Боя за коса blond 7

• 54 461
  • 424
  •   1
Отговори
# 30
  • Lost in a fairytale ...
Поздрави за новата  темичка Simple Smile Много готино оформление,   bouquet на GodaIva. Досега четох митовете за косата, много интересно  Peace

Аз имам едно въпросче (отново Simple Smile).Сещам се, че в предишна тема някой беше попитал, но няма да съм аз ако разбера от първия път (нали съм си блондинка по душа Simple Smile, макар в момента да съм прикрита).Та въпросът ми е следния: ако естествения ми цвят на косата е номер 6, не е третирана по никакъв начин с химически препарати и искам да стана номер 10 примерно, значи ли това, че трябва да се изсветли с 4 тона? И ако си купя боя, примерно, на която пише, че изсветлява 5-6 тона, дали 6те е достатъчно да стане поне номер 9?
  И последно- ако стане рижаво дали ще се пооправи, като се матира или боядиса пак в по-светличък тон?

Laughing Направо ви затрупах с въпроси, но това е всичко, което искам да знам  и не съм разбрала до момента. (Явно съм доста бавна, при положение че ви чета от поне 3 теми  Laughing)
Аз лично си мисля че при теб ще се получи само с боя /ама по-добре да е професионална/!
При положение, че косата ти не е боядисвана си мисля че ще стане от първия път...
НО по-добре го направи при фризьор и ако стане ... запомняш си номера на боята и готово!
Започваш да се правиш самичка у дома! Peace

Аз сега съм взела една проф. боя по препоръка и като видя резултата ще пиша.

И аз си мисля, че ще стане само с боя, затова досаждам толкова  Laughing Много искам русо, но не мога да дам 60+ лева само за едното русо  Crossing Arms Ще пробва самичка вкъщи, пък каквото стане.Ако не ще мажа отгоре по-тъмно и така  Peace

ПП: Мисля си да си взема Palette XXL или на Garnier от супер изсветляващите.Май ще е Палете-то. Thinking
НЕДЕЙ с Палетето!!!
Аз го пробвах и стана ужасно жълтооо - като патка!
Изчакай да пробвам моята нова боя/доста е силна/ и ако изсветлява достатъчно - по добре с нея! Тя струва 17лв. - по-добре веднъж толкова - отколкото Палете... после патенце и други бои и т.н. и пак ще ги докараш до толкова!
А между другото можеш ли да пуснеш снимки на косата си сега? newsm78

Мда, ето снимка http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11908181.Ами Гарниера? 111 или 113?
Искам да стане сега, докато съм решила,че  иначе много бързо се отказвам  Laughing

# 31
Крис,нямам търпение просто  Hug
А мен питаш ли ме?! gydi

# 32
Питането ми остана накрая в предната тема и затова го прехвърлям пак тук Рошавка имам въпрос към теб.Решила съм да си правя корените при фризьор този месец.Моята работи като теб с Алфапарф.Та чудя се как да ме направи.Дали да ме обезцвети с DOLCE MECHES крем и да си купя шампоана за матиране PH SHAMPOO RIFLESSANTE -ОЦВЕТЯВАЩ ШАМПОАН или да ме намаже с боя от тази http://media.snimka.bg/2651/011557728-big.jpg платинум серията, като добави евентуално подсилвателя за изсветляване 0 SР.Искам да се правя на 4-5 седмици без да съм като трибагреник в главата. Thinking Кой вариант според тебе е най-удачен?

# 33
При мен с Гарнието също стана жълто!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11414747 - ето го нагледно резултата!
Моята коса е също толкова тъмна... така, че те съветвам да не си правиш експерименти с тези бой, защото съм 100% сигурна че няма да стане желаният цвят и после ще има блондори и т.н. и косата ти ще замине.
Не ме разбирай погрешно - имаш прекрасна коса и не искам да си я съсипеш!

# 34
  • Lost in a fairytale ...
Kris, на тази снимка ти е много интересна косата Simple Smile
На бели кичури ли е или така ми се струва? И какъв е основния цвят?

В интерес на истината, не ми се струва много лош цвета, който показа, че е станал с Гарнието Simple Smile И така да стане, едва ли ще ми е чак такъв проблем.Ще и маца нещо отгоре и ще стане  Peace
Само ми кажи кой е номера  Laughing

# 35
Ми това е 113 ама боядисано веднъж и след два дни пак 113 с 12%оксидант.
А кичурите са ми останали от преди - те са правени с платине /блондор/ или там каквото е...
Не се лъжи по кичурите - те са много на гъсто за това не изглежда толкова зле!

# 36
p0sh_4e

Мила, и моя естествен цвят е 6, но без изсветляване и блондиране не ми стана, НО най-малкото което искам е заради това, което ти казвам да си гориш косата. Всичко зависи от пигментацията на косъма ти и това дали имаш пигмент, при който ако не се ползва изсветлител ставаш оранжева или патешко жълта. Мой съвет е, отиди на фризьор първите 2-3 пъти да те направят и чак след това се прави сама у вас  Wink

# 37
Милички, нали ви казах,че жлътнах в корените, защото ми беше слабичък оксиданта. Е, направих тотален експеримент. Беше ми отсанал малка мат от Вела Колестон№ 0.11 и оксидант 6%. Смесих  си ги и са нацапотих така само в корените. Разнесох малко с гребена и надолу. Чаках само около 5-6 минути и измих. Рижичкото ми се покри доста добре и почти не се забелязва, а самата коса стана много топло пясъчен цвят, направо се изненадах, че въобще стана, а то й много нежен цвят се получи. Апаратът ми в момента не е в мен и уикенда ще имам пресни снимки, знам, че ви се гледа, ама потърпете още малко.

# 38
Момичета,понеже се разправяте за боята на Гарние 113 или 111. Peace Днес ги гледах тези цветове и ми харесаха,но се чудя с какъв % окислител са?Защото никъде не видях да пише. newsm78 Някоя от вас знае ли?

# 39
Момичета,понеже се разправяте за боята на Гарние 113 или 111. Peace Днес ги гледах тези цветове и ми харесаха,но се чудя с какъв % окислител са?Защото никъде не видях да пише. newsm78 Някоя от вас знае ли?

мисля че е 12% но не съм много сигурна

# 40
В боите за широка употреба не слагат повече от 9% окислител.
Крис косата ти дори оранжевее,май ще трябва предварително
да я изсветлиш.

# 41
Благодаря за отговорите.  bouquet Дано не е 12%. Praynig

# 42
25 мин.- корени
5 мин. - краища(НЕ ПОВЕЧЕ!)
Обаче,ако ти е изсветлена косата,ако е тъмна
по друг начин се процедира.

# 43

9% е със сигурност.

# 44

9% е със сигурност.

Супер! Party Благодаря ти,мила!  bouquet
Почивните дни ще се боядисам,само трябва да си избера кой номер да си взема,111 или 113. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт