Отговори
# 255
ехоо ей и аз за малко да пропусна именниците ....  ooooh!   ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ !!!
sweetkids_mama   По хубаво от това няма. И  на мен много мило ми стана  Hug
Лия, Ния и Дария    Praynig дано всичко по бързо да отмине  Hug

# 256
  • Бургас
За Ирина, Мира и Иринии( защото днес празнували и Мир-ките, името се превежда като мир), с обич и пожелания за благоденствие и любов, бъдете щастливи майки, съпруги, приятелки и т.н.
Флу, честита годишнинаааааааа! Радвайте се един на друг дълги години! Споделена любов желая и наздраве за вас!
Честити месечинкиииииииииии! Бизу, как е ангелчето Адри? Обичам виииии!
 Излизам, че тук гърми и трещи, да не избуши компа, а исках да ви постна толкова хубави неща пак. Имайте много подаръции и весело изкарване на всички.

# 257
  • софия
еййййййййййй, Иринкииииии, Мирееее, честит Ви празник, милички, да са ви живи и здрави имената, да сте, румени и засмени, все по красиви, мили и обичани Simple Smile

ние сме малко със сополи, ама само това, тати ни донесе нещо, та и аз зле го изкарах, ама добре че детето се размина (щото беше на гости на баба си)

# 258
Деси, не съм срещу тестовете. Просто не ги виждам като някаква панацея, особено на фона на ужасните грижи които полагаме за телата си. Иска ми се да се наблегне на здравословният начин на живот, не на лекарства и тестове. Не че те нямат място в системата, но не бива да е главното, според мен.
Съжалявам за майка ти. Hug

Цвети, радвам се че имате подобрения.

Имаме ли новини от Моарейн? Горката, какво ли и е.

Честито на именничките. Да сте все така щастливи и прекрасни.

Вие знаете ли за Веселин Демирев? Вчера пусках на щерката разни класически произведения и попаднах на това - http://www.youtube.com/watch?v=Nl6samrZt5s
Като мед я борави тази цигулка. Страшен е.

# 259
Дидишонче, щом сте били болни с татко й не може ли Мишето да погостува на баба си още малко  Rolling Eyes . Или ако можеш й разтвори Осцилококцинум в малко водичка (1/3 от шишенцето) . Че този вирус е зловещ.  Hug

# 260
  • софия
Ми, Цветенце, за сега няма признаци, носа почти се е оправил, ама малко тече едната ноздра... мога да опитам да й дам.... благодаря ти !!!  Hug

А на баба си за съжаление не може , щото тя попринцип ряаботи, а в този случай утре ще празнуват, а майка ми си е развей храх (нищо че е на 40)
 и си обича да ходи насам натам... купони, винце, танци, тя е все едно 18 годишна.... не мога да я нагърбвам, въпреки, че би зарязала всичко за нея, ама не ми се ще да я пенсионирам чак толкова... иначе в други ден си е на работа... но точно когато ми беше най-зле се падна детето да е там, та поне за това съм много благодарна. сега сме добре и 2мата, дано и малката се размине само с нослето...

# 261
Честити месечинки!!  Heart Eyes

Честит имен ден на  Ирина, Мира и Иринии!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet Да ви носят здраве и щастие имената  Hug

За тестовете - моят доктор каза, че докато кърмя, резултатите няма да са реални, та засега се отлага поне с една година  Laughing

Стел, стискам палци за Ния  Praynig

Шейле, не го знам човека ( а е срамно!)  ooooh!

Ние днес бяхме до Леденика, но набързо трябваше да си тръгнем, та даже и Врацата (т.е. Тамето и Муцата) не можахме да видим  no Другия път  Peace

Лека вечер и утре приятно изкарване на празника и предварително "Честито" на именниците!

# 262
Ох, изтървах я тази тема .... Пък тя вече свършила  Laughing
Дано малките принцеси Лия, Ния и Дария са добре! Какви красиви имена!  Heart Eyes
Какви са тези вируси?  Sad
Няма по-хубаво от детските усмивки. Поздрав от Данчо:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Не знаех за него  Blush Добре че имаме две прекрасни Ирини и разбира се младото мамче Мира  Wink

# 263
сега сме добре и 2мата, дано и малката се размине само с нослето...
Дано  Hug!

# 264
Мире, честит имен ден! Представям си как сега празнувате в прекрасния Созопол  Hug

Бизу, честит празник на малкия Адриан! Стеф, честита седма месечинка на сладкия Васко!

# 265
Поздрави от пъстър Истанбул! Невероятен град. Поне на мен ми действа зашеметяващо.
Ще ви чета от вкъщи. Дано всички сте добре и бебоците само дебелеят и хубавеят  Grinning
Ще пратя разбира се и снимки ако искате да гледате.  Hug

# 266
  • София
Шейле, познавам бегло Веско Демирев, засякохме се за няколко години в Консерваторията. Simple Smile
Ако обичаш класическа музика, мога да те насоча и към други записи. Наскоро ми попаднаха Баховите концерти и пиеси за обой в невероятно изпълнение- такава музика е балсам за душата!

Ето ви малко от днешния ни ден в снимки:

Децата правиха баница-1
и  2 , докато Гали папкаше на столчето за хранене. Баницата стана ето такава, а накрая Гали ни посвири на дайре  Laughing.

Люска, благородна завист ме затресе! Много обичам Истанбул! Непременно да пуснеш снимки! Peace

yani_cat, много е сладък Данчо, такава голяма усмивка! Heart Eyes

# 267
sweetkids_mama   страхотни снимки и най вече браво на децата ти а малката адашка е много голям бонбон ! А сега ми се прияде баница ....  Joy
yani_cat   Голям чаровник  Hug
Леле само колко е пустооо ...  Laughing  Пък и именниците ги няма да почерпят  Heart Eyes   Wink

# 268
Да се класирам и аз с честитките от днешния ден Hug
Иринките, Мирка, Флу - надявам се денят да е бил запомнящ се и вълнуващ, а вие от здраве, щастие и любов да не се оттървете Peace
Продължавам да се моля да оздравеят всички болни дечица Praynig
Днес имах много натоварващ ден и отивам да се хоризонтирам до Дзверчо Heart Eyes, на мама душичката, не помня откога не се е будил след баня до този час newsm78 Laughing - днес и той се измори Hug

# 269
  • София
Здравейте милички.  Hug
Ние днес цял ден бяхме в новото жилище и посрещахме бригади с мебели.  Laughing Party
Чак сега ви прочетох.
Стел,   Praynig Хайде утре обрив и да се окаже розеола.  Praynig
Цвети, много се радвам, че Лия е по-добре. Още по-добре да е утре.  Wink
Май нямаме новини от Дария.   newsm78
А сега да благодаря на всички за честитките. Много сте мили.  Heart Eyes
Адаш, честит имен ден и на теб! Със здраве да си носиш хубавото име.   Wink
Мирка, да ти е живо и здраво името и на теб.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт