101 караконджула и таласъма , ДЕКЕМВРИйче сладко удря се с налъма!

• 16 145
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Bori-Ana, не е заради теб! Споко!  Peace
Заради друг е...  Mr. Green

Много е пораснал Макс - едвам го познах.. А зет щеше да ми става.. Ку го видя на улицата, няма да го позная!  Simple Smile

Муше, дай та млясна мъ.. 

Варненска дружинааааааааа, дръжте сеееееее... Да не идвам да ви строявам!
п.п. Страхотни деца на страхотни мами!  Heart Eyes

Мун, ти ко се чудиш ве.. Заминавай край морето!

# 256
топчица честита бременност !  януарската ви тема се оказа пълна с мои познати все бременни естествено  Heart Eyes леко бременеене и да изкараш едни прекрасни 9 месеца !

# 257
Вашите бебчовци покриват ли стандарта за 20-30 думи, които трябва да знаят на годинка и полувина?

# 258
  • Варна
Хм, че какъв пък е тоя стандарт?! Ако се броят: писи, мууууууу, бау, па-па, ам, би-би (пи-пи, ама според нея пиленцето казва би-би) и т.н... значи го покрива. Но смислени думи - не. Може ли някакъв линк с информация за тези неща? Praynig

# 259
Вашите бебчовци покриват ли стандарта за 20-30 думи, които трябва да знаят на годинка и полувина?
Ха ха ... моито знае само  мама,тати,баба,деди (много рядко го казва) ,бау,да,не...  всичко друго е на китайски  Tired

# 260
На годинка и полУвина дъщеря ми говореше с изречения от 3-4 думи. Синът ми предпочита да мучи и крещи. Стандарти се гледаха едно време, по комунистическо и нормативи покривахме, сега уникалността е на почит.  Peace

# 261
  • София
Хаха, Бори, направо ме нахили за цяла седмица  Joy
Благодаря и за поздравите момичета  Heart Eyes
Обачек, много ми е смешно. Ще намина после, като ми мине  Joy

# 262
Орлин е извън стандартите. знае тати-ати ати -ати, мама, баба и още няколко. но... ако го изпитват на китайски със сигурност прави цели изречения, че и съчинение може да каже  Joy

# 263
Муше, още ли се въргаляш от смях ве?  Mr. Green

# 264
  • София
А, не ве  Joy
Ама забравих, че щях да грея и тук.
Пък и като не ми светна след това за нов отговор...  Whistling

# 265
  • София
Ха ха ... моито знае само  мама,тати,баба,деди (много рядко го казва) ,бау,да,не...  всичко друго е на китайски  Tired

Хахаха, и ние сме така, но имаме още една няма - при това доста често се използва  Wink.

# 266
Здравейте

# 267
Здрасти  Hug

# 268
Ауууу, вече на здравей здрасти минахме.

Кво правите бе мацкиии, махнахте ли памперса, а???????

# 269
 Flutter
Цвети, ние за сега сме само на опити...онази вечер й турих само гащи, като си мислех, че ако се напика те ще попият...такова шуртене падна, че те нямаха никакъв смисъл...бърсах навсякъде. За сега съм спряла с опитите, или по-точно ще опитваме събота и неделя, когато съм си в къщи.
Тези дни Инка е при наще на къщата, тича на воля, люлка има в двора и е голям кеф. Прибираме се днес с мъж ми от работа и се гледаме като индианци...няма какво да правим...само с поглед се разбрахме да ходим да си вземем детето, че без него ни е скучно.
Та ей такива ми ти... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт