Отговори
# 285
Честит имен ден на всички праzнуващи днес  Hug
Честит имен ден на патерица и на Иринките вчера  Hug
Мире, добре дошла и браво на малкото Мони. Моята не откъсва, не може иzобщо да се иzправи дори до седнало положение, а и даже не се опитва.. Мрzела ми тя.. Ще проходи гаранция след годинка.. Но когато, тогава..

# 286
Честито на всички празнуващи,днес!!!На именнишите да им е живо и здраво името!!!
Мирка браво че сте си починали !!!Така ми се иска да спа 24 часа без да мръдна ,ама няма!!!
А за телефон,не си искала не сме ти дали!!! Hug Следващия път...

# 287
Набързо се включвам само,
Гардения - благодаря че попита, ами от 2 дни се къпе с баща си и е голям кеф Laughing, пробвах го преди две вечери пак в коритцето(след първата с баща му под душа), съвсем хладка беше водата, цопкахме преди това с крачета, поиграхме си и щом го хоризонтирах Cry, затова сега ще продължаваме с баща му Hug Peace
Суити - за каша в кутия става въпрос Peace, годността и е 3/4 седмици след отваряне на кутията, но на стайна температура или в хладилник newsm78.
Отивам да се пробваме с втори тур за приспиване Laughing и очакваме включване на повечко момичета след края на почивните дни Wink

# 288
  • София
Приветки, мами.
Толкова съм гроги, че нямам дори сили да ви разправям как мина нашият ден.  Tired
Сиси, аз пресипвам кашата в кутия с капак и си седи на стайна температура.
Дано утре да съм по-адекватна.  Wink

# 289
Здравейте, маминки!

Включвам се набързо да поздравя на патерици вчерашните ни именички - Иринии, Ирина и Мира бъдете много щастливи майки и жени!

А сега да ви почерпя на финала на деня, че и моето мило се казва Георги!

Тук във Велинград си изкарваме страхотно. Калоян има такъв апетит, че не е истина. Климатът му се отразява чудесно. Иначе през деня е дъждовно, а слънце напича след 5 следобед. Луда работа, ама пак излизаме Simple Smile

Гушки и хубава вечер!

# 290

Общи условия

Активация на акаунт