Отговори
# 90
Добро утро на всички!!! Ползотворен и усмихнат ден Ви желая!  Peace

Честит рожден ден Гале.
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш всичко
и любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Бързо оздравяване на болничките  деца Hug

Честити месечинки на порасналите бебенца!!!  bouquet

А относно захранването, аз направо започнах с купените, но съм давала (макар и доста рядко) готвено вкъщи - беше два пъти досега картоф и морков. Малката го хареса, наскоро хареса и кисела, скоро като правя пиле ще й направя и пилешко със зеленчуци. Но като цяло не искам да я уча на готвено вкъщи, защото на една приятелка сина й отказа изцяло купените пюрета. Ако не беше свекърва й да помага нямаше да се справи с всичко, че и да готви на малката ламя Laughing Пък аз сама си я гледам и ако я свикна тежко ми горко Outta Joint

Заповядайте и малка закуска, има избор

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 08:25 от didi-23

# 91
  • Варна
Гале, желая ти цялото щастие на света.

# 92
Честит 7-ми месец на бебе Милен и бебе Лора
Честити 6 месеца на бебче Денко и бебо Тео
Честит рожден ден Гале - много здраве щастие и усмивки Hug
Мамчета ние в събота заминаваме за Костенец за 5 дни - мале ако знаете колко много багаж съм приготвила Shocked направо ужассс - май прекалявам а ? Thinking 

# 93
  • Бургас
Диди страхотна закуска Hug
с удоволствие бих омахала от всичко по малко Laughing

Кате да си изкарате супер и после ще разказваш Hug
За багажа обмисли го добре,че и аз като си ходихме бях взема адски много
и дори не използвах 1/2 от него Grinning

# 94
  • София
Честит рожден ден Гале! Много щастие, любов и усмивки!
Честити месечинки на всички дечица!

Ние сме в София. Вчера дадохме изследванията на Калина днес чакам резултати. Обаче не успях да се справя с колектора и накрая прежалих една купичка Wink
Аз на скоро въведох плодовите пюрета и забелязвам, че малката взе да се мръщи на зеленчуковите. Не знам дали е от някое зъбче или проявява характер. От няколко дни е много кисела и по цял ден мрънка, иска на ръце и от време на време дори се разплаква без видима причина. Предполагам е от зъбите. Поне температура не е вдигала. За сега сме почти изцяло на кърма освен последното ядене преди сън, когато й правя малко АМ и се притеснявам дали ще са наред изследванията  Praynig

# 95
  newsm59  Г А Л Е  Tada   ura   ura   ura Бъди жива и здрава и най обичаната жена.

# 96
  • Бургас
Гале/Барзова/ кажи как е Рая сладурката?,
малката калпазанка има ли нови вомера?
Дай някоя снимка да и се подрадваме малко Hug
Аз на скоро въведох плодовите пюрета и забелязвам, че малката взе да се мръщи на зеленчуковите. Не знам дали е от някое зъбче или проявява характер. От няколко дни е много кисела и по цял ден мрънка, иска на ръце и от време на време дори се разплаква без видима причина. Предполагам е от зъбите. Поне температура не е вдигала. За сега сме почти изцяло на кърма освен последното ядене преди сън, когато й правя малко АМ и се притеснявам дали ще са наред изследванията  Praynig
Никол правеше така и извади две зъбчета едновременно.
Безпричинно мрънкане,постоянно искаше да я гушкам
/тя е голяма глезла и по принцип,
но тогава беше просто като ваденка залепена за мен Grinning/
Също нямахме Т Peace
Изследванията ще са ОК-виж че и Меги на Алекс е предимно кърмена и
е с добри изследвания Hug

# 97
Да ви попитам, тези изследвания за кръв и урина сутринта ли трябва да се ходи или може и следобед  newsm78

# 98
  • Бургас
Ели аз отидох към 11ч,защото тогава успях да събера пиш от госпожицата.

# 99
ако е възможно урината да не се бави повече от 2 часа

# 100
Ох, от 7 часса се опитвам да й взема, но с тия пликчета нещо не става, все се улива или аз не мога да ги поставя правилно ....Май ще изчакам още малко и ще пробвам с памук

# 101
Уф, момичета, тая статия ..... добре, че видях по-долу коментара......  Като на душички ви се моля.......  спасете ме........ Cry аз отдавна затова не гледам новини...  имам две дъщерички............. самата аз съм преживяла подобно нещо...... слава богу остана "опит"........... Днес пак ще сънувам кошмари........................

# 102
Аз бях стерилизирала един леген с течност за студена стерилизациия, и над него я държах седнала със залепения колектор на дупето. Държах го лекичко отдолу съответно, защото много лесно се отлепват. Започна да си върши работата детето, малко прокапа по легена, но повечето беше вътре, долях каквото беше от легена и тръгнахме да носим урината.
Това беше към 12 часа, защото преди това я чаках да се изака, че да не занеса и друга проба без да искам Laughing
По принцип бях питала дали може и следобяда, казаха ми че може, но е за предпочитане сутринта

# 103
Уф, момичета, тая статия ..... добре, че видях по-долу коментара......  Като на душички ви се моля.......  спасете ме........ Cry аз отдавна затова не гледам новини...  имам две дъщерички............. самата аз съм преживяла подобно нещо...... слава богу остана "опит"........... Днес пак ще сънувам кошмари........................
За каква статия става въпрос?
Нина дай да видим количката много ми е любопитно  Embarassed

# 104
Гале Честита месечинка на празнуващите  Heart Eyes ,ние сега ставаме и днес сме по назад със честитките  Hug Наде браво ,че ще си имаш най-добрата компания  Hug ,

Общи условия

Активация на акаунт