За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 271
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Софи,сещам се как Валето се опитвапе да се повдига още на 3-4 мес., наистина напредва с физическото...пу-пу да е жива и здрава. Марти не загрява как става с педалите, опитвахме, защото ми се искаше да му вземем някакво колелце, ама явно ще почакаме.
Аз за яслите в момента хич не съм наясно, мин.година това беше едно от основните предимства. Желая успех на всички кандидати тази година! А за връзките...то е ясно, че като няма достатъчно места, всеки гледа да се "спасява"  Tired
Мартуш вчера и днес ходи без да плаче, много ми е спокойно така и радостно. Само дано да се задържи здравичък и др. седмица ще го опитаме цял ден...то нашата адаптация историческа стана...
Момичета и аз да питам, освен нас с Аврора някой друг ще се включи ли в неделя в зала Лиляна Димитрова на детския празник?

# 271
Привет и от нас!Вчера в яслата имаха тържество,Симо беше очарован от украсата.Бяха ги извели на двора с шатри,балони,знаменца и много музика и танци.Аз естествено не успях да се отскубна от работата,но пък са ми направили снимки.

Sier честито мила!!!Това е прекрасна новина  bouquet

# 272
Мама Веси, да ти напиша резултатите, ако ти говори нещо.
СУЕ - 30 (1-12)
лимфоцити - 24.9 (25-40)
хемоглобин  - 109 (120-160)
Според моя лекар няма нищо притеснително  newsm78

# 273
  • Стара Загора
Благодаря момичета, на 4.06 съм на преглед и надявам се да имам добри новини  Simple Smile

# 274
  • Popovo
joya не че искам да те изплаша,но с тези резултати и аз бих се притеснила.Хемоглобинат ви е нисък,СУЕ-то е ускорено.А я ми напиши колко са левкоцитите? Ускореното СУЕ говори много често за възпалителен процес,но моето мнение да си повторите изследванията.Неискам да се ангажирам с някаква диагноза,защото не съм лекар,но с тези резултати бих се притеснила и бих потърсила и второ мнение.А ДКК (диференциална кръвна картина) правиха ли ви.С този нисък хемоглобин и ускорена утайка трябва да ви се направи.Ако не са, помоли лекарката ви.Надявам се да се оправите и пиши какво сте направили. Peace

# 275
  • offshore & overseas
Хемоглобин 109 не е нисък за дете, но има и други показатели, които се гледат евентуално за установяване на някаква анемия или дефицит на в-ва. Показателят СУЕ е повишен и действително това може да означава възпалителен процес, но повишението не е значително. Мама Веси е права, повторете изследванията. Направете и допълнителни.

# 276
109 не е нисък хемоглобин, почти в границите е, за децата долната е 110. Джоя, пускахте ли ако за изследване? Тя по принцип с какво се храни?

# 277
Ех тази Калина.. какви устни само има.. много готина снимка Мяу..
по темата за Никол не мога да се включа освен за хемоглобина.. верно 110 е за деца границата..другото е че при изследване от пръстчето ако не са го боцнали дълбоко изтича повече лимфома (така мисля се казваше), а хемоглобина се мери на количество в капка кръв... така ми го обясни лекар когато Ники беше на 8м.. пуснаха му изследване на кръв от вената, което си беше ходене по мъките и се оказа че нищо му няма.. с дв думи не ви е проблемен хемоглобина..

# 278
  • София
Момичета, искам да споделя безкрайна си радост с 2 много прекрасни за мен новини. Най-добрата ми приятелка, която от 3 години бори стерилитет, с много сериозен мъжки фактор, днес има положителен тест след ин витро. А вчера разбрах, че други наши приятели ще си имат бебе през януари 2010.

# 279
  • София
Обичам такива новини сутрин  Heart Eyes Леко и безпроблемно да си дочакат новогодишните подаръци   ylinfant

# 280
  • София
Аз 6:30 съм станала и само си гледах телефона  кога ще звънне, а тя ми се обажда към 8 и вика "Да не те събуждам?"... А Явор е така ентуасиазиран с толкова нови чакани бебета около нас, че вчера ме пита кога ще правим номер 2  Embarassed

# 281
  • София
 hahaha така, така, хайде колко крака се провлачиха  Wink

# 282
ама момичета, това са моите изследвания  Embarassed
Мама веси левкоцитите 7.9 (4.1-10.5)
Не са ми правили ДКК, ако трябва ще повторя изследването, но се чувствам добре.
Нашраво се учиудих на резултатите.
Както и да е Simple Smile
Никол е ок, след лекаря, не съм и давала никакви сиропчета, нагъва яко череши и ака Simple Smile
Това е голяма радост в нашата къща.
Снощи я пратихме при баба и и дядо и, и за вечеря е изяла голяма купичка ориз с воденички, кремче и една купичка черепи.
Което за нея е голям пеир. Дядо и я похвалим, че много добре папка, а тя казала "къщи нама ам-ам".  newsm78
Което си е долна лъжа, напоследък гледам всяка вечер да има супеа и хвърлям ядене, а тя яде навсякъде другаде, но не и в къщи. Да не говорим че ориз не е кусвала, от пюретата на Хип, май иска сериозно да ми намекне за моето готвене  Embarassed

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:26 от joya

# 283
а тя казала "къщи нама ам-ам".  newsm78

Ех, тези добри баби и тези лоши, лоши мами. Моята свекърва всеки ден правела палачинки на Дани, щото в къщи нямало кой да прави на горкото дете. То в цялата ни лудница палачинките са ни кусура.

Рали, хубави новини.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 16:10 от AvrorA

# 284
  • Стара Загора
Честит празник на всички малки и големи деца и на всички, запазили детското в себе си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт