвам за тях, защото след 4 години успяха. Изобщо тази година ще има много много бебета, а както се вижда и следващата  Heart Eyes
За градините - ние с Валето ще си се гледаме май поне до 4 годишна, пък после ще му мислим, нея и братчето живи и здрави дотам да стигнем.

# 262
Мама Веси, педиатърът ни даде направление, нямат ехограф.
Утре ще взема резултатите от кръвта и ще ти ги напиша. Нашето доки каза че не били притеснителни, но мен ми е странно защо са извън границите.  newsm78

# 263
Sier, честитоооо! Лека бременност и послушна кака!  Hug
Ох, Софи, хич няма да ти е лесно с Валето и бебе. При мен беше голяма лудница, Дани много ревнуваше като кърмех Ясен, все ходеше да ака и ме викаше да бърша дупе  ooooh! или измисляше нещо друго от сорта. Дано при вас да е по-лесно.  Simple Smile

# 264
Киша може догодина да ползваш предисмтво за Дари ако е приет Евгени.. с две думи ако сте приети в яслена група към одз може да приемат Дари на основание, че другото дете е в ОДЗ-то.. всъщност това е предимство за прием във Варна незнам при вас как е..
Аврора то това май е задължително с ревността..

# 265
Тук такова предимство носи цяла 1/10 точка  Tired Малкия не е класиран в градината на сестра му, но аз май повече се радвам, отколкото да се ядосвам...

За ревноста не е задължително, но е често явление. Имаше тема в "Нашите деца" преди време за обваботването на бъдещето братче/сестриче. При нас работеше. Обаче не помня как се казваше темата...

# 266
  • offshore & overseas
По новия закон са длъжни да приемат и тримесечни бебета, което е... ама хайде, да не се изказвам неподготвена, че не се знае на кой каква му е хавата.

Ревността изобщо не е задължителна! Naughty Някои деца, особено момиченцата, реагират по майчински (тоест стават грижовни помощници). Аз например съм била такава, а имайте предвид, че разликата ни със сестра ми е 2 години и пет месеца в моя полза.

# 267
Мяуче, и аз искам Никол да е така.
Тя засега е грижовна, тренира на една кукла.
А напоследък, да си похваля детенцето,
Станала е адски любвеобилна.
Всяка вечер се гушка, целува ме, гали ме и държи да легна до нея на дивана, (мястото и за приспиване) и ми гушка ръката като кукла. Ако не и дам ръка не заспива. Което е малко странно за нея. Защото винаги държи да е самостоятелна, и всичко да прави сама.
От една-две седмици имаме колело, и вчера му монтирахме помощните колела, Никол с един гаячен ключ, се въртеше непрекъснато около баща си, подаваше му винчтове, болтове, и там както се казват разните му чаркове  hahaha

# 268
  • София
Валето май ще е от ревнивите, като я гледам как реагира само като обърна внимание на друго дете, незнам какво ще правя, ще мисля в крачка като му дойде времето.
Иначе да си я похваля, вече може да кара колело Heart Eyes. От 2-3 дни си върти педалите на триколката, а повечето 3-годишни наоколо не могат. Даже и такова с помощни може. С физическото развитие е много напред, ще я правим спортистка  Simple Smile

# 269
Евгвни няма да го вземат в яслата, докато не проходи...класиран е, защото си кансидатства с набора-2008.в началото ще плащам, за да му пазя мястото, а Дари взима 0.1т за това и е 2-ра резерва и ще чака, ако някой евентуално се откаже.иначе нямали места, но ако се обади Пенка напр.,която е 160-та братовчедка на бате ни Бойко, със сигурност ще й вземат детето ,макар и да нямат места............

Общи условия

Активация на акаунт