Майски бебчета нон-стоп се появяват и със радост ни даряват! Тема 38

• 15 874
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Да ви питам, случва ли ви се да ви боли корема около пъпа някъде? На ЖК ми казаха, че било нормално, от разтяганията, но продължава вече доста време и е все на едно и също място, та започнах да се чудя newsm78

Аз имам болки около пъпа. И на вид и на докосване изглежда много странен. Моя така и не излезе на вън , но сега мястото около него е така твърдо и боли чак. А също и под него е страшна болка като докосна.

ДЕСИ стискам палци и  Praynig за вас с Макси !

Иначе при нас нищо ново. Остана само седмица до термин и ми е много притеснено . Понякога си имам контракции , но нито са чести , нито регулярни. Не мога да спя и гледам сериали до 2-3ч през ноща и после спя до 12-13ч на обед.

# 166
Деска, аз Йонков го знам от ЖК в Шейново - един почти плешив, нали, с много къса коса, вероятно за същия става въпрос? Чувала съм за него добри отзиви като професионалист, а и по лични впечатления е внимателен и кротък човек, но нищо повече не знам. Нали занеш, че колкото хора, толкова и мнения. Аз обаче съм убедена, че с теб и Макси всички ще бъде, както трябва. Ще стиснем сега ударно едни палци тука за теб, нали, момичета?

# 167
  • Русе
Desi, стискам палци  Praynig

# 168
  • Plovdiv
Честито на ново родилите се бебенца   bouquet  bouquet  bouquet и техните майчета. Деси  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 169
И аз стискам здраво за Деси и съм сигурна че всичко ще е ок.
Аз днес ходих на запис на тонове и док каза че всичко е нормално, но досега не ми е казвал стойности а само "да да добре". Ходих и на ЖК и вече съм в клуба на прасчовците +17кг. Confused добре че почнах от 45. иначе сестрата ми поопипа слънчевия сплит и даже вика "о ама ти нямаш ли болки?" явно и се вижда вече че е ниско ама аз не вярвам, защото като го гледахме преди няма и седмица не беше се запътило надолу. А как само рита да ви кажа - кючеци  Laughing Joy

# 170
Деси и от нас с Ради много стиснати палци. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Благодаря ти Ваня1975.Simple Smile

# 171
  • гр.Стара Загора
Честита дъщеричка Минесота.Желая й много здраве и безгрижно детство а на теб бързо възстановяване  newsm51
Деси миличка не се притеснявай всичко ще е наред аз по същата причина горе-долу родих по-рано и то секцио но важното е бебо и ти да сте добре  Praynig Hug Praynig
Напълно подкрепям Сиска за АМ е рано да се купува първо да се направят всички опити за кърмене а пък после ако се наложи аптеки много!Аз на третата вечер в болницата мислех да се отказвам от кърменето защото беше много болезнено имах постоянно температура гърдите ми пареха и бяха на буци а малката като засучеше имах чувството че ще я изтърва на земята.Но благодарение на една мила акушерка която мислех че е лоша защото ме цедеше на ръка и ревях тихо от болка вече кърменето е детска игра  newsm10
На мамите които им предстои раждане днес, утре стискам палци момичета  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 172
  • София
Деси, спокойно, както казва винаги майка ми - когато става дума за бременни повечето се презастрховат! А и знаеш, че това с килограмите е относително и не винаги са много прави. Но иди и стискаме палци и честно казано много ще ти завиждам ако скоро гушкаш малкия  Heart Eyes Взема и аз да мина през тоя Йонков, както се засичахме при Дяволов с теб, дали няма и мен да ме изненада нещо по-скорошно  newsm78 Mr. Green

# 173
Здравейте, мамчета!
Влетявам за малко в темичката ви с хубава новина - днес в 16,30 часа Бейлис в шоко роди момиченце. Малката принцеса тежи 3250 гр и е дълга 50 см. Раждането е протекло бързо. Бебата е добре. Мама е с доста шевове и все още лежи, но звучеше бодро и чакаше с нетърпение да стане да се раздвижи. Поздрави от нея.  bouquet

# 174
Ха честито и на Бейлис!Хей, не останахме за Май! Laughing

Деси, и от мен имаш стиснати палци. Всичко с Макси ще е наред!

# 175
  • Русе
Честита принцеса, Бейлис! Да е здрава и много да те радва! На теб- бързо възстановяване!

# 176
  • София
Честита бебка на Бейлис в шоко !/явно ходенето натам, насам  се  е отразило  доста родилно на Бейлис Mr. Green/ Честито на Минесота!
 1stroller 1stroller mamma mamma newsm44 newsm44
Честит рожден  ден  на  QWERTYASD! bdbaloni baloni happy bd
Честита месечинка  на  Ради на Стелето! newsm32 Misc Baby Bottle 1stroller
Деси, стискаме горещо палци  на теб и Макси!Спокойно ,  виж Роси как гушка бебка вече, всичко ще  е наред! Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig
Ради, добре дошла с  бебо!Вайза, дано  скоро вече да се кърмите! Hug
Аз днес се отвисях #Crazy за тези тонове, около 2 часа, то не  бяха бременни, наши хора  Whistling ooooh!, е поне  си побърборихме с коремчетата  и видях , че има по уплашени и  от  мен за раждането.То не се знае и аз  как ще се панирам,  като дойде МОМЕНТА Crazy Mr. Green, ама  да  се правя на смела Outta Joint!

# 177
Ехе честита беборанка на Бейлис  в шоко Hug Hug Hug

Деси споко и да е мъничък нищо . Ще си навакса като се роди. Ти само гледай да си под наблюдение и да се грижат да следят тоновете.
Влизай в болница щом се налага и стискаме палци когато решат да предизвикат раждане. Малко остана.
Само не се тревожи. Ще се роди жив и здрав и ще стане мъж за чудо и приказ  newsm10

Росита и всички мами
. ВСИЧКИ ГИ БОЛИ КАТО ПОЧНЕ КЪРМЕНЕТО. ВЗЕМЕТЕ СИ СИЛИКОНОВИ ЗЪРНА И КЪРМЕТЕ С ТЯХ МОМИЧЕТА.
Веднъж със силикон веднъж без. Не се мъчете . МНОГО БОЛИ.На втория ден ти иде да виеш като куче от болка. Възпаляват се излиза гной след това. Как да кърмиш така. Направо на момичетата на етажа като ги гледах ми се плачеше . Мен ме заболя и на втория ден си сложих зърната и от там нататък - пей сърце.
После постепенно ще ги махнете. Що трябва да се мъчите.
Аз съм си взела едни каучукови и едни силиконови. И предния път така направих . Много болка ми спестиха .
После гърдите привикват и няма проблем.
10 лв са но са направо спасение.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 19:42 от Felina

# 178
Браво, Бейлис, кога успя, бе! Да ти е честита малката душичка и да я направиш най-малко прокурор, чу ли???
Simple Smile
Целувам ви!

# 179
  • вече Пловдив
ЕЕЕЕЕ, Бейлис в шоко, честита принцеска и на теб! Да расте здрава и щастлива за много радост на мама, тате и бате!  Heart Eyes newsm51  ylinfant Кога успя? До вчера пишеше активно във форума и днес - мама на бебче  Joy
Деси Горанова, стискам палци всичко да се нареди и скоро да се гушкате с Макси!  Hug Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт