Отговори
# 120
Ирини,благодаря ти ,мила!   Hug Така като гледам и ние сме на същия режим на хранене  Peace
За Бриколаж мисля,че ще работи-може само да е с намалено раб.време  Peace Иначе и на мен ми се е налагало по празниците да ходя по магазините за разни неща и съм забелязала,че големите вериги си работят,даже тогава май имат най-много работа.Като нищо друго не работи...  Wink

# 121
Привет и от нас  Hug

За темичката -   bouquet

Адиктет е отговорила и за мен на анкетата на Шейлето:
..........
Едно - как ви изненада ролята на родител? Как се различава от това което очаквахте?
Две - какво бихте искали да знаете преди да родихте (детето да се появи на бял свят)?
Три - кое беше/е най-трудното за вас по отношение на новата роля?

1. изненадана съм приятно. мислех си, че ще е по-трудно. не знаех какви видове са бебешките дрешки и под/над какво се обличат бодитата дори  ooooh!
2. благодарение на всички вас  newsm51 мисля, че знаех достатъчно. инстинсктът също много тежи тук.
3. честно - не се сещам за нещо, което да ме е затруднило  newsm78 много ми е хубаво даже  Heart Eyes единствено притесненията, че нещо е болен ...  newsm78
преди да родя се притеснявах за това, дали ще мога да кърмя, колко и как ще го обличам... възпитанието ... Сега вече с първите две неща се чувствам сигурна, но възпитанието  Rolling Eyes много често си мисля за това. и като си помисля какъв искам да бъде  Thinking хм ... ще се опитам да го възпитавам с ЛЮБОВ  Heart Eyes ВСИЧКО Е ЛЮБОВ  Heart Eyes
и вас ви обичам  Heart Eyes
да сте здрави   bouquet
Само бих добавила - как понякога не срещаш разбиране на желанието си естествено да гледаш/храниш/възпиташ детето си.  Peace

Ане, ШЗ ще рече Шейле-Захранване  Heart Eyes  Peace (ще рече - вярваш и се доверяваш безрезервно на детето си - при нас работи много успешно  Heart Eyes )

Добре дошли на новите мами   bouquet

Отчет - Ние бяхме на В. Търново, взех изпита; после - Етрополе. Сряда и четвъртък си направихме екскурзия - Рилски манастир и околности, пещерата на Иван Рилски; спанме в Мелник; после - Роженския манастир, с. Рожен, Самуиловата крепост и обратно в Етрополе. Сега отпочиваме, но в този ред на мисли - Муце, драсни едно ЛС с телефонче, че ако дойдем до Врацата на разходка, да те притесня за по кафе  Whistling

Забраих какво имаше още, а и тук клавиатурата не е фонетична и този пост го пиша вече над 30мин  Blush

Аз да задам и моят въпрос (по-точно са 2):
1. Владчи скърца със зъби  Shocked Не че има много - три и половина са, но вече няколко пъти го чувам и не ми харесва. Прави го докато е буден, докато играе. Някакви идеи???  
2. Някой има ли идеи за работа от вкъщи? Аз имам сайтове за проекти (Дими -  Heart Eyes Hug  bouquet ), но ми е интересно за вас как са нещатал Шейле, и ти бе споменала, че съвместяваш домашен бизнес с децата, какъв е той, ако не е тайна?

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. ами как не  Laughing

# 122
Иринко, мойтУ на 7м не можеше да седи, все се катурваше. Обаче на 7 и една седмица zапочна иzведнъж да се zадържа и да седи съвсем добре. Обаче пък на 8м някои вече обикалят кошарите, а тя доре не може сама да седне от легнало положение, а какво остава zа иzправяне на крака  Crazy Така че, дон´т  уори, смЕтам аz  Hug А и с течностите хич не бележим успехи още.. Честито ново семейно ложе  Wink
Нели, Кристиян по едно време така скърцаше със zъби като мъничък. Но нито помня точно кога, нито колко време е продължило. Знам, че го мислех тогава, но реших, че просто беz да иска е успял да го направи и после му е станало интересно най вероятно. Мина и zамина..

# 123
адашко, точно забравих а питами и аз за сядането - маймунката ми изобщо не се усеща з какво става въпрос и си се катурва на 10-тата секунда... Дали аз не съм я свикнала, че и да се катурне - няма да се удари, защото винаги я хващам...  newsm78 Също така не пълзи и не обича да лежи по корем. За светка на това се движи напълно независима от нас из цялата къща. Управлява си проходилката и обикаля/пипа навсякъде.
Нели, хубаво, че се разписа. залипсва ще знаеш. Джи няма зъби - респективно няма как да скърца.
За работа от къщи - еми то не е съвсем от къщи ама ето така между другото се захванах с марката Slingi. Бавно-славно 4-5 месеца копках докато видя готов продукт какъвто съм искала и сега вече действам по пласмента му.  Също така организирам събития - пловината от работата по проекта и организацията също е от къщи. Другото ми занимание не е от къщи - давам професионални консултации...
В този ред на мисли - има ли някой, който би се ангажирал да ми направи евтин сайт? /Дими?, Нели? - ако с това се занимавате де/

# 124
Как забравих  smile3555 щях да ви черпя, че Надя прави 8 месеца днес и за пръв път я сложих в проходилка

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:27 от Gardenia

# 125
  • софия
Ирини... дай малко инфо за сайта... флаш ли?

# 126
Абе и аз се бях замислила по едно време,защо така моето момче не иска да лази-хич не обича да седи по корем,само да го сложа и на втората секунда се е обърнал!А ако му попреча-направо се сърди и много се дразни  Mr. Green Ама не се притеснявам за това,защото каката никога не е лазила,всъщност първо проходи и тогава реши да лази/някъде към годинка и 2-3месеца/  Crazy Явно всяко дете си е различно  Grinning
Зъби и ние нямаме!Ама и с това не бързам-на каката и излезе първото зъбче на 9месеца-точно бяхме на море,няма да го забравя-така се беше вкиснала милата,а ние обикаляме Слънчев бряг в 23ч,в търсене на аптека да и взема нещо за мазане Crazy Там всичко можеш да намериш,ама се оказа тогава,че аптеките са кът  ooooh! На сутринта зъбчето изби,а на др.сутрин още едно  Mr. Green
Gardenia,честита месечинка!  bouquet Да ти е жива и здрава малката принцеса! Hug

# 127
  • Бургас
Малко ананас и диня  и още нещо за първия имен ден на Тамара днес! Света Тамара била грузинска царица, много красива. Нека помага на наше Тамбе, нашето царкинче. Хихи. Цункам ви. Hug Hug HugВесели празници!

# 128
Ей с това променливо време, само по форумите вися.
Когато благоволи да ме остави дребния де, че е такъв киселяк с тези зъби  ooooh! В чудо се видях.... Вече повече от месец се мъчи, и нищо.
Иринка, спокойно и Оги още не седи сам, а другата седмица ще стане на 8 месеца. Ако аз го сложа да седне, се заседява за секунда, две и тръгва нанякъде. Постоянно е в движение, ама хич не се сеща да седне. Понякога просто преминава през седналото положение на път за някакви негови си работи  Joy Децата са си различни. Виктор на 8 месеца обикаляше нон стоп креватчето прав и по мебелите беше започнал да ходи. Обаче той просто един ден, може би съвсем случайно, откри че може да се изправи. И разбира се, в този момент, всичко друго остана на заден план спрямо новото забавление. Оги съответно си е намерил някакви си свои забавления, които изключват сядането и изправянето. Всъщност най-важната работа, която има в последно време, е да дъвче яростно решетките на креватчето, активната гимнастика, чорапите си; току виж открил хапането на кое точно ще премахне този гаден болящ сърбеж в устата. Нищо друго няма значение в момента за него - само да хапе и да хапе и пак да хапе.
Няма страшно ще го открият и сядането и ходенето и тичането. И останалите магарии и те няма да им се разминат
ето малко нови снимки от нас.

PS Дори и да е седнал или прав само за ръбане си мисли

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:53 от ston

# 129
Благодаря за отговорите   bouquet

iriniiHeart Eyes   bouquet аз ще се уча сега на сайто-правене, така че ме брой за следващия  Wink А сега писля, че Дими и Дидишонче ще са ти от полза.

Муцата що не ще да си даде телефона???  newsm78 newsm78  Thinking

И аз да продължа с питанките - едно съседче тук има шарка, та се чудя дали да не им отидем на гости с Владчи. Знам, че осъждахме, но анамарската ми болест го е изтрила  Whistling Мнения?

# 130
Момичета, я кажете кой каквото знае за рубеолата..... инк. период, начин на заразяване и т.н., че на мойта френдка сина е с рубеола от вчера. Предният ден със Сми-то се пипаха по ръцете, а нали правилото е , че ръката после веднага отива в устата, та сега се питам пак ли ще съм в чакане....

Дописвам - намерих инфо, егати, сега пак ще чакам значиииииииииии.......

# 131
Адиктед, аз ползвам мляко А-дерма Ексомега с овес - зелената серия. Ето това е:

Предполагам, че не е проблем да се комбинира с хомеопатия.

# 132
Адиктед - кремчето и шампоана на А-дерма са от серията ЕКЗОМЕГА Peace и двете са по 500 мл, както споделих, към момента съм очарована от резултатите. За комбинация с хомеопатия newsm78 - идея си нямам, Асето може би ще се вкл. компетентно Heart Eyes
Иринка - ние седим, но като цяло само това владеем като хората Joy мисля, че нямаш поводи за притеснения Peace
Стон - много е сладък Оги Hug
Муци - честита ти именничка, да те радва и дарява с много лИбоФ, да е здрава, щастлива и късметлива Heart Eyes    bouquet
Четити месечинки    bouquet
П.С. и ние сме без зъби Mr. Green
Докато пиша и Нени е дала снимкоФ мат'риал Hug точно това е зелената серия Peace

# 133
Момичета, Лия е болничка  Cry .
Снощи нищо й нямаше, заспа си нормално, и в два часа се събуждам от жега - а тя до мен гори  Confused . Изака се обилно (а тя от три месеца нощем не ака), повърна  Sick , премерих температурата - 39,2*С  Shocked . Баща й изтича за Нурофен и след като го дадохме се поуспокои и заспа. До 7ч. още две изхождания, слава богу без повръщане,  леко запушен нос с кашлица  ooooh! и липса на апетит . Отидохме до Инфекциозна, прегледаха я и казаха че е някакъв ентеровирус. Не ни приеха веднага в болница, защото инфекцията била в началото и можело да ни се размине. Казаха да я наблюдавам и ако общото й състояние се влоши веднага да отиваме. Тя слава богу, въпреки температурата (която цял ден не е падала под 38*С) и целодневното дрискане, е в много добро настроение - играе си, смее се, даже прояде. Дано не се влоши  Praynig , дано й се размине влизането в болница  Praynig Praynig Praynig .
Ама как тия неща винаги се случват в почивни и празнични дни   Thinking .
Иринка, и Лия не седи самостоятелно, само ако я сложа и то замалко и се катурва  newsm32 . Не може и да пълзи, само се клати. Застава на четири крака и така се клати напред-назад, че си падаме от смях. За придвижване ползва търкалянето от гръб на корем на корем и обратно, доста бързо стига от единия до другия край на стаята с тази техника  Laughing .
Муцо,  да й е живо здраво името на малката принцеса, с гордост да си го носи и много да я обичат Two Hearts !

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 20:05 от dr_tsveti

# 134
Цвети Cry Hug Heart Eyes Нацелувай сладката Лия и много бързо да е всичко зад гърба ви Hug
Вярвам, че няма да се стига до болницата Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт