За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 274
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Хайде да са ни живи и здрави дечицата. Да ги радваме и обичаме и да се чустват щастливи!
Мартин не беше очарован от благотворителния празник, стояхме много малко, но поне видях Аврора- юнаците са много пораснали. Много ме изкефи Дани, какси водеше Яско за ръчичка. А той е много дръпнал. Минахме през обновения парк Заимов- има много игрушки и се качихме на автобуса после. Та Марто се разплака и там, май се уплаши...А като отидохме в залата явно му стана много глъчката и не се отлепи от мен.
От днес е със отвратителни гъсти,жълти сополи и зачервено гърло...тъкмо беше започнал да ходи с радост на ясла...Ох,  #Cussing out омръзна ми с тези болести. Дано да отмине бързо и да не плаче пак в яслата.
Хубав детски празник ви желая!

# 286
Честит празник на всички дечица! Да са ни игриви, любопитни, обичащи приключенията и много здрави!

Цвети, а моите много се забавляваха. След като тръгнахте имаше лакомства за децата и доста игри. Дани беше много активен - скача с чувал, дърпаха се с въже, танцуваха, получиха подаръци, много им хареса. Е, игрите бяха за по-големи деца, но и Яско се моташе на сцената и не се оплакваше.  Simple Smile Смятам да се включа и в Коледния празник, ако организират. Между другото в списъка видях и името на Киша и Дари, но не знам дали са били. Неприятното е, че и Ясен вчера следобед се събуди с Т и сополи. Не е много зле, лекуваме се.

# 287
     Здравейте момичета Simple Smile

Честит празник на всички дечица, много здраве и щастливо детство Simple Smile

От отдавна не съм влизала и писала, но прочетох за Сиерчето - Честито много се радвам  newsm51

На кратко за каката - станала е доста палава и ревнива,  понякога ми е много жал , и пак не ни приеха в градина  #Crazy

Малката - расте Simple Smile за сега сме само на кърма.На 21.05 бяхме на първата консултация - 5.300 кг.,  55 см. , а на 15.04 ни изписаха с мерки 2.850 кг. и 48 см.Simple Smile

Много ми липсвате и много искам да се видим  Hug,  дано да ми остава малко повечко свободно време за напред, че да се включвам в разговорите  Hug

Лека и спокойна вечер на всички  newsm51

# 288
AvrorA , значи ти си била....много ми заприлича на снимката на профила ти, но не бях сигурна и ми стана неодобно да ти се обаждам....по едно време се завъртях около вас, докато малкият рисуваше, но исках да чуя името му, за да съм сигурна............другият път ще съм по-смела Hug

# 289
Честит празник на патерица, на малките ни вече големи дечица!
Никол изкара чудесно, до обяд играха с Валентинката, след това заспа веднагически и следовед откарахме 5 часа в парка, имаме си награда за рисунка (малко пресилена, но все пак), и награда за най-малък танцьор.
Дивяа като луда, обиколихме всички колички, джипки и забавления, и някрая даже я мъкнах към къщи, нямаше сили да гледа, толкова беше уморена.
Много съм доволна от вчерашният ден, дано като изляза в болнични, да мога всеки ден така да я забавлявам.

# 290
Ние сме приети .. на есен с песен.. само 4 деца са приети без предимство... имаме 4 двойки близнаци в групата..
Вчерашния празник мина чудесно.. бяхме в аквариума и зоопарка  возихме се и на влакче.. човека е щастлив

# 291
  • София
Ние сме приети .. на есен с песен.. само 4 деца са приети без предимство... имаме 4 двойки близнаци в групата..
Вчерашния празник мина чудесно.. бяхме в аквариума и зоопарка  возихме се и на влакче.. човека е щастлив

Честито, sky*  Sunglasses Дано на Ники му хареса

# 292
  • offshore & overseas
Вчера при нас мина без особени емоции. С нищо не можах да зарадвам Халюшка или да й направя празника специален, но при толкова много работа и за мен самата приповдигнатото настроение потъна в ежедневието. Confused Може би ще компенсирам в близко бъдеще...

Честито, sky*, Калина също е приета, но не в ясла, а в детска градина. Ще видим как ще тръгне и чак тогава ще се зарадвам. Имам вътрешното усещане, че е за добро. И как иначе, като нямаме друг избор. Mr. Green

Нашето пътуване до Яев силно се разклати, заради промяна в морските планове. Ще видим какво ще измъдри семейният съвет-.

# 293
  • София
Мяуче, аз бих приела, че е за добро. Пък и при тоя проблем с местата в София, Халюшка (а и вие покрай нея) е направо късметлийка   bouquet

Дано ви се наредят нещата така, че да се видим в Яев.

# 294
  • София
Вчера при нас мина без особени емоции. С нищо не можах да зарадвам Халюшка или да й направя празника специален, но при толкова много работа и за мен самата приповдигнатото настроение потъна в ежедневието. Confused Може би ще компенсирам в близко бъдеще...

Същото се получи и при нас  Confused Подаръци имаше, но не можах да обърна внимание на Ева, да я изведа, и т.н.
Да работя удома се оказа голяма лъжица за моята уста-нито детето си гледам както трябва, нито работата върви нормално.

# 295
  • offshore & overseas

Същото се получи и при нас  Confused Подаръци имаше, но не можах да обърна внимание на Ева, да я изведа, и т.н.
Да работя удома се оказа голяма лъжица за моята уста-нито детето си гледам както трябва, нито работата върви нормално.
И аз се чувствам така и, понеже го правя от втория-третия месец на Калина, уж вече трябваше да съм попретръпнала и резистнетна към чувството за вина, ама тц, връхлита ме редовно.

От друга страна, само по този начин мога да прекарвам повече време с Халюша и да контролирам донейде рутината. С нашата професия поне имаме избор. Но съм забелязала също, че повечето хора смятат, че щом си си вкъщи, значи едва ли не можеш всичко да си вършиш по домакинството и си шапка на тояга, а то си е работа като всяка друга, даже е свръх натоварено на моменти (не се яде, не се спи, не се става от пецето), с гонитбата на срокове, с недоволните клиенти, със самообучението в ползване на най-различен софтуер, с нощуването на бюрото...

Знам ли вече кое е по-малкото зло. И от едното опитах, и от другото. Накрая намерихме трето решение. Наемаме офис в административното крило на блока, та хем да ме няма, хем да съм тук, ако съм нужна.

Дано не се окаже и това ни риба, ни рак. Twisted Evil

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 14:35 от Мяуче

# 296
Ние пък днес ходихме да потвърдим, че ще ходим във въпросното ОДЗ.. Ник от вратата висна на врата ми и ме гушка през цялото време..(включай и докато попълвам заявлението, което предизвика недоумение в директорката) Предусещам че наближават тежки дни.. има вероятност градината да излезе в ремонт обаче, което вероятно ще отложи приема за декември или незнам за кога.. та за мен това са добри новини..

# 297
И Ясен е приет в ясла, днес гледах списъците. Всеки ден ходим там за млечна кухня и той е свикнал с обстановката, играе си на площадките, това може би ще е плюс за по-бърза адаптация или поне така се надявам. Усещам го, че има нужда от контакти с деца, иска да си играе, а това в къщи аз не мога да му дам.
Киша, трябваше да се обадиш.  Simple Smile
Днес за 4-ти път звъня в Яев и променям датата на резервацията. Управителката сигурно вече е решила, че съм с психични отклонения.  Crazy  Joy Joy Последно ще пътуваме на 26-ти, ако разбира се няма нова промяна в графика на Владо.  Twisted Evil
Ако Мак е още на море кой ще пусне нова тема?

# 298
И ние играем там.. харесва му и като види децата отвън през деня като минаваме иска да влиза.. но до там.. говоря положително за яслата ежедневно.. има нужда от контакти, но той е малко дръпнат към непознати.. обича да играе с деца, но ако се едно-две.. група от деца или от хора винаги го стресира и стои като паралелизиран.. ох ще ви отровя живота с моите яслени вълнения от тук нататък

# 299
  • offshore & overseas
Споко, sky*, аз пък ще тровя с градинските си вълнения, че Калина ще е и с по-големи деца, на вс. отгоре, което се тълкува в общия случай като предпоставка за по-трудна адаптация.

Но вече споделих, че имам хубаво усещане. Струва ми се, че неслучайно е въведено туй изключение за децата, родени през януари, за което ние, естествено, хванахме последния влак, та пак ми става едно такова мило и смешно за любимата дата 31-ви, как си изпросих 31 рози и сега детска градина Laughing.  

Който много чете януарките, става като тях, ако и мнозинството да родиха през декември. hahaha

М/у другото, за Никсън също мисля, че ще ти поднесе приятна изненада! Hug

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 17:02 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт