За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 278
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Anim  много ти благодаря.До сега изчетох 2 теми в задравословния точно за косата Hugмного ти благодаря.Пожелавам ви да минете леко!

# 46
  • София
Благодаря, на теб пожелавам същото Hug
Аз за сега само я обливам с водичка, мажа с фенистил, ако ми даде Tired Главно съм я оставила тя да води парада, размотава се по гащи Laughing

# 47
  • Пазарджик
Цоп и аз тук.Плиемате ли нови попълнения?Малко да се представя-казвам се Петя,омъжена,с 1 момченце(Иван-09.02.2007) от Пазарджик. Hug

# 48
  • Стара Загора
Добре дошла Петя  Hug
Анимче, скоро да се похвалите, че сте здрави Hug
Аз тихичко да ви кажа, че вече 4-ти ден сме без дневен памперс. Вчера и днес напикани гащи нямаме Laughing
Забелязвам, че и памперса за спането е сух - стиска душичката, но мисля да не бързам да го махам още.
Айде хубав ден, весели почивни дни и да сте здрави Laughing

# 49
  • София
Хехе бравос на Ивка Hug
А моята Петя ,понеже си се разхожда по гащи, вчера най-демонстративно ги свали и пусна един фонтан върху паркета Shocked ooooh! Така, че и ние нямаме напикани гащи smile3534

vancho1963 , кажи малко повече...гръдна обиколка, тегло в кг, височина в см Thinking
Шегувам се Laughing Добре дошла Hug
Не се сърди, от притеснение ме избива на кофти хумор Blush

# 50
          Anim това е темата за варицелата   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374906.0;topicseen  има жени които са много на ясно питай там Peace

Ние май откакто сме болни свалихме и памперса на обедният сън.Ще е докато тръгнем пак на ясла то се знае.
Добре дошла   vancho1963   bouquet

# 51
  • Пазарджик
С много добро чувство за хумор съм и защо пък да не ти отговоря Anim:гръдна обиколка-92,височина-164,килограми-43.Така достатъчно ли е? smile3503

# 52
vancho1963 добре дошла!  bouquet Песента от подписа ти беше фон на миналогодишния кърмачески клип.. Много мили спомени нявява в мен!
Аним стига чете.. и с четене и без четене варицелата си минава.. споко!
Браво на Ивка! Дано скоро и ние се похвалим така..

# 53
  • София
С много добро чувство за хумор съм и защо пък да не ти отговоря Anim:гръдна обиколка-92,височина-164,килограми-43.Така достатъчно ли е? smile3503

Въх помисли си, че се заяждам  Confused Пете, приятно ми е аз съм Валя  Hug
имах предвид мерките на детето, но и твоите са повече от добри smile3501

# 54
  • Пазарджик
Няма такова нещо Anim,приехго нистина с чувство за хумор-пък ти за детето си питала.Малкия се вижда в подписа ми колко е голям-височина 90,килограми 11.5. Hug

# 55
Аз намерих малко време да влезна във форума.Ние по празниците сме си в къщи,че още не можем да се оправим-Вико изкара една доста жестока гнойна ангина-4 дни беше с 39.5-39.8Т,а сега е с хрема....
Аним,Сиса дано бързо да завяхват пъпките.На една моя колежка детенцето и беше с варицела и тя се оплакваше че има страшно много пъпки,както по тялото така и по главата.
Vancho добре дошла  bouquet
Имам една молба-хайде някой да ми пусне паролата за албумчето,за да кача малко снимки,че не помня откога не съм слагала снимки:oops:,а  Embarassed не си я спомням

# 56
  • Пазарджик
Ехо,къде изчезнахте всички? newsm78

# 57
Здравейте момичета   bouquet
И ние по празниците сме си вкъщи и то болни! Като вас Аним, зелени сополи,но без варицела! Вие къде я хващате тази варицела , в яслите ли? И ние имахме в нашата ясла през януари, но на нас не ни  се лепна! Та така де, със сополи и температура бяхме и без антибиотик не се оттървахме! Пихме Зинат до снощи! Надявам се всичко да се е изчистило и в четвъртък да сме на ясла!
Утре е празникът на Русе и планирам една хубава разхотка, но дано не ми се объркат плановете! А, и аз съм ЗА среща някъде из BG, много ще ми е приятно да се запозная със всички ви наживо! Hug
Добре дошла ,Петя   Hug

# 58
  • София
Вие къде я хващате тази варицела , в яслите ли? И ние имахме в нашата ясла през януари, но на нас не ни  се лепна!

Каката я "донесе" от градината Rolling Eyes

Ехо,къде изчезнахте всички? newsm78

Аз съм дежурна тези празници Laughing Другите празнуват... Crossing Arms

# 59
Anim  Joy ще има дежурни с теб Grinning Ние си я хванахме от яслата,чаках от март месец .Вече сме много по  добре ,почти всички са с корички ,но ме е страх още да го изкарвам да не лепне още нещо.

да взема да сложа едно сайтче за мами които нямат работа,поне някоя снимка на бебо да направят Peace     
http://imikimi.com/main/view_kimi/3Ffa-1Vs

Общи условия

Активация на акаунт