Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 846
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Здравейте  Hug

Минавам само да ви пожелая приятен уикенд. Аз все още се чудя как да го прекарам. Или по-точно къде.  Grinning

Таш, аз нали съм отявлен готвач, моя крем-карамел не стана за 7 мин в микровълновата, а 20 .  Thinking После си го запекох във фурната да стане коричка  Mr. Green Страхотен стана. Ще се повтаря  Naughty

А, да! купила съм си мая за сирене с тензух и ще си правя сирене с билки  Laughing bowuu

Лек и слънчев ден  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 11:10 от Valenciq

# 241
Аз сега се присетих-Ивчето има мнооого лош дъх Confused,неведнъж даже съм се бъркала,че е напълнила памперса Confused Идеи?

# 242
Куку!

Днес беше една от последните в близките месеци разходка на Симона из МОЛа. Naughty То не бе тръшкане, то не бе рев. Първо искаше да пренареди обувките в един магазин, после 15 мин седя на една джага в Хиполенд, после хвана 2 картички с котки в Пикадили и не искаше да ги пуска (да им имам картичките - 5 лв парчето! #Crazy), после се нацеди в една пазарска количка и не искаше да излезе...луднах. Grinning Та МОЛ за нея - на зима.

Сладур, нямам идея за лошия дъх? Болно гърло? Стомашни проблеми? Thinking

Роска, мъжа ми е същия - дай му топло ама без слънце. Напече ли го малко има главоболие, вие му се свят.

Ей много мили думи чух за мен и моите ученици! Благодаря ви! Hug Сега се вълнувам за бала. Запазих си вече час за 21ви за моята фризьорка, имам и рокла, остава ми чанта. Flutter

Я да ви преслушам сега - кои направихте последната ваксинация с Пентаксим и имаше ли по-особени странични ефекти, че на нас ни предстои тази седмица и аз,  разбира се, съм в полуужас. Whistling ooooh! Mr. Green

# 243
  • София
Дита, Пентаксима го сложихме в началото на април. Никаква реакция нямаше.

Сладурче, и аз не знам нищо за дъха. Нина имаше по едно време , но изчезна от само себе си. Това беше като започна да яде човешка храна  Mr. Green.

# 244
  • София
Дита сложихме Пентаксима преди двайсетина дни и нямаше абсолютно никаква реакция. Единственият проблем е, че вече при ваксините трябва много сериозно да го държим, защото не спира да мърда и да протестира, а трябва да бъде неподвижен докато му се бие инжекцията.

# 245
  • София
Къде стееее  Rolling Eyes
Сега си тръгнаха Али и Слави, минаха при мен в офиса с надеждата шефът да каже да си тръгвам с тях  Laughing
Временцето е страхотно, а и нямаме много работа, така ми се разхожда, а и тук седим само със Сладурчето цял ден  Laughing

Дита, ние не сме слагали Пентаксима, а и с тая ясла кой знае кога ще е 100 % здрав, за да го сложим.Има време  Mr. Green.Я да видим роклята за бала, че пак да ни смаеш  Hug

Преди малко се разходих наоколо и се борих със себе си да си взема едни сандали от изкуствена кожа, ама не можах  Laughing.Ще продължавам другата седмица, искам да спра с чантите и обувките от ест.кожа, ама пък големи изкуственяци продават, направо ме втриса като ги пипам  Rolling Eyes
Оф, говоря само глупости, ама като ви няма, така е  Laughing

Хайде, лек ви ден и от мен   bouquet

# 246
Временцето е страхотно, а и нямаме много работа, така ми се разхожда, а и тук седим само със Сладурчето цял ден  Laughing
Мани Laughing Никой не пише,а рефрешвам през минута Laughing
А ти защо ще си купуваш изкуствена кожа? Не,че няма и добри попадения,но все пак Thinking

# 247
Сладурка, Иво и Дани също имат лош дъх вечер, преди да им мия зъбите. Може би се натрупва храна между тях.

Дита, последния пентаксим на Дани и първия на Иво (сложих му го чак на година и половина, защото първите му ваксинации бяха от старите) минаха без темепература и други странични реакции.

Ох, как нямам търпение да идва утре срещата.

И да се похваля - пуснали са ни метро  bowuu Днес го сефтосвахме до Борисовата. Ей тва е живот, за десет минути и си насред парка на разходка. Единственото криво е, че спирката е на другия край на квартала, т.е. за да стигна до нея ми отнема повече време, отколкото с метро от спирката до Борисовата  Joy Сега чакаме да ни направят вртъзка с Обеля и юхуууу ще си обикаляме с Данката из София.

# 248
Хайде след малко е утре и ще има Пица за Елица  Party

Юлче, като пуснат цялото метро ще идваш да пием кафенце за 15 мин.  Mr. Green

Отивам да уча още по английски  ooooh!

# 249
Добро утро!

Ех, очертава се страхотна среща днес  Heart Eyes Браво, мами  Hug Хубаво да се наприказвате и наклюкарите  Hug

Деска, от такива като теб не мога да се вредя за фризура  Crossing Arms  Laughing Heart Eyes Представям си каква терска те тресе  Heart Eyes
И ние не сме сложили все още последната имунизация. Дано да успеем тази седмица, че тъкмо са здрави децата  Laughing

Таш, предполагам, че няма да си вземеш обувки от изкуствена кожа  Laughing И все пак успех с търсенето  Hug

Веси, как е днес Стели? Дано сте спали по-спокойно  Hug

Катюшче, ей така те искам  Hug

Канелка, Рони на лист ли разпознава буквичките? Браво на момчето  Heart Eyes
По Великден разбрах, че Лили познава червения цвят, а вчера жълтия Grinning Ама съм майка и аз  Crazy Скоро разбрах, че Ицко вече сричкува и брои до 100  Crazy

Юле, честито! И аз много се зарадвах на новината  Laughing

Сладурче, и на моите им мирише дъха, особено сутрин, ама то май е нормално  Rolling Eyes Иначе, ако през деня ги усетя, значи нещо ми се разболяват  Confused Ивчето как е? Оправя ли се вече?

Вече си имаме половин засят блок. Много съм щастлива. Имам чувството, че повечето работа е минала, а сме едва на средата  Crazy

Отивам да се трудя, а на вас пожелавам един страхотен слънчев ден  Heart Eyes

# 250
# 251
  • София
  Stuck Out Tongue Winking Eye Добро утро.   Stuck Out Tongue Winking Eye
Софи, неверотна закуска  Hug.
Роси, направо ме сърбят ръцете да земеделствам някъде. Направо благородно ти завиждам Blush. Вече нямам търпание да си купим виличка някъде и да си спретна градинките ( и какъв парник съм замислила ).

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 11:12 от katiousha

# 252
  • София
Привет!
Резервирала съм нашата маса за 14 часа  Peace

Снощи се прибрах много късно, Васито и Мими се гледаха цял ден сами. Успях да си я видя само за малко будна и днес не могя да си я настискам и да й се нарадвам. Аз до последно нямах гледач за днес, но племенникът ще дойде за 2 часа все пак. ПЪрвоначално ми отказа, но после явно е размислил, че му наближава рожденият ден и трябва да си заслужи ipod-а  Whistling

Вчера мина добре, беше много изморително, и със пътуването на всичкото отгоре. Но все пак важен е крайният резултат и това, че хората са доволни.

Сега не ми сепоглеждат цветя, но ще трябва да направя една аранжировка преди да тръгна, че ще я пращам на партито, дето няма да ходя.

Чесно да си кажа, изкушавам се да остана в къщи и да се наспя с Василия, но сърце не ми дава, и без това рядко се виждаме.

Хайде доскоро на тези, с които ще се видим! И приятен ден на всички останали!

Тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375539, качих малко снимки от вчера, правени са със сапунерка и не са обработени, но немам нерви и с това да се занимавам  Crazy

# 253
Ехо!

Ние се завърнахме от разходка до вилата. Купихме столче за кола и Симона е толкова очарована, че сега вкъщи пак седи само в него. Grinning А на вилата...ооо, там за нея беше просто върха - имаше куче, коте, зайче, малее... Grinning Освен това на Све вуйчо му със семейството си беше там и Моната имаше пред кого да си покаже всички номера и изобщо....кеф голям. Heart Eyes С нетърпение чакам лятото да идем и да поседим няколко дни - ще има и басейн, има и река, ще е много хубаво. Simple Smile

Цеци, за красотите, които си сътворила -  smile3501 newsm51 А на мен ми е любопитно после какво се случва с тези красиви цветя и аранжировки?  newsm12

Ташче, роклята сте я виждали. Аз все с нея си карам поводите напоследък. smile3502 Ми хубава е, седи ми добре, а по магазините е отчайваща скъпотия и грозотия, айде нема нужда. Никога ли не си купуваш изкуствена кожа? Има много добри имитации. А има ужасни и миризливи. Sick

Роска, спорна работа. Браво на Лили и Ицко за научените неща. newsm76

Толкоз за сега. Цунки.  love001

# 254
  • София
Аз си лежа и ви завиждам (благородно), че сега си пиете питиетата и си бъбрите  Hug Аз си чакам гарджето да се събуди, после татито да ни се прибере и да ходим в Южния парк на разходка  family

Чакаме после отчет и снимков мат'риал  Crazy

Цеце, страхотни творби  Hug Много интересна цветова комбинация са си избрали тези младоженци. Булката и тя ли беше в тези цветове?

Ваксини: Пентаксима ние ще го бием тази седмица, дано да няма ефекти. После в края на юни мисля да сложим и втория Преванар и да приключим засега с ваксините. Следващата кога е?

Нещо напоследък нямам вдъхновение да пиша. Мисля, че прогресивното затъпяване по време на бременност е вече в ход  Mr. Green Докато стигнем до раждане и кърмене сигурно и името ще си забравям  ooooh!

Хубава неделя на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт