90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 380
  • 448
  •   1
Отговори
# 375
  • Панагюрище
Местенцето е супер,завиждам му на Краско и аз бих си поиграла в това дворче,ама нема да ме издържат катерушките  Joy Joy Joy Joy.

# 376
  • Бургас
 сладуранки фиданки Grinning  
Приветствам новичките и им желая големи минуси  bouquet
Признавам не съм чела всичко назад, но много сте писали бре  Mr. Green. Честито на всички с минуси, на тези които задържат- не се отчайвайте  Peace
Флучия честита годишнина
Жабка, чудесни резултати имаш, браво Hug  КГБ-то сте много сладки, видима разлика имаш. Пясъчника е супер  Peace  Сега се сетих аз каква саксия имам на двора- спуканото гърне от офиса  Mr. Green че и е синичко, голяма красота е, като го насадя ще го фотна Mr. Green Мъжо много ми се смееше като реших да го правя саксия, ама няма да го хвърляме я Crazy.
Гледах и снимки на цветя, кактуси (забравих на кой са) супер са!!!    
Малко отчет- 5 дни гости + 2 кг. Embarassed  вчера режимен протеинов ден и единият кг. е стопен  Peace Грешките ми през тези дни бяха малко вода и късна вечеря, а и си лягах все сутрините и не оставаше време за велото. Но си прекарахме супер!
После ще ви дочета   bouquet

# 377
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Веси ще пребориш и другото кило ,
важно , че си изкарала супер.  Hug

Роси , минало ни времето за тез катерушки ,
ако толкова е назор яхай друго.  Joy Joy Joy
Поради това ще съм в МЦ , следващия път ще съм
ти компания.  Joy

# 378
Aз вечерях вече и за днес край.  Peace
Хапнах бейк ролс с лютеница и един ескимо сладолед.
След малко и шоколада и за днес лопнах катинара.  Laughing

# 379
Жабче страхотно местенце за Криско и браво на теб...ти си страхотен пример за ранна вечеря. Как е хубаво да може и аз така да свикна да вечерям рано Thinking А вчера и днес с този цикъл не ме питайте какво мешане на храни направих Blush След няколко дни като мине цикъла и ще страмувам тук....и ще се гледаме лошо с кантара hahaha

# 380
Жани , така свикнах още в началото и ми е
добре и леко вечер като лягам.  Peace
Е понякога ми е гладно , но с водица се справям.  Grinning
То и моя кантар ме гледа лошо , но това да е проблема.  Simple Smile

# 381
♥ ЖаБкА ♥ , много е хубаво кътчето на Краско! Браво!   bouquet

vesyy, навестявай ни по-честичко.  Hug Браво, че единият кг вече го няма. И другият ще иде.  Hug

Иначе аз днес не бях в редиците на режимните, но утре няма да се тегля и обещавам да не мрънкам, защото за днес аз съм си виновна.  Confused Обядвах пърж. картофки, което си е грешка. Следобяд хапнах някой друг бонбон. Сега вечерях малко бобова салата. Тази вечер вече ще намеря време за тренировка, че иначе съвсем ще се отпуснат нещата при мен.  Peace

# 382
  • София
Здравейте и от мен!  Hug
Флучия, честит празник! Много любов!!! Hug  bouquet Остана ли нещо от страхотната торта?  Wink
Много хубав пясъчник, Жабке! Супер си се сетила!  bouquet
Честито на всички с минусчета  Hug и браво на всички режимни!  bouquet
Аз днес нападнах едни макаронени неща и май още ме държат сита. Мързи ме да ходя за сладолед, така че нещо друго ще е сладичкото. а може преди това - филийки препечени с лютеница... Мммм, това е идея! Sunglasses И после - от тортата на Флучия!  Sunglasses
Много хубава вечер на всички! Hug

# 383
Добра вечер фиданки Simple Smile!
Жабка, поздравления и от мен за пясъчника  Hug
Аз днес се натъпках със сладки  неща - то тестено ли не беше на обед - бях поръчала на свекърва ми специално за нас да направи едно сладко(неин специалитет)- само с брашно, вода,конфитюр, ама много вкусничко, а за вечеря - 2 бутерки и сладолед.
Искам съвет за утре - нали е Гергьовден - на обед сме в моите родители, а вечерта пък племенника ми  има имен ден и сме там и първо изкушението ще е голямо,а и ще ни гледат на криво , защото за нас утре е плодов ден, та според вас кое е по - добре - да сменим утре белтъчния ден, а вдругиден да караме плодов и после да продължим по стария график или да караме два поредни белтъчни и така да  си влезем в графика.

# 384
Мим , нямам  идея как да те посъветвам , но
според мен размени дните.  Rolling Eyes Утре белтъчини ,
после плодовете и зеленчуците.  Peace
Поне аз така бих направила.  Blush

# 385
Фиданчици здравейте  Simple Smile
Виждам има доста минуси, за което искренно се радвам. Аз се завърнах и засега съм се застопорила в Русе и не мърдам близките две седмици, освен на село да побачкам малко  Joy
rosi_72 върнах се мила от Търново по - лекичка, но утре сутринта ще видим резултата. Днес ми изтича първия месец и утре ще видя какво съм смъкнала. То е доста малко, но както вече споменах колкото по - малко има за сваляне,  толкова мисията става по - трудна, затова Изкусителке мила горе главата  Hug
Drunvi пулса предполагам се пооправи и се чувствам по - добре, и в Търново си изкарах много добре. За първи път отидох на Царевец и направих снимки, ще ги кача в албумче и по - късно ще ги пусна.
Мимка* върнах се аз мила по - лека от там, ама така си хапнах на родна земя, че утре незнам дали това минусче няма да се е изпарило  Simple Smile
mima1976I весело изкарване беше  Hug
Жабка страхотно маце си да знаеш и доста изобретателна, ама ние русичките сме си такива. А след цикъла кантара ще те възнагради подобаващо  Hug
Флучия с доста закъснение ти честитя мила семейния празник, и още дълги години да сте заедно щастливи  Hug
Добре дошли на новичките, а на колебаещите да я започват веднага, защото е супер това режимче.
mim_d смени дните  Peace

# 386
Ели , добре си се завърнала.  Hug Heart Eyes Hug
Сега се сещам да споделя , че тез дрешки преди 4 год. ми бяха добре ,
а бях по малко кила от сега. Сега съм повече кила , а дънките трябва поне с 3-4см
да ми се стеснят в г.за. Пък якето ми е добре , но в раменете и плещите ми виси.
Та извода ми е , че много по малки см. имам от преди , а пък килата са в повече.
Но , това е супер и съм доволна. Тез дни ще извадя и бермудите , та да
видя като как ми седят.  Peace

# 387
Момичета, благодаря ви за поздравите! Страхотни сте! Ние ще празнуваме у дома с родителите на мъжа ми и сме им купили торта за почерпка. И сега само я гледам тази торта и си мечтая да не бях вече на Дюкан и да можех да я захапя Simple Smile Ама още малко ще изтърпя. Като се приберем в София ще се измеря и ще преценя какво да правя!
Лека вечер и до утре!

# 388
Ели, добре дошла отново при нас!
Благодаря за идеята - и аз си мисля, че така ще е по-добре, но друго си е като чуеш още едно, две мнения.

# 389
Жабче радвам се много за хлабавите дрешки, и аз съм така кг. не но сантиметри топя, но и това е добре. Най - добре се разбира по дрехите ни.
Ето ви и обещаните снимки от Велико Търново  Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373339
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373377

mim_d, Жабче благодаря Ви за посрещането.
Сега момичета две не виждам и ще си лягам, утре ще Ви навестя.
 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт