Пролет е,птичките пеят,а НОЕМВРИйчета яко лудеят

• 13 841
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Лучи, ЧРД! Да си здрава, весела, засмяна, обичана, слушана и глезена!   bouquet

Катюшче,  ooooh! Съжалявам за кофти случката  Confused Лек път!  Peace

Весе, да не е нещо от храната ...  newsm78

Софи, мерси за закуската  Hug

РосиHeart Eyes

Лек и спорен ден на всички  Party

# 271
Добро утро!

Днес сколосах да отида на доктор. Та той каза, че чипът ми дава отклонения  Crazy Crazy Crazy Всичко е на нервна почва, а издутината на шията ми е лимфен възел, който е реагирал на болното гърло, а схващането на лицето ми идва от тилните прешлени, както предположих. Обаче майка ми е с някакъв артрит и не може да си движи ръката. Познайте на кого се падат две къщи за поддържане  Confused Ама да ми се оправи милата, другото ще го наредя някак  Peace

Катюшче, добре, че е бил малкият дявол  Hug Дано дечицата бързо забравят лошата случка  Heart Eyes

Веси, най-вероятно Стелка не се чувства много добре, щом е болничка  Rolling Eyes Лили също спи доста неспокойно, когато е болна - цяла вечер се пробужда, шава, проплаква...Дано бързо се оправите  Praynig

Сладурче, защо не опиташ с пре/обиотици  Rolling Eyes На Лили и помогна Саностола преди време. Веси, нали не бъркам наименованието. А и вие го използвахте и бяхте доволни , нали?

Дианче мила , много съжалявам, че сме пропуснали РД на Любачето  Confused да ти е живо и здраво порасналото момченце и все така мило и добро  Heart Eyes

Ели, пак сте по-добре  hahaha Ние не сме ходили на кафе от незнам коя година, пък камо ли сами  Crazy
Много ти благодаря за свежия разказ  Heart Eyes Страхотна си, както винаги  Hug

Толкова от мен, че съм много гладна  Laughing

# 272
  • София
Здравейте, красТавици или кравици, или както ви е най-смешно  Hug

Исках да се запиша в темичката, но то е време за нова.

Две седмици не съм пускала компютъра, имам много да наваксвам. Бяхме в Гърция, после ЧРД на Любачето и още не съм влязла в релси.
Ще разказвам по-натам, когато кача и снимките Simple Smile
Беше страхотно, невероятно...направо не ми се иска да свършват тези дни Simple Smile
Поздрави и целувки

# 273
Дианче, радвам се, че децата са добре и всички сте щастливи!

# 274
Здравейте приятелки  Hug,

През почивните дни хич не мога да стигна до компютъра, а пък на работа си беше натоварено, та не можех да се включа, но ви попрочитах. Ние сме добре, бяхме на село (Кюстендилското) през уикенда (затова и не успях да дойда на срещата). Изкарахме страхотно, ходихме на зоопарк, на Хисарлъка, Васко пощуря от атракциони и така Simple Smile.  Тази седмица се гледат с татко си вкъщи. Аз съм майка героиня с всичка сила, защото вечер или сутрин готвя 3 манджи за следващия ден за Васито Laughing. Друго си е, когато мама ни е прислуга smile3505 Blush,   но пък много им се радвам, много са щастливи заедно Heart Eyes.  Мъжа ми каза, че било страхотно забавление да си гледаш детето вкъщи Laughing Crazy.
Иначе почти съм отбила пристрастеното кърмаче, като цяло не суче, но чат пат като си поиска му давам, май аз съм по-пристрастена от него Mr. Green.
От няколко дни тумбака ми стана огромен, явно чистия въздух и здравата храна ми се отразиха Laughing. Иначе съм качила 1-2 кила, някакъв феномен ще да е това newsm78. Миналата седмица бяхме на консултация. Всичко беше наред, но не видя пола, въпреки че позата беше идеална за това според мен newsm78, миналия път по това време вече знаех.

Дианче да ти е живо и здраво Любачето Heart Eyes. Как изкарахте РД? Страхотно звучиш, ще чакаме да ни разкажеш повече.
Лучи Честит Рожден Ден миличка! Бъди много щастлива и обичана  bouquet
Ели и аз вчера пропуснах много торти, ядки и безалкохолно в офиса  bowuu. Колегите доста се изненадаха Laughing. Много ме е страх от тези килограми Rolling Eyes Как е Лена? И ние довечера ще ходим на Пентаксим.
Весе бързо да се оправя Стелето. Нищо не мога да кажа за Имунокинд Sad

Целувки на всички Heart Eyes

# 275
  • София
Здравейте, милички  Hug

А НА ТЕБ, ЛУЧИ-
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-
ДА СИ ВИНАГИ ТАКА УСМИХНАТА И КРАСИВА,
ДА ТЕ ГЛЕЗЯТ И ОБИЧАТ МЪЖЕТЕ ТИ
/И НЕ САМО ТЕ  Wink/

Юлче, мерси за супата  Hug.Гледам скоро ще имате годишнина, измисли ли изненада за Младенски  Wink

Дианка, звучиш свежо  Hug.Честит рожден ден и на голямото ти момче, да стане голям и здрав мъж и да се гордееш с него   bouquet.Чакаме разкази и сникми от Гърция, когато можеш.

Роси, значи чипът е за смяна, а  Mr. Green
Май наистина не отдаваме значение колко неща идват от нерви и мисли и сами можем да се излекуваме  Hug

Софи, тоя младеж като че ли има нужда от помощ  Laughing.Мерси за закуската и кафето, все така да ставаме сутрин  Hug

Весе, при нас е същата работа, неспокоен нощем, тази нощ даже си беше буден 3 часа, в които мрънкаше и ни буташе, че не може да диша и да си намери място.Само че при нас май хремата е от яслата и само я влачим вече 2 месеца.

Катюшка, голямо преживяване сте имали  Hug Hug.Да нацелуваш тая хубавица Нинка и си признай пред всички, че само се усмихва  Heart Eyes

# 276
  • София
ЧРД Лучи! Бъди здрава и обичана, желая ти много лични и професионални успехи!

Аз ще изчезна от фронта за неопределено време. В Зимевица ще съм по-често, но когато съм си тук, няма да имам нет. Коце е командировка, а ние с Митко оставаме да тъжим самички.

# 277
Лучи честит рожден ден! Да си жива и здрава и да получиш много и хубави подаръци Flutter
Добре,че има кой да поглежда 1-ва страничка,че аз хич нямам навик Embarassed
Да почерпя за мини рожденния ден на моята най-голяма любов,става на годинка и половина Heart Eyes

# 278
Тели Уели,:) абе важното е,че 100% ще е добре сложен и красив,пък колкото е висок - толкова:)
що се отнася до Видин... толкова много го намразих,че имам чувтсвото,че до гроба на бате ще ходя с въртолет.Само като мина през улиците му и сякаш нпкой ме стиска за гърлото. Но пък много много ще се радвам да се видим в София:)Simple Smile А за естествената кожа...защо да я спираш?Аз не съм разбрала...
Мижитурка - какво е алпинеум  Blush? Моите чери домати чак тази вечер ще ги садя окончателно в почвата. Останалите ми цветя вървят доста добре,особено мини розите,дето ги купих от Каyфланд и всички бяха сигурни,че ще идат в кофата след като презъвтят - сега имам вече 4пъпки и ги чакам всеки момент да цъфнат:) Радвам се,че сте разбрали за мебелите:) - както казах - много е важно всичко в дома да допада и на двамата...и особено на този,който чисти:)
Канлече,взехте ли плочки? Или не се споразумяхте за нюанса...Аз самата винаги съм изпадала пред дилема - цвят сахара или охра  Joy
Цеце всичко е толкова красиво....и цветовете на розите са страхотни! Но като те слушам колко много се натоварваш и ми става криво:(
Софче...има ли и за мен от това мляко с нес... Embarassed
Катюша - много са неприятни подобни перипетии:( Важното е все пак,че сте минлаи леко:)
Роси - знаех си аз,че и при теб всичко е на мозъчна основа Simple Smile Crazy
Сладурче обичам решителните хора.Хубаво е,че въпреки трудностите ще се вдигнете и ще градите нов живот! Сигурна съм,че тогава и по-малко ще се ядосвате и,че ще сте по-сплотени от всякога!  bouquet

За мен нищо няма да казвам,че и без това не ме отразявате - нито за цената на количката някой ми даде мнение,нито за това дали оставате с впечатление,че децата ви сънуват кошмари. Мисля,че е крайно време да ви се разсърдя и да спра да влизам окончателно. Crossing Arms

Luchii Честит Рожден Ден! Желая много здраве и късмет! За останалото - първите две ще се погрижат:)

# 279
ЛУЧИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И УСМИХНАТА! Hug

Бяхме на ваксина и Симона толкова рева, че повърна... Sad на мама мишлето... Иначе вчера ходих на изпращане на моите ученици в училище и беше вълнуващо и малко тъжно, но...да не ви занимавам повече с даскалски трепети. Mr. Green Мона и тати се гледаха вчера и са се справили отлично.  Heart Eyes Лилчо, и моя мъж така каза - ама толкова ти е забавно по цял ден. Wink

ПростоАз, за количката..хм идея нямам. Thinking И я шамари, щяла да ни напуска. Naughty Hug

Дианче, да ти е живо и здраво голямото момче! Hug Звучиш страхотно, чакаме снимки!

Кате, малкия дявол е бил. Важното е, че всички сте добре. Heart Eyes

Роска, чипа, чипаааа е голяма работа. Laughing  Wink Бързо да се оправяте и ти и майчето ти. Hug

Ох, още хлипа на сън милинкото ми зайче. Голям страх от тия доктори. Confused Отивам да се гушна до нея. Heart Eyes

# 280
Сега да си допиша Grinning
ПростоАз не пиши глупости Naughty Виждаш,че едва по два-три поста има на ден,няма никаква активност,за цена на количката лично аз не съм писала,защото за мен Куинито(нали ти е такава?) са ми скъпи колички и даже не знам колко вървят нови,камо ли втора употреба,за ориентир влез в продавалника и виж как се движат цените там,в крайна сметка ти определяш цената Peace За кошмарите какво да ти кажа-Ивчето от кошмари досега не се е будила,само когато е болничка и два-три пъти е "говорила" насън,явно е споделяла впечатление от някои по емоционални дни Laughing А ти нсе притеснявай-дечицата ни растат и вече помнят емоции,нормално е мисля Peace

# 281
Мами, днес станах вуйна!  newsm44 Племенникът е мъж, 3 кила, 50 см и се казва Преслав;) От кога ми се гушка малко бебе, само да видим с Мариян как ще се разберем  Laughing

Катюш, вашият доктор е израждал бебето днес Wink

Ние от 3 дни се борим с мнооого висока Т  Confused Не мога да я смъкна под 38, а вечер стига до 39,5 ако не и повече. Мариян нито кашля, нито сополи ... нищо, само гадната Т. Изписаха антибиотик  Confused, но явно още не е започнал да действа, защото Мариян е много отпаднал, не се храни въобще, пие течности, но само когато той реши, иначе отказва! И всичко дойде от сватбата, на която бяхме в събота  #2gunfire Аз и без това хич не бях навитак да ходим. Кажете ми могат ли тия хора "фирмаджии", уж със самочувствие на интелигентни хора с възможности да си поканят гости от цяла България и да ги заведат на Витоша високо в планината, там където пътя свършва и да ги подложат на мизерия в една ХИЖА (а на поканата пишеше хотел-ресторант  Laughing)!!! Горе имаше сняг, студено, нямаше никаква топла вода, а за отопление да не говорим! В стаите беше кански студ, отвратително просто. А ние се бяхме наточили с късите ръкави, рокли, костюми ... мани мани, излагация. Сигурно и всички други гости сега ги "благославят" на ум. Най ми е жал за детето иначе всичко друго с преглъща!

Сега ще се гледаме с дечко у нас до края на седмицата. Като се посъвземе малко може да мръднем към Борисовата за да се видим с някой от вас Wink Гале? Wink

Лучи, честит рожден ден и теб, мила!   bouquet

И само да подпитам, ще ходим ли някъде юни месец, до къде стигнахме с организацията?  

# 282
ЛУЧИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 283
Аз съм голяма шматка. Лучи, честит рожден ден, мила! Желая ти здраве, любов и да си все така усмихната!

Мимоза, честито ти лелинство!
За организацията за Усоето - пак пускам питане - засега сме много малко хора, да не кажа почти никой  LaughingАко има още желаещи, моля пишете ми на лични, да задействам нещата!

ПростоАз, моето Куини Спийди втора употреба ми беше 450 лева - летен кош, столче за кола, рама, помпа, дъждобран, зимно чувалче, накрайници за столче за кола. Беше ползвано около година.
За видовете кошмари основното е, ако се събуди и е уплашена, я успокояваш, а ако се събуди и не си спомня какво се е случило (този вид са по-драстични за родителите, защото детето се държи като обладано от демони и не разпознава никой, а само пищи и се мята) - нищо не правиш. Ако искаш повече обяснения, ще напиша, но основното е, че няма нищо тревожно в тях. Нормално е, особено ако през деня не се е наспала или нещо се е превъзбудила, нощем да не спи добре.
Аз нещо съм ти пропуснала въпросите, ама аз по принцип никого не чета, освен себе си  Wink  Wink Wink

Тали, благодаря, че ме подсети за годишнината. Аз такива неща не помня Blush Не знам какво ще правим, сигурно само ще си помечтаем да има на кого да подарим децата за няколко дни.

# 284
Пускам ви малко снимки от сватбата, който му се гледа Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376525&pid=12228269&view=3 Втората серия снимки са със снахата Wink

Изчезвам да посвърша нещо окато малечко спи Simple Smile

Юле, ние искаме! но ако сме само ние малко се губи смисъла

Общи условия

Активация на акаунт