90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 376
  • 448
  •   1
Отговори
# 390
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eли , страхотни снимки от Царевец.  Hug
Аз там не съм ходила , то май по Бг не съм обикаляла.  Blush
Обаче с тез твойте муцуни ме утрепваш.  Joy
ГолЕм образ си с тез самоснимачки.  Joy

# 391
Хай, бъдещи и настоящи фиданки!

Докладвам за цялата диета, завършила скоро, при мен килограмите са -21. Благодаря за топлото посрещане и отношение на по - старшите фиданки, без вас нямаше да съм ок със себе си, както съм сега! Благодаря!   bouquet     
             Скоро ще приложа и снимки.
             Продължавам да се храня така и днес, че нещо не мога да намеря баланс и смятам да се присъединя към редиците на мацките от разделното.
             Към момичетата във 2 и 3 цикъл - накрая е най - трудно, но си струва всеки един ден, ей! А усещането е страхотно! Ако някой има нужда от подкрепа, или отговор на въпрос - насреща съм на лични, че от малката ми се стопяват лагерите напоследък.
         И да кажа накрая, сигурно ще ме разберат старшите - сънувах как ям пържени картофи и накрая се самоцензурурах - как може да плющя такива неща по време на диета. Събудих се и ох - облекчение - не бях съгрешила, издържах, мамка му. И сега ми е кеф.  Crazy  Peace
Обичам ви!  Peace  bouquet Hug

# 392
Лейди Иви , страхотен резултат.   bouquet
Браво за постигнатото.  Hug
Наминавай и пиши , нищо , че си свършила диетката. Peace

# 393
Аз си направих тренировката от 45 мин с колелото, както и на вибромасажора, та сега ще се изкъпя и лягам.  Peace Иначе вечерях малко бобова салата.   chef Не бях днес от най-стриктните, а за утре не знам.  ooooh! Майка ми е именничка утре и ще видим до колко ще мога да издържа.  newsm78 Е, аз съм въглехидратна ама все пак ... Ако не, следват плодов и воден.  hahaha

Флучия, пропуснах да ти честитя празника!   bouquet Бъдете живи и здрави и все така влюбени!  Tada

elinor80, радваме се, че се завърна, липсваше.  Hug А снимките са страхотни и пак добре си пофлиртувала с апарата!  Hug Изглеждаш в отлична форма - да не ти е уроки.   Crazy

lady_ivy това се казва страхотен резултат. Поздравления!  bouquet Ще чакаме и снимков материал.  Hug

Лека нощ фиданки!  Sleeping

# 394
Жабче, миличка, благодаря!   bouquet Да ти се връща тъпкано, с най - добри чувства! И да не го шокираш прекалено мъжо, че да не му докараш голем шок!  Hug

Изкусителка, лейди, изглеждаше прекрасно преди време, дано скоро си във формата, в която желаеш да си!   bouquet

# 395
Момичета,не съм писала няколко дни,но като са почивни и с децата ми е трудно да се включвам

Ели,нямаш представа как ме развълнуваха снимките ти  Hug Това е любимият ми град,а най-хубавото е,че си снимала една от двете ми студенстки квартири.Много спомени нахлуха в мен  Cry

Аз и за друго наминавам-да ви почерпя,че днес имах имен ден

и по парче,гарнирано със сладолед  Wink

Лека ви нощ,и спете спокойно,аз ще ви пазя съня   bouquet

# 396
Иринка , да си жива , здрава , щастлива и много обичана.

# 397
  • Бургас
Иринка здраве, късмет и мноого любов
lady_ivy    omm  Голямо браво, резултата е повече от чудесен  bouquet! Това със съня днес по обед ми се случи, но само че с вода, броих колко чаши съм изпила за деня  hahaha и излезе че са малко Mr. Green
Ели много готини снимки  Hug Добре си прекарала, а и олекнала се връщаш, браво   bouquet
izkusitelka добра тренировка си направила  Peace
Лека на всички  Sleeping

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 08:21 от vesyy

# 398
Жабче,Веси,благодаря ви много!!! Hug

Флучия ,честита ви годишнина!!Оше дълги година много да се обичате и да бъдете щастливи!!!  bouquet

# 399
  • Панагюрище
Ели ,добре си си дошла при нас.Снимките са много хубави.Във В.Търново не съм ходила от ученичка и ми беше много приятно докато ги гледах.Много си хубава ката се усмихнеш,прави го по-често.Незнам колко още трябва да свалиш ,но изглеждаш чудесно.
Леиди Иви, smile3501 резолтатът ти е зашеметяващ.
Иринка,честит имен ден малко късно,но пък от сърце Hug,бъди жива ,здрава и много щастлива  bouquet  bouquet  bouquet.

# 400
  • Панагюрище
ЧЕСТИТ 6 МАЙ!

,нека свети Георги да закриля вас и семеисвата ви.
На всички празнуващи днес ЧЕСТИТО.
Мима1976 ,да те е жив и здрав именика .

Пожелавам на Гошо здраве,щастие и много късмет.Успех в училище и в спорта.
Мили момичета много см инуси да се похвалите днес.Аз ще отсъствам,защото ще празнувам на село
 ето на такъв праздник ще присъствам днес.Майка ми е от с. Паталеница и там се празнува така,като се приберем ще ви пусна и снимки.
Лек ,режимен ден на всички пожелавам.

Нека да започнем денят си с ароматно кафе.

# 401
  • Бургас
Честит имен ден на всички, които носят името Георги и производните от него!
 Нека св. Георги  да ви пази и да ви вдъхва смелост и увереност във всяко ваше начинание.
  bouquet
Роси черпя се от кафенцето. Да си изкараш добре днес  Peace

# 402
  • София
Добро утро!  Hug
Честит Гергьовден! Да са живи и здрави празнуващите днес!  bouquet  bouquet
lady_ivy bouquet  bouquetБраво! Уникален резултат и воля! Hug
Ели Hug добре дошла! Чудесни снимки, сигурно и хубаво си прекарала! Hug
Роси Hug мерси за кафенцето  Hug
При мен от днес има някои промени. Актуализирах си лентичката, положението не е хич хубаво, най-вече заради това, че загубих равновесие. През последните ден-два ми се оформи една идея и мисля да я изпробвам като краен вариант. Ще има малко промяна в режима, но до голяма степен ще запазя принципа на диетата. Просто ще включа повече протеинови дни и циклите ще са на 7 дни. Да видим дали ще има по-добър резултат. Изглежда всичко се е разбъзикало при мен и това, което преди вървеше успешно и отслабващо, сега е провал! Затова ще попроменя нещата, пък дано тръгне. Много се надявам, че ще проявите разбиране в отчаяния ми опит да намеря верния и най-подходящ за мен начин на хранене!  Hug
Пожелавам ви един много хубав, приятен и отрицателен откъм килограми почивен ден! И хубав празник! Hug bouquet  bouquet

# 403
Добро утро фиданки!  Честит празник на всички, които имат повод! Hug

Роси, благодаря за кафенцето. Hug Приятно изкарване на село!  Peace

Аз след вчерашните пърж.картофи и бонбони съм точно 65 кг и ми е супер странно наистина.  Thinking Не знам как стана това чудо, но е факт. Е, засега съм толкова де - до утре има време.  Laughing Но сега съм стимулирана и на днешния празник не смятам да прегрешавам особено. Crazy

Сега пускам да ви почерпя, защото майка ми днес има имен ден и нека всеки си избере по нещо:

# 404
Момичета,да почерпя днес синът ми е Георги

Роси-благодаря,и весело изкарпане на село Hug
Искусителка-честит имен ден на мама,да е жива и здрава  bouquet
Иринка-честит празник на патерица  bouquet
Лейди Ив-поздравления за отличния резултат Heart Eyes

Честито на всички именници и лек ден Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт