® E-bay - тема 28

• 48 436
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
  • на кой му пука, майна
...

И въпрос - имате ли забавяне на пратки, спечелени преди майските празници? Липсват ми три.

На мен 2, като едната е пратена на 22 април, чакам я от UK. Другата е от USA, пратена на 28 април /за тази ще почакам повече най-вероятно/
Интересното е че, пакетче пратено на 23 април пак от UK, пристигна на 7 май /за 6 работни дни/, а онова от 22 април още го няма.
Писах на мацката, че ще изчакам още малко и ще пусна диспут в Пейпал, а тя ми отговори, че Английски пощи не считат за изчезнала пратката, ако не са минали 25 работни дни.

Да не изтърва срока за диспута ? 45 дена от плащането ли беше ?

# 721
Охх момичета, аз да се оплача....(((
намерих си страхотна рокля, че ми трябва за повод....вярно от Хон Конг....но тези са луди....68паунда за доставка. Е може ли такова нещо....

ако мярненете нещо подобно, пишете. )))

ето я роклята

# 722
Охх момичета, аз да се оплача....(((
намерих си страхотна рокля, че ми трябва за повод....вярно от Хон Конг....но тези са луди....68паунда за доставка. Е може ли такова нещо....

ако мярненете нещо подобно, пишете. )))

ето я роклята

Хич и не са луди...
Върху таксата за доставка не дължат такси на Ибей.

# 723
А мойте 12 лири до Европейския съюз - плаща ли се и нещо друго освен цената на продукта, моля ви кажете ми  Praynig
Някой каза, че има и някакво ддс, мито...

# 724
А мойте 12 лири до Европейския съюз - плаща ли се и нещо друго освен цената на продукта, моля ви кажете ми  Praynig
От Англия не се дължи мито,ДДС и т.н.
Плащаш цената на продукта+доставката до Бг.

# 725
От Англия не се дължи мито,ДДС и т.н.
Плащаш цената на продукта+доставката до Бг.

Много благодаря  Hug  bouquet

# 726
newsm78 Дайте съвет- когато  нещо е на "купи сега" и има и "направи оферта"-колко ще е прилично да предложа под обявената цена Thinking като е  55 паунда +6 доставка Rolling Eyes
И аз намерих такава обява и дадох 40 Whistling,но ми направиха контра оферта на 48.

# 727
На мен 2, като едната е пратена на 22 април, чакам я от UK. Другата е от USA, пратена на 28 април

И аз чакам една пратена на 22 април. Даже продавачът каза, че ще изпрати нещата отново.

# 728
Много ме кефи а колко ли е Ориджинал newsm78 newsm78 newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-mens-D-G-black-new-season-jeans-t-shi … ;_trkparms=66%3A4|65%3A1|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A3|294%3A200#ebayphotohosting

Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 729
Къде мога да видя размерите на роклите  Thinking? Имам предвид в английски ибей всички рокли са 8,10,12...

# 730
Къде мога да видя размерите на роклите  Thinking? Имам предвид в английски ибей всички рокли са 8,10,12...

8 по английската - 36 по френската
10 по английската - 38 по френската и т.н

# 731
Благодаря отново  Embarassed

# 732
Малко оффф
Препоръчвам ви нещо за гледане "Confessions of a Shopaholic" много готин филм с много истини. Като гледам тука имаме доста от симптомите на това заболяване  Joy

# 733
Flash* , благодаря   bouquet!

# 734
Момичета, от къде се сменяше курса на валутата, за да не се смята по курса на ПП, а по този на банката?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт