Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 839
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от нас ако все още ни помните.Аз редовно ви чета,но не пиша.Нямам време.Никола е страшно див и единствено когато спи мога нещо да направя.Ние бяхме отново в ремонт и месец и нещо бяхме при мама в Трявна.Изкарахме добре,но тати много ни липсваше.Никола все още не се е разболявал от нищо и много се моля да е все така baby_neutralОтдавам го на кърменето,но дали е така...Сега гледам как майките с малки бебоци си се разхождат на спокойствие по паркове и градинки ,а при нас е нещо страшно с това диване.Бяга като луд.За сега чао,че спи и да посвърша нещичко все пак.

# 286
Извинете за малко смотания пост, но нямам настроение и ще пиша, само заради това че съм свикнала да пиша, а не че имам да казвам нещо конкретно.
Добре сме, гледаме се и дивеем навън, радвам се че имам възможността да се видя скоро с повече мами от тук в Борисовата - Кате, Юле, почти опитах да ви изчета, но не става, тук в София ми е мисията невъзможна!
Ники не дава и това е!  Twisted Evil
Имам огромен грях към Лучи, че й обещах да се видим, да звънна но не го направих, не защото не исках, а защото просто не успях да организирам времето си, задачите си и да си почина. Но нека не развалям прекрасният й празник и й пожелая много здраве, щастие и любов в семейството.Бог да ги пази.!

Съжалявам за изпуснатата среща за неделя!
Съжалявам да съобщя, че ние се отказваме за Усоето!

Съжалявам, че денят ми тръгна с много романтика и любов, а сега съм така посърнала и нервна, отдавам го на предтсоящият цикъл и раздразнителността ми, затова прескочете поста ми  Embarassed Embarassed Embarassed
Мога да си мрънкам още, ама мисля че няма смисъл, тук не е изповедалня, а форум за дечицата ни Simple Smile

Прекрасен и усмихнат ден ви желая!
/от моите уста звучи леко смешно, пожеланието/ Naughty

# 287
Гале, да минава този ПМС по-бързо. То и аз ще зациклям тия дни и ще те подпомагам в мрънкането. Mr. Green

Моят ученик както винаги цепи минутата...думи нямам...трябваше да дойде в 4. Close

# 288
ПростоАЗ а какъв е точно модела на количката и какъв цвят е? Обади се като решиш да я продаваш и измислиш цена. Аз още не съм решила дали да купувам количка, но пък се запалих и разглеждам яко в продавалника, вече луднах от модели #Crazy, Crazy
Галенце  Hug
Скреч да си изкарате хубаво, ще ни липсваш Heart Eyes

# 289

Общи условия

Активация на акаунт