Отговори
# 225
Деси, говорих за цитонамазката. Нямам и много доверие, защото дава много фалшиви резултати - много зависи от това от къде е взета точно, как е 'намазана' и т.н. И аз си я правя де, но няма да ходя докато не съм една година след раждането, иначе имам шанс да се покаже фалшив положителен пап и стреса от това, не ми се преживява и сигурно е по опасен от отлагането на теста с няколко месеца. Този рак отнема около 10 години да се образува. И не съм в рискова група.
Но по принцип бих предпочела да има рекламиране и подпомагане на здравословен живот, отколкото толкова пари за тестове и програми. Най-честият рак е на белите дробове, но много хора още пушат. Кел файда ако има тестове. По добре да се предотврати.
Отговорност е да се грижиш за тялото си да е здраво, не да го тестваш какво не му е наред Peace

Стел, оздравяващи пожелания и към вас.

ВАЕ, лошо това със вашата здравословна система. Не съм знаела. Не съм и преполагала, че има по зле от България в това отношение в развитите страни. Поне ще си направиш посещение в страната домакин Wink

Днес и ние като Ирини се цопнахме на тревата отвън и си прекарахме там деня. Щерката си прави математиката, малката се занимаваше с растенията а аз им пусках музика от лаптопа. Дребчо гледа и спа. А колко работа ме чака...не ми се мисли. Ама туй то, един път се живее Wink

# 226
Здравейте милички,
само да почерпя, че остарявам днес  Blush.

и малко нови снимчици от нас

Вчера открихме "плажа" и на Ясен много му хареса, а и хванахме една регата....много е хубаво в Бургас.

# 227
Малеее, никакви ви няма, личи си, че са почивни дни..
Ее, Дианче, жива и zдрава и много щастлива   bouquet А, пак морски снимки, много сте лоши  Crossing Arms Wink
Стеле, много сте хубави.
Вики, а вие ме раzмаzахте с тия снимки просто.. Обичам моретоооооо, искам там..
Шейле, по принцип си права, да. Това е най_важното. Но и не всичко може да се предотврати със сигурност, zа съжаление. А и като zнам, че майка ми си отиде от един от най лечимите видове рак, ако са хванати на време (на дебелото черво), как да харесвам неходенето на лекар? Тя на лекар отиваше само ако опре ножа до кокала, какво ти да отиде "ей така"  ooooh! .. А тоzи вид примерно се хваща лесно и се лекува в огромен процент от случаите, има си ясни симптоми, ама.. Нито е каzала нещо, нито направила.. мисля си, не сигурна съм, че нещо е могло да се направи овреме. И лекарите така каzваха, всички. Не zнам.. Трябва да се правят профилактики, това е.. Не че е единствения начин zа предпаzване, раzбира се  Peace
Ирини, zнам zа Мирена. И тука една приятелка е имала, но я е махнала zаради страхотно главоболие. От тогава е с обикновена. И мен ме е страх от спиралите, във всичките им раzновидности. И хапчета не ми се пият беzкрайно.. И просто не zнам какво да иzмисля. За всичко има нагативни мнения.. оф  ooooh! А трябва нещо.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 15:08 от Сова

# 228
Това децата са много умни. Надя вече започна да ми изчезва от погледа с проходилката и аз си мислех, че безцелно обикаля, а тя взела два леви и един десен завой, минала през коридора и кухнята и чука на вратата не терасата на едно коте  Joy Ей, че е хубаво да се забавлява сама.
*Ирина*, sweetkids mama, благодаря за комплиментите  Hug  Hug Hug
GaliaZdavkova, честита годишнина и още много години щастие 
viki86, видях едно много сладко Вики на плажа  Heart Eyes
Stell и вие с Ния сте големи сладурани, скоро да се оправя  Praynig
Diancence,
       много сте хубави на снимките   love001  искам и аз на моретоооооооооо

# 229
Дианче Честито ти порасване,много щастлива бъди!!!
Галя честита ти годишнина да се обичате много,много...
ЕЕЕЕЕЕ  Дианче и да знаеш че вчера сме били на едно  и също място по едно и също време!!! Peace
Тука пак е потврат времето,то днес не сме за завиждане...Искъм слънце пък... Confused

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 16:16 от viki_86

# 230
Четвърти ден с висока температура  Confused ..... След Нурофена пада до 37,5-38,0 и след два часа пак 39,5  ooooh! .
Цяла нощ се дави от сополките и кашля, а сутринта му удари такъв половинчасов рев, че свят ми се изви. Заведох я да я прегледа педиатърката. Слава богу още инфекцията не е слязла в дробчетата, но гърлото е зачервено и ушичките (тъпанчетата) са регирали. Сигурно затова толкова плака милата  Cry . Сополите станаха жълто-зелени. Явно се е намесила вторична инфекция  Thinking . Изписаха й капки за ушите, за носа, сироп за кашлицата и естествено антибиотик. Не ми се щеше да се стига до там, но не искам да чакам повече. Почвам го - дано помогне  Tired . Измъчи ми се детето  Cry .

Дианче,  newsm59 !
Галя,  newsm67 !

От снощи и мъжа ми е болен yu5 . Какъв е тоя вирус, какво е това чудо  ooooh!
Отивам да давам лекарства по домова книга....

# 231
Привет на всички и благодаря за пожеланията   bouquet
Стелче   много сте сладки !!!   Diancence и ваще снимки са супер !!!
Gardenia   Здравей и от мен  Hug Малката е страхотна, много е чаровна !!!
Днес беше много хубав ден, разходих ме се из НДК семейно мъжо ме изненада с една много красива роза, после щях да си я забравя в Уго  Joy та се посмяхме, каза ми че повече нямал да ми купува  Joy , Довечера ще оставим малката на свеки и ще излезем с кумувате за час два и така при мен.
Много лека и9 спокойна вечер и всички бебоци да се оправят  Praynig
dr_tsveti   гушки , миличката ...
Ей забравих да питам нямали да има срещичка?  Heart Eyes

# 232
Здравейте, милички!
Днес няма новини от Моарейн. Дано, както каза Ирини сутринта - това да е знак, че са добре!
Цвети, дано антибиотикът да подейства по-бързо и малката да спинка спокойно тази нощ!  Hug
Галче, честита годишнина, мила! Ние с мъжа ми сме следващите - утре е нашият ден Simple Smile Бъдете щастливи и най-важното: ВИНАГИ ВЛЮБЕНИ! И нека съвместният ви живот бъде сладък като този шоколадов кейк:

Дианченце, честит рожден ден! Много телци имаме в отчетната! Това е супер, на мен всикчите ми близки приятелки са телци, риби и близнаци  Hug Бъди щастлива и нека хубавите изживявания бъдат неизменна част от живота ти!

Ние днес бяхме на гребния канал, в едно паркче, мъжът ми ходи на мач, видяхме се с няколко приятели - цял ден не се спряхме Simple Smile А вчера ходихме на детската железница. Беше много забавно  - и аз се повозих на влакчето. После ще покажа снимка да ни видите с племеника Simple Smile
Лека вечер и до утре, милички!

# 233
Цвети Hug Hug Hug дано бързичко подейства АБ, не му мисли толкова, понякога той е по-малкото зло Peace Нацункай малката сладурка, много ми е мъчно PraynigХайде всички да са здравички Praynig Praynig Praynig
Четито на всички, които имат поводи за празнуване  bouquet
Флу и на теб в аванс Hug Wink
Ние днес бяхме на първият детски рожден ден Embarassed Беше приключение, толкова много деца Blush, викове, играчки, проходилки, столове - абе подвижен цирк Joy Нашият стана разноглед #Shocked Добре, че предварително се бе наспал Sunglasses - по този повод и закъсняхме Whistling, но като цяло изкарахме страхотно. На малката подарихме шапка за слънце(по желание на мама) и конструктор Peace
Сега отивам да полегна, че и аз се чувствам изморена Tired

# 234
  • Бургас
Галче, влизам за секунди да вдигна тост за вас, за брака ви, за вашата любов, за красивата дъщеричка, която имате! Бог да ви пази и да ви радва все така!

За рожденничката Дианка: радостни дни и нощи с любимия, детенце и близките ти! Наздраве за теб:
Лека нощ, момичета! Hug

# 235
Галка и Дианченце - Честити празници и весело отвелязване!   bouquet newsm51 Tada

Ние днес бяхме на разходка до Гложенския манастир ( на 30-ина км е), но ще пускам снимки по-натам, че си завравихме кабела. Много красоти виждам тук - не само бебовци, но и мами!  Heart Eyes Flutter

# 236
Флучия Честита ви годишнина , нека винаги да има искра между вас и да бъдете много щастливи !!!  newsm51
Ееее Муцолинкеее    Hug
Ние сега се прибираме, хапнах ме пийнах ме с кумовете и едни приятели, беше много приятно и забавно, много добре ми подейства Simple Smile
лекичка и спокойна и дано утре всички бебоци да са по добре утре !!!  Praynig

# 237
  • София
Леле, темичката ни съвсем е изпосталяла... по един пост на два часа:ooooh:

Честити годишнини на Флучия и Галка! Момичета, бъдете все така влюбени и обичани! Желая ви дълги години в любов и разбирателство!

Цвети, понякога антибиотикът е необходимо зло! Стискам палци за скорошно и бързо подобрение, че много се намъчихте! Hug

Дианче, честит рожден ден, мила! Желая ти много сбъднати мечти и най-прекрасни преживявания!  bouquet

При нас няма ново- старая се да държа всичко под контрол с три деца в почивни дни и мъж в командировка.  Wink

# 238
Лелеее, тук бомба е паднала  ooooh! .
Флучия, честита годишнина мила  smile3525 ! С много усмивки и споделени моменти да е пълен домът ти!
Суит, наистина е необходимото зло. Лия веднага се подобри. Температура почти няма, блясъка в очите й се върна, спа почти спокойно. Доста кашля тази сутрин, но си мисля че и това ще отшуми. За сметка на това аз се събудих с гърлобол  Wink , ноооооооо не е болка за умиране.
А ти как се справяш сама с трите деца  Shocked ? Чак ми е трудно да си го представя. А уж това ми е мечтата  Wink .

# 239
Скъпи Иринита, честит имен ден!
да ви се слави хубавото име и да ви носи много късмет!
Весел празник, придружаван с много настроение
   Hug   bouquet  Hug   bouquet

Флу, обичайте се, преоткривайте се, честито!

имам скъпа приятелка с това име, затова не забравям именния й ден.

Общи условия

Активация на акаунт