КГБ = Клуб на Готините Баби - 72

  • 17 806
  • 446
  •   1
Отговори
# 150
  • Мнения: 4 915
ЖАБЧЕ,да знаеш голяма работа си  Hug аз докато се натуткам и прочета от началото на темата и ти си ми спретнала страхотна снимка   bouquet
ЗИЧЕ, и ти си направила чуууудна тема  Hug


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЯ!
Георгена,нека всичко хубаво,което ти искаш да им се случи,да стане факт!

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3128546

# 151
  • Мнения: 263
Гутен сабахлен дружкииии! Hug Hug Hug

 Честит Първи май - ден на труда!



При нас времето е слънчево, но валяло през ноща и ни проваля май работата за разходка в гора. Отивам да си допия кафенцето и да мисля какво ще готвя за обяд. Купих прясно зеле, извадих месо от фризера, та се чудя на фурна или скара да приготвям месото.

# 152
  • Мнения: 5 001
Купих прясно зеле, извадих месо от фризера, та се чудя на фурна или скара да приготвям месото.
Зависи какво ти е месото и какво ви се хапва  Laughing
 Hug Hug Hug Hug

# 153
  • Мнения: 4 915
Жабче,ама ти ги нямаш за нищо тези килограми  Wink
 newsm10дръжте се испанци,Жабчето идва и ще ви шашне  smile3503

# 154
  • Мнения: 263
Мастърче, свинско е. И аз незнам какво да го правя, уж да е нещо по-различно, че миналата седмица правихме пържоли на скара. На другия ден мъжо се изяви.  Измисли да е леко запържено и после го пече с някакъв сос.

# 155
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
  • Мнения: 1 883
Жабче,ама ти ги нямаш за нищо тези килограми  Wink
 newsm10дръжте се испанци,Жабчето идва и ще ви шашне  smile3503


Мери , ма борим се с прасетата.  Joy
От 6 януари до днес съм -19 килца , много мина  ,
малко остана.  Hug Благодаря , че ме забелязваш.  Heart Eyes

# 156
  • Мнения: 221
Диди, аз вчера гових свински пържоли в тенжара под налягане.

# 157
  • Мнения: 5 001
Мастърче, свинско е. И аз незнам какво да го правя, уж да е нещо по-различно, че миналата седмица правихме пържоли на скара. На другия ден мъжо се изяви.  Измисли да е леко запържено и после го пече с някакъв сос.
Ми сготви го със зелето....Таман ще върви...

# 158
  • Мнения: 263
Аз нямам тенджера под налягане, а месото и зелето ще трябва да ги наготвя поотделно, че то не е един проблем - Веселин не яде смесено, а ако реши, че месото не му допада, я мазно ще му се види или по негови си причини няма да го хареса, може и хич да не го яде, както и да го направя. Затова ми е много трудно да измислям. Надявам се поне постното зеле да ми хареса. Уффф, много е капризен, добре, че мъжа ми не е такъв.

Приятен ден на всички! Hug

# 159
  • Мнения: 5 001
Диде,тогава натъркай месото с черен и червен пипер,сол и малко чубричка(по желание)напръскай с вино и сложи в йенска с капак(или тавичка с фолио покрита),наливаш 1 ч.ч. вода+малко олио и забравяш във фурната на около 170-180 градуса.Накрая ако е тавичка с фолио,махаш фолиото за да хване приятен загар.Ако е в йенска си става само.Става мозък!

# 160
  • Мнения: 263
За йенска тенджера не се бях сетила, така ще го направя. PeaceБлагодаря ти за идеята Мастерче!  bouquet

# 161
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Честит рожден ден на Алекс.Да расте в щастливо детство и много много слънчеви дни



Честит имен ден на Маичка.С това слънчево име да бъде вечно засмяно дете,за радост на мама ,тате и най вече на баба



А това е за щастливата бабинка

# 162
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА.

 

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 11:43 от dunia53

# 163
  • Мнения: 221
Момичета, моля помагаите, изкарвам името с блестящия текст, и като стигна до снимката и закъсвам. newsm78

# 164
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
  • Мнения: 1 883
Момичета, моля помагаите, изкарвам името с блестящия текст, и като стигна до снимката и закъсвам. newsm78

Оф , аз не съм по обясненията , но къде при снимката закъса? Blush

Общи условия

Активация на акаунт