Майски бебчета нон-стоп се появяват и със радост ни даряват! Тема 38

• 15 878
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Абсолютно съм съгласна с мнението на Сиска.
С две ръце гласувам да не се бърза с АМ, колкото това е възможно.
Да добавя за епидуралната упойка в Шейново - влиза в цената на уговореното раждане (за друг вариант не попитах, тъй като именно с уговорка ще раждам), или - 900лв. за нормално раждане общо.
Не знам с коя от вас, мами, се зачудихме по въпроса, но днес бях на ЖК и специално се поинтересувах.

# 151
  • Русе
ЧЕСТИТА ТИ ПРИНЦЕСА  minesota!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ВИ РАДВА

# 152
    4естит рожден ден на Qwertasd.

4естото на Минесота ,много здраве и късмет.  bouquet
БебЗз  ако моят мъж прави така ,ще има бой . Laughing
Искам да питам моми4етата с още малки деца (Сиска,Герибг,Бейлис в шоко,Ели ,Елфи4ка и др)как ги подготвяте за брат4ето или сестри4ката .Кой ще ги гледа докато сте във болницата?Сиска в една от миналите теми беше писала ,4е е купила кукла за Божа и ще и я даде след като се роди бебка,ще се радвам да про4ета мненията ви.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 16:03 от tanq karabelyova

# 153
Честито бебче Минесота! Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!
QWERTYASD честит рожден ден! Да си жива и здрава и скоро да си гушкаш малкия бебо!

# 154
Здравейте, момичета! Тъкмо получих смс от Вайза. Вече е по-добре. Оправя се. Още няма обаче кърма. Изпратих и поздрави от всички. Бебо бил кротичък  Heart Eyes

Така, така, тук се уреждат срещички, кафенца сред младежта, а за мен никой не се сеща! Хм.

Между другото, Glum, мен ме е страх да се разхождам само с детето около НСА, заради глутниците кучета. Баткото ходи в близката детска градина и около нея е нещо страшно. Събират се по 10-12 кучета и се чудиш от къде да минеш.

# 155
ЧЕСТИТО НА МИНЕСОТА И РАЛИЧКА.ДА ВИ СА ЖИВИ  И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ,А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
Ние днес станахме на 1 месец,остава и на консултацията като отидем всичко да е наред.Имате много стиснати палци от нас с малкия Ради.Лека вечер.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 16:34 от stela74

# 156
Минесота, честита бебка! Да ти е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!

miika, благодаря за инфото за Шейново. Аз и Лоранхол обсъждахме въпроса.

Да ви питам, случва ли ви се да ви боли корема около пъпа някъде? На ЖК ми казаха, че било нормално, от разтяганията, но продъжава вече доста време и е все на едно и също място, та започнах да се чудя newsm78

# 157
  • Русе
Tanq karabelyova, аз първо на баткото казах че ще става батко и после на мъжо  Mr. Green. Винаги съм пяла тая песен че ще е батко и трябва да се грижи за бебето и да го учи на разни работи. В деня на раждането получи подаръци. В деня на изписването пак. И вечер ходя като сянка след него за да не се чуства забравен. По принцип големият рядко се спира вкъщи. Вечно е при моите родители и не иска да се прибира у нас. Даже казвам че аз им помагам за отглеждането на детето, така че две-трети от времето детето не го виждам и съответно не ми създава главоболя  Sad. Съответно те го гледаха докато бях в болницата, и за мъжо също те се грижеха.  Mr. Green
Приказки, приказки, някои друг подарък и внимание  Peace

# 158
Честито на всички нови мами! Да са им здрави и послушни рожбите!
Честито и на всички малки и големи рожденници, и те да са здрави и много обичани! 
Абсолютно съм съгласна с мнението на Сиска.
С две ръце гласувам да не се бърза с АМ, колкото това е възможно.
И аз съм съгласна с двете ви, колкото повече се кърми едно бебе, мисля, че по щастливо ще расте.
Аз и в родилното не искам да дават на бебчо АМ, но там най вероятно няма никой да ме пита, и сигурно ще се примиря.

# 159
  • вече Пловдив
Честито дъщеричка, Минесота!   newsm51  Да ти е жива и здрава малката принцеса, да расте умна и красива и много да ви радва!
QWERTYASD, честит рожден ден! Gift  ura Да си много щастлива и скоро да гушкаш най-хубавия си подарък!  Heart Eyes
Стеле, честита луничка на Ради!  Hug

# 160
Мами,, влизам да ви помоля за едни стиснати палци. Току що се прибирам от консултация. ЖК то ми препоръча специалист да ми види детето и тъй като Дяволов ми даде дата 11 Май, реших да отида в Шейново. Там ме видя ЙОНКОВ - ходих веднъж при него, но не съм го проучвала, та ще ви помоля за инфо, ако някоя познава работата му - след почти 40 мин. дивене в екрана, каза че съм за приемане. УЖАС БЕБО НЕ СЕ ХРАНЕЛ ДОБРЕ. НЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ ИДВА ПРОБЛЕМА ОТ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ ИЛИ ОТ ПЛАЦЕНТАТА, КОЯТО Е ВТОРА КЪМ ТРЕТА СТЕПЕН. КАЗА МИ, ЧЕ ЗА 3 СЕДМИЦИ БЕБО Е НАДДАЛ САМО 140 ГРАМА #Crazy ОТДЕЛНО ИМАМ НЯКАКВИ БАЦИЛИ В БЯЛОТО ТЕЧЕНИЕ И ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ОТ ДВА ДНИ.
ИЗВОДА - МОЖЕЛО ВСЕКИ МОМЕНТ ДА СЕ ЗАГУБЯТ ТОНОВЕТЕ НА МАКСИ И ДА ГО УПУСНЕМ. И МИ КАЗВА АЗ НЕ СЪМ ДЯВОЛОВ И НЯМА ДА ТИ КАЖА, ЧЕ СИ ДОБРЕ. ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ТИ СЕ НАПРАВИ СЕКЦИО. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОВА Е
ЯКО СЪМ СЕ ОШАШКАЛА. ВЛИЗАМ ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР. СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДОКТОРА ДА СЕ Е ОБЪРКАЛ И БЕБО ДА Е ДОБРЕ Praynig

# 161
  • София
Е, хубава работа, Деси -  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Всичко ще се нареди!!!

# 162
I'm back!
Първо честити бебоци на всички, за който тайнството наречено раждане вече е зад гърба им! Да са силни и здрави бебетата, а за радостта, която ще носят на родителите си нямам никакво съмнение!
Сега моя отчет след единия ден прекаран в "Патологията" на Шейново. След не много хубав запис на тонове при д-р Велев във вторник следобяд (пак около 125 се въртяха, но и бебка пак спеше очевидно) и моя разказ защо съм притеснена, човека ми обясни надълго и нашироко какъв е проблема с тоновете. Тъй като по време на контракции притока на кръв към бебето намалява, бебето може да страда при нормален родилен процес, ако е с по-ниски тонове както се очертаваше нашето. Затова предложи да ме приемат в Шейново и да ме следят, като ми пуснат и малко окситоцин, за да видят как се влияят тоновете от контракциите. Ако тоновете са си наред ще ме изпишат и ще си чакаме стартиране на нормално раждане, ако са лоши ще пуснат окситоцин и може да започне и нормално раждане (ако вече ми е изгладена шийката и имам разкритие напр.), а може и да стане ясно, че бебето няма да понесе добре ако се почне нормално раждане - тогава секцио по мед.показания newsm11. Естествено дребната се стресна и вчера тоновете бяха перфектни, но се скъса да рита по време на записа - значи беше будна. Вчера така и не можа да ме види д-р Велев след записа, а никой от другите лекари не искаше да дава становище без той да ме е видял (явно от респект към авторитета му...). Така, че си пренощувах там и сутринта пак ми пуснаха запис на тонове - пак перфектни при будно бебе. Гледаха на Доплер - пак идеално. Прегледа за разкритие показа, че нямам никакво и ме пуснаха да си ходя - нямало да раждам близките 2-3 дни  Laughing Е, колкото и да ми се искаше да се запознаем с малката, явно не й е дошло времето. Но засега нормалното раждане си е на дневен ред newsm44, така че все пак съм супер доволна от пребиваването си там и най-вече от срещата ми с д-р Велев - наистина страхотен човек и специалист (и мъж... Embarassed). Въпреки, че няма реално никакъв ангажимент към мен - не съм му редовна пациентка, не съм си платила избор на екип, но се отнесе много отговорно и внимателно с мен, без нито веднъж да покаже, че всъщност трябва да ме вмъква между всички други ангажименти. За сега това са новините от мен - само добри. Оставам в очакване...
Благодаря на всички за подкрепата и стиснатите палци, особено на Дендри, която ме разведряваше с весели смс-и smile3521

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 17:31 от Ани Борисова

# 163
Деси имаш ги от мен Peace Praynig Praynig
Дано всичко да е наред и най-важното мисли позитивно,колкото и да ти е трудно в момента Hug
Успех и много сили на Макси и теб Hug

# 164
Desislava Goranova  Praynig ще се молим за теб и вярваме че всичко ще се оправи newsm53.
на всички новоизлюпени ЧЕСТИТО newsm32

Общи условия

Активация на акаунт