Катюшче,
Съжалявам за кофти случката 
Весе, да не е нещо от храната ...

Софи, мерси за закуската

Роси,

Лек и спорен ден на всички
Всичко е на нервна почва, а издутината на шията ми е лимфен възел, който е реагирал на болното гърло, а схващането на лицето ми идва от тилните прешлени, както предположих. Обаче майка ми е с някакъв артрит и не може да си движи ръката. Познайте на кого се падат две къщи за поддържане
Дано дечицата бързо забравят лошата случка 

Ние не сме ходили на кафе от незнам коя година, пък камо ли сами 
Страхотна си, както винаги 

,
. Тази седмица се гледат с татко си вкъщи. Аз съм майка героиня с всичка сила, защото вечер или сутрин готвя 3 манджи за следващия ден за Васито
, но пък много им се радвам, много са щастливи заедно
. Мъжа ми каза, че било страхотно забавление да си гледаш детето вкъщи
.
. Миналата седмица бяхме на консултация. Всичко беше наред, но не видя пола, въпреки че позата беше идеална за това според мен
, миналия път по това време вече знаех.
. Как изкарахте РД? Страхотно звучиш, ще чакаме да ни разкажеш повече.
. Колегите доста се изненадаха 

/
.Гледам скоро ще имате годишнина, измисли ли изненада за Младенски 
.Честит рожден ден и на голямото ти момче, да стане голям и здрав мъж и да се гордееш с него
.Чакаме разкази и сникми от Гърция, когато можеш.

.Да нацелуваш тая хубавица Нинка и си признай пред всички, че само се усмихва 
А за естествената кожа...защо да я спираш?Аз не съм разбрала...
? Моите чери домати чак тази вечер ще ги садя окончателно в почвата. Останалите ми цветя вървят доста добре,особено мини розите,дето ги купих от Каyфланд и всички бяха сигурни,че ще идат в кофата след като презъвтят - сега имам вече 4пъпки и ги чакам всеки момент да цъфнат:) Радвам се,че сте разбрали за мебелите:) - както казах - много е важно всичко в дома да допада и на двамата...и особено на този,който чисти:)

на мама мишлето... Иначе вчера ходих на изпращане на моите ученици в училище и беше вълнуващо и малко тъжно, но...да не ви занимавам повече с даскалски трепети.
Лилчо, и моя мъж така каза - ама толкова ти е забавно по цял ден. 
И я шамари, щяла да ни напуска.
Звучиш страхотно, чакаме снимки!
Бързо да се оправяте и ти и майчето ти. 

Виждаш,че едва по два-три поста има на ден,няма никаква активност,за цена на количката лично аз не съм писала,защото за мен Куинито(нали ти е такава?) са ми скъпи колички и даже не знам колко вървят нови,камо ли втора употреба,за ориентир влез в продавалника и виж как се движат цените там,в крайна сметка ти определяш цената
За кошмарите какво да ти кажа-Ивчето от кошмари досега не се е будила,само когато е болничка и два-три пъти е "говорила" насън,явно е споделяла впечатление от някои по емоционални дни
Племенникът е мъж, 3 кила, 50 см и се казва Преслав;) От кога ми се гушка малко бебе, само да видим с Мариян как ще се разберем 
Аз и без това хич не бях навитак да ходим. Кажете ми могат ли тия хора "фирмаджии", уж със самочувствие на интелигентни хора с възможности да си поканят гости от цяла България и да ги заведат на Витоша високо в планината, там където пътя свършва и да ги подложат на мизерия в една ХИЖА (а на поканата пишеше хотел-ресторант
Гале? 

Не знам какво ще правим, сигурно само ще си помечтаем да има на кого да подарим децата за няколко дни.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376525&pid=12228269&view=3 Втората серия снимки са със снахата