Отговори
# 270
  • Пловдив
dorabella ,статията е чудесна. bouquet

# 271
Гея моля и аз за схемата. Praynig

# 272
Гери,мерси за съвета с мушкатото,но съм много зле с цветята,нямам под ръка и дори незнам как изглежда EmbarassedНо за мое успокоение Ника така се изака днес,че едвам успяхме да я измием Laughing
Явно Дуфалака от сутринта подейства.Ми незнам какво й става та нещеше да ака,иначе материал събра доста та в чудо се видяхме.
Алхимика,роклята е супер и ти изглеждаш добре,така че смело на сватбата!Пък и щом мъжо одобрява!
Дорабела,радвам се и за вас и за успешното изакване!При нас нещо термометъра не действа или пък може би аз не правя както трябва-незнам.А за разхлабително за друг път може да ползваш Дуфалак,той е направен специално за бебета./естествено без да се прекалява/Трудното е,че като всеки сироп се дава малко трудно на бебе.Ника се давеше и кашляше много ,докато й дам дозата,та ми беше малко стресиращо,но иначе сиропа е сладък и й се услади.
Честит заветен 3 месец на всички празнуващи бебоци!Дано коликите вече да са спомен! Laughing

Аз ви оставям с пожелания за спокойна и изпълнена с дълъг сън нощ!

# 273
Здравейте момичета.  От много време не съм се включвала.
Фокси, прекрасно оформена първа страничка (както винаги).

Има ли мама която е започнала захранване вече? Ако има, с какво?  Гледам, че говорите по този въпрос.
Сега ще се опитам да ви изчета.

# 274
Хайде,бе момиче,къде се изгуби?  Hug

Гея,моля и аз за схемата! Heart Eyes

# 275
Албена13  Hug Само че този път не съм правила аз първа страничка.Мистериозната мама,която го направи ,така и не се е разкрила още.

# 276

Има ли мама която е започнала захранване вече? Ако има, с какво?  Гледам, че говорите по този въпрос.
Сега ще се опитам да ви изчета.

Аз да, но по схеме от преди 15 години. Изчакай още малко, надявам се, че ще има най-доброто на първа страница  Peace

# 277
ooооо момичета ще извинявате мойто мило как е нахлул при нас мръсника,шпионира какво пиша bash newsm62той май редовно го прави ама досега не бе ставал така смел и да пише.
Тифани Мишел да ти е жива и здрава принцесата. newsm51
Елфи ама ти не се похвали каква е колата или аз съм пропуснала newsm78
мерси за одобренията, а корем имам но го гълтам за снимките Winkтака де няма да се излагам да приличам на сомалийче.
куцо пате,къде се губиш???от днес влезе в сила закона за етажната собственост,а ти нали се притесняваше че съседите ви само това чакат Joy
ама нещо и сферичката я няма Thinking
аз малко да ви се похваля,до края на празниците беба ще спи в леглото на мойта мама и ми я носи само да я храня,рахат така не съм спала от месеци smile3521та може и някое братче да сътворим само да успеем да пробием.голям проблем се оказа при мен luvbedнезнам вече как да пробвам че да не ме боли Confusedимаме си разни лубриканти ама и те не помагат Sickнякоя от вас има ли такъв проблем или е само в моя телевизор???
айде лека и пожелавам на всички много поспалива вечер Hug

# 278
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, ще изчакам да се появи Дора, ще й пусна на нея схемите и обясненията и ще видим може ли да го направи, както е файла с личните данни, за да може да си го дърпате от първа страница директно.

# 279
foxy, nejno_cvete  благодаря ви за отговорите. Става въпрос за Пещерско шосе. Ако съм разбрала правилно Фокси може да ми уреди стая,ако наистина ми е близко до болницата говори със снаха си за условия.Става въпрос за приятеля ми, аз ще съм в болницата с беба, незнам колко дни ще сме там може би два,три дена, всичко зависи как тя се стабилизира.
Лека вечер мами.

# 280
O Алхимиче то и при нас е така .. голяма теснотия голямо нещо  ooooh! Та в тази връзка да ви кажа как изглупях ... та снощи не ни се получи нещо с пазенето ииии аз се панирах и днес пих Ескапел ужас ... сега ми е мн тъпо  Rolling Eyes

Така бебка заспа а аз трябва да стягам багаж за утре .... ама то целия и гардероб трябва да взема  Crazy

Айде за сега .... лека и неплачлива   bouquet

# 281
Алхимика  Wink при този гръден разкош мислиш ли,че някой ще забележи коремчето?
Изглеждаш супер!!!  Simple Smile

# 282
  • София
Ааа, ето ме, ето ме. Simple Smile Не съм чела назад, но Гея, прати ми схемата, ще я кача. Simple Smile

P.S. Умнооо. Wink

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 01:00 от autumnsphere

# 283
gerganaj1,ще попитам снахата.По принцип те дават партерна стая ,но квартирантите им се изнасят тези дни..отиват да работят на морето.Въпроса е,че незнам точно кой ден ще се махат.Ще попитам дали могат да "подслонят" приятеля ти за няколко дни.Иначе ще си е сам,на отделен етаж.Не мога обаче да ти обещая нищо.Просто ще ги питам и ще се опитам да ви помогна... Hug Ако стане-ще е супер,защото болницата ще му е на 5 минутки път пеша.Пък и ще сте близо до нас Simple Smile Може и да се запознаем,когато бебка се оправи.

Иначе можеше и у нас да го поканим твоя приятел,но майка ми ни е на гости и свободната ни стая е заета в момента.Така щеше да стане много добре..за какво да давате излишни пари и за квартира...

# 284
  • в сърцето на един мъж...
Доре, готово Peace Можеш да се редактираш Wink

Общи условия

Активация на акаунт