Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 852
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Сладурче - ама те бабите като са тук и той пак така, мен търси, избягва всички и само с мен,
Е а де?
 нИ щЪ, ама кой ме пита, уууф айде че пак бяс, но----- куче ме гон-ни Whistling Sick Mr. Green Stop
ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА, НА ВСЯКА ОТГОВАРЯМ, ОБЯСНЯВАМ СЕ, АМА НАУМ!!!!
зА СЕГА ще е така.

# 46
Гале, и Симона мина през такъв период - мама и само мама. Ама само мама. Shocked Точно както го описваш. Вие тука готвихте по 100 манджи и облизвахте къщите по 5 пъти на ден  Mr. Green а аз едва се хранех. Толкова беше залепена за мен. Сега пак е, но доста по- малко. Вечер се заиграва с баща си и през деня е по-самостоятелна. Е, кенефа си е кенеф и там задължително е с мама. Mr. Green Така, че е етап и ще мине.  Hug

# 47
Мами, не съм ви чела, само попрегледах и не мога да не кажа : Таш, златна да беше нямаше да те обичам толкова много, миличка  lovekiss Съвсем бях изключила за локума, та набързичко ходих и си взех една кутия  Laughing Аз пък знам друга рецепта - едно парченце се накисва от вечерта в чаша с мастика и сутрин на гладно се хапва  Peace Майка ми го правеше за колита, аз за гастрита, баща ми за язвата  Laughing Деска, ако искаш пробвай и ти  Hug
Ташинко, твоите предположения за еко продуктите вървят аха-аха към верни  Wink

Ели, цял ден те мисля и ми е криво, криво  Confused Исках да ти се обадя, но батерията ми падна и не успях  Confused Исках просто да кажа, че съжалявам, че пропуснах да пожелая скорошно оздравяване на Лена  Heart Eyes  Hug А днес как е?

Аз днес припаднах в оранжерията  Rolling Eyes Не знам как и защо, но беше изключително кратко, а Сашо разбра едва когато ме извика , а аз му казах, че не мога да отида, понеже съм в хоризонтално положение  ooooh! Добре, че бях полуизправена, та не се тупнах от раз, а просто се свлякох, не знам , нищо ми няма Rolling Eyes

Утре ще ви чета и надявам се отразявам, че гледам доста сте пописали  Heart Eyes

Лека вечер!

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 12:02 от Росица Петрова

# 48
Привет бонбони...много ми липсвате вече  Hug. Изчетох ми ввсички. Тиха Вода честит рожден ден на патерици   bouquet.
.......
Бях се настроила да ви пиша много неща, но току що говорих с Ники и много се сдухах.  Tired . Непрекъснато ме подкрепя и стимулира, нищо не ми каззва за командировките, а виждам че му е адски тежко и болно  Cry

# 49
Жу, да ти кажа все като минаваме покрай вас си мисля, дали някой ден няма да е гот да ти дойдем на гости в дворчето. Добре, че стана дума, все ми беше неудобно да питам  Embarassed Радвам се, че операцията е минала добре. Как се чувстваш? Виждаш ли вече или още е рано да се каже?
Утре ако не ни мине нещо по пътя идваме с Лучи в Младост да пием сутрешно кафе. Ако някой не си е дал тел. на лични да го направи сега  Grinning
Аз от днес съм с нещо като чейне. Мога да си го махам, но е добре да го нося макс. Мисля, че съм доста чаровна  Embarassed Скреч, този зъб ми беше израснал някак по-напред от другите и даже венеца пред него се беше смъкнал. До сега за толкова години всички зъболекари, които са го виждли само са цъкали с език и никой не се осмели да предприеме нещо. Както казах, извадиха го доста лесно и безболезнено и дупката съвсем не е голяма колкото един зъб. Сега с тези скоби ще придвижат другите един към друг. Така разправят, де.
Малко започвам да се притеснявам с пишкането в гърнето. Миналата седмица се присетих да го извадя и в началото Дара имаше няколко успешни опита. Аз реших, че и е дошло времето и се зарадвах, а сега от няколко дни нищо не пускал. Нарочно я събличам по-рано за баня и я оставям по голо дупе да обикаля около гърнето, а тя все се изпишква някъде по плочките. Аз не и се карам, само обяснявам, че трябва да пишка в гърнето. Дали действам правилно  newsm78
За празниците ще бъдем тук поне първите 3 дни, после май ще пътуваме до свекъра. Даже обмисляме да оставим Дара за някой ден при тях.
Катюшче, представям си колко ти е кофти. Важното е, че имаш подкрепата на Ники. Хайде погледни морето и релаксирай. Ще се върнеш, няма къде да ходиш.

# 50
  • някъде там

макар и на патерица на Просто_Аз и ТИХА ВОДА искам да пожелая много много здраве и усмивки

много изтървах нишката, но ще се включа за децата и играчките с днешния пресен случай
вече почти всяка вечер излизаме с Ема на квартална разходка, като задължително взимаме една от занимавките кофички и лопатки, количка с бебе или буталка, днес на люлките дойде и едно друго детенце което беше с кукла и количка, а Ема с буталката си, но очите и залепнаха за чуждата количка, да ама то детето неиска да си разменят играчките дори за малко, и нашта като писна ама ревввввв та чак въздух взе да не и стига, то говорих че сме излезли сега с тази играчка, че нейната количка с бебето си е вкъщи, то предлагах на люлки и пързалки да ходим да се разхождаме, не и не рев и чудо екна целия квартал, накрай я грабнах и я прибрах / Embarassed ама я пленсах веднъж срам не срам де/ прибрахм се дадох вода да пие да се кротне е няма спиране на тоя рев, накрая викам взимай си количката и пак излизаме, чак като влзязохме в асансьора се кротна, направихме един тигел на улицата и се прибрахме ......

за децата и храните навън Ема по принцип се храни само в къщо, но ако е някои плод за между храненията по-лесно е в движение, но обикновено сме сами, а ако не сме и давам само ако има и за другите деца, излезем ли да се рови в пясъка нито храна нито вода нося 

тези фулмастери на Цецето и мен ме заинтригувахе тези дни ще отида да проверя има ли ги в нашия Хиполенд  Peace

за био продуктите може да се каже, че не купувам такива, но пък от село си имаме разни неща, пиленце, зайчета, яйца, мерудийки, някои други зеленчук и плод, иначе и аз съм малко на приципа да ми изглежда добре и да ми е вкусно пък другото .........

аз имам две питанки :
1. има ли деца, които още да пият АМ - Елмира сутрин закусва с АМ и вечер цоква по малко, така и неможах да въведа някаква закуска като попара или нещо от сорта, изпива си АМ в просъница и после продължава да спи, а вечер май и е по навик цокването защото се храни супичка салатка и тва онова към 19.30-20.00
2. отвиват ли се децата ви нощем - от както се стопли прибрах спалния чувал, но дребната много обича да се метне върху одеалото и така може да си изкара ноща, като се пробудя по някое време и краката и ледени, чудя се какво да я правя

ами това е накратко и набързо от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

и още нещо какво решихте за националната среща ?

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 23:41 от renyto

# 51
  • София
Най-накрая сколасах с пране, чистене и миене. Днес се опитах да мия и прозорци, но с тая мойта ръка до никъде не ги докарах  Confused Утре ще продължа с опитите.

Гале, дано да е кратък тоя период на Никича, че много отчаяно и нетипично ми звучиш  Rolling Eyes Няма ли шанс скоро да си купите лаптоп? Вярно, ти спомена, че сте в затруднение, и наем плащате сигурно немалък. Дано да ви изпаднат парици отнякъде, на големия Ники някоя премийка да му дойде и да си се заимате, че верно не можеш да се вредиш на компа. Аз понякога изпитвам вина, че Василия много съм я дресирала на самостоятелност, не че съм си зарязала детето, де, но никога не ме търси, ако си имам работа и съм я оставила сама. Но пък от друга страна, в обратния случай съвсем ще го закъсам и нищо няма да мога да свърша, както съм без отмяна. Иначе като сме си двете, постоянно инициира някакви игри, но ако се забия на компа и види, че не я отразявам подобаващо  Blush, намира си някакво занимание и си чопли там нещо.... Абе растат ни дечицата, все по-осъзнати и самостоятелни ще стават.

Марианче, мисля, че действаш много правилно с гърнето даже  Peace  Доколкото съм чела, при деца на тази възраст е нормално да са на приливи и отливи. Може да минат седмици, докато седне пак, но важното е, че свиква с него. Аз пък се сещам веднъж на две седмици да го извадя. Някой път въобще не ще и да седне на него, друг път го ползва като фотьойлче - снимах я тука - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361742&pid=11901780, един час стоя и зяпа детско, но не пусна и капчица в гърнето  Joy. Ама ще й доде акълът, къде ще иде.

Оставям ви, че да имам половин-един час и лично време, не че вие не сте ми от личното време, де  Hug Айде, последен напън настана, утре в 5 за последно и после 6 дни лайф из лайф  newsm68

# 52
  • София
Рени, няма лошо да си пие АМ детето, млякото може да е само от полза на тази възраст. Щом я засища, какъв е проблемът - със сигурност няма да се ожени с шишето и бибата в устата и все някога ще прояде закуска Mr. Green Василия по принцип закусва към 9 - 9.30, ако случайно се е пробудила по-рано, аз предпочитам да й дам да си цокне АМ с бисквитка, вместо да й дробя попара и да я тъпча нетипично рано. После и давам някакво плодче за предиобедна закуска да си засити пак и си обядва нормално след това  Peace

И мойта мома се отвива, но аз вече съм се отказала да ставам да я завивам по сто пъти. Ако е завита плътно, се поти страшно много и трябва да й сменям възглавницата поред нощ. А най не търпи да са й завити краката, винаги е боса и с краката отвън  Laughing Но пък съм забелязала, че понякога се завива сама, значи ако му е студено, то си знае детето. Обличам я с по-плътна, ватирана пижамка, и най-много 1 път ако се събудя нощем я проверявам и я завивам. Ми не е истинала досега от това, че е била отвита  Peace

Лека и мека!

# 53
  • някъде там
Цеце благодаря ти за отговорите  Peace

лека и от мен мацки Wink
и аз се  Joy на кравиците  hahaha Креми  Hug цункай коремчето и Кари  Heart Eyes

# 54
Добро утро момичета-кокичета.
Мариянче, мерси за милите думи. Аз всъщност бях в Арбанаси ( тоест сега тръгвам от тук). Имаме още две срещи в Павликени и Плевен и живот и здраве се прибираме после. Дано е по спокойно по пътищата, че нещо тоя маршрут напоследък винаги е натоварен. С Ники се чухме още веднъж през ноща. Притеснявам се да не му идва в повече моето отсъствие  Tired . Тъпото е, че след празниците пак ще пътувам.

Роси, май дълъг пост подготвяш  Wink ( от 6,30 те гледам горе  Mr. Green ).

Цеце, и Нина спи само когато е отвита. Някакси засега успявам да я напъхам в чевалче, поддържаме по топличко и така.

Разгледах снимчиците в албумчето - ми много сладки деца, пък и майки видях.  Hug

изчезвам - довечера пак  Kissing Heart

# 55
Добро утро!

Катюшче, тази сутрин успях само да ви изчета  Hug

Хубав ден на всички!

# 56
Добро утро !
При нас времето е много хуваво за сега,дано не се развали,че съм му запланувала големи разходки и срещи.
Юлче,подозирам,че кораба майка всъщност си прави експерименти с нас и ни манипулира както си иска...така,че може и да си права.Май съм изиграла номер с мойте гъби Simple Smile Мога да ви затворя в буркан и да ви пратя,че да се спасите и вие от зловредното влияние на кораба
Таш Simple Smile тъкмо се чудех,че в позволените неща няма локум (по повод това,че мисля да си направя козунак с локум) и ето - на,ти ме зарадва с тази новина. Утре мисля да пробвам
Канеке толкова се смях със забтаната за кифлите и сладоледа.... а през това време се чудех какво ли означава задрасканото със линия куче ... сигурно да не драскаме по кучетата
За четенето на етикети съм в остър стадии на заболяването
Кремито благодаря ти за споделения опит!Аз още си тая надеждите да може да се излекува напълно без нищо друго,но каквото стане.Сега поне ми улекна,че все пак има начин,понеже не ми се иска да си я нося.Самата идея,че имам рана в себе си,ме кара да откачам.
Бояна Simple Smile аз като гледам вървя стремглаво нагоре.... ям варени картофи с бял хляб ... комбинацията ме побърква:)
Галенце,душичко мила - скоро ще се променят нещата.И Ная е същото диване в момента,но се надявам да започнат да се научават сами да си играят
Роска ще пробвам,ще пробвам. По-добре локум,отколкото картофи с хляб! А ти - спокойно.Може кръвното да е паднало за момента...имаш нужда от почивка!
Ренито - Да Да! Simple Smile Храним се с Ам преди нощен сън и с кисело мляко преди обеден. И се одвива НОН СТОп

ооох втори ден без кафе Sad главата ще ми се спука

# 57
Добро утро!

Катюш, ще се натъкмите към новото положение  Peace Щом работата ти носи удовлетворение и има кой да помага с Нинката ще се подредят нещата. А и така ще сте си по-мили с Ники  Heart Eyes Вярно, че понякога ти идва в повече, но ти си печена мадама и ще съумееш да балансираш  Wink И на мен ми беше много мъчно като пътувах зимата. Вечер преди да отида на вечерите, винаги гледах Лена на скайпа  Sad Много  Hug

Роси,  Naughty бива ли да се притесняваш за такова нещо  Crossing Arms Аз знам, че дори да не пишете нещо конкретно по въпроса щом съм го споменала и вие сте го прочели ще си помислите нещо хубаво, а ние само трябва да уловим положителната енергия  Mr. Green
Да се съобразяваш малко повече със себе си, че сезона едва сега започва Hug

Рени, Лена още пие мляко сутрин и вечер. Слагам й вътре по 3 най-обикновенни бисквити на Житен дар. Пие го със сламка  Grinning Ако зависи от мен ще го пие докато стане на 10 години, но те пущините го отказват в някакъв момент и това е  Mr. Green
Нощем спи на 20 градуса отвита. Не търпи дори и най-тънката завивка. Като я слагах в чувалче се потеше на вратлето и се получи онова ужасно схващане, което ни изплаши толкова (а и педи доста се шашна като й обяснявах по телефона, а за директорката на яслата ... - тя беше в шок жената). Все пак се оказа, че е настинала от потенето и от тогава като ставам до тоалетна нощем я завивам, но никога не ставам целенасочено само за да я завия  Embarassed

Марианка, мисля, че подхода ти към гърнето е перфектен. Като тръгне Дара на ясла съвсем ще се ошлайфат нещата, защото там ги паркират на гърнетата и ги забавляват известно време, а и те децата доста успешно си правят маймунджолъци едно на друго  Crazy Аз нямам нерви да се правя на идиот по 20 минути, затова ще махнем памперса някъде към първи клас  Whistling

Гале, знам за какво говориш  ooooh! Когато другите деца пълзяха насам - натам Лена биваше разнасяна само на ръце и ако имах глупоста да я оставя ...  Crazy Добре, че тогава беше топло и с мамите  Hug обикаляхме улиците по цял ден - това ме спаси.

Да ви мине бързо последния работен ден  Peace

Много ще се радвам ако мамите които ще прекарат някой от почивните дни в София ми се обади да се видим  Rolling Eyes Лена вече е О'К, пак пи антибиотик  Sad Но ако баща й пак се разболее и й лепне нещо ще го разфасовам и във фризера  #2gunfire Мисълта ми беше, че детенце е здраво и няма да ръси зарази  Party

# 58
На Лена баща й ходи ли на лекар? Питам ,щото Младен миналата година ни поддържа успешно болни с една негова уж лека хрема в продължение на месец.  Докара ни всички до антибиотик, а Дани пи и Вентолин, защото на 4 месеца не можеше да отхрачва още. Накрая изритах Младен при лекарката и се оказа, че е с бронхит и ушно възпаление. Тогава още той беше при вашата Иванова. Тя се държала саркастично с него ("два месеца  и още не си пробвал никакви бабини илачи и самолечение???") и той си дойде доста поувяхнал. Като си изпи чинно лекарствата, спряхме и ние да боледуваме и затворихме лабораторията за биологично оръжие.

# 59
Добро утро прекрасни мои,
 Simple Smile
 И тази нощ не спахме, диването си го мъчи нещо и това си е, взимаме го при нас и  е едно въртене , у-ж-а-с,
 Сега единия Ники е на балкона и вика в несвяст Wink, а другия гледа новините и си викат от единия до другия край на апартамента:
"м-и-ллл-ооо"  hahaha Heart Eyes Mr. Green
 Живооот.
А иначе няма скорро шансове да светне при нас, в смисъл такъв да се опаричим , сега ще оставяме колата за як ремонт, че все отлагахме, ама и много пари ще ни струва, че съединител;и още някаква част, извинете, че ви пълня главата с наши проблеми, просто незнам на кой да кажа,
В чуденка сме да намалим вноските по кредита з аколата, ама сега условията са толкова куци, че от където и да го погледнеш сме на яка загуба и няма смисъл, а сега отлитащите пари за кредити са много и аз като не работя е трудно. Лаптоп мислим да поръчаме на един познат, който ще си пътува от Англия, че ни обади добра цена, но просто няма от къде да заделим и да си вземем, а други важни неща има за взимане, от делно на мъжо му съобщиха, че ще трябва да си вземат по 1 седмица неплатена отпуска, заради кризата и да спестят малко пари фирмата, с една дума разбирайте 1/4 от заплатата пфуу няма я! Sad
 Но, това не е най-важното, важното е че сме добре/живи и здрави/, заедно сме и сме много, много щастливи. нямам оплаквания, НО,,, винаги има и това НО, спънки и препъни камъчета, бол.... newsm78
В едно от регистрираните ми желания за ОДЗ до нас - Ники е 45 номер,  в списъка, дано стане за есента, че незнам иначе. Ще видим със сигурност края на Май месец, че тогава ще се изяснят много неща, кой-кого.
Ники е в този си "мамин период" вече доста дълго време, аз затова се и притеснявам. Той е много самостоятелен бил и защото аз винаги съм си вършила всичко без да ми прави проблеми и инат се чувствам така задушена!
Усещам че е нормална реакция, иска да е до мама, защото аз съм с него по цял ден и връката ни е много силна, но поне преди като видеше татко си и ме зарязваше, а аз грейвах защото се отделях от него малко-от малко Simple Smile, ама сегааааааааа--аааа цЪъъ.

Знаете че бих ви написала по една-две думички, но не съм чела с подробности,а само нахвърлих пост след пост//// Гледах да използвам намалението да седна да попиша,че ми липсва писането тук,....
дано липсвам и на някой от вас, айде не на всички, ама поне на половината.... хахахахха
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Hug  bouquet
Отивам да си гледам зверчо.
всички неразположения да отшумяват и всички деца да слушат, че ей сега ще дойда да ги боричкам.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт