Има, има
Само за мен не си се сетила, приятелка такава!
/сега имам позволение да вкарвам и оранжево и Слави просто не знае какво оранжево съм замислила /и къде
.
Качва 1, 5, 17, 20 и някоя и 146-та. Как да направя разказ в картинки, ако ми липсват картинките?
Хайде в неделя ще ни разкажеш , хем и на живо 

Не казвай на Слави, защо сте взели пак памперс 
Повтарям се, но като се снимаш с детенце и си добре изглеждаща майка, а с тези деца си като тийнейджър - сега да не си хванеш някое младо гадже 
Ама вие сега как си ме представяхте - с черно костУмче и бял чорапогащник, аааамахаа...
Боли ме адски!!! Имах час за фризьор днес и не питайте в какви пози ме е постригвала. Как ми се случи пък това нещо???!!
Даже не знам как ще си легна. 
Има си моменти на капризчета и гевезене, но всичко си е в реда на нещата. До бравите не стига, дано не се сеща скоро. 

. Иначе Дара като е на кухня по-леко идва.
едвам стъпвам и имам голямо червено топче. Хубаво съм се подредила. С чистенето не съм напреднала много, че днес учих за тест по английски. Все до вторник ще успея.
Нещо много рано взе да ми идва нанагорно, как ще я карам така до октомври, не знам
На всичкото отгоре без да искам събудих детето, ревна и 1 час стоях с нея, докато заспи пак. Вече почвам да си мисля, че съм си надценила възможностите, не знам.....
Ако измисля нещо, ще пиша преди да легна
Мислих си, че проблемът е в настинката, ама явно не е . Слънцето си каза думата и ми се разконцентрира вестибуларния апарат явно
Ще ни умориш толкова дни без кафе рано сутрин 

И Сашо не позна коя е учителката 
Ще ходиш ли на доктор?
Винаги успяваш 

Аз откога чакам снимки да гледам

Ама сега не е времето, в което да се занимаваш с мен 

Най-вероятно на Есен отново

Толкова ми липсвате

Довечера и аз ще направя теста
с мъжо. Сигурна съм, че няма да познае учителката 
. Ами апартамента ни е в Люлин еди-кой- си-номер, но ще отскачаме често и до Враждебна, та цяла София ще обиколя
.

) - просто се чудя още какво ли ни чакат.

, че вчера те забравих, а най-много имаше за писане
, май и днес ще ми е от бавно загряващите дни
.Щом си в Люлин, си най-близичко до Света Троица
, нали се сещаш какво следва 
.Виж тестове започнаха да си правят нашите с теб
.Хубави са много и момичетата 

, време беше.МИтето и Нина са напреднали в игрите
, душици сладки

Ама и аз те шашнах сигурно,но покрай тая случка с него съм нащрек вече...
Друг е въпросът,че ще е с цената на адска умора,но поне Васето ти е послушна
,виждала съм я и знам,нищо,че веднъж се е събудила.
..Шегувам се,радвам се като се разписваш
Не се притеснявай за Али,надявам се,че пак ще си върне страия ритъм и ще си ходи без проблем на ясла.Все се чудя защо на едни деца им харесва,а на други не да ходят на ясла
Ето например Лена на Елица как свикна,направо си е ветеранка Душици
Дори светлината му не ми понася, т.е и на сянка да стоя, все тая, а скрие ли се слънцето, веднага ми просветва, затова казвам, че се превръщам в къртица