За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 264
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
Гласувах за "из българия" на майтап, а пък после видях, че повечето за това са гласували. Laughing. Аз най-вероятно бих се организирала за среща из София, въпреки, че досега не съм идвала  Embarassed.

# 16
  • София
Смелчаци Mr. Green
Аз на този етап съм пас Blush Петя все още ми е потенциален заразоносител, а и като знам, че се е опъпчил почти целия квартал...не ми се иска да рискувам да я събирам с много деца.
Ще видим обаче, кога ще бъде срещата Thinking

# 17
  • Popovo
Хоп едно записче и от мен.

mama+vesi, не съм забравила да те добавя в списъка... ще го направя тези дни (че трябва да отварям фотошопа, а ме помързява... )
Peace Няма проблем.Аз не съм от сръДливите. Mr. Green
  И аз гласувах за среща извън София.много ми се иска да отида някъде на разходка.Откакто съм се омъжила нямам много къде да ходя.В този град нямам познати,защото не съм от тук и вече ми се стегна душичката от стояне в къщи.Поне моят мъж се съгласи да отидем на гости във Варна при сестра ми за една седмица.Сигурно след 10май заминаваме,ако нещо не ни спре. Praynig Сестра ми си има бебче на 3 месеца и кака на 5 години, и когато попитам Вили:"Ти ще си играеш ли с кака Стели?",тя ми отвръща "Не.С беби".Много е горда,че е кака на беби Раличка,дори сме се разбрали,че ще дадем бибата на бебето когато го видим,за да не плаче.Поне така казва,но вечер си иска бибката да заспи.как ще я откажа незнам. newsm78
 Виждам,че коментирате яденето на децата.За моята дъщеря мога да кажа,че не е злояда.Когато иска яде до пръсване,но когато каже "Не",занчи "не".А плодове и зеленчуци обожава.Яде всички плодове който съм й предложила.Бананите ги сгъва като бонбони.Яде си и супи и манджи,но най й харесват саламите и всичко от рода на "зрънчовците",който аз най-много мразя.Но тъй като живеем при свекитата вечер задължително някой й носи нещо от този род.
  Вили обожава да се плиска във водата.Тъй като съм голям маниак на тема дезинфекция и стерилност,по смъртно неможе да ме накараш да вляза в басейн,та за дъщеря ми и дума неможе да стане.Колежката ми си заведе детето на басейн и се прибраха с конюктивит.а водата в басейните така мирише на хлорна вар,чак ми става лошо. Предпочитам морската вода,но и морето взе да става доста мръсно.Но все пак си има естествен дезинфектант - солта. Та за Вили първият път когато я заведохме на море беше на 6 месеца и дори неискаше да й потопим крачетата във водата.Много рева тогава.Но миналата година,вече на 1г.6м.,като я пуснахме във водата неможем да я извадим.Цялата гъбяса и посиня,но неизлиза от водата.И ако я изпуснем за момент хуква да се къпе.Вълната я блъска,тя пада,едвам се надигне и пак някоя вълна идва. hahaha Голям смях пада,но когато си тръгнем от плажа пада и голям рев.От Метро купихме надуваем басеин и лятото го пълня с вода,оставям го да се топли на южната тераса и след обяд я оставям да се плацика в него.А когато дойде време да я извадя от там си представете какъв рев пада.

# 18
Момичета, да си похваля детенцето, след първа среща със зъбаря. Явно не е бъзла като майка си и се е държала геройски, не е плакала и сама си е отваряла устата. Лекарят е казал, че има много здрави и хубаво подредени зъбки, и че няма да ми е мутантче с 24 зъба, не и расте зъб, а явно е яла нещо твърдо и си е натъртила венеца. Пратил я за всеки случай на снимка, ама устройството (не знам даже за какво говоря, никога не съм имала проблеми със зъбите и не са ги снимали)  било много голямо и не и влязло в устата, та и се е разминало. И даже намазала подарък от сестрата  Twisted Evil

# 19
Аз пък съм оптимист за срещата.. може би защото мнооого ми се ще да се получи.. Аз на 8 и 9 съм в Търново. та ако срещата я организирате за 10 да речем ще ми е супер удобно.. инак отива за 24 май..

# 20
  • София
И аз да се включа по въпроса със срещата - гласувах за срещата из страната, за да се видим и с други февруарчета. Бих предпочела да е около 24 май или след това, защото за тези празници вече имаме планове.

# 21
  • русе
И аз гласувах някъде из България, въпреки че наистина организацията ще е трудна! Може би юни месец ще е най-добре, първо да се постопли, а второ- да имаме време за избор на място, резервация и т.н.
Не познавам никоя от вас и ще се радвам да се запознаем!

# 22
      Здравейте момичета Simple Smile

Честит рожден ден на патерици и от мен на Нинката - жива и здрава и много щастлива  newsm51

Аз нямам много време, но лека по - лека влизам в крачка.

Аз за срещичка определено няма да мога да дойда, а много ми се идва.Ако се бяхме организирали Февруари щях да дойда, но по нататък някъде в София  със сигурност  съм с вас Simple Smile

Малката Ася сега е със запушено носле и вчера си плаках малко / като я чуя как хрипка / Sad  Аз също покашлям, но вчера дойде докторката на Янето от неонетологията прегледа я и каза, че е само нослето нищо надолу и да давам само вит. С.

Иначе за раждането - в 10:30 / вечерта / започнаха някакви смотани контракции, в 1:30 часа някъде бяхме в Майчин дом докато ме прегледат и напишат документите стана 3 часа.Контракциите бяха на по малко от 10 мин. , но с 1 см. разкритие.

Така в 4:55 се роди Асето 2900 гр. 48 см. / съжалявам ако се повтарям  Simple Smile  /

Общо взето този път мина по бързо, но и много ме болеше / може би и първият път щеше да ме боли толкова, ако преди това не ме бяха надупчили с бусколизин, спазмалгон, но - шпа и системка "уж за задържането" /

Бях ви казвала, че много искам този път да кърмя - така и стана, за сега сме само на кърма, ще видим резултата на първата консултация.Но по мои виждания сме по напълнили малко в бузките и пупата / по памперса гледам / .Дано да качваме, че да нямаме добавка  Praynig

Друго не се сещам какво да ви пиша освен, че ми е мъчно за вас и посещаването на форума всеки ден Sad

Нямам търпение да минат още няколко дни и да започна да излизам на разходки с малките, че вкъщи по цял ден откачам #Crazy

Лек, слънчев и спокоен ден от мен целувки на всичк
и  newsm51

# 23
Галя, ако имаш някакви въпроси за кърменето съм насреща  Hug (Обучавам се за консултант по кърмене, бях писала, но може да си пропуснала)

Срещата едва ли ще стане от днес за утре. Аз мисля за края на май или началото на юни, все пак ни трябва време да се организираме. Разбирам песимизма на Цвети, затова смятам да ви ръчкам здраво Heart Eyes Ако трябва и във фейсбук някои от вас, които нещо не се мяркат тук.

Ето едно предложение за хотел - http://www.hotel-yaev.com/index.html

# 24
  • София
То и аз не съм най-големият оптимист, ама хайде да е в страната  Grinning Мак, това хотелче е чудно, Ели също ходиха там миналото лято и са си изкарали страхотно  Peace Много модерен тоя фейсбук  Grinning
Яденето при Дани е на приливи и отливи. Ако един ден не спира да яде, то на следващият ще кара само на сок и кисело мляко. Най-много обича пилешка супа, задушени картофи, тиквички,зеле, търси във всяка манджа моркови, грах яде според настроението  Crazy  От плодовете яде банани, портокали, ябълка, круша. Миналата седмица баба й разкри съществуването на меда, та цяла седмица ядеше филия с мед. Много обича кисело мляко, всеки ден си изяжда една кофичка, прясното от скоро го намали съвсем - само няколко глътки, да ми прави компания с кафето  Heart Eyes Обикновено не подминава солети, зрънчото съм го забранила категорично  Crossing Arms, за това пък проклинам деня, в който разреших шоколада  ooooh! Като се сети за "шотолад" и става страшно, тръшкане, писъци .... а и не минава с едно парченце, трябва да се наяде с него (пробвах веднъж, кога ще спре да иска  Blush)

# 25
Айде и от мен едно предложени със площадка за деца, и доста добри условия на страхотна цена, поне така си мисля Simple Smile
http://www.kedar-bg.net
Яев също много ми харесва, и отдавна съм ,у хвърлила око.

# 26
  • София
А Петя пък бълнува "Колад, оче колад" щот аз съм зла и давам по едно парченце Tired

# 27
И двете места изглеждат страхотно, дано се организирате, защото съм сигурна че ще си изкарате супер. Само трябва да пазите децата да не цопнат в басейна, че аз настръхвам при открити басейни, Кристиан все натам го влече. Поне и на двете места вода има достатъчно децата ще са най-доволни. Аз си ги запазвам тези хотели във фейворитс, та като си идваме пак до БГ да ги посетим и ние, много ми харесаха. За шоколада какво да ви кажа, аз самата до ден днешен съм на принципа - без едно мога, но само с едно не мога, така че едва ли ще премине някога любовта към това сладко изкушение  Grinning

# 28
И аз съм за за някъде из България. Казвате кога и къде, но май май и аз като Джоя съм за без мъжо, че само ще мрънка да си ходим.
Гале честито за малката кукла да ви е жива здрава и много да ви радва  bouquet

# 29
запис,ще следя и аз за събирането.Рила ми е малко далечко да тръгна без мъжо,но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт