Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 853
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох, Маджурка, в раната ми бъркаш с тия рози. Нещо не сме се разбрали като хората ли със сестра ми, но съм останала с впечатление, че младоженците за утре искат само рози, и това купих сутринта от борсата. А се оказа, че е можело и да разнообразя малко, и аз предпочитам да ги комбинирам с други цветя. Както и да е, добре, че взех и малко други растителности, та ще се постарая да не изглеждат много "префърцунени" и стерилни. И наче на мен любимата ми комбинация за сватбена декорация е бяла роза и хортензия. Но малко хора могат да си я позволят, защото само един цвят струва около 7 лева. Ще покажа довечера какви съм ги свършила.

Хайде, милички, имаше май още нещо, ама ако се сетя, ще пиша.

Има, има  Crossing Arms Само за мен не си се сетила, приятелка такава!

# 226
  • София
поне бежови плочки има ужасно много, но да видим какво ще се окаже. Поне за цвета се споразумяхме предварително. Laughing

по тази причина у нас е основно бежово  Joy Joy Joy /сега имам позволение да вкарвам и оранжево и Слави просто не знае какво оранжево съм замислила /и къде  Mr. Green/.

Хайде, милички, имаше май още нещо, ама ако се сетя, ще пиша.

Има, има  Crossing Arms Само за мен не си се сетила, приятелка такава!
сетила съм се, ама да не досаждаме на другите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 227
Само дето Али е позабравил яслата и е такъв рев, че ми идва да напусна всички работи и да си го гледам до първи клас /, а после да стана учителка или леличка в училището  Embarassed/.

Джанъм, я се вземи в ръце. Децата не са смисъла на живота ни. Те са важна част, но но не основна.
Аз пътеписа го написах наум вече емнайсе пъти, ама картинките не ми се качват в тъпия уебшотс  Crossing Arms Качва 1, 5, 17, 20 и някоя и 146-та. Как да направя разказ в картинки, ако ми липсват картинките?

# 228
Юлче, такава си миличка като се възмуштаваш нещо Hug Хайде в неделя ще ни разкажеш , хем и на живо  Peace

Дита, жИнЪта, ми ти не се различаваш по нищо от децата  ooooh!

А, Таш, душицата толкова сериозно приема някой ангажименти, че да я прибие човек ще й е малко (мноога съм любвеобилна тази вечер)  Mr. Green Таш, ако му изпускат на Алекс памперсите само заради мен, ще се  #2gunfire Не казвай на Слави, защо сте взели пак памперс  Embarassed

Мечтание, стискам палци да станат нещата  Peace

Роси, калпав ден и това сие  Rolling Eyes А не става ли да се консултираш с личния по телефона?

Дита, абе много добре изглеждаш сред младежта  Peace Повтарям се, но като се снимаш с детенце и си добре изглеждаща майка, а с тези деца си като тийнейджър - сега да не си хванеш някое младо гадже  Naughty

Лека и спокойна  Hug

# 229
Благодаря за хубавите думи за мен и моите гургулици. Mr. Green  Hug Ама вие сега как си ме представяхте - с черно костУмче и бял чорапогащник, аааамахаа... Naughty Laughing 

Да ви кажа сега какво чудо ми се случи. От около 10ина дни ме боли опашката, отзад. И си мислех, че е от пясъчника, понеже сядам на ръба му. Снощи вечерта седях малко на криво на пейката в заведението и тази сутрин като се протегнах - нещо прещрака и...до там. Shocked Мога да седя само права. ooooh! Боли ме адски!!! Имах час за фризьор днес и не питайте в какви пози ме е постригвала. Как ми се случи пък това нещо???!! ooooh! Даже не знам как ще си легна. Tired

Мона е добре, голямо ми е кротанче напоследък, много се заиграва, бърбори си нейните неща, много е забавана. Heart Eyes Има си моменти на капризчета и гевезене, но всичко си е в реда на нещата. До бравите не стига, дано не се сеща скоро. Whistling

Момичета, отивам да се опитам някак си да легна. Целувам ви! Hug

# 230
  • София
Добър ви вечер, мацки

минавам набързо, че нещо не съм в писателско настроение. Денят беше физически изтощителен и скоро ще си лягам. Исках само да кажа на Дита, че е уникална сред учениците. помолих съпружеското тяло да предположи коя е учителката и той предположи 10 пъти, все грешно. Страхотна си!   bouquet

Лека нощ и хубаво да отпочинете, че утре пак следва тичане, скачане и бързи, смели, сръчни.

# 231
Ей, как се е опнала тая луна  Shocked. Хич не ми се спи, а утре от рано сме в офиса да вършим работа. Как ще се става, не знам.
Таш, какво да ти кажа, по празниците като си бяхме всички вкъщи готвех по 3 манджи - всеки със своята купичка  Heart Eyes. Иначе Дара като е на кухня по-леко идва.
Днес по едно време ме присърбя ходилото на единия крак. Свалих си обувката и така се разчесах, че май съм имала някаква пъпчица, дето се е разранила, та сега като се събух  #Crazy едвам стъпвам и имам голямо червено топче. Хубаво съм се подредила. С чистенето не съм напреднала много, че днес учих за тест по английски. Все до вторник ще успея.
Хайде ще ви наглеждам още малко.

# 232
  • София
Не че някой ще ме прочете сега, ама да се обадя и продължавам...Имам още един час работа, после трябва да изрина един тон листа и дръжки, а утре ще ставам в 6  Tired Нещо много рано взе да ми идва нанагорно, как ще я карам така до октомври, не знам  ooooh!  На всичкото отгоре без да искам събудих детето, ревна и 1 час стоях с нея, докато заспи пак. Вече почвам да си мисля, че съм си надценила възможностите, не знам.....

Лека нощ и сладки сънища!

А, тя и Марианчето тук  Laughing Не се сещам как можеш да успокоиш разраненото  newsm78 Ако измисля нещо, ще пиша преди да легна  Hug

# 233
Добро утро!

Милото се е смилило над мен и не ме е събудило сутринта  Rolling Eyes Едва отлепих в 6.30. Сега се чудя как да се замъкнем към нашите, че много работа ме чака, а слънцето напича обещаващо от много рано  ooooh!
Гърлото ме отпусна, но явно има някакъв налеп, който ми пречи да преглъщам спокойно, но все пак си е друго. Ще пробвам да се омажа с хлебна сода по вашите съвети  Hug Мислих си, че проблемът е в настинката, ама явно не е . Слънцето си каза думата и ми се разконцентрира вестибуларния апарат явно  Confused Съвсем изключих , че на Пролет се натръшкваме всички . Пак се превръщам в къртица - скрие ли се слънцето, като мене няма  Rolling Eyes

Хубаво сте пописали, ама се чудя откъде да ви подхвана  Crazy

Катюшче, хайде , бе миличка, не се ли освободи малко  Hug Ще ни умориш толкова дни без кафе рано сутрин  Naughty
И колежката Софи не се разписва , барем тя да ни пусне по едно  Hug

С Тотонто какво стана? Изгуби се в тези Родопи  Laughing Дано и е минала пневмонията  Praynig

Дес, и теб никаква те няма  Naughty  Hug

Деска, невероятно нежно и мило излъчване имаш  Heart Eyes И Сашо не позна коя е учителката  Hug
Дано не е нещо сериозно това сецване  Praynig Ще ходиш ли на доктор?

Цеци, недей така, бе душа, ще се справиш  Hug Винаги успяваш  Heart Eyes

Лили се размърдва и едва ли ще успея да попиша...

Жу, ама хубаво сте се подредили и вие  Confused
Как са новите очички  Hug

Тианка, радвам се, че сте стигнали до споразумение  Hug
При нас никога няма разногласия по тези въпроси. Дано и не възникват оттук нататък  Laughing

Канелка, хубавото е, че ще спестите някой лев, ама помислете пак  Mr. Green Ако сега не я отремонтирате тази баня, скоро няма да е, че майстор да не ти влезне в къщата  Crazy

Ели, хубава работа сега  Laughing И ние сме хора и ние искаме да чуем разказа на Юлчето Hug Аз откога чакам снимки да гледам  Hug
Аз на теб се срамувам да се обадя, ти за доктора ми говориш  Whistling  Crazy

Арабелче, винаги имам нужда от теб  Heart Eyes  Blush Ама сега не е времето, в което да се занимаваш с мен  Hug

Марианка, как е днес крачето? Дано те е поотпуснало  Hug

Бакси, кога ще се видим пак с теб  ooooh! Най-вероятно на Есен отново  Hug

Това беше. Всички ви прегръщам силно  Hug

# 234
  • Хасково

Хайде от мен кафето тази сутрин Hug

Не мога да ви чета, не мога и да пиша. Стела е с ужасна хрема и вече две нощи почти не спи. Покай нея, естествено и ние. Tired Толкова ми липсвате Heart Eyes Hug
Видях само на бързо снимката на Дита с учениците. Миличка, толкова си нежна и красива. Приеми и моите комплименти Hug Довечера и аз ще направя теста Wink с мъжо. Сигурна съм, че няма да познае учителката Joy

За София още не е уточнено кога ще пристигнем, но ще пиша веднага щом се наредят нещата. Кой ме питаше в кой район ще бъда newsm78. Ами апартамента ни е в Люлин еди-кой- си-номер, но ще отскачаме често и до Враждебна, та цяла София ще обиколя Mr. Green

Айде целувам ви всички и приятни разходки днес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 235
  • София
Добро утро мили момичета. Тук съм, но не мога да наваксам  Blush.
Роси  Hug
.....това го пиша вече час ...
Кайвенце Весето  предложи, от мен е закуската

Нашият отбор вече е готов и тръгва по разходки. Спретнахме един риболов утре на мъжете, а ние с Маруся ( комплект с децата ) сме на пица за Елица  Mr. Green. После може един парк да направим.
Показах ли ви как си общуват Миташки и Нинка. Заварихме ги всеки легнал на по една възглавница и си гукат ли гукат ( младите ooooh! ) - просто се чудя още какво ли ни чакат.
 http://picasaweb.google.com/katiousha31/042009#5329062583001974130

Весел ден на всички  Hug

# 236
  • София
Добро утро, момичета  Hug

Добро утро, Роси Hug, че вчера те забравих, а най-много имаше за писане  Laughing.Ама защо като къртица, не искаш слънце ли  newsm78, май и днес ще ми е от бавно загряващите дни  Mr. Green

Весе, защо така с тая хрема на Стелката, да се лекувате бързо  Hug.Щом си в Люлин, си най-близичко до Света Троица  Wink, нали се сещаш какво следва  Mr. Green, ще правим нова пица като дойдеш  Heart Eyes

Дита, защо така за черното кУстюмче  smile3534.Виж тестове започнаха да си правят нашите с теб  Joy Joy.Хубави са много и момичетата  Peace

Юлче, не ми се връзвай за Алехандро, да ме беше видяла снощи като го прибирах от пясъчника и го носех подмишница, а той риташе и се биеше като... #Crazy

Лек ден, момичета, да е слънчев и много усмихнат  lovekiss lovekiss

Ооо, Катюшка, появи се  Hug, време беше.МИтето и Нина са напреднали в игрите  Joy Joy, душици сладки  Heart Eyes

# 237
Добро утро! Аз пак съм на работа Crazy
Кафе и закуска вече са предложили,така,че от мен само поздрава Grinning
Сега ще се разгубите всички,че е събота и съвсем сама ще си вися във форума Thinking
Марианче по никакъв повод не разчопляй и не пипай това,което ти е на крака! На братовчедка ми приятеля лежи вече почти месец в болница от такава дреболя по крака,ако имаш възможност иди на лекар Peace Ама и аз те шашнах сигурно,но покрай тая случка с него съм нащрек вече...
Цеце само спокойно,с всичко ще се справиш,сигурна съм Peace Друг е въпросът,че ще е с цената на адска умора,но поне Васето ти е послушна Flutter,виждала съм я и знам,нищо,че веднъж се е събудила.
Таш за мен само два реда,така ли Crossing Arms..Шегувам се,радвам се като се разписваш Hug Не се притеснявай за Али,надявам се,че пак ще си върне страия ритъм и ще си ходи без проблем на ясла.Все се чудя защо на едни деца им харесва,а на други не да ходят на ясла Thinking Ето например Лена на Елица как свикна,направо си е ветеранка Душици

# 238
Роси верно съм забравила защо не обичаш слънцето Thinking Петна ли ти излизаха или нещо като екземи?
Весе пак ли е болничка Стели,аз пак се повтарям,ама за сополи Коларгол капки на Ивчето и помагат.
Тука снимки не мога да отварям обаче,Катюш весело изкарване Peace

# 239
Таш, какво като си ме пропуснала? Нали знам, че съм в сърцето ти  Mr. Green  Heart Eyes  Hug
Сладурче, не че не обичам слънцето. Напротив, обожавам го , но не ми понася вече   Confused В най-добрия случай, когато съм наспана и добре отпочинала , съм с главоболие, през останалото време съм с непрекъснат световъртеж  Tired Дори светлината му не ми понася, т.е и на сянка да стоя, все тая, а скрие ли се слънцето, веднага ми просветва, затова казвам, че се превръщам в къртица  Tired

Отивам да си пооправям къщата след разрушителните урагани Христо и Лилия и заминавам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт