Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 844
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Креми, ако не планираш да слагаш други ваксини не по календар, следващата е на 6 години - ДТК и полио мисля, че е. Аз сега съм се замислила дали да не сложа ваксини за менингококи и за хепатит А и С, но още не ми се е избистрило решение.

Таш, супа от броколи:
Продукти - броколи (може да се добавят карфиол, тиквички, корен от целина), овесени ядки или ориз, половин глава лук, сол, чубрица, магданоз, целина.
Разделяш броколито на розички и режеш стебълцата, също и на карфиола. Задушаваш лука и стъбълцата 2-3 минути в малко мазнина и малко водичка. Ако ще слагаш корен от целина, задушаваш и нея. Доливаш вода, слагаш малко овесени ядки или ориз (и тиквичките и карфиола, ако слагаш) и вариш, докато поомекнат. Броколито се слага на края и се вари не повече от 7-8 минути, за да не се скашка. Супата става тъмна на цвят, да не се притесняваш.

# 256
  • София
Тук е паднала бомба днес. Да рапортувам, че много хубаво си изкарахме, както винаги. Качих няколко снимки /направих майско албумче по тоя повод/, само с Таш не съм пуснала, защото нямам разрешение и ще ми отмъсти жестоко  Whistling Пускам линк - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375845

Отивам да оправям детето, че пак окъсняхме. Днес като тръгвах в 2 заспа, върнах се в 5, още спеше, и я събудих насилствено в 6 и нещо, че да си изяде следобедната закуска  Shocked Племенникът голямо гледане я гледа, няма що  Laughing

Лека вечер!

# 257
Добро утро!

Цеци, благодаря за снимките  Hug Всички сте много хубави  Heart Eyes
Декорацията за сватбата е много приятна  Heart Eyes

Деска, как ти е кръста?
Браво за чудесния ден, който сте имали  Hug

Креми, едва ли ще затъпееш чак толкова  Crazy Може би си в такъв период  Hug

Катюшче,  Hug

Софи, крайно време беше  Hug Пиши как си!

Сладурче, как е Ивчето? Лилия също е с дрис от вчера  Confused Май ще взимам Саностол пак  Rolling Eyes

На първата снимка ми се стори, че Ели е с цигара  Crazy Присетих се, че не се знаем кой и по колко пуши  Mr. Green
Аз пуша. Хаха, вие знаете, де  Mr. Green Пуша по 4 цигари на ден сутрин с кафето. До скоро бяха 2-3, ама напоследък ми е много сладко кафето сутрин. То това си ми остана единственото разнообразие в последно време  Crazy

Отивам да видя кой спечели Брадъра.

# 258
Доро утро момичета.

Роси  Hug благодаря,вече съм добре и всичко е О.К.  bouquet

Успешна,слънчева и усмихната седмица на всички   bouquet

# 259
  • София
Добрютро!  bouquet

Виждам, че сте си изкарали страхотно на срещичката вчера. Съжалявам, че не можах да дойда, но мама се отби, а не я бях виждала от три седмици. Видяхме се, а и успяхме със съпружеското тяло да излезем за по кафе двамата, което също не се беше случвало от три седмици. Е, оправдах се. Сега ви оставям и ви пожелавам весела и щастлива седмица!  bouquet

# 260
Добро утро!

Да се разпиша и аз преди да се захвана за работа  Whistling Моля, чувствайте се почерпени кой с каквото пожелае, защото тази сутрин ваксинирахме Лена с последния Пентаксим  Mr. Green Сигурно ми се чудите на акъла какво толкова се радвам, но това да я закрепим без хрема е събитие в нашата къща  Rolling Eyes Днес ще я гледа "Пушачката" и утре на ясла  Peace Само стискайте палци да няма реакции от ваксината, че по-принцип много хубаво не е на хубаво  ooooh!

Вчера ми беше страхотно и в пицарията и после в парка. Немираткото на Маруся е истински нещотърсач (за справка Пипи Дългото Чорапче). Изключително е пъргав, бърз и безстрашен. За жалост и Лена се опита да го имитира, но нейните възможности по отношение на изкачването на стръмни хълмчета са по-ограничени  Mr. Green Нинката е сладурче и половина, Катето даже успя да я излъже да се повози в количката. Както си бяхме трите майки щяхме да пребием детето по невнимание, но то ни е простено  ooooh! Кате, имаше ли проблеми после?
Катето и Маруся отидоха да си посрещнат рибарите, а в парка дойдоха Боянчо с майка си и Алекс с мама и тати. Боянчо е един страхотен, голям човек. Много е любвеобилен и миличък  Heart Eyes Алекс на Таш беше душичката на компанията - даваше играчки на Лена и нямаше възражения когато Боби го запозна по-отблизо с една "буталка". На края не знам какво им стана на Таш и Мими ... Но решиха да забавляват децата като тичат с количките. Лена да не остане по-назад поиска и тя и така си потичахме  Embarassed Мими си тръгна а ние с Таш решихме да затвърдим мнението на околните за нас и потичахме още  Crazy Хората ни гледаха учудено  Shocked, но на мен ми беше много забавно  Joy

Еми туй то.. Ще се работи. Wink

Днес трима колеги черпят, не знаят ли че съм на диета  #2gunfire

# 261
  • Хасково
Здравейте мили приятелки!!!  bouquet

Стела още спи. ooooh! Поредната безсънна нощ беше и сега си наваксва Crazy Даже дигна малко Т снощи, не спря да кашля и да се дави от сополите... Сега се чудя да я водя ли при педито или да й назнача самолечение с наличните хомеопатични newsm78 Както и да е... доста ми е сложно, обаче, това неспанееее, през деня пък иска да е само навън. Добре че вчера свеки дойде, та посвърших някоя и друга работа Rolling Eyes

Изкарали сте си много добре вчера май на пицата. Бравоооо само така. Цеце, благодаря, че сподели снимките с нас  bouquet Heart Eyes
А Медхен така ме разсмя тази сутрин Joy. Много готино разказче Heart Eyes

Стела се събуди. Ама да си кажа Роси, аз съм май най-върлия пушач тук. Пуша около 15 цигари на ден Embarassed

Целувки после пак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 262
  • Хасково
Ехооооо, къде сте всички Laughing

Аз все пак водих Стела при педито Crazy Тъй като повърна сутринта закуската си Cry На АБ Зинат сме и Флавамед. Много ми се скофти нещо настроението, заради това, че отново е зле детенцето ми Cry

Айде, лек ден и дано няма други болни дечица Praynig
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
Здравейте мили мами.
Аз отдавна не съм писала но редовно ви чета.
По цял ден сме по разходки и не ми остова време за писане.
Весето* дано по бързо се оправи Стела че тя май милата се измъчи много с тия болести.

И Ива е с хрема.Водихме я на лекар и според лекарката хремата е от никненето на зъбките.Тя горката явно много се мъчи.Постоянно се кисне и е много крива.През ноща не спи само реве и мрънка.Ох кога ще изникнат тези зъби та да се поуспокои малко.

Гледам и за ваксините си говорите.Ние бяхме закъсняли доста с нашите ваксини.Така че на нас ни предстоят ваксини месец август и септември чак.Този месец трябва да ходим само да я мерят и да теглят.

Благородно ви завиждам за срещите.С голям интерес чета как сте си прекарали на тях.

# 264
Весе, дано бързо се оправи детенце  Peace  Hug

Светле, Лена е с постоянна хрема когато е на ясла. Правихме какви ли не изследвания и теоретично причина за хремата нямз, но все пак я имаме  ooooh! На нас много ни помага Стеримар. Пръскам й на всеки час, дори и нощем, защото понякога секретите й се стичат много и кашля, и се буди, и..... Милата вече дори не се буди като й пръсна  Rolling Eyes

Бояна, браво на вас за кафето  Grinning Ние за последно излизахме на кафе сами с Алекс на 29-ти декември или на 30-ти беше  newsm78

Да ви се похваля, че днес не ядох торта, нито бонбони (а имаше толкова много и разлини), нито уиски пих - аз съм отличник.  Mr. Green 2 дни, още няколко и ще " мифкам" и зеленчуци  Party

А каквито сме склерози, забравихме да поздравим Любачето на Дианка в събота  ooooh!  #Crazy Днес се чух с нея и ми стана много кофти, че съм забравила  Embarassed
ДА Е ЗДРАВО МАЛКОТО ЮНАЧЕ, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ДА ГО СЛУШАТ МНОГО!

