90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 394
  • 448
  •   1
Отговори
# 330
привет на всички,поздравления на момичетата с минусчета,а на другите пожелавам кантара утре да ги зарадва,моя от4ет за днес спагети с лютеница,2 реда шоколад,1 чипс,1 препечена филия с лютеница и сега малко сладолед мисля да си хапна,ми това е май съм прекалила малко,но пуста лакомия Embarassed

# 331
Честито на всички за свалените килограми и сантиметри  Hug
Жабка браво страхотни резултати си постигнала като отидеш на гости на мъжо няма да те познае а и сигурно няма да те пусне да си дойдеш  WinkНа сбирката с бабите сигурно си най младата баба . newsm10
Да се отчета за днес обяд и вечеря ориз със зеленчуци .Не съм се теглила след плодовия ден ще е .Днес идва една позната на кафе не се бяхме събирали от почти месец и ме похвали че съм отслабнала даже и в лицето ми личало  newsm44
От вчера съм със ниско кръвно 90на45 не съм станала от леглото само набързо ошетах и пак легнах .Утре сме на гости на мама ще карам само на салатка и ако има тортичка ще наблегна на нея .
Snow4eva и аз се чудя какво ще правя за 6 май сина ми е Георги аз и сестра ми сме с буква Г и ние си празнуваме тогава.Дали ще може да разменим плодовия с белтъчния ден

# 332
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eто бабка ви жабка на среща с бабките.  Crazy
http://www.rimar.snimka.bg/album.php?album_id=372763
Аз съм с новия стар дънков костюм , чийто дънки и не
само те , ми и другите са за стесняване с поне 4-5 см.
В талията са ми като крадени , широки и се смъкват.  Peace
И Айша е на снимката със светлия шлифер и дънките. Grinning

Гале , дано кръвното се нормализира , пии много течности или
айрян със сол.  Hug

# 333
  • София
И аз да се отчета,хапнах 1 банан,после малко сушени кайсии+сурови бадеми и за вечеря ометох една купа чушки и домати...това е Peace
чудя се,дали да не се меря няколко дни...после дали ще се изнендам приятно newsm78

# 334
kali-76аз мисля,че след плодовия е най-добре да се мериш,поне при мене тогава се появи минусчето  Grinning

# 335
       ДОБРО УТРО,МИЛИ ФИДАНКИ

Жабка-пу,пу да не са ви уроци,я какви сте хубави баби Peace
на всички желая големи минуси и лек ден  bouquet

# 336
  • Панагюрище
Мима,мерси за кафето сега и аз ще си изпия едно,че едвам си държа очите отворени.Аз съм нощна смяна,а вчера почти не спах и тази нощ ми е кушмарна.
Жабка,ама вие съвсем не изглеждате като баби.
Честито на всички МИНУСИ.
Момичета пожелавам ви лек и режимен ден.

# 337
  • София
Добро утро!  Hug
Мима, мерси за кафенцето! Hug  bouquet
ЖабчеHug много готини мацки сте! Grinning Познах Яжка на снимките Hug Кое е заведението? Хем ми е познато, а не мога да се сетя...  newsm78
Роси Hug пожелавам ти да се наспиш хубаво и да отпочинеш! Hug
За днес ще направя едни... италиански някакви, като спагети, само че като фиде навити, забравих им името - демек паста, а за вечеря - мога да мушна и аз един сладолед. Ще видим.
И за утре не знам какво ще е! Ще видим като дойде!
Никакъв минус нямам, ами дори и този от плодовия ден, още при протеиновия се стопи и съм си все така. Ами то и така ще е, сигурно. ЕГН... Нищо не помръдва - ни с Дюкан, ни тук.... Важното е, че половинката ми ме харесва така и не иска да отслабвам!  Grinning
Днес ще съм малко в движение, сутринта ще ходя да гледам снахата.... на Сноучето бъдещата жена, де  Grinning Може пък и аз да стана след време бабка Сноука  Joy
Много хубав ден на всички! Почивайте и се радвайте на живота!   Hug

# 338
Добро утро момичета!  bouquet

Имам един въпрос относно диетата и той е - мога ли да си слагам една лъжичка мед сутрин в кафето?

Благодаря ви предварително!  Hug

# 339
  • София
Здравей, amora!
Честно казано, отговорът на въпросът ти е - не! Защото медът е въглехидрат и ако се придържаме строго към диетата - трябва само във въглехидратния ден. Същото се отнася и до млякото в кафето. Би трябвало да е само в протеиновия ден. Но човек си има навици и понякога казва - всичко друго ще изтърпя, но цял живот си пия кафето с малко мляко и ще продължа!  Laughing Sunglasses Аз например си казвам така! Пия го с мляко и с подсладител. Вчера ходих на едно гости и ми предложиха друго кафе... ами не - не може, компромиси не правя!  Laughing Не вярвам, че проблемите ми с несвалянето идват от кафето  Mr. Green Дано да съм внесла яснота  Hug

# 340
Добро утро и от мен!  Hug

mima1976l
, благодаря за кафенцето!  Hug

♥ ЖаБкА ♥, много сте готини. А си отслабнала ... нямам думи!   bouquet

Аз бързам да ви се оплача, както си и предположих, че минусът, който имах след плодовия, сега след вчерашния белтъчен вече го няма.  #2gunfire Направо не се побирам в кожата си. При положение, че друг път си позволявах по филийка хляб в първите 2 дни и имах минуси след тях. Сега се лишавам от това удоволствие и не само, че нямам, ами и качвам сваления кг след плодовия. И само си играя така.  #Cussing out Не знам вече. Започнах да си мисля, че сега като свърша тези дни диетата, ще кача и други килограми.  ooooh!
Днес съм бобова и ще ям картофи, но пържени, защото 3 мес не съм хапвала, а ги обичам страшно много. Дали са позволени или не ... нямам представа, но това ще е.  chef

# 341
Добро утро и от мен  Hug

Ето и от мен едно усмихто кафенце,каквато съм и аз  Laughing
След първата ми сериозна четиридневка съм -1кг.
Знам,че е рано да се радвам,знам че мога да си ги върна......,но ми е кеф.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug,на всички без пропуск   bouquet

# 342
izkusitelka, не се ядосвай, гледай по розово на живота  Hug
Я виж,колко много си постигнала,та 2 кг. ли няма да пребориш?
Ако,можеш направи детоксинацията,включи и малко повече спорт и ще видиш,че ще си възнаградена  Heart Eyes

# 343
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Айде и бабето се надигна.  Laughing
Добру ютро , девойки.  Heart Eyes

Мима , Даничка мерси за кафенцето. Hug
Сядам сега да си го пия с вас.

Сноучева , убий ме не помня имена , в една пряка на
Витошка е и е бирария и хотел.  Embarassed Бирария Ин..... незнам ква. Embarassed

АЗ цяла нощ ядене сънувах , бях и гладна даже.
Такова нещо никога не ми се беше случвало.  ooooh!
Корема ме наболяваше , явно цикъла приижда вече ,
та даже и не спах спокойно. Кантара без причина е с кило нагоре ,
ма идва цикъла и лунуването и ще вляза в крак.  Crazy
А и Даничка ме подсеща да направя детоксинацията , та да
видим как ще ме стегне чепика.  Laughing

Днес пак е слънчице , но малко подухва , иначе не ми се
вижда студено , та навън може да излезем с дребния.  Peace

Лек и хубав ден.   bouquet

# 344
  • София
За бирарията - на ул. Неофит Рилски, към Хр. Ботев, хотел Ники.
Нали и аз бях там, та да си кажа.
А каква е тази детоксикация?

Общи условия

Активация на акаунт