90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 387
  • 448
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Днес най-накрая кантара мръдна Peace,дано утре да не скокне обратно Joy

# 346
Добро утро, дами!
Жабке, Изкусителка, дано плюсовете още утре да се превърнат в минуси! Аз лично не се меря всеки ден точно, защото се обезверявам като видя плюс. И цял ден след това съм подтисната, обвинявам се и се чудя каква е причината. Еми спрях да си го причинявам и се меря веднъж на 5 дни Simple Smile
Сноу, и аз се замислям за нещо като тази трета фаза, която ти описа. Иначе няма да стане и ще загубя постигнатото. Но има време и още го обмислям. Жалко, че Дес не се включва, нали и тя е Дюканка. Дано Десунка да пише и да има добри резултати!
Аз искам да ви почерпя, защото днес с милото имаме годишнина от сватбата! Правим една годинка съвместен семеен живот!

# 347
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Айша , на 18 стр. с големи букви е писала Даничка.  Peace
Прочето го , не е трудно изпълнимо , но без англ. сол съм аз.  ooooh!

Кали , браво за монуса.  Hug

Флучия , честит празник.
Много любов и щастие още дълги години.

# 348
здравейте
честити минуси на всички. искам да питам през белтъчния ден дали може да си панирам сиренце със овесени трици и яйце, без брашно и галета само с овесени трици, но тъй като те на са белтъчини се чудя дали може така, ака някой знае да пише. благодаря предварително
    Флучия честита ви годишнина    bouquet  bouquet  bouquet bigdance2   

# 349
Валла , можеш сиренце , но без триците.  Peace

# 350
  • ВАРНА
И аз да се похваля най-накрая.След първия цикъл нещо поспрях свалянето,но вече имам - 1 килограмче.Тъкмо бях решила че съм зациклила.Но нещата се оправиха.Пие ми се кафенце с вас ,но го спрях заради кърменето.А бях страстна кафеджийка.И така ви завиждам сега.Ама изкарала съм толкова време,няма да се давам,А и кръвното ми се нормализира,А по рано беше ниско .
amora Според мен сутришното кафе с мед не е проблем,така или иначе в плодовете също има въглехидрати.Но наистина не е прието в диетата.Но всеки си знае за себе си.
Аз не съм от най правилно спазващите диетата и пак има резултат.

# 351
добро утро фиданкиДаничка,Kaliчестито ви минусче  Peace,Флучиячестит празник    bouquet,Жабкаи аз като съм в цикъл имам страшен апетит,добре че днес ми свършва.хайде и аз да се почерпя от сервираните кафенца Grinning

# 352
Флучия,честита годишнина

Искусителка,аз за да не се ядосвам спрях да се меря всяка сутрин,само след плодов,а за пържения картоф знам,че пържено изобщо е забранено в диетата в това число и панирания кашкавал,
нека да кажат и по-вещите в диетата Hug
Айша-големи мадами сте на срещата,бабки а,,,,  bouquet

# 353
Здравейте момичета,
Флучия, честита годишнина и много щастливи мигове заедно!!!
И аз да се похваля с резултати вече  - след МЦ и вчерашния ориз съм - 700 днес сутринта Grinning, щерката и тя има минусчета!
Жабка, и на мен от вчера само сладко ми е в главата - как издържах само аз си знам! Чакам да стане 12 и да си подсладя душичката Joy

# 354
Добра утре мили ми дами. Как сте тази сутрин. Надявам се всички да са зарадвани като мен с минусче и с много голяма радост ще обявя, че то е от 800 гр. и то след въглехидратния ден. А на тези, на които все кантарчето на мърда надолу ще кажа - давайте напред все някога ще се умори да стои на едно място и ще покаже ама много голям минус. Аз днес съм плодова и съм много ентусиазирана.

# 355
  • Сф
jijеrоta, браво!поздравления! искам и аз, но утре ще си говоря с чичо кантрчо...дано да ме зарадва с добра новина, следвам почти на 100% правилата, пък така трудно се върви надолу да му се не види! ама няма да се даваме без бой!
хубав двн на всички фиданки - сладуранки!
абе тук няма ли кои да почерпи утре Wink

# 356
Данска-да изчакаме до утре и ще видим
желая ти много скоро голям минус Hug Hug Hug

# 357
 newsm03здравейте фиданки от много време ви чета но още несъм се присъединила към вас.Желая на всички режимни много минуси. newsm10

# 358
jijerota , честит минус.   bouquet

Аз вече съм с цикъл и ми е ясен плюса от къде е.  Peace
Днес съм въглехидрати , ма нищо неможах да си
спретна , че правихме пясъчник на дребния.  Simple Smile
Та набързо мушнах един кроасан с крем брюле ,
една обикн. бисквита и две бонбони.  Laughing
За довечера вече знам - сладолед и шоколад.  Peace
А пясъчника го направих от един стар шкаф.  Mr. Green
Махнах рафтовете и гърба , захлупих го с вратите за дъно и
изипахме 300 кг. пясък.  Crazy Напълни се до горе и стана супер.
Цвета му е небесно син и с детския кът се върза екстра.  Peace
Ма съм умна блондинка , веднага икономисах един пясъчник
от един ненужен шкаф.  Mr. Green

# 359
Здравейте сладурки Hug
много съм щастлива,сутринта кантара ме зарадва с още -400гр Party
забравих кой ме попита-ДА резултата ми е единствено от тази диета за този период Peace

Общи условия

Активация на акаунт