Отговори
# 270
singing girl, честита 8-ма месечинка на детенце  baby_neutral
Флу, честита годишнина (да ти кажа и в тази тема)  Hug
На именничките, честит празник!   bouquet
sweetkids_mama,  yani_cat, големи "бонбони" сте показали  Hug Да са ви живи и здрави и да ви радват (и да ви слушат)!

Имам въпрос: към кого да се обърна, за да бъда добавена при мами кърмачки, мами музикантки и фенки на рока? И за парола към албумчето от първа страничка  Blush

# 271
  • София
Гардения, пуснах ти я на лични.  Hug
Лека нощ, мами. Утре пак сме по задачки.  Wink
Като се върна, всички да са здрави.  Crossing Arms Hug

# 272
Добро утро, дами! Хайде, събуждайте се! Навън времето е чудно  Hug

Ради, много е хубав малкият Митко на снимката с шапката! Суити, Галето става все по-красива! А така ми се дояде баница  Blush
Луси, и аз нямам търпение да пуснеш снимките от Истанбул  Hug
Честит празник, момичета! Мъжът ми се казва Георги и днес е именик!

# 273
Добро утро, момичета!
И моят любим мъж се казва Георги  Heart Eyes кактто ви споменах днес предстоят всенародни веселия у нас. След малко ярето влиза в пещта. Подготвила съм баници, десетина вкусни предястия и салати и ... това е! Чакаме цял ден върволици от приятели  Grinning
ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Много ви благодаря за прекрасните пожелания - да ви се връщат - особено на Мирето и Адашонката.
Галя, утре ще ти звънна, че тзи дни ме е завъртяла метлата  Hug
Суит, чудни сте!
Луси, звучиш страхотно. Чакаме разказ в снимки  Simple Smile

# 274
  • Varna
Честит празник на празнуващите   bouquet живи и здрави.Благодаря за приветстването.Надявам се сред вас да намеря много от отговорите, от които тепърва ще имам нужда.Дано и аз да бъда полезна.Весел и слънчев ден! newsm08

# 275
Добро утро и честит празник на всички Hug
На празнуващите много здраве и щастие  bouquet

# 276
Честит празник на всички,да са живи и здрави мъжете в къщите на Ирини и Флу! Hug  bouquet
Идвам с прясно инфо за Дария!Току-що се чух с Моарейн.Бебка вече е по-добре,няма хрипчета,хремата е поотминала.Моарейн се надява да ги изпишат след ден-два!Дано! PraynigЗа съжаление и мама се е заразила ,но ще започва антибиотик,за да не предаде инфекцията  отново на Дари!Чакаме я да се включи като се приберат в къщи,но важното е ,че Дария се оправя!!! Hug
Сега чакаме добри вести от Ния и новината ,че Лия е съвсем добре!!! Hug
Хубав ден на всички и весел празник на празнуващите Laughing

# 277
Честит празник на всички именници - със здраве да си носят името и само с добро да се споменава  bouquet
Луска, снощи като четох иииии - малкинко ти завидях EmbarassedНаистина Истанбул е впечатляващ, очакваме снимки с нетърпение. Ние бяхме миналият юни за 4 дни, ммммм изкарахме меко казано страхотно - затова сега малко ме изби носталгията Hug
Момичета отворените каши къде ги съхранявате? newsm78 Днес дадох няколко лъжички на бебун Laughing, хареса му, но след 3 лъжичка сам сe цензурира Laughing
Много се радвам на новините за Моарейн и Дарето, Данип - благодарим за инфо-то  bouquet

# 278
  • Пловдив
Весел празник на всички които празнуват днес!!!!
Данипче Hug хубава вест ни донесе!Дано и Лия,Ния и всички болни са по-добре!
Сиси,преодоляхте ли стреса в банята?
Ирина,новия дом е голяма тръпка и отнема доста време,дано всичко става лесно,че като знам майсторите какво племе са.... #Crazy

# 279
Честито на всички Жорковци и Гергани и празнуващите покрай тях!

Шейле, ако не бъркам и ти си именячка днес  Wink   bouquet .

Party Така се зарадвах, като прочетох за Дария   Hands Clap , дано бързо да се приберат в къщи.

Лия днес е особено кисела, подозирам че я болят ушичките.Особено дясното. Когато легне да суче надясно се върти и мрънка. Като я обърна на ляво и й подам същата цица - суче  Rolling Eyes . Аман вече. Хубавото е, че температурата вече втори ден е нормална. Дано тези ушни болежки не се задълбочат  Praynig.

Желая ви хубав и усмихнат ден!   bouquet
И да не преяждате с агнешкото.

# 280
  • София
irinii, Флуч, да са ви живи и здрави мъжете! Да имат много късмет и винаги да са до вас! Hug

Честит празник на всички мами, татковци и бебета именници!

danip, благодарим за новините от моарейнката, радвам се, че Дария се подобрява!

Цвети, капете ли нещо в ушичките?

сиси, какви каши имаш предвид- от бурканче или разтворими от кутия? Ако кашата е от бурканче, в указанията би трябвало да пише колко време може да се съхранява в хладилник. Би трябвало поне до утре да може да стои.  Peace

Иринке, щом сте стигнали вече до мебелите, значи скоро ще черпиш за новото жилище Grinning.

Сутринта сготвих две манджи и каталясах. Grinning В този ред на мисли, възхищавам се на irinii за ентусиазма и желанието да сътвори хубав празник за любимите си хора! Сигурно съм, че ще си прекарате страхотно! Hug

# 281
Цвети, капете ли нещо в ушичките?
Капем Отипакс вече трети ден, ама резултат няма, даже напротив  Sad .

# 282
Здравейте момичета  bouquetНие успешно се завърнахме от странство.Имаме много снимки и да разказваме,но малко по-късно ще стане това.
Първо да ви почерпя з именния ден на Свекър ми и за професионалния празник на него,свеки и мъжа ми Heart Eyes

Честит празник и на всички,които имат повод-здраве,щастие и късмет!
Имам много да чета,но сега ще приспивам уморената глезанка  Hug
И специално да благодаря з поздравите.Ще почерпя и за мен си няма как да се измъкна Simple Smile
Бае-гуш

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 14:39 от *Мира*

# 283
Честит Имен Ден на всички празнуващи.
Суити, много са сладки децата, а Галето е направо неустоима.
Мире, добре дошла.

# 284
Май днес всички за на маса,около маса и под маса JoyНяма лошо,поводи да има.
На края на темичката да ви похваля с моята голяма мома,която вече ХОДИ из апартамента хвната за ръчички smile3534Фук фук/ма кво ли се фукам на дали е само тя/Нямаме положение от което да не се изправяме и да не тръгваме,кошарката я обикаляме хванати за едн ръка а с другата се навеждаме за играчки,непрекъснато се движи и е неуморна.Когато се прибрахме ми се стори толкова хубава и нежничка smile3504 smile3541на мама ангелчето златно.
Обче тея зъби яко ни мъчат ви казвам.Лелеее още първата нощ такъв рев му дръпна,че се уплаших.Никога таива крясъци и истерии не е имло,а си е ревливо бебе.Тя си е по принцип с много плътен глас обаче това беше чудо на чудесата #CrazyПрез 40 минути се е будила с крясъци.И при нас спа и мазах с гелче и не и не и не.Като я намажа се успокоява и заспива и след цифра време айде на ново.Милото ми то.Не са избили още другите и сме си се закотвили на 2 ама ако ще е такава мъка не ми се мисли.Горкото.
За созопол какво да кажа.Чудесен град.И аз като Флу съм луда по него.На фона на сезона си беше празен направо,макар,че с всяка година все повече се увеличва населението.За съжаление има 3 заведения на кръст,които работят и то до 24.00,и 2-3 ресторанта.Починахме си много добре.Мъжо ходи 2 пъти да рита с месния отбор,спахме до 12 Mr. Greenа се бяхме заканили рано да ставаме.Ходихме и до Бургас ма като не знам телефоните на Бургазлиййки и нямаше как да се обадя.Стана ми ясно обаче колко много сме се променили и двамата един към друг и не ми хареса TiredНоооо съм доволна,че малко си починах и се понаспах,а сега с нови сили.
Глася снимките и за новата тема ще ги пусна HugЦелувки на всички и ставам,че се събудихме Hug

Общи условия

Активация на акаунт