Боя за коса blond 7

• 54 460
  • 424
  •   1
Отговори
# 405
Може ли и аз да се запиша в темата за блондинките ??? Hug
Блондинка съм от 2 год и половина. Преди това бях с черна коса . До сега се боядисвах с Лореал Меджиблонд 911 или 901 S. Сега съм приготвила  Кюн 1517 смесено с 1519 за следващото боядисване. Изчетох добри отзиви за тази боя, дано и аз да остана доволна Simple Smile

# 406
Блондинка съм от 2 год и половина. Преди това бях с черна коса . До сега се боядисвах с Лореал Меджиблонд 911 или 901 S. Сега съм приготвила  Кюн 1517 смесено с 1519 за следващото боядисване. Изчетох добри отзиви за тази боя, дано и аз да остана доволна Simple Smile

Охо мацка, заповядай при нас  Hug
Аз забелязах, че си се правила с Мажиблонд 911, а аз и бях хвърлила око, както и на 913. Доволна ли си? Аз се чудя дали ще ми стигне 1 боя (косата ми е малко под раменете) и дали ще стане, ако не се изруся с блондор на Лореал, а с по-обикновен от магазина?  newsm78

# 407
Аз не ползвам обезцветител преди боята. Боядисвам направо с боята. Да ти кажа 913 е доста тъмна. 911 сваля до 6 тона от цвета и се води силно пепелно, но не и толкова силно колкото при другите бои Simple Smile. Цвета ми е почти като на Божидата от ВБ

# 408
Покажи ни снимчици ако искаш.

# 409

Малта, много по-силно пепелив ли е №911 в сравнение с №901S? Голяма ли е разликата между двата номера като нюанс? Аз досега се боядисвах все с 901S, но реших за лятото за разнообразие да пробвам нещо малко по-пепеливо и взех и един №911. Сега се чудя да смесвам ли двата номера или да пробвам само с 911  newsm78 Страх ме е да не стане нещо много сиво. При теб с 901S добре ли се получаваше? Аз с него постигам просто много светло русо, нито жълтее, нито сивее. И при теб ли е нещо подобно? В голяма чуденка съм какво да правя  Rolling Eyes

# 410
*Mademoiselle*  911 не е толкова сиво. При Лореал няма толкова наситени пепеляви нюанси, както при Вела например. Просто убива повече жълтите отенъци . На мен от 901 С много започна да ми гори косата, затова сега се чудя дали да не  я потъмня  Thinking

Ето снимка от моето русо http://media.snimka.bg/1948/010152006-big.jpg

# 411
Бейбита, не знам дали няма да ви разочаровам, но 911 въобще не е толкова сиво, нито пък и русо. Правила съм се с него на фризьор, с 9 % окислител и станах русо с жълто- риж оттенък. Никакви 6 тона не ми свали. Разликата с останалата коса, която ми беше с обезцветени кичури беше огромна, на обезцветеното стана супер, страхотен цвят, но корените  Cry. После направих няколко нещастни опита за матиране, но резултата не беше задаволителен. Същата работа се получи и с 901S. Все едно се бях боядисвала с един и същ номер. Затова следващия път си обезцветявам корените и тогава слагам боята, че иначе не става. Косата ми е 7 по каталога на лореал.

# 412
Според мен си е до коса  Thinking На снимката съм с 911, а и косата ми стана доста тъмна след като родих. Пигмента на косъма ми е червен. Незнам защо така се е получило при теб. Аз например пробвах да се боядисам с Вела Kolestron 10 8 и нещо(най-пепелявото) и ми стана почти зелена  ooooh!

# 413
Да, разбира се, че е до коса! При твоята явно няма устойчив пигмент, защото цвета ти е супер светъл без да бие на жълто, рижо или друго. На пръв поглед не бих повярвала, че този цвята е възможен само с боя, още повече, че казваш, че изходния ти цвят е тъмен. Но явно има и такива коси.
Моята не е от тях, за съжаление. Иначе от каталога на лореал, това са ми любимите цветове.

# 414
*Mademoiselle*  911 не е толкова сиво. При Лореал няма толкова наситени пепеляви нюанси, както при Вела например. Просто убива повече жълтите отенъци . На мен от 901 С много започна да ми гори косата, затова сега се чудя дали да не  я потъмня  Thinking

Eee...супер си просто, много ти благодаря Hug Аз точно за Вела си мислех, защото с пепеливите нюанси на тази марка станах много сива някога, даже както ти казваш - почти зелена. Та се притеснявах дали и с пепеливото на Лореал няма да се получи нещо подобно. Ще мацам смело, дано да стане добре. А на теб цвета ти е страхотен  Simple Smile

# 415
*Mademoiselle* благодаря  Hug

# 416

Много як цвят и много яко бебче! Да ти е живо и здраво  Hug

# 417

Eee...супер си просто, много ти благодаря Hug Аз точно за Вела си мислех, защото с пепеливите нюанси на тази марка станах много сива някога, даже както ти казваш - почти зелена. Та се притеснявах дали и с пепеливото на Лореал няма да се получи нещо подобно. Ще мацам смело, дано да стане добре. А на теб цвета ти е страхотен  Simple Smile

Мацай, аз ще чакам резултати, че и аз мисля да я пробвам, ама ще обезцветяваш ли корените?

# 418
Бейбита, не знам дали няма да ви разочаровам, но 911 въобще не е толкова сиво, нито пък и русо. Правила съм се с него на фризьор, с 9 % окислител и станах русо с жълто- риж оттенък. Никакви 6 тона не ми свали. Разликата с останалата коса, която ми беше с обезцветени кичури беше огромна, на обезцветеното стана супер, страхотен цвят, но корените  Cry. После направих няколко нещастни опита за матиране, но резултата не беше задаволителен. Същата работа се получи и с 901S. Все едно се бях боядисвала с един и същ номер. Затова следващия път си обезцветявам корените и тогава слагам боята, че иначе не става. Косата ми е 7 по каталога на лореал.

Daniela S, наистина почти изцяло си зависи от косата и пигмента, но да кажа, че аз с 9% оксидант също получавам нещо тъмно и с не особено приятни оттенъци. Независимо каква е основата и боята, с такъв окислител изсветляването е към 3 тона. Толкова беше и при мен, докато с 12% ставам почти бяло руса. Друг въпрос е, че на някои коси действително и най-силния окислител не дава добър резултат и единствения изход си е обезцветяването, но мисълта ми беше, че може би просто е бил слаб за косата ти  Peace

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 18:31 от *Mademoiselle*

# 419
Мацай, аз ще чакам резултати, че и аз мисля да я пробвам, ама ще обезцветяваш ли корените?

Няма  Wink Не се обезцветявам, само боя слагам по принцип и се получава добре, просто ще сменя номера, че нещо ми се прииска малко промяна за лятото. След няколко дни ще се боядисвам, ако се получи добре ще сложа снимчица, ако не - няма да ви плаша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт