90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 401
  • 448
  •   1
Отговори
# 300
joanina, принципно и при мен се случва така от известно време. Аз не свалям както повечето след въглехидратен или след другите дни, само ако има нещо то е след плодов и след това почти го връщам този кг в следващите дни. Но ми се случи чак в края на диетата, явно организмът ми си е харесал това тегло и така ще е. Бунтува се.  hahaha Аз също бих те посъветвала да не се отказваш. Не знам ти с какво тегло си била най-дълго време?  Thinking Нека и други се изкажат.  Peace

# 301
  • Панагюрище
Здравейте момичета!
Жабче, smile3501 резултатът е страхотен.
Флучия,изглеждаш прекрасно,а и цветът на кактуса е хубав,но сигурно е не траен.
Наде, как си мила,възстановяваш ли се?
Мим,резултатът на дъщеричката е супер,а ти не се отчаиваи и при теб ще доиде минусът.
Ели,браво smile3503 и от В.Търново да си доидеш още по-лека Hug.
Йоанина, не се отчаивай и твоят кантар ще се раздвижи.

# 302
  • София
Добро утро!  Hug
Кафенцето от мен!

Какъв прекрасен ден! Вчера цял ден чаках да завали следобеда, ама днес няма да чакам - направо излизам. Остана ми само един прозорец в стаята на сина ми, но лошото е, че той през деня спи и просто няма как да го измия  Laughing Ще чакам сгоден случай или... той ще го измие /както направи предния път/  Sunglasses
desunka Hug добре дошла! Мисля че няма да съжаляваш изобщо! Hug
Ели Hug ти за шерифите не са грижи, Жабка е на пост. Внимавай с пулса - той е висок. Давай го по-спокойно! Сигурна съм, че ще прекараш много хубаво в Търново!  Hug
Изкусителка, какво показва кантарчето? Сигурно имаш хубав минус! Hug
joanina  Hug Не се отказвай! Това е трудност, която предстои да се предстои. Като малко връхче! Нали не ти тежи режимът? Не може непрекъснато да се сваля, може дори и плюс да дойде, който по-трудно ще махнеш. При теб е един килограм амплитудата, при мен се получава и по-голяма. Аз се разклатих много от смяната на режимите и много трудно устисквам положението, знам че трябва време да мине. Ти имаш само още 5 кг да смъкнеш, а не е дошъл първият воден ден. Сигурна съм, че ще успееш, би трябвало! Не се предавай и изчакай търпеливо! Имаш ли друга алтернатива? Hug
Флучия!  Hug  bouquet
Мим Hug чакам с нетърпение резултата bouquet
Жабче, Жани  Hug  Hug
На всички пожелавам много хубав ден и прекрасно време! Аз ще съм на грахче май или ориз, не съм го решила още...  Hug

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 08:28 от Snow4eva

# 303
Добро утро, момичета! Към кафенцето на Сноу  Hug добавям и едно въглехидратно капучино Simple Smile

Много ви благодаря за милите думи и комплиментите! Като се гледам по снимките и аз виждам, че съм отслабнала, но все ми се иска още и още. Поне още 6-7кг искам да паднат. Ръстът ми е 166см. Ако някоя от вас направи това с английската сол, моля ви после да сподели какъв е бил резултатът!
Желая на всички ви хубав и отслабващ почивен ден!  Hug

# 304
Добро утро!  Hug

Snow4eva и Флучия, благодаря за кафенцето и капучиното!  Party
Да, Snow4eva , права си - тази сутрин след плодовия имам минус -800кг и сега съм си на линийката - отново 65кг  newsm08, но до кога ли...? Това е моят проблем както казах снощи. Днес в белтъчния мисля, че ще си го върна пак, но дано се задържи.  Praynig Иначе не съм решила какво ще хапна днес, но вчера Жабка като продума за кюфтета и кебапчета и много ми се приядоха, та може и да е нещо такова.   chef

Флучия
и аз съм като теб. На снимки виждам, че съм отслабнала, но все искам да сваля още.  ooooh!И аз съм висока 166-167, та и аз искам да бъда 62кг някъде, защото тогава се чувствам добре, но вече стана трудничко.  Confused

# 305
Добро утро  Hug

Чета и ви се радвам,всички отчитате минуси,това е страхотно   bouquet
Аз след вчерашния въглехидратен нямам нищо,седя си все на тез 60кг.
Дори си мисля,че и след плодовия днес няма да отчета резултат.
Но,това е ,защото както знаете имам генекологични проблеми.Четири месеца съм без цикъл.И почвам да си мисля,че от това не свалям.Но да ви кажа все още не се отчайвам,туко виж сега доктора като ми го възвърне изведнъж да съм - 5,6кг  Joy hahaha Joy hahaha

Голяма съм шегаджийка,а? Joy
Днес,ще мързелувам след вчерашното яздене на прохусмокачка и метла.Ще си хрускам плодчета,а ако освирепея ще си хапна краставичка  Laughing

# 306
добро утро дами
Сноучева,Флучия-благодарим за топлите напитки Hug
Искусителка-браво отлечен резултат Heart Eyes
хубав ден на всички Heart Eyes

# 307
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет , момичета.   bouquet
Тук е страхотно временце , слънце , топличко.  Peace
Аз ще мятам къщата , после двора и после софийските
бабки имаме среща. Ще хапна картофки днес на срещата.
Та понеделника бързо ще мине.  Grinning

След вчерашното яко плюскане днес съм +600 ,но почва
да ме понаболват яйници , тез дни съм в очакване на цикъл.
Възможно и от това да ме гони глад и да наддавам. Thinking
А и два дена до офиса не съм ходила.  Blush

Лек и хубав ден.  Hug Heart Eyes Hug

# 308
Момичета направих гаф нали казах че мисля да я почвам диетата от днес..... ама сутринта още сънена изядах  едно пакетче броскети маретии  Embarassed Embarassed и  сега ....не знам дали да я почвам от днес или от утре?

# 309
  • София
Ма много сте сладки всички и браво за минусчетата,моят кантар не мърда...какво стана незнам Tiredобаче продължавам,днес съм на плодове Peace

# 310
  • София
Десунка Hug що не изкараш на обяд салата и таратор /примерно/, вечерта нещо по-свободно и от утре - протеинов! Аз така бих направила, за да ми е чиста съвестта Laughing
Жабче  Hug и аз ще се метна на колата и със Сноучето ще отидем до вилата... акова хубаво време. Пък следобед май с една приятелка ще кафепийстваме...  Laughing
Кали  Hug утре със сигурност ще е мръднал!  Peace

# 311
добро утро красавици

Сночуева, Флучия благодаря за кафенцето и капучиното  Hug
Десунка добре дошла, според мен почни от утре по-добре и успех  Hug
Жабке приятна разходка  Hug
Ели няма да ти се караме разбира се, няма да припадаш по улиците, я  Hug лек път и да се върнеш още по-лекичка  Hug
Даничка може и заради цикъла да сваляш по трудно, дано всичко се оправи   bouquet
joanina всички зациклят в един момент, явно при теб по рано, аз имах един период за малко в средата на първи цикъл, после се оправиха нещата, стискай зъби още малко и ще потръгне пак  Hug

аз да се похваля след вчерашния водно-плодов имам още -1 кг.  Mr. Green
Завършвам втори цикъл с -4 кг (имайки предвид че през една седмица ми се паднаха РД, сватба и великден съм предоволна),
 а общо от началото -13 кг  Mr. Green
отивам да си мръдна с леф лентичката  Whistling

# 312
Момичета искам да се оплача. След вчерашния полуглад съм свалила само 100 гр. Cry Нормално ли е ? И да попита - нали не могат да се свесват мевду тях си различните групи храни  - питам ви за да не започна да чета всичко от начало. newsm78

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 11:51 от jijerota

# 313
Миме-браво,чудесен резултат  bouquet
Десунка-както прецениш,ако искаш и от утре,случва ни се и ние по някое време на диетата да прегрешим,признаваме си и продължаваме-успех  bouquet
Жабка,Сноучева-използвайте хубавия ден Hug
Ели-весело изкарване мила Heart Eyes
Даничка от сърце ти желая дългоочаквания минус в най-скоро време Joy
Кали и при теб утре да се раздвижат нещата Peace

# 314
Но за сметка на малкия минус мога да се похваля, че съм свалила снатиметри

Общи условия

Активация на акаунт