Но по принцип бих предпочела да има рекламиране и подпомагане на здравословен живот, отколкото толкова пари за тестове и програми. Най-честият рак е на белите дробове, но много хора още пушат. Кел файда ако има тестове. По добре да се предотврати.
Отговорност е да се грижиш за тялото си да е здраво, не да го тестваш какво не му е наред

Стел, оздравяващи пожелания и към вас.
ВАЕ, лошо това със вашата здравословна система. Не съм знаела. Не съм и преполагала, че има по зле от България в това отношение в развитите страни. Поне ще си направиш посещение в страната домакин

Днес и ние като Ирини се цопнахме на тревата отвън и си прекарахме там деня. Щерката си прави математиката, малката се занимаваше с растенията а аз им пусках музика от лаптопа. Дребчо гледа и спа. А колко работа ме чака...не ми се мисли. Ама туй то, един път се живее
.

А, пак морски снимки, много сте лоши
.. А тоzи вид примерно се хваща лесно и се лекува в огромен процент от случаите, има си ясни симптоми, ама.. Нито е каzала нещо, нито направила.. мисля си, не сигурна съм, че нещо е могло да се направи овреме. И лекарите така каzваха, всички. Не zнам.. Трябва да се правят профилактики, това е.. Не че е единствения начин zа предпаzване, раzбира се
Ей, че е хубаво да се забавлява сама.

искам и аз на моретоооооооооо
. Сополите станаха жълто-зелени. Явно се е намесила вторична инфекция
. Изписаха й капки за ушите, за носа, сироп за кашлицата и естествено антибиотик. Не ми се щеше да се стига до там, но не искам да чакам повече. Почвам го - дано помогне
. Измъчи ми се детето
!
!
. Какъв е тоя вирус, какво е това чудо

Добре, че предварително се бе наспал
- по този повод и закъсняхме
, но като цяло изкарахме страхотно. На малката подарихме шапка за слънце(по желание на мама) и конструктор
! С много усмивки и споделени моменти да е пълен домът ти!