За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 270
  • 302
  •   1
Отговори
# 1
Една срещичка?  Laughing

Идеята за нейде из България е да отидем някъде за 2-3 почивни дни. Да се видим, да си починем да подишаме нормален въздух.
Другите са ясни Simple Smile

# 2
  • София
Аз искам  Mr. Green

# 3
И аз съм навита винаги за пътуване, ама с мъже ли? И кога?

# 4
С мъже, без мъже ... кой както си иска, само без свекърви, моля!  Mr. Green
За кога... ще го измислим.

# 5
  • София
Хоп в новата тема!  Mr. Green

# 6
Хоп и аз да се запиша. Eeх някъде из България звучи супер. Трябва да е някъде по средата да им е удобно на всички, но ако ме питате предвид сезона най-добре на морето. Аз не че мога да дойда, но идеи давам  Laughing Това е защото много ми се иска да присъствам, но няма как за съжаление  Cry За водолейчетата да кажа, те също вода леят, та и те като рибките все на там ги влече  Mr. Green Hug

# 7
Морето е много далече ми се струва - това са си два дни път само. Мислех си за онзи хотел, в който Цвети беше ходила... ама не му помня името. Май някъде до Карлово/Казанлък беше.... И изобщо давайте предложения.

mama+vesi, не съм забравила да те добавя в списъка... ще го направя тези дни (че трябва да отварям фотошопа, а ме помързява... )

# 8
Аз съм за.. може ли в Еленския балкан, че да ни е близичко и на нас..

# 9
Само се разписвам.
Пламен ми е с температура от снощи 37,5-6 ...
Соплоив от няколко дни.
Пробива един кътник.
Дано е от това.  Confused
За всеки случай малко по-късно ще направим една консултация с лекарката...

# 10
Аз съм за среща и мога да предложа страхотно място, ама аз съм за без мъже, тоест без моя  :twisted
Защото ще мрънка, ще иска да си ходим, или ще мъчли и ще му е тъпо, демек ще ми развали настроението Simple Smile

Момичета имам един тъп въпрос, ама да си попитам да не се излагам, пред чуждите хора поне Simple Smile
Колко са млечните зъби?
Аз знам за 20 и толкова има Никол. Но снощи както си седеше почна да си сочи венеца и да плачка, дзверихме се с мъжът ми,ч удихме се, то мрънка милотои сочи. Едвам заспа буди се много, през останалото време виеше, сутринта стана и пак сочи точно венеца след последният кътник, опивах го нищо не усетих. Сега ще звъня на зъболекарката ни, но исках да ви питам, ак чакаме още зъби поне да не мъча детето да го водя  newsm78

# 11
Joya, млечните са 20. Да не се е прехапала? На моите често им се случва. Или пък да има някаква раничка...

# 12
  • Стара Загора
Само аз съм гласувала  Mr. Green
Айде бе, не ви ли се ходи тук-таме  Laughing
Надявам се, ако е някъде из страната да мога да дойда и да се запознаем наживо  Wink

# 13
Мак, няма как да се е прехапала, сочи венеца след последният кътник и като го натисна, прави физиономия и казва че боли.
Аз писах че мис е ходи, ама не гласувах, айде един глас и от мен, за извън София.

# 14
Да сА цопна и аз... Sunglasses
А за срещата съм пас, защото не вярвам, че ще може да се получи организацията. А след няколко неуспешни опита вече ще си чакам да се организирате...Извинете, просто съм откровена  Wink Нали съм си песимист, не вярвам да се получи, защото ние в София не можем да си направим среща (за общ рожден ден се канихме), та камо ли за пътешествие.  Иначе подкрепям!!! Мак, там може да вдигнем комплекса във въздуха  Crazy Ако се насочим за там, да е по- ранко, ама всъщност за където и да е, пак си трябва по- рано да се запази. Все пак гласувам за София, но оставям вратичка за някъде из страната. Peace
Мартушът също не яде готвено, ама той пък и зеленчуци не ще- никакви. Не иска да опитва хич...аз само питам, ако не иска- ОК. И на мен има да ми се връща, де... Rolling Eyes Ама и месо не яде...само сиренце, млекце, хляб, плод и...боклуци- плодови пресни и кисели млека, желирани бонбони, зрънчо, шоколад... Embarassed Определено ме притеснява заради това, че ми боледува и му е слаба имунната система. Иначе вярвам, че някой ден ще пряде, въпросът е да е здравичък.Аз самата имам доста спомени, как са ме карали насила да ям разни ястия- сега не ги поглеждам, от градината също имам лоши спомени за манджите, та...до днес не предпочитам готвено. Джоя аз знам за 20 зъбчета, на нас ни остават 2 до 20.
Марти също обича водичката, но малко възможности сме имали досега. А за басейни- не бих могла да се организирам  Embarassed Като види река, фонтани и крещи "Гоама дУвааааа..."  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт