Отговори
# 285
Добро утро!
Айде на кафенцето  Laughing

# 286
Добро утро и от мен!

Гея, много благодаря за схемите. Снощи ги дръпна половинката ми, затова беше толкова лаконичен, през това време малка папаше.
Днес явно ще ни е гладен ден, яде в 2,30 и в 6,30, сега спинка сладко.
Да ви питам някоя от вас спи ли с бебка? Аз си я взимам след нощно ядене при мен и е много сладка, бута се постоянно в циците ми, вре си главата и ръцете Simple Smile. Избутва ме на ръба на леглото, цялата спалня не й стига Simple Smile.

Я кажете как ви се струва, за 30годишнина на нашите, да им подарим цифров фотоапарат? Те обичат всякакви джаджи, пък и сега като сме далеч от тях, ще искат снимат и да пращат снимки.

Аз отивам да закусвам,  че после няма време Simple Smile.

# 287
  • Стара Загора
Дубрютру банда  Mr. Green
Албенка ,добре дошла отново,липсваше ни  Hug
Йоли,страхотна идея за фотоапарата  Peace
В началото като се роди малката заспиваше с нас на спалнята,но в повечето случаи я местех  след като заспи  Peace Сега вече си спи само в креватчето  Peace
НАйема,кафенце имам ,но нападам закуската,докато не са дошли и другите лакомии  Joy

# 288
добро утро  love001
Наиема мерсаж за кайето и закуската.
Зъбче няма да ти я оставим цялата smile3534и аз я почвам newsm22
Аникси първо добре дошла в сектата,а разкоша е от кърмата и аз много се кефя че сега приличам на Саманта Фокс ама като спра да кърмя и станат като ушите на кокер шпаньол какво ли ще правя  Thinkingсамо дето ще трябва освен букет,подарък за свадбата в мен да си нося и помпата,представям си какъв смях ще бъде ако някой ме свари например в тоалетната наконтена и с помпата на циците

# 289
  • Стара Загора
Алхимиче,точно теб имах в предвид под лакомийка  Joy Joy hahahaСамо се чудя как не ти се отразява  newsm78

# 290
ми незнам как не ми се отразява,цял живот съм имала нощни хранения Embarassed сигурно е ген,майка ми е на59години и 67килограма от както аз съм се родила,а аз съм 3 дете thumbsupно попринцип съм и много подвижна все нещо правя,даже пред компа като седя и елка да ми видиш краката като на крачна шевна машина съм,абе нервно болна съм Crazy

# 291
Ооо,маминкииии Hug

От сутринта започнахте със смях Mr. Green Направо ми оправяте настроението..То не че ми е лошо днес,де.Досега спахме и всички вкъщи сме диви и щастливи Mr. Green Естествено имаше събуждания за 1-2 хранения,но пък поспахме повечко.
Днес май времето няма да е толкова гадно,така че...беж към банята и след това и към огледалото,да се преведем малко в ред и след това най-вероятно - навън. Mr. Green

# 292
Добро Утро  Hug

zabche И вие ми липсвахте  Hug  Hug

ioli Моят син спи от 23:00 до 6:00 сутринта.  Но към 5 започва да мърмори.  Отивам, грабвам го и го слагам на леглото между нас.  Много обича да е там и заспива моментално.

Момичета, започнахте ли с имунизациите.  Тук са един куп.  Днес сме на 3та имунизация.  Казва се 6 в 1.  В крачето му я бият.  Много ми е жал като го набодат.  Но няма как.

И сега вече като сме без коремите да ви попитам отново... как е кекса при вас?  Всичко върна ли се в нормите?  
И да вкарам нова тема в дневника си:  Мъжът ми ме натискаше за още едно бебе още преди да родя.  Хайде, вика на бързо да го направим и после край.   Mr. Green След раждането на Джордан, става да го храни нощем, недоспива... знаете как е!!! и изведнъж...хоп - и ме накара да си сложа спирала  Laughing от страх да не забременея сега наново.  Хе хе.  Нека Джордан да бил пораснел и тогава да сме мислили за второ.  Да си призная аз не искам второ дете (поне сега) и пустата спирала ме устройва перфектно.

# 293
Добро утро и от мен   bouquet
Мерсаж за закусчицата  Flutter
Ние днес май няма да излизаме  Confused поне за сега тук времето е много неприятно Weary
Днес трябваше да ходя на сватба на едни приятели на плажа ама и тоява май ще ми се размине защото маймуната тази нощ почти не спа и сега ме е страх да я оставя  Sad А до преди няколко дни си спеше цяла нощ чак до 9 сутринта (сигурно и тя усеща липсата на тати и затова  smile3518)
Дано по-късно да светне малко слънчицето, че да можем малко да се разходим  Praynig

# 294
wondertedy7 миличка отиди на свадбата недей така да се затваряш,ми то детето теб те усеща,трябва да се развеселиш някак си(знам че ти се струва невъзможно)щом има на кой остави бебка и марш на плажа да пийнеш една маргарита Hug
а дали някой ще ни пусне нова тема??? Heart Eyes

# 295
  • София
ioli чудесна идея за фотоапарата.
Ние тази нощ се събудихме в 3ч. за ядене.Отдавна не се е случвало.Нещо се е объркал.После в 6ч.,но тогава изяде само 60мл.И му викам е само за толкова ли трябваше да ставаме.Да беше изкарал до 9ч. за повече  Grinning

А видяхте ли Варненки вече лошото време. hahahaЕ тук в София си е все така.Най-студено-София.Къде най-вали-София.Дано от утре се оправя.
wondertedy7  да не те обезнадеждавам,но тук вчера валя цял ден спря за малко в 18ч.И отивай на сватбата,че иначе ще ти е по-гадно сдухано.
Фоски много сте сладки четиримата на снимчицата.

naiema аз ще взема от кафенцето и сокчето.Благодаря.
Гея много благодаря   Hug
Явно тази нощ всички сте се наспали последния пост е от 00:38 и чааак в 7:10ч.
Хайде аз ви оставям отивам на фризъор подстрижка и боядисване.Ох релаксация.Да се оправят двамката после, а не да спинкат сега.

# 296
Добро утро!!!
Наема,мерсаж за закуската-супер е!!!
Йоли,идеята за подаръка е супер,дано им хареса!
Тифани Мишел,добре си ни дошла отново!Възтановявайте се бързичко и на малката принцеса да й минават коликите по-бързичко.И при нас е голям зор с тия колики до сега Sad
Гери,вашият бебок ака ли добре след оново спиране?Че Ника нали вчера се изака след като й дадох дуфалак сутринта,а сега пак не ака...само пръцка. newsm78Незнам какв да мисля.
Мдаа времето е гадно днес и ще си стоим у дома!

# 297
Здравейте и от мен Simple Smile Хубава закуска еххххххх ама остана ли нещо и за мен  Joy
Нашият Чочи, както обикновено спа цяла нощ, но към 4 го преобличах не знам какви са тези памперси, като гледах другите си две деца бяха по-качествени. Много ми е кротко бебето, понякога дори се питам дали е нормално. Заспива вечер в 21,30 и става сутрин в 6,30. Като часовник е на всеки три часа папка и после пак заспива. За един месец е порастнал с 8см. Лекарката ни беше смаяна. Ангелче!!! Вземам го много често да спи при нас даже мисля,че аз имам повече нужда от това отколкото той хахахах може би защото имам сериозни пропуски в отглеждането на другите ни две деца и сега се опитвам да компенсирам. Дали е добра идеята не знам, защото те свикнаха на самостоятелност от малки а тук ми се струва, че ще сме много замайчени хахахахах по-интересното е, че идеята ми допада май-доста съм се променила....
Друго ме тормози от два дни. Много ме боли коремът ниско долу. Една тъпа болка но ме притеснява защото е силна. Минават ми разни черни мисли....
ioli  фотоапарата е страхотен подарък

# 298
anixi,отиди на преглед!За всеки случай.Аз имах една такава странна болка месец след раждането,приличаше малко на менструална,но мина.Дано и при теб мине.Аз да ви кажа още не съм ходила на контролен преглед след раждането Embarassedа трябва

# 299
  Добро утро!

Лошото време дойде и при нас Sad Днес няма да има излизане Sad
Дарима, да чукна на дърво акаме всеки ден, понякога и 2 пъти, не мога да се оплача - всъщност досега само веднъж се е изаквал с термометъра (термометърът като го сложиш в дупето лекинко трябва да го въртиш), и веднъж с мушкатото (между другото това е онова растение дето го има във всяка къща, на всяка тераса, с едни мъхести листа, има различен цвят, има и друго име май, ох, че едно обяснение направих  ooooh!) Ето и снимков материал:

Всеки ден правим и гимнастика, особено полезно е упражнението със свиване на краката, току що така се изакахме  Peace
Албенка, добре дошла! Мъникът много е пораснал  Hug

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 11:37 от geri_kkoleva

Общи условия

Активация на акаунт