Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 858
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Арабелче, Цеце, не мога да се сетя за уважителната причина  Mr. Green Да не би да имате предвид финансовото ни състояние? Не е това. Позакърпихме положението. Преведоха парите за гроздето, което извозвахме  Peace За друго не се сещам  Rolling Eyes А всъщност причината не е толкова уважителна май. Имам много работа  Embarassed Утре ще сеем, а по останалите етапи се трупа работа и направо не мога да си вдигна главата  Confused Проблемът е, че доки е на работа до обяд, а аз гледам по това време да свърша повече работа, че е много горещо след това. Не, че не работя и по обяд, но тогава по-мога да си го позволя с извинението, че е много горещо в оранжериите  Rolling Eyes А и Лилия наистина няма на кого да оставя. Свеки и майка ми са на работа, а сестра ми - вятър я вее на бял кон  Laughing Ако не е на работа, е извън града или извън България  Crazy А и ми е малко неудобно да я вдигам рано, за да ми гледа детето  Embarassed Пък и...малко съм си занимарила окосмяването  Embarassed Embarassed Embarassed Не мога да отида на доктор така, пък за да се обезкосмя ще ми трябва половин ден  Mr. Green Абе сложна работа  Stop Дано ме разбирате  Hug Ще се оправя  Laughing

За вратите - все още не ги стига много добре, за да ги отвори  Peace Само пътната врата у нашите успява да отвори и хуква към пътя  ooooh!

Цеци, успешен сезон  Hug Аз все се каня да те питам - нямате ли някоя сватба по-наблизо до нас  Laughing Уж богаташи, пък никой не прави сватба , както трябва  Sick По моите разбирания , де  Peace

Марианка, приятно пролетно почистване  Hug

Арабелка, направо изтръпнах докато те прочета какво се е случило, хем предположих, че се е разминало  ooooh! И аз все такива ужасии си представям, когато изгубя от поглед децата  Embarassed Трябвало е да стана сценарист на филми за ужаси  Mr. Green

Сладурче, май наистина е време да вземеш радикално решение  Hug Успех, миличка  Hug

Мечтание, пожелавам ви да подарите една сладка сестричка на Боби  Hug

Валенце, тази местност скоро я видях на снимки  Heart Eyes Много е красиво и уж врънкам Сашо някой ден да я посетим  Whistling Той пак обеща  Crossing Arms
И ние си носим боклуците в града и си ги изхвърляме в контейнерите  Peace Аз и с колата съм същата работа. Винаги си имам една торбичка за отпадъци, които си ги извозваме из цяла България, докато се приберем у дома  Mr. Green На Сашо му беше криво в началото, но после прие с радост тази моя "лудост" и сега и той се дразни като види някой да си извъля боклука в движение  Sick  ooooh!
Аз пък точно колегите си не откривам  Rolling Eyes Може би нямат регистарции  Rolling Eyes

БоянаHug  Heart Eyes Ще бъде много хубаво  Heart Eyes Ама аз и в София ще дойда  Mr. Green

Юле, чакам с нетърпение разказа ти  Hug Надявам се, че ще бъде с картинки  Heart Eyes

Гале, браво за добре прекарваното време  Hug

Просто Аз, Бояна го е казала много хубаво  Heart Eyes

Ели, стискам палци всичко да е наред и да приключите с имунизацията  Praynig  Hug
А аз съм нисичка, та затова така звучи  Peace Иначе не изглеждам толкова слаба.

Мими,  Heart Eyes

Канелка, липсват ми постовете ти  Hug

Веси, ще се радвам да те видя на снимки с мамите  Hug

Снощи дремях до 12 и половина да видя кой изгониха от Брадърите и съм заспала  Sick Отивам да погледна набързо и да тръгвам , че работа ме чака  ooooh!

Дано не съм пропуснала някой, че уж много неща исках да напиша  newsm78

Целувки Heart Eyes

# 196
Dobro utro!
Tuk nqmam foneti4na i ne vijdam buton4eto za fonetik vav foruma,mai nqma da pi6a dnes Crossing Arms

# 197
Ха,инсталирах си фонетична,да няма някакъв си тъп Линукс да ми се опре Mr. Green
Добро утро значи Hug
Днеска ще откачам явно тука,то още няма работа и докато се разработи добре,че поне има нет Sunglasses Party
Роси ама ти действително си много безотговорна,ако трябва ще закъснеете за оранжериите,наистина ако си болнапо-полезна ли ще си Naughty А пък окосмяването какво общо има с гърлото Crazy

Момичета мерси  за помощта Hug и аз не знам коя община искам,важното е да имам регистрация за кандидатстване в ДГ,само ми кажете къде искат по-малко документи и аз ще ги приготвя и когато дойда в Сф(дано да е тая година Twisted Evil) ще си ги подам Peace Сега с тоя нов офис ще ни въртят и не знам кога ще мога и ден да си взема Whistling
Арабелче сигурно си права,че порасналите деца си има хубави моменти,но никога няма да се върнат такива сладички същества Heart Eyes,да растат живи и здрави Praynig

Ивчето сутринта пак имаше разстройство,ако днеска не и помогне Смектата,ще ида при педито и знам вече схемата-Суметролим....Зъбче не виждам..

# 198
Добро утро!  Hug
Два бързи реда и от мен.

Сладурка, пиши на латиница - ние чужди езици знаем  Mr. Green Скреч правилно е допълнила, че искат ЕГН на мама, татко и батко ... и техните адреси по лична карта  ooooh! Ще ти звънна днес по тАлафона. Ако регистрацията ти трябва за да кандидатстваш за ясла на Ивче трябва да побързаш, защото се кандидатства до 21-ви май. Иначе можеш да дойдеш и да се "тръшнеш" пред някоя директорка на чиста ясла - този вариант е по-приемлив към момента, защото места в ОДЗ-тата няма или има, но срещу доста крупна сума.
А за разтройството на Ивче, какво казва педи?

Гале,  Crossing Arms, защото пак няма да дойдеш на срещичката.  Sad

Роси, я се вземи в ръце и си подреди малко приоритетите  Naughty А и какво ти пречи да отидеш с Лили на лекар. Аз винаги ходя с Лена, иначе трябва да я оставя кучето да я гледа  Crazy

Веси, дано дойдеш до София  Wink

Чао за сега, лек последен работен ден   bouquet

Арабела, и ти си имала случка с адашката  ooooh! Дано Господ ги пази, че ....

# 199
Добро утро,
Днес татко ми има Рожден ден и искам да ви почерпя.
А ако идвате към града, минавайте през вилата напраО Simple Smile

Ели - съжалявам и аз действително, че ще пропусна поредното събиране,
но ще има и други, надявам се да не се окажа отново тук.
Роси - и аз не разбрах връзката между -
преглед на гърлото с козметика и окосмяването, там при вас много специални прегледите .
,...  hahaha Я си занасяй малкия з**** при доктора, че.....!!!!  Thinking  Peace
Арабелка да бе, и аз мисля като тебе, ти четеш ли ми мислите Simple Smile хаххаха.
Мечтание - успех в бебеправенето и от мен, чакаме новините,
ще има скоро успех, предричам ти го съвсем скоро!
Сладурче я идвай вече в Сф, от кога те чакаме,
веднага ще оправим ситуацията с теб, няма да си мислиш, че няма да се наредят нещата.
Напротив! Само побързай с подаването за адресната регистрация, че няма време и после с работата и т.н.
Но един съвет - регистрирай се сега в сайта на ИСОДГ http://kg.sofia.bg/?page=home , ако не си го направила де.
В полето за регистрацията маркирай временно местожителство, да ти се регистрира детето сега поне в списъците,
а после те си сверяват данните с други системи, с които работят и ти тогава ще си имаш регистрацията.
Регистрирай се.  Peace
Къде е Таш ????????????????????, много ми липсват сутрешните й плезенки в постовете   smile3534

# 200
Роси,не пишеш как си днес?И аз не бих пила АБ без лекарско мнение,но гаргара от лайка и малко хлябна сода ми помага много,също фервекс.Чудесен Гергьовден сте имали,децата са толкова спокойни и усмихнати на снимките,личи си,че денят ви е бил хубав.
Гале,да ти е жив и здрав таткото!
Ангел редовно отваря вратата на хола,не може да я затвори(дръжките на другите врати са по-високи ,та не ги стига),но не се крие,а ме вика да ходя с него,той не обича да е сам и за секунда.При нас проблемът не е в отварянето на вратата,а в желанието му да се катери по леглата и да се опитва да включи лампите,ако не успее с ръчичка си вдига едното краче,мислейси ,че така ще се получи и често пада,но не се отказва.
Ванилия,и Ангел при свекърва ми не пипа нищо,а в нас обръща къщата,всичко до което стига е отворено и изкарано и нито обяснения,нито НЕ има ефект,но явно "опознават света".
Сладурче,и при Ангел всяка настинка започва с разстройство,аз съм по-доволна от: сутрин-ентерол,вечер-смекта.Тази комбинация при Ангел действа,ако не иска да го пие ги давам с пипетата от панадол.Дано Ивче утре е по-добре и не се стига до лекар и по-силни лекарства.

Ние сме добре,Ангел продължава да е ранобуден,става в 6,00ч. и до 10ч.е закусил,наиграл се ,всичко му е омръзнало и започва мрънкане,та дори и плач с крокодилски сълзи.Затова към 10ч.излизаме навън и прекарваме повечето време в разходки.Домашните ми задължения доста изостават,но за мен е важно детето да е спокойно,а за другото има време.

Хубав ден,слънчево настроение!

# 201
  • София
Добро утро и от мен,

Не успях да пиша по празниците, понеже Стефан беше болен, а той тамън оздравя и Таня я хвана някакъв ужасен вирус с повръщане и диария - изпрахме и килима и дивана и леглото...ужас беше просто. Днес бях решила да си я оставя вкъщи, ама диването така ме ядоса рано сутринта, че дори я изпратих с баща си да ходи и да не ми се мярка пред очите. Нещо пак съм се изнервила та да видим до къде ще стигнат нещата. Чак и мъжО така ме дразни от време на време, че ми идва да взема да го натупам едно хубаво и да ми олекне  Whistling Whistling Whistling

Та почивката в Стрелча ни се размина, сега се чудя за другата седмица за Свищов...ама ако съм в такова състояние по-добре никъде да не ходя.
А, изкълчих си и крака междувременно от да бързам да търча за лекарства и препарати за пране. Сега съм с ластичен бинт и накуцвам, но е по-добре положението.

Наоплаквах ви се едно хубаво  Embarassed

Стефан е подстриган съвсем късо - прилича на побойник, а всъщност е много послушен, не си отваря вратите сам и знае, че като кажа Не няма пипане  Simple Smile де да можеше и кака му да е така...надежди...

Платихме си почивката на Черноморец - от 5 до 12 юли сме там. Дали има още някой по това време в района?  Simple Smile

Гале, честит рожден ден на татко ти! Да ти е жив и здрав!   bouquet

Аз съм на диета...може и това да ме изнервя...ще взема да я зарежа и да си ходя дебела на море  ooooh! ooooh! ooooh! То една бира не може да пие човек да му се невиди. И днес пих една английска сол - гадост Sick

Роси, имаш ли гной по сливиците или само червени и надути? Ако имаш гной с един тампон с хлябна сода бъркаш и обираш - много е гадно, но облекчението след това е просто нямам думи. Аз преди правих всеки месец гнойна ангина, та това най ми помагаше. Също пилешки бульон с много черен пипер облекчава. Дано се оправиш по-бързо. И защо се притесняваш да вдигнеш сестра ти рано да гледа Лили. Я да свиква, че нали и тя ще си има деца някога  Wink Аз мойта сестра не я жаля, никога не ми е отказвала  Simple Smile

За срещата в неделя - ще се опитам да дойда, само дано съм спряла диетата, че иначе като заточа едни лиги...ох, огладнях.

Трябваше днес да боднат Стефан, но нали беше болен и отложих. Запазила съм си Пентаксима в една аптека, ще взема да отида да им го платя поне и да стои при тях докато се наканя да я сложим. Личната каза, че трябва да се бие до 2 годинки на детето, така че има време.

Чакаме зълвата да роди всеки момент - на 15 май и е термина, та може инцидентно да се озова в Пловдив тия дни  Wink

Това мойто бебе /няма на кой да се е метнало/ се научи да вика Пии биа, дай биа, ика биа  Crazy Crazy Crazy Направо като види "биа" и очите му стават ей така  Shocked И така я пие тази бира. Онзи ден сам се покатерил на двора на стола, взел мойта чаша, седнал доволен, глътнал 2 глътки и се оригнал ухилен  Mr. Green Аз бях отишла да оправям Таня и като ми разказаха после кви ги прави моя младеж направо  ooooh! И не иска сок или вода, само бира...

Много е взел да приказва и ходи и нарежда с пръст  Mr. Green навежда се над някое дете и клати пръста  Mr. Green голям смях пада.

Дита, какво стана със серенадата?

Ще публикувам, че нещо тоя интернет спира кога си иска и да не ми се затрие поста, пък после пак  Wink

# 202
Благодаря ви момичета! Ще съм ви признателна за вскякъв вид помощ,щото май съм си го наумила вече....да оправя Ивчето,пък аз все ще си намеря работа,а и мъжо сигурно,то верно в техния сктор е най-криза,ама той пък е голямм майстор и все се надявам,че ще го оценят Praynig
Гале аз съм регистрирала отдавна Ивчето в тая с-ма,даже сега поднових,но това за временно жителство май не си го спомням  Thinking
Бакши много рано става Ангел  Shocked То Елица на Арабела също Crazy,верно Ивчето по-късно заспива,но в 6.30 още не е ставала Crazy,даже тая сутрин я вдигнахме към 7.15 и беше пак сърдита,сега сигурно като е закусила и си доспива у баба. На Ивче тоя Ентерол нещо вече не и действа Thinking казах на баба и да и даде още една Смекта и Хидратин.

# 203
Жу ама и вие сте се подредили всички Shocked Confused Чак ви се чудя с Дианчето откъде имате толкова сили и нерви,аз щях да съм изпаткала Outta Joint И Ива мре за бира,нарочно съм и давала и ракия да близне,за водката бях сигурна,че няма да и хареса,то аз чиста не я понасям,но къде ти-ужас,на всичко се облизва и пощръклява,само за експеримент съм и давала,вие да не помислите,че го напивам детето..Изчезнаха ми пак емотиконките и болдването
Наистина къде изчезна Дианчето?
Това за содата и гнойните налепи и наистина интересно,ще го имам иаз впредвид Peace
Оле днеска цял ще пиша май Crazy 

# 204
А пък окосмяването какво общо има с гърлото Crazy

Не си ли чувала за бедра до сливиците  Wink

Сладурка, най-добре като начало си направи временно местожителство, отнема само няколко минути. Не съм сигурна обаче точно какви документи трябват. Със сигурност са по-малко от тези за постоянен адрес, мисля че е някаква бланка за смяна на адреса, не съм сигурна дали и адресна карта не ти трябва. Тези бланки можеш да си ги купиш и при вас и да ги попълниш да са ти готови - до вашата община със сигурност има книжарница, в която ги продават. Ще ти трябват по една бланка за теб и Ивчето, адресна карта се  попълва само един брой. За мъжа ти не е необходимо.

Роси, аз нещо съм изпуснала с твоята болест. Но и мен ме боля зверски гърлото преди 2-3 седмици, преди да ида в Пловдив. Оправих се по метода на стискане със зъби и чакане да ми мине. Освен това и гаргара вода плюс сода върши добра работа. Мисля, че е някаква вирусна ангина - херпангина. Точи се дълго без лекарства - около десет дни.

Гале, ще те убия. Вчера ти четох въпроса за вратите и с умиление си мислех, че дреби не може още да стигне дръжките. Е, това беше до снощи. тая сутрин демонстрира как отваря холната врата. Трябва да е пораснал минимум сантиметър през нощта, защото в1ера горе-долу толкова не му стигаше, като се пънеше. Как стават тия работи не знам.

Жу, Дани пък като реши да се кара не Иво, вика "НЕ!", мръщи вежди и размахва пръст.

# 205
Цитат
успех в бебеправенето и от мен, чакаме новините,
ще има скоро успех, предричам ти го съвсем скоро
Galaxy чул те господ Praynig С тебе сме адашки Peace

# 206
Здрасти !

Попикирах малко кратунка и се прибрах , че да ходя на доктор. Гледам, че хубаво сте ме подредили  Laughing Нищо, ще го преглътна  Mr. Green Обадих се на сестра ми - каза, че ако успее да се събуди, ще дойде  Crazy Аз ще се къпя и започвам с обезкосмяването. А не сте ли чували за "Дишай! Издишай!"  Laughing

Хайде, че систъра се обади - събудила се била Laughing Отивам да се баня  Hug

# 207
  • София
Хайде, че систъра се обади - събудила се била Laughing Отивам да се баня  Hug

Аааа, можело значи....  Whistling Росалиндаааа, стягай се в кръста!   Peace

Аз няма да пиша, че съм недоспала и поизнервена. Иначе ви изчетох с интерес. Като подремна следобяд се надявам да съм в по-добра форма. Приятен ден!

# 208
Здравейте ненагледни Laughing
Не знам от къде да започна. Толкова много имам да ви казвам ,а времето ми е малко.
 Роси, надявам се ,че не е слезло надолу. и че вече си при чичо доктор Hug
Защо подхващате болната тема за вратите ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Почти навсякъде вече сме сложилирайбери,вратите на секцията са с модерни  черни ластички ,чекмеджетата са подпряни с холовата маса  .Вчера прибрахме за неопределен период всички книги.Кухненските шкафове са с връзки ,дръжките са махнати.
В магазина ме питаха какво ще правя с тези кашони Rolling Eyes
За нас НЕ е сигнал по-бързо да си свършим белята  ooooh!
И въпреки мерките за сигурност все пак се получават пробиви в системата.
Сладурче Hugдано Ивче е по-добре.А за другото , късмет. Радвам се ,че и мъжа ти се е навил. Даже си мисля,че в Сф бизнеса му ще върви повече.

Жу, как се чувстваш с новите очи?
Мечтание, Hug не се отчайвайте.   bouquet
Отивам да проверя как младежа се е добрал до краставиците   

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 12:16 от Маджурката

# 209
Такааа, имам аз едно подозрение, следя и ще докладвам ...
за белите , моето голямо успокоение е ,че настъпва момент в развитието когато бесовете спират. И то изведнъж.Няма значение дали се забранява... поне за моите  Laughing
Сега трябва само да стискаме зъби .Ама силно  Laughing
ДЕС и ДИТА как сте ? Треперите ли за матурите? 

Общи условия

Активация на акаунт