# 265
Весе прави ми впечатление,че Стелито честичко е болничка,някакъв имуностимулатор давате ли и? То и аз не знам какво друго да те посъветвам newsm78

Еличке ти хубаво ни подсети Embarassed,ами и Дианчето като почти не се разписва,та лентичката поне да и видим Blush Дианче да ти е живо и здраво момченцето!
А на тебе браво,че си издържала теста с тортите и сладките Hug Ама защо си на диета,доколко си спомняма ти слабичка,освен от есента да си качила Crazy

Ивчето тъкмо се беше пооправила и снощи пак дрис Confused И често с еизхожда..не знам вече з акакво и как да я изследвам,не съм я водила при педи,че знам пак тоя Суметролим ще и пробутва,а не искам...
Айде попишете малко,че ще се откача.

# 266
Лучи, честит рожден ден, миличка!
Да си ни жива и здрава, все така позитивна и очарователна!
Пожелавам ти много пъстър , изпълнен с много усмивки живот!

# 267
Добро утро момичета,хайде заповядайте

Лучи,честит рожден ден!!!Много здраве,щастие и късмет и да получаваш много любов от близките и приятелите ти!!!

# 268
  • София
Лучи, честит рожден ден, мила. Да си ни жива и здрава и много щастллива.

Добро утро момичета. Нещо хич не ми достига временце да пиша, иначе ви мятам по едно око  Blush. За срещичката, Мадхен ви е разказала веселата част. Започвам да си мисля, че истериите на НИна са само когато е с мен. Явно наваксва за времето, което ме няма. На връщането парка с Маруся и децата претърпяхме леко ПТП. За наш ужас една мацка ( в колата също с две деца ) не ни видя и нацели челно. Хубавото беше, че бяхме с много ниска скоросто 10 - на км/ч и почти спряхме в момента на удара. В джипа не се усети нищо, но познайте кой се разпсува   Embarassed и наду класана, та децата малко се разплакаха. Като отворихме вратите и слезнаха веднага се успокоиха, но снощи Маруся ми каза, че МИтето се е будил през ноща - сигурно се е стрестнал нещо, или от превъзбуда ... Нинка спа спокойно. Та  вчера като луда търчах по застрахователи и други интанции и на 27 си записах час да я оправят. Хубавото е, че беше малкият дявол, но ако знаете как мразя да изпадам в ситуации, които са извън мой контрол. Направо се побърквам. В случая аз я видях, че навлиза в нашето платно, спрях, но заради колата зад мен не можах да върна назад ( иначе имаше време да реагирам ). Абе ...кофти вечер. Обаче семейството ( после се изсипаха всички налични половинки ), се оказа супер приятно. Такъв лаф му завързахме, та и кафета и паркове си уговорихме  Laughing .
Аз стягам багажа и заминавам към морето днес. Тоест първо в Ст.З. - Галенце  Mr. Green . Роси и тоя път няма да слизаме на долу към вас. Тоест най-далеч до Ямбол. Току виж ще се видим на софийска територия .
ааа..искам да ви кажа, че Мадхен лъже най-нагло. Лена е прекрасно момиченце. Ходела след Митето...ми то и тя ходи ама не е  лоша нали  Wink . Пък и не може да седи на дено място в крайна сметка. Нина се качи в количката , защото се умори и яко я напече слънцето. А и не казва какви магарии врътна преди това  ooooh!. То и аз бях каталясала вечерта.
Айде, че ще ме оставят ако не тръгна скоро. Пускам ви по кафе и бай  Hug

Е Софи  Heart Eyes

# 269
  • Хасково
Лучи, Честит рожден ден!!! Желая ти здраве, щастие и много любов!!!

Катюшка, неприятен инцидент Hug Верно е бил малкия дявол. А ти ли беше с джип-а newsm78, нещо не разбрах Embarassed Дано нямаш особени щети. Praynig
А Митето и Нинка да не са се стреснали много Hug Hug Hug

При нас нищо ново. Поредна безсънна нощ Tired Десислав се изнесе в хола снощи, че днес е първа смяна, даже го съжалих, милия ми Heart Eyes Не знам какво точно я мъчи моята бубулечка Cry Но се върти и проплаква цяла нощ, вземаме я при нас на спалнята-същата работа....Дали е от сополите, които й пречат и не може да диша. Тази сутрин си мисля да не е от Имунокинд-а, от скоро й го давам... Някой друг дава ли такова нещо и забелязал ли е такива реакции - неспокоен сън или някаквъ друг дискомфорт при детенце?

Ами това е желая ви лек ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт