90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 396
  • 448
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Уау,браво на теб...да взема и аз да се премеря newsm78

-премерих се,тц Confused
това МЦ ми разказа играта #Cussing out

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 12:19 от kali-76

# 316
  • Сф
Аз днес съм много happy. Патналонът ми се струва по-широк в бедрата от обикновено. Дали съм свалила някое килце или той се е поотпуснал понеже е ленен...Та туй е въпросът newsm78
Но съм в МЦ и  като поотмине ще се претегля.

# 317
Благодаря на всички за отговорите и подкрепата!Ясно е, че няма отказване.Започнала съм и ще си изкарам до края.Надявам се, че в един момент организма ми ще се предаде и ще се появят минуси.Дано след водния ден нещата потръгнат, макар че много от вас казват че след него се зацикля още повече, но при може да не стане така щом сега съм в застой.
Времето е страхотно и приятна разходка на всички, които излизат. Ние с малката се прибрахме преди малко, сега спи и имам време за вас фиданки.

Поздрави на всички с минусчета и много такива на останалите!

# 318
        Момичета хайде на следобедното кафенце,заповядайте

Данска,Кали-след МЦще имате -,изчакайте Peace Peace Peace
Жижерота-да някой не свалят много на кила,а на см.ти си от тях може би Heart Eyes
Жоанина-никакво отказване,каквото ще да става напред Joy

# 319
Здравейте и от мен фиданки Hug
Аз от вчера съм в МЦ,но въпреки това имам намаление и вчера и днес и вече съм 58.7 кг Party
Дано така да свалям и за напред Praynig

# 320
Здравейте и от мен фиданки Hug
Аз от вчера съм в МЦ,но въпреки това имам намаление и вчера и днес и вече съм 58.7 кг Party
Дано така да свалям и за напред Praynig

Браво бе Плами  Grinning
Тези резултати в лентичката ти само от тази диета ли ти е,и само за този период,който пише? newsm78

Аз днес съм плодово-зеленчукова водна  Laughing
До сега съм на две ябълки,един портокал , една краставица и 2л.вода  Wink

# 321
Здравейте фиданки Hug
Минавам само на бързо да ви поздравя Hug
Нямам време хич за компютъра и не съм ви чела от вчера Blush
На всички с минусчета-поздравления Hug
Добре дошли и на всички нови фиданки Hug
Мима мерси за кафенцето, черпя се с удоволствие HugПри мен кантара днес показа +200гр. и по обяд ми дойде и МЦ.....очаквах много по-голям плюс да покаже. Тъкмо сега няколко дни да отшуми цикъла и съм готова да боря още грамчета. Сега отивам да ннанеса някои данни в табличката ни и ще приспивам бебчо. После ако имам кога пак ще ви нагледам Hug

# 322
ехоо здравейте фиданки Hug
сигурно ме забравихте вече, но аз все още съм режимна и след едномесечно гости ето ме пак тук
няма как да изчета предните темички Whistling, но съм сигурна че има много нови ентусиасти  - за тях Hug, а и се надявам и старите фиданки да са още тук Heart Eyes
навлязох в последния от трите цикъла вече. доста прегрешавам, но го правя умишлено за да ми свиква организма.
иначе съм мноого доволна от себе си и от резултата, който съм постигнала до момента.
днес бяхме на детски рожден ден и общо взето си хапнах и за четирите дни, та утре ще пропусна въглехидратчетата, а ще карам 2 плодови дни.
много Hug от мен

# 323
Хубавото време се отразява и на темата ни ,повечето сме на вън и не пишем много,сега се връщаме и ние от разходка,съпруга ми нещо споменава да ходим на гости,та незнам-диета,режим Joy
хубава вечер на всички Hug Hug Hug

# 324
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Aз се прибрах от среща с приятелки от бабешката тема.  Peace
И Айша беше , че и тя пише при нас , бяхме си режимни.
Особено Я , хапнах салата от чушки и порция картофки -
ден на варива ми е. Crazy
Изкарахме супер , харесаха ме всички с новата фигурка.  Blush
А аз съм доволна и поласкана.  Hug

# 325
  • София
Привет и от мен!  Hug
Жабка какво ще правим с теб на Гергьовден? Плодов ден ли ще бъде? newsm78 Баща ми е Георги... Ще е трудно!  Mr. Green
Мима, така е! И ние бяхме навън. Ходихме на вилата. Сноучето дивя и търча по поляната като обезумяло  Joy
eli_mama  Hug
Жани  Hug това плюсче не е голямо и скоро ще го махнеш  Hug
plaminka, danska  Hug браво за резултата!  bouquet  bouquet
jijerota Hug важното е, че намаляваш на обиколки, а по-големият минус ще се появи!
МимкаHug  bouquet ти ще счупиш всички рекорди! Браво!!! bouquet
Отивам да си направя салата, че нещо огладнях...  eat

# 326
Сноучева , аз съм сама и ми е все тая.  Peace
Ще хапвам домати и краставици , та ушите ШЪ ми пукат.  Laughing
Освен да ходим на парада с некоя краставица в джоба.  Mr. Green

Ели мама , добре се завърнала.  Hug

Пламинка , браво на теб.  Hug

Жани и аз се поиздувам вече , ма време ми е и на мен за гости.  Crazy

# 327
Минавам на отчет за днешния ден - белтъчен. За обяд 2 кебапчета + 1 кюфте и салатка. За вечеря 1 кебапче и 1/2 кюфте+салатка, аа и няколко парченца кашкавал.   chef Мисля, че общо взето съм била режимна и се моля сваленият килограм утре да не съм го върнала отново.  Praynig

# 328
Moя отчет е салатка от чушки и порция картофки и
за вечеря боб салата.  Peace
Утре съм въглехидрати и мисля една пица да мушна ,
за вечеря съм се заредила с една бака сладолед.  Laughing

# 329
И аз да се отчета, че днес само минавах на бързо да ви прочета. Днес сме на ориз със зеленчуци за обяд и щерката същото на вечеря, а пък аз си хапнах малко картофки на фурна. Кантара почти не е мръднал след вчерашния белтъчен ден - да видим какво ще покаже утре, като вече ще ми е минал и МЦ.
Адмирации за всички с миусите Hug

Общи условия

Активация на акаунт