Отговори
# 240
Мили момичета, преди да се изстрелям по задачи искам да ви почерпя от сърце с нещо такова

С пожелание да имате прекрасен, романтичен и релаксиращ ден - като закуска на плажа!

радвам се за лия и се моля за дари

# 241
Добро утро милички Simple Smile
Влизам набързичко да ви почерпя че ставаме на 8 месеца  party023 beer3 beer Wine Glass Popcorn  food002 cook
Цвети стискам палци бързо да оздравявате всички Hug Hug Hug
Лек ден на всички  love001

# 242
Добро утро. Ние продължаваме с Т. Сутринта беше 39 и 2. Sad

Вчера съм пропуснала - годишнини - Здравкова - обичайте се и се уважавайте   bouquet, рожден ден - еййй, желая ти много здраве най-вече, другото ще си го купиш  Hug

А днес - ей Иринкииииии

Пееща и на вас всичко най, най - хубаво  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 243
Добро утро, милички!
Малката мрънка и не иска да заспи, та набързо влизам да ви почерпя за първта ни годишнина с милото!

Галче, Суити, Ане, Цвети, благодаря ви за пожеланията, момичета!

Ирини, Иринка, бъдете щастливи и с радост носете прекрасното си име!
Пееща, честита месечинка на сладкия Криско!

# 244
Е днес много празнуващи!!!  bouquet
Флу честито,да се обичате пламенно и искренно още много години!!!
Ирина,Ирини честито ви имен ден да сте живи и здрави ,Вие и вашите прекрасни семеиства!!!
Криско на Пееща,Адриян на Бизу и най-малкия сред нас Васко на мама Стефина честито и на вас да растете големи,големи!!!
Стел  Hug дано това е последния ден с температура Praynig
Лек ден,на всички!!!

# 245
Много набързо - бързо оздравяване на Дарето, Лия и Ния, поздрави на празнуващите и една голяама сутрешна усмивка за двете ни прекрасни Иринки:

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 10:44 от ради78

# 246
Ауууууууу, замалко да забравя да честитя на именячките.
Честит имен ден, момичета! От късмет и здраве да не се отървете!    bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро. Ние продължаваме с Т. Сутринта беше 39 и 2. Sad

Стеле, а други признаци освен температурата има ли?

# 247
Цвети контактна е. Говори, усмихва се, играе си. Леко и похъркват гърдичките, но няма кашлица. Има и съвсем лека хрема. Отложих и днес АБ. Не ми се иска. Снощи свалих Т до 37,7. Бори се детенцето. Вярвам, че ще се справи  Hug

Вие как сте?  Hug

# 248
  • Пловдив
Здравейте,много са ни оредяли редиците,но това е индикация,че всички прекарват времето си по различен начин от нормалното и е хубаво,защото ще има какво да разказват.
Честити годишнини на Галя и Флу-много години на ллюбов и разбирателство!
Дианченце,честит ти рожден ден на патерички,да си жива и здрава!
Ирина и Ирини,вичко най-най хубаво!
Честита месечинка на Криско и най-малкото септемврийче Васко!Да са все така усмихнати и да радват всички около тях!
Цвети,Стели  Praynig дано бързо да се оправяте,а Моарейн как ли са? Hug
Моника е добре,има малко остатъчни сополки,но не и пречат на дишането,засега давам само имуностимулатор.
Хайде лек ден на всички,и драскайте по някой ред  Wink

# 249
Честит Имен Ден на Ирина и Ирини!!!Да ви е живо и здраво името и само с обич да се казва!! Hug
Флу ,честита годишнина,много любов и разбирателство да цари в дома ви! HugГале и у вас! Hug
Радвам се за Лия,дано Ния се стабилизира,а малката Дария вече не е в болница! Praynig
Дианче,честито ти порасване на патерици!   bouquetХубави изгледи с бебета от Бургас сте пуснали с Вики Heart Eyes
На преглед след раждането ходих вече-Сова и аз съм ПАП 2,но лекаря ми обясни,че това е нормално за раждала жена и не се налага никакво лечение!Категорично съм "ЗА"профилактиката!Сестра ми  е оперирана от рак на дебелото черво и хващането му в начален стадии беше чист късмет,защото профилактика на това заболяване се прави май след 45-50 годишна възраст(от касата)!
Тук изгря слънчице,та замисляме бойния план за деня с мъжо!Хубав ден на всички!!!
П.П.нещо се сетих да питам-колко време може да стои приготвено адаптираното мляко-в смисъл като го направя,ако трябва да излизам,а беба ще яде след час например-така може ли или е по-добре да си нося водата и млякото на прах в контейнер?Една позната ми каза,че го приготвяла и го давала и след 2-3 часа.На мен много ми се вижда,та за това питам!

# 250
Каква съм застреляна ooooh!
На двете ни Иринки честит празник, бъдете живи здрави и всичко най хубаво ви желая smile3525
Флу и на теб честита годишнина със закъснение  bouquet още дълги години семейно щастие Hug
Много болнички бебчета пак Sad айде вече да идва лятото и да оздравяват всички бързо Praynig Praynig Praynig
Честито и на другите месечинки днес Hug Hug Hug

# 251
  • Варна
Честит имен ден Ирина и Ирини! Да сте винаги така всеотдайни майки, обичащи и обичани жени   Hug

Дианче, честит рожден ден на патерици. Верно май сме много телкините тук  Wink
Честити годишнити на Флу и Галя   bouquet
Моля се за Лия, Ния и Дария и всички болни бебчета да оздравяват бързо  Praynig

# 252
  • Пловдив
Данип,според мен по-добре,си носи затоплена водичката и си направи млякото когато хубавицата прояви желание да яде,аз специално престояло мляко не давам.

# 253
  • София
danip, на кутията с Фризолак изрично пише, че приготвеното мляко трябва да се даде до един час. Ако си сигурна, че ще го изяде до половин-един час след излизане, може да си го приготвиш от къщи, иначе за по-сигурно си носи водичка и млякото отделно.  Peace

Честит имен ден на нашите две Иринки! Желая ви много късмет и здраве!  bouquet

Цвети, радвам се, че антибиотикът веднага е подействал.  Peace Дано кашлицата скоро да отшуми! Praynig

Да ти кажа, не е чак толкова страшно справянето с три деца, дори когато мъжът ми го няма. Слава богу, и тримата са кротки и спокойни. Големите помагат за Галина и се занимават двамата- е, кога мирно, кога с караници, но все пак са си заедно.  Трудното е да се напасне режимът на бебето с техните желания за игри навън. Големият ми син по принцип вече излиза сам да играе с приятели, но повечето ги няма сега през почивните дни, съответно трябва да мислим някакви занимания и за него. От цялата тази работа най-вече страдат домакинските задължения, за които все не се намира прозорче време, но гледам да не се нервирам за това и се утешавам, че все някога ще стигна и до тях. Grinning Поне имаме сготвено и пералнята се извърта всеки ден. Wink Така че не е толкова страшно. Когато Косьо и Зори бяха по-малки, през почивните дни ставаше много по- голяма лудница, отколкото сега с тримата. Все пак и възрастта има значение.

Стелче, милата буба! Cry Hug

# 254
Ние излязохме на кратка разходка из квартала, но наистина беше кратка  Simple Smile . Такъв дъжд ни запука  buria , че скоропостижно се озовзхме пак в къщи.

Цвети контактна е. Говори, усмихва се, играе си. Леко и похъркват гърдичките, но няма кашлица. Има и съвсем лека хрема. Отложих и днес АБ. Не ми се иска. Снощи свалих Т до 37,7. Бори се детенцето. Вярвам, че ще се справи  Hug

Вие как сте?  Hug

Днес вече е по-добре  Party . Според мен стафилокока, който си нося в кърмата се намеси и влоши положението. Явно обаче антибиотика му действа, защото още след първата доза нещата коренно се промениха. Дано при вас се размине по-бързо и без усложнения  Praynig Hug .

Суит, толкова уютно ми стана като те прочетох. Много е хубаво къщата ти да е пълна с детски глъч. Караници, смях - каквото дойде  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт