Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 856
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Тианче да не би една лентичка да добавяме още...? Wink
Малии само аз май тук,как ще мине деняя Whistling-няма угода значи,като има работа лошо,вчера едва успях до WC да ида,а и като няма работа е кофти Rolling Eyes

# 211
Сладурче, няма такава работа  GrinningДа не казвам голяма дума ,но приключих с размножаването  Laughing
Георги май използва стол за да навакса липсващите сантимети.
Ох ,от една седмица съм с непрестанно главоболие. Sad
Виждаааааааааам ,виждам! На клона са 5 мами и никой не драсва един ред Crossing Arms

# 212
  • Варна
Ха здравейте  Heart Eyes

Ама много сте писали. Докато ви изчета и стана време за дрямка. Така чееееее.....
Повече съм уморена, отколкото имам какво да казвам. Айде до после.

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 213
Милички, поизчетох ви, но не много старателно. Blush Сега ще се връщам да дочитам. Просто още съм под емоциите от вчерашната вечер.

Какво да ви кажа...може да звучи банално, но наистина преживявания като вчерашния те карат да си кажеш - м***а му, струва си. Струва си нервите, струва си ставането всяка сутрин в 6.30, струва си 120 контролни, струва си викането в клас Mr. Green....и най-готиното е, че и учениците са го разбрали и са ти признателни. Изкарахме си страхотно. Това е първият ми випуск и...не знам...те са много важна част от моя живот. Heart Eyes Пихме, пушихме, пяхме, смяхме се, че и някоя сълза отронихме...

Ето една снимка да видите моите красавици. Имам 2 момчета в класа Mr. Green, но едното вчера не дойде. Аз съм горе в ляво, най-русата. Whistling

# 214
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как сте сладки?

Аз нещо нямам вдъхновение, затова само ви чета. Прибрахме се от хубавата почивка по-бързичко и сега пратих мъжо на планински преход с мотори в Родопите. Луда му работа, да му имах хобитата  ooooh!

Ако имам помощ, ще дойда в неделя, засега не е ясно. Ако съм сама с Кари, няма да успея, тя спи точно по обед. И да дойда с нея, надали ще видя някоя от вас  Rolling Eyes

Роси, браво че си се организирала да доктор, че тамън се чудех как да те подхвана и аз  Mr. Green

Срадурка, мисля, че е добре да се насочиш и към община за адресната регистрация, защото мисля, че има значение за кандидатстването  newsm78 Предполагам, че няма да поставят на едно ниво родители с регистрации в Люлин и Борово, ако кандидатстват за ОДЗ в Борово? Близостта има ли значение?

Относно местенето ви в София, е добре поне единия да има работа, иначе ще ви е адски трудно. Разбирам те, че искаш да избягаш от града си в момента, но пак го помисли. Това е важно решение. Всичко в живота ти, вкл. ритъма ще се промени. Вместо да си на 5 мин от вкъщи да си видиш детенце, ще висиш по час и половина в задръстване... и разни други дребни неща, които са доста подтискащи в мръсната София. Защо не помислиш за някой друг голям град, Пловдив например? Там ритъмът е по-спокоен и има добре развита индустрия, така че предпологам, няма да е трудно да си намерите хубави работи Peace

Дианка, Ванилия, къде зачезнахте?

Мечтание, ще стане, ще стане, само не се притеснявай и фокусирай само върху това   bouquet

Жу, бързо оздравяване  Peace

Просто Аз, Ная е много сладка. Горе главата, мисли си за ангела-пазител, който винаги щеви пази  Hug

Отивам да чета, барем нещо друго измисля да напиша  Laughing

П.П. Дита, страхотни сте! Страшни мацки  Hug

# 215
  • Варна
Лелеее Дита  Shocked  човек трудно би казал, че ти си даскалката. Винаги съм завиждала на учителите за тези моменти.

# 216
Ей ме на!

Егати каръшкия ден  ooooh! Докторът го нямаше - в Хасково бил днес  ooooh! Реших поне да се подстрижа, че на нищо не приличам вече -  фризьорката ми имала часове до 21.00 часа  ooooh! Сега пак след половин година ще имам възможност  ooooh!
Направо ми се отщя всичко, честно  Tired Обърнахме къщата с главата надолу докато се оправим. Откъде да я подхвана сега  Rolling Eyes

Деска, ми ти си най-миниатьорна, бе Госпожо  Heart Eyes

# 217
Олеее Дита каква си ни мацка Flutter Наистина,ако не знаем ще е трудно да се досетим коя е учителката,то две-три от момичетата изглеждат по-големи от теб Crazy Браво! Все пак във вас сте били Wink
Креми недей така ме обезкуражава бе душа Confused Знам аз,че е претъпкана София,ама в Пловдив си е същата провинция..нищо,че е по-гоялам,нищо лошо не искам да кажа,това ми е един от любимите градове,но си мисля,че ако се местим по-добре в Сф да е..

В тая връзка да кажа,че се чух сЕлица (madchen) по обяд и сигурно и отнех цялата обедна почивка и не спрях да говоря,но много се радвам,че ми с еобади! Hug Hug Hug Hug Oкуражи ме доста Hug Дано не съм и досадила много,че така се разбъбрих... Blush
Роси няма ли друг лекар бе...А за фризьор толкова 40 мин ще намериш Naughty не се отчайвай,че е тръгнла кофти деня ти Hug

Аз си хапнах солидно и даже колежката ме попита"да няма нещо...",че корема ми наистина бая е изскочил #Crazy чак сега се вгледах,надолу н еми личи,но празниците си оказаха влияние Sick лелеее срам.Бая цигари изпуших,че три кафета,работа мечта,нали Wink Ма толкова и плащат де Crazy

# 218
  • София
Сладурче, не искам да те разколебая, а просто да те наведа на някой мисли, които може и да пропуснеш. Аз също не съм от София, но съм избрала да живея тук и вярвам, че това е най-добрия избор за мен и моето семейство в рамките на България. Просто ежедневно се сблъсквам с проблеми, които за мен са преодолими, но за други хора не са. Важното е да ги знаеш, за да направиш своя информиран избор  Hug А работа тук ще намериш въпреки кризата. Твоята фирма няма ли и офис в София? Това би бил най-лесния вариант за начало  Peace А мъжа ти с какво се занимава (сори, ама съм пропуснала  Blush)?

Роси, егати късмета извади бе душа! Аз за такива случаи си имам двама доктори и трима фризьори, все при един да ме огрее при спешен случай Simple Smile

# 219

ГалеSimple Smile Още не я стига,но това всъщност не я спира да ходи където и да било,понеже ако иска да иде в някоя стаяа започва едно лудо мрънкане...и аз не издържам:) Сега съм запланувала да поръчваме шкафове - някакъв таванен тип,че с тия три деца дето искам да ме дати Господ,просто... не знам какво ще правя:)
Арабела наистина си е щял да стане калабълък:) Добре че си се стрелнала бързо до вратата. А за скачането от терасата - мисля,че нямаше да го направи:) Съдейки по Ная де...тя е много предпазлива.А пък и заета да реве за мама и тати най-много да бяхте събудили хотела:)  (да не дава Господ да бъркам де)
Мечтание добре ме е подсетила и аз да кажа - Ная също се продрисква когато и никнат зъби.Дупето се зачервява като на маймунка и е много болезнено.И това е всеки път! И ... Мечтание - успех! Сигунра съм,че скоро ще се похвалите!
Креми с мотори или АТВ-та? Че на милото приятели ходят с АТВ-та. И той има,ама нещо го помръзва... А ти се наслаждавай на всеки миг от прекрасното усещане да ностиш детето си!:) (и на мен ми се иска вече,ама ще изчакам още годинка - две....най-много три)
Дита - мисля,че си всред най-хубавите момичета от класа ти:) АКо не те познавах,щях да си помисля някой друг за учител....честно!

Ох...аз искарах много тежка нощ. Заспах в 23ч. Ная се събуди в 24.10 със страхотен рев(направо дране) и се гърчеше като луда. Все едно адски много я боли.Но като че ли не беше болка,а по-скоро сън...дали е възможно? После будува около час и половина и заспа.След това отивам при милото в леглото - целият гори...през нощтта пи 2 парацетамола и го попивах с мокри кърпи...сега е добре...до колкото може де.Други симптоми няма.
А аз съм смазана физически. Фарингита малко ми се пооправи...корем не ме боли.Спи ми се жестоко и съм уморена.А като извиквам спомените си и ми се появява гръдна болка.Пия някакъв билков екстракт А-Я  - сама си го назначих (за нервите е)
И въпреки всичко съм по-добре де....вртщам се в ежедневието,а и като махнах ужасния тъп траур и сега си обличам цветни дрехи определено е друго.
За годините и остаряването...гледам да не мисля много за това,но няма как да не го правя имайки в предвид братчето ми колко много хора изпревари. И това,което измислих е - че няма значение на колко години си - живей и се дръж с хората така - сякаш ги виждаш за последно. Само в това намерих истината. Дали си на 30-40 или 100г .... има ли значение? Никога не знаеш какво ще ти се случи утре. Обичам ви!

п.с - ще си продавам цялата количка - със зимен кош,столче за кола и камара аксесоари. Колко процента от пазарната цена е нормално да искам според вас? Аз се ориентирах към 40% - количката е доста запазена.

# 220
Креми знам,че си права,сигурно много ще ми е трудно отначало..година сигурно даже,ако се преместим де. Иначе мъжо се занимава с PVC и AL дограма,майстор си е отвсякъде,колеги са с Любо на Софчето

# 221
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Разтъжих се за вас, но се захванах с толкова работа, че не смогвам даже да ви изчета на време.Ама...пак се напъвам да впечатля шефовете  Laughing.Утре се оказа, че ще сме на работа, та ще ни се размине и зоопарка, който бяхме планирали  Cry.Изкарахме хубава почивка, страхотно време и срещи, беше супер.Само дето Али е позабравил яслата и е такъв рев, че ми идва да напусна всички работи и да си го гледам до първи клас /, а после да стана учителка или леличка в училището  Embarassed/.

Видяхме се с Медхен, не я слушайте, даже и се оплаках, че съм се поналяла тия дни, ама ето-иска да се засрамя на срещичката в неделя и да не ям  Crazy.Иначе е страхотна тя /пак не я случайте  Laughing/, толкова е готина, че чак си завиждам, че ми се падна най-близо на мен  Laughing.Лена е сладко малко ангелче, само ходи след нея и я поглежда в очите какво ще каже  Heart Eyes

Бояна, ужасно съжалявам, че те изпуснах  Hug.Чух само суперлативи за вас тримата и очаквам следващата среща с нетърпение.Тъкмо другите вече са те видели и аз ще те обсебя  Crazy.

Срещнах и Лилчо-много сладка бременна е, само дето хич не и личи  Laughing

Весе, записвам се първа на срещите ти в София  Rolling Eyes.В кой район ще си?Очакваме те-ще ти направим програна за цяла седмица  Hug

Валенсия, тая хубавата вярно много прилича на мен  Joy Joy Joy.Малко съм те заблудила със многото стил, ама нищо, де, мисли си така  Crazy.Даже имам малко просташко излъчване понякога, ама то и това си е стил  Mr. Green.Щом си на Дюкан, аз пак да похваля крем карамела за мискровълнова-просто великолепен  Rolling Eyes

Марианка, а ти как караш диетата с мъж вегетарианец  newsm78.Честити падащи дънки, ще се видим в неделя  Hug Hug Hug

Дитка, отнесе се с тия срещи, я виж как те чакаме всички  Hug.Прецъфтялото глухарче ни е любимо и на нас, такъв смях пада като го издухваме, че накрая, ако са останали, го плюе  Joy Joy

Галакси, да ти е жив и здрав таткото-да ви обича и посреща още дълги години   bouquet.
Предполагам Елица ти се сърди, че няма да идваш на пицата  newsm78.И аз тогава  Crossing Arms  smile3534 smile3534 smile3534

Ванилия, представям си и брат ти голям пич  Peace-приличате ли си?Как върви ремонта, така ли си представяш всичко, дано си доволна  Peace.

Маджурка, а вие споразумяхте ли се с милото за мебелите-спря да пишеш по въпроса, да не си се предала, ей  Mr. Green

След малко ще си довърша, че ни се губи нета и ако изчезне, няма да пиша пак  Mr. Green

# 222
  • София
Да си довърша, че не съм се изказала  Mr. Green

Арабелка, голямо премеждие си имала  Hug.Да нецелуваш малката кукла Еличка, добре че само се е намацала в тинята  Crazy.На мен такива неща ми минават през главата, че ще ме помислите за луда, истинска луда.Спокойна съм само като е с мен  Sad.Опитвам се да мисля положително, както мисля за всички останали неща /освен за Александър  Rolling Eyes/, но не мога засега.Дано не е вярно,че мислите се материализират  Sad, поне докато си ги насоча правилно  Mr. Green
Аз също не изпитвам носталгия, става ми мило като гледам снимките, но сега е толкова по-интересен  Heart Eyes.Дрехи не пазя, защото не обичам багажи, а и позакъснях за второ  Rolling Eyes.Пазя единствено първата дрешка, която купих след изписването, защото всичко му беше огромно.Тя му ставаше точно седмица, но не е за вярване, че се е събирал в нея  Laughing

ПростоАз, няма как да не мислиш и да не плачеш, съвсем скоро е станало всичко.През почивните дни се събрахме със сестра ми и брат ми във Видин, толкова рядко ни се случва напоследък, а ужасно много ги обичам  Heart Eyes Heart Eyes, пак си мислех аз теб и за това, че щяхме да се виждаме там през лятото Hug.Не се сърди на милото, представям си и той как се чувства и притеснява, всъщност, това не пречи да ти помага Hug.Ная е станала красива малка госпожица, то няма как при такива родители  Heart Eyes.Така ми се иска да ти помогна, а не знам как  Hug

Юлче, нали ни чакаше дълъг разказ, какво стана, още ли го пишеш  newsm78

Странна работа, сега ми се появиха 7-8 мнения, виждам и снимката с Дита, която преди малко я нямаше, сигурна съм  newsm78
Дита, ти си си хубавица, знаеш го  Peace, не се отличаваш от ученичките  Laughing, браво че сте си изкарали така.

Сладурка, решихте ли го твърдо вече, Георги съгласи ли се?Целувки за Иви, колко различно гледа, като голямо момиченце  Heart Eyes

Сега пък ме депресирате с отварянето на вратите  Cry.Али не може още, довечера ще го уча   JoyJoy.Ох, аз нали толкова харесвам високи мъже и все ми се струва, че расте нисък  Cry.Абе, да ми е жив и здрав  Hug

Хайде, милички, имаше май още нещо, ама ако се сетя, ще пиша.
Целувки на всички, липсвахте ми много май не ви казах   Hug

# 223
Срам голям Embarassed
Галакси да  е жив и здрав твоя татко! Много празници да изпразнувате заедно!   bouquet

Цеце ,хайде показвай красоти! Ония вази с хризантемите още са ми пред очите!Розите са ми едни префърцунени. С маргаритки не сте ли аранжирали? Те са ми много любими Grinning Аз не разбирам ама ...мисля ,че ще се получи добре Simple Smile

Тали, компромис направихме и двамата. WinkПоръчахме при Виденов . Направиха ни индивидуален проект. Не е нищо особено ,но ни устройва на този етап .Очакваме я на 20. Иначе размерите са 200/240 /55-60. Всичко ни струва 640лв.
Само ме е яд ,че този вариант го предложих още в началото .  Crossing ArmsМъже ,какво да ги правиш Crossing Arms

Просто аз  , не знам как стана въпрос ,но с Големия си говорихме за смъртта на майка ми. Той ми каза нещо което ме разтърси. "Мамо, за помня кога беше . Тогава когато плачеше тайно."
Сега си давам сметка как съм го стреснала...
Кажи как върви градинарството. Grinning И аз така разпускам. Магданоза ми покара , сега съм решила да правя алпинеум. Дано мъжете са съгласят, че мъжа и татко като се съберат  трудно ги управлявам Grinning

# 224
Абсурд да се изкажа по всички теми, но поне по някои ... Joy

Само ме е яд ,че този вариант го предложих още в началото .  Crossing ArmsМъже ,какво да ги правиш Crossing Arms
И на мен заради трудното съгласуване на мнения с мъжа ми ми мина мерака да къртим банята. Уж искаме едно и също - да е в средиземнорски стил, а като стигнем до избор на конкретни плочки все се разминаваме - той не харесва моите, аз - неговите. ooooh! Накрая, след 3*2 уикенда в целодневни обиколки по магазините, ни писна и на двамата и банята ще си остане същата. Вероятността за това беше 0,1% уж, но изведнъж станаха 100%. В момента, в които взехме решението, станахме супер щастливи колко много пари сместихме. Казахме си, че като не можем да открием идеалната за нас баня, да оставим тази, която също не е идеална, но не ни струва нищо за разлика от бъдещата такава. Joy
Утре отиваме да търсим плочки за пода и стените на кухнята - изглежда лесно, защото поне бежови плочки има ужасно много, но да видим какво ще се окаже. Поне за цвета се споразумяхме предварително. Laughing

Дита, наистина не бих си помислила, че ти си учителката, освен това си най-хубавата в класа. Grinning

Таш, радвам се, че се разписа.

Креми, мислите ли име вече? Wink

Роси, жалко за фризьора. И аз се каня да се погрижа малко за себе си - искам да ходя да ми махнат малко бенки, но не знам как ще стане. Confused

Забравих да кажа актуалните мерки на Рони 11.300 кг/85 см. Бихме му и ваксината против Менингококус С - почти нулева реакция, само стана малко нервен.
Врати отваря всякакви, стига почти всичко, постоянно си разнася столчетата и разглежда рафтовете и чекмеджетата, които са му били недосегаеми. Един куп нови бели има, но няма да споменавам да не давам идеи на наборите му, ако четат тук. Joy Покрай това се сещам, че започнахме с азбуката - разпознава А и В, най-важните букви в семейството ни и дотук ще спрем. "А"-то може и да го пише, когато реши. Joy

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 17:00 от Ванилия Канелска

Общи условия

Активация на акаунт