Малии само аз май тук,как ще мине деняя
-няма угода значи,като има работа лошо,вчера едва успях до WC да ида,а и като няма работа е кофти
Сега ще се връщам да дочитам. Просто още съм под емоциите от вчерашната вечер.
Пихме, пушихме, пяхме, смяхме се, че и някоя сълза отронихме...

Предполагам, че няма да поставят на едно ниво родители с регистрации в Люлин и Борово, ако кандидатстват за ОДЗ в Борово? Близостта има ли значение? 

Докторът го нямаше - в Хасково бил днес
Реших поне да се подстрижа, че на нищо не приличам вече - фризьорката ми имала часове до 21.00 часа
Сега пак след половин година ще имам възможност
Обърнахме къщата с главата надолу докато се оправим. Откъде да я подхвана сега 
Наистина,ако не знаем ще е трудно да се досетим коя е учителката,то две-три от момичетата изглеждат по-големи от теб
Браво! Все пак във вас сте били 
Oкуражи ме доста
Дано не съм и досадила много,че така се разбъбрих... 
не се отчайвай,че е тръгнла кофти деня ти 
чак сега се вгледах,надолу н еми личи,но празниците си оказаха влияние
лелеее срам.Бая цигари изпуших,че три кафета,работа мечта,нали
Ма толкова и плащат де
А работа тук ще намериш въпреки кризата. Твоята фирма няма ли и офис в София? Това би бил най-лесния вариант за начало
А мъжа ти с какво се занимава (сори, ама съм пропуснала
)?
Още не я стига,но това всъщност не я спира да ходи където и да било,понеже ако иска да иде в някоя стаяа започва едно лудо мрънкане...и аз не издържам:) Сега съм запланувала да поръчваме шкафове - някакъв таванен тип,че с тия три деца дето искам да ме дати Господ,просто... не знам какво ще правя:) 
.Изкарахме хубава почивка, страхотно време и срещи, беше супер.Само дето Али е позабравил яслата и е такъв рев, че ми идва да напусна всички работи и да си го гледам до първи клас /, а после да стана учителка или леличка в училището
.Иначе е страхотна тя /пак не я случайте 
.Чух само суперлативи за вас тримата и очаквам следващата среща с нетърпение.Тъкмо другите вече са те видели и аз ще те обсебя
.
.Малко съм те заблудила със многото стил, ама нищо, де, мисли си така
.Даже имам малко просташко излъчване понякога, ама то и това си е стил
.Честити падащи дънки, ще се видим в неделя

.Прецъфтялото глухарче ни е любимо и на нас, такъв смях пада като го издухваме, че накрая, ако са останали, го плюе

.
.И аз тогава

-приличате ли си?Как върви ремонта, така ли си представяш всичко, дано си доволна
.
.Да нецелуваш малката кукла Еличка, добре че само се е намацала в тинята
.На мен такива неща ми минават през главата, че ще ме помислите за луда, истинска луда.Спокойна съм само като е с мен
.Опитвам се да мисля положително, както мисля за всички останали неща /освен за Александър
, поне докато си ги насоча правилно
.Дрехи не пазя, защото не обичам багажи, а и позакъснях за второ
, пак си мислех аз теб и за това, че щяхме да се виждаме там през лятото
.Не се сърди на милото, представям си и той как се чувства и притеснява, всъщност, това не пречи да ти помага
.Ная е станала красива малка госпожица, то няма как при такива родители
.Така ми се иска да ти помогна, а не знам как 

, не се отличаваш от ученичките 
.Али не може още, довечера ще го уча 
.Ох, аз нали толкова харесвам високи мъже и все ми се струва, че расте нисък
.Абе, да ми е жив и здрав 

Аз не разбирам ама ...мисля ,че ще се получи добре 
Поръчахме при Виденов . Направиха ни индивидуален проект. Не е нищо особено ,но ни устройва на този етап .Очакваме я на 20. Иначе размерите са 200/240 /55-60. Всичко ни струва 640лв.
Мъже ,какво да ги правиш 
И аз така разпускам. Магданоза ми покара , сега съм решила да правя алпинеум. Дано мъжете са съгласят, че мъжа и татко като се съберат трудно ги управлявам 

Мъже ,какво да ги правиш 
Накрая, след 3*2 уикенда в целодневни обиколки по магазините, ни писна и на двамата и банята ще си остане същата. Вероятността за това беше 0,1% уж, но изведнъж станаха 100%. В момента, в които взехме решението, станахме супер щастливи колко много пари сместихме. Казахме си, че като не можем да открием идеалната за нас баня, да оставим тази, която също не е идеална, но не ни струва нищо за разлика от бъдещата такава. 

Покрай това се сещам, че започнахме с азбуката - разпознава А и В, най-важните букви в семейството ни и дотук ще спрем. "А"-то може и да го пише, когато реши.