Е а де?
нИ щЪ, ама кой ме пита, уууф айде че пак бяс, но----- куче ме гон-ни

ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА, НА ВСЯКА ОТГОВАРЯМ, ОБЯСНЯВАМ СЕ, АМА НАУМ!!!!
зА СЕГА ще е така.
Съвсем бях изключила за локума, та набързичко ходих и си взех една кутия
Майка ми го правеше за колита, аз за гастрита, баща ми за язвата 
А днес как е?
Добре, че бях полуизправена, та не се тупнах от раз, а просто се свлякох, не знам , нищо ми няма 
. Изчетох ми ввсички. Тиха Вода честит рожден ден на патерици
.
. Непрекъснато ме подкрепя и стимулира, нищо не ми каззва за командировките, а виждам че му е адски тежко и болно

, намира си някакво занимание и си чопли там нещо.... Абе растат ни дечицата, все по-осъзнати и самостоятелни ще стават.
Доколкото съм чела, при деца на тази възраст е нормално да са на приливи и отливи. Може да минат седмици, докато седне пак, но важното е, че свиква с него. Аз пък се сещам веднъж на две седмици да го извадя. Някой път въобще не ще и да седне на него, друг път го ползва като фотьойлче - снимах я тука - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361742&pid=11901780, един час стоя и зяпа детско, но не пусна и капчица в гърнето
. Ама ще й доде акълът, къде ще иде.
Айде, последен напън настана, утре в 5 за последно и после 6 дни лайф из лайф

. Тъпото е, че след празниците пак ще пътувам.
( от 6,30 те гледам горе 
Мога да ви затворя в буркан и да ви пратя,че да се спасите и вие от зловредното влияние на кораба
тъкмо се чудех,че в позволените неща няма локум (по повод това,че мисля да си направя козунак с локум) и ето - на,ти ме зарадва с тази новина. Утре мисля да пробвам
аз като гледам вървя стремглаво нагоре.... ям варени картофи с бял хляб ... комбинацията ме побърква:)
Храним се с Ам преди нощен сън и с кисело мляко преди обеден. И се одвива НОН СТОп
главата ще ми се спука
Щом работата ти носи удовлетворение и има кой да помага с Нинката ще се подредят нещата. А и така ще сте си по-мили с Ники
Вярно, че понякога ти идва в повече, но ти си печена мадама и ще съумееш да балансираш
И на мен ми беше много мъчно като пътувах зимата. Вечер преди да отида на вечерите, винаги гледах Лена на скайпа
Много 
бива ли да се притесняваш за такова нещо
Аз знам, че дори да не пишете нещо конкретно по въпроса щом съм го споменала и вие сте го прочели ще си помислите нещо хубаво, а ние само трябва да уловим положителната енергия 
Ако зависи от мен ще го пие докато стане на 10 години, но те пущините го отказват в някакъв момент и това е
Аз нямам нерви да се правя на идиот по 20 минути, затова ще махнем памперса някъде към първи клас 
Когато другите деца пълзяха насам - натам Лена биваше разнасяна само на ръце и ако имах глупоста да я оставя ...
Добре, че тогава беше топло и с мамите
обикаляхме улиците по цял ден - това ме спаси.
Но ако баща й пак се разболее и й лепне нещо ще го разфасовам и във фризера
Мисълта ми беше, че детенце е здраво и няма да ръси зарази 

, а другия гледа новините и си викат от единия до другия край на апартамента:

, ама сегааааааааа--аааа цЪъъ.