КГБ = Клуб на Готините Баби - 72

• 17 828
  • 446
  •   1
Отговори
# 270
  • София
      Dunia53, когато бях 140кг имах сериозни болки в коленете и ябълката.Правиха ми снимка и казаха-изтъркване на хрущяла. Сега , след като свалих 50 кг, не ме боли вече нищо. Та намаляване на теглото може би ще ти облекчи болките.Щом не можеш да се движиш, само диета ще помогне.Избери си някаква! Аз съм добре на Дюкан,защото не мога да гладувам.
      Посрещнах си децата,бонбонката е хремава,има температура,не иска да яде. Бях и направила супичка,кекс...но нищо не иска.Лошо и е и от пътуването,повръщала е. Мъчиха се да се приспиват-неуспешно и сега са на разходка. Аз отивам да пазарувам за Гергьовден-Жоро ще ме кара.Ще използвам колата да купя повече неща,че не мога да нося на ръце.
     хайде,до довечера!
http://vbox7.com/play:b256efa6

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 17:54 от Яжка

# 271
  • София
Яге, не се ядосвай - довечера или утре през деня ще си хапне супичка детето. Нека малко си почине от пътуването и смяна на обстановката. Постепенно ще се оправи.

# 272
  • Географският център на България-Габрово
      Dunia53, когато бях 140кг имах сериозни болки в коленете и ябълката.Правиха ми снимка и казаха-изтъркване на хрущяла. Сега , след като свалих 50 кг, не ме боли вече нищо. Та намаляване на теглото може би ще ти облекчи болките.Щом не можеш да се движиш, само диета ще помогне.Избери си някаква! Аз съм добре на Дюкан,защото не мога да гладувам.
      Посрещнах си децата,бонбонката е хремава,има температура,не иска да яде. Бях и направила супичка,кекс...но нищо не иска.Лошо и е и от пътуването,повръщала е. Мъчиха се да се приспиват-неуспешно и сега са на разходка. Аз отивам да пазарувам за Гергьовден-Жоро ще ме кара.Ще използвам колата да купя повече неща,че не мога да нося на ръце.
     хайде,до довечера!
http://vbox7.com/play:b256efa6

Яжче благодаря ти много за съвета но и намалянето на килограмите няма да помогне защото долната вяла парапареза при мен е проблемът,с две думи удари ме там в краката имам травматично увреждане с хематом на дисковите прешлени на кръста и оттам идва цялият проблем

# 273
Върнах се от разходката, и вече съм на линия.
Дуниа, съжалявам за положението ти, но болест ли е не ми я хвали. Не искам да те плаша но на една моя приятелка майка и имаше ревматоиден артрит, положението никак не и е розово. Не си ли опитвала нещо от китайската медицина. имат добри специалисти.То и аз си имам проблеми но не съм чак толкова зле, но и с лекарствата съм скарана.
Сега ще готвя, само че трябва да измисля какво.

# 274
                       Джейда,кажи на приятелката ти,че не знам колко помага китайската медицина,но със сигурност знам колко помагат билките при ревматоидния артрит.Майка е с такъв при това полиартрит.Ходеше на бани в Марикостиново и си вареше разни билки.От цялата група ,с която започна лечението в Овча купел само тя се движеше свободно.Болките и облекчаваха артостоп и хрущял от акула.За съжаление сега е на легло / не от артрита/ и днес се опитахме да я вдигнем с мъжа ми за да ходи.Стои много по-стабилно ,но много я боли глава и това и пречи.
                      Дуня,все си мисля,че Яжка е права.Ако свалиш от килограмите ще ти е по-леко и на прешлените и на ставите.Все пак теглото си е допълнително натоварване и тежест.
                      Айша,честити ви покупки с Ани със здраве да си ги ползвате.От къде купихте полата панталон? Все се чудя да се сложа ли и аз в една такава? newsm78

# 275
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТААААААА Hug Hug Hug
Одеве се прибрахме но сега сядам че докато оправим багажа и чак сега седнах да ви видя как сте  Hug Hug
Честито на всички които са празнували през тези дни ,Да са живи и здрави Hug Hug
Само попрегледах страниците които сте писали не съм ви чела подробно.
Ние изкарахме чудесно при нашите  Hug имахме гости постоянно моите близки и кумците дето им комувахме и те дойдоха да се видим та снощи до 2ч стояхме. Hug

Да ви напиша на кого имам снимки и имена в архива и който не види името си да ми прати на лични за да подпълним списъка Hug Hug Hug Hug

ЖАБЧЕ
ЗИЧЕ
ЖАКИ
МАСТЕРЧЕ
ДИДИ
МОНИ
ДИДИЯ
ЯНЧЕТО
РИМАР
ДУНЯ
АЙША
МЕРИ ПОПИНЗ

ТОВА СА  Hug Hug  12 ИМЕНА ИМА ОЩЕ ДО 30   18БР  Hug Hug Hug

# 276
  • Географският център на България-Габрово
                       Джейда,кажи на приятелката ти,че не знам колко помага китайската медицина,но със сигурност знам колко помагат билките при ревматоидния артрит.Майка е с такъв при това полиартрит.Ходеше на бани в Марикостиново и си вареше разни билки.От цялата група ,с която започна лечението в Овча купел само тя се движеше свободно.Болките и облекчаваха артостоп и хрущял от акула.За съжаление сега е на легло / не от артрита/ и днес се опитахме да я вдигнем с мъжа ми за да ходи.Стои много по-стабилно ,но много я боли глава и това и пречи.
                      Дуня,все си мисля,че Яжка е права.Ако свалиш от килограмите ще ти е по-леко и на прешлените и на ставите.Все пак теглото си е допълнително натоварване и тежест.
                      Айша,честити ви покупки с Ани със здраве да си ги ползвате.От къде купихте полата панталон? Все се чудя да се сложа ли и аз в една такава? newsm78

Диди докато бях в Гърция що Артростоп съм изпила що нещо,пък и там щом чуех за някакво ново лекарство веднага го взимах,и съм на мнение че точно то не ми помогна.Колкото до килограмите да много си права,но аз съм такъв човек ,че вече не отдавам значение ,което е най голямата моя грешка.А за затрудненото ми ходене повлия и тази долна вяла парапареза,което значи че нервната проводимост от  дясната ми страна е нарушена до загуба.
Влизала съм в болницата и с най съвременните методи се мъчиха да съживят тези нерви но уви нищо вече не може да помогне.Но стига съм Ви писала за болести.Нека да гледаме напред и да се радваме на хубавите празници.

# 277
                        Ох,каква съм разсеяна.Вместо на Зиче го пратих в темата  Laughing

# 278
  • София
Дидиа, пола-панталон купихме от Младост, срещу Била - там има пазар  с малки магазинчета.
ГМ Сити, редовно го посещаваме за обувки и чанти. Китайски са, но на поносими цени. Сега тя в друг магазин мери 2 вида шалвари, че много исках да и купя от тях. Но диването не се възприема. И накрая тръгнахме към Била за шампоан и  на витрината  пола-панталон. От мин. година търсим, но нямаше номер като за нея. Та сега инвестирахме.

# 279
                         Аааа,знам го този пазар на Младост.Зълвата живее наблизо.А си мисля,че на Ани ще и стои идеално .Тя е слабичка и фина точно за подобни дрехи.Може да си позволи всичко.Докато аз трябва първо да пробвам.Иначе с удоволствие бих се пъхнала в подобни панталони.Носила съм на времето,ама...на времето. Mr. Green

# 280
  • София
Аз и сега съм си купила, но не смея да го облека.
Тържествено обещавам, ако имаме софийска среща да се турна в пола-панталон. Нали нещо мислехме за почивните дни......

# 281
  • Пловдив
Смених на ЖАБЧЕ И ДИДИЯ дето сте ми изпратили на римар пребавих но на Джейда нещо не ми излиза дава ми линка на снимката а подписа след него се вижда тъй че ще помоля ДЖЕЙДА да си направи ново Hug Hug Hug

АЙША честити ви покупки със здраве да си ги носите с АНИ Hug Hug Hug

# 282
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Айша , честити покупки на Ани.
Със здраве да си ги носи.  Hug

# 283
  • София

АЙША честити ви покупки със здраве да си ги носите с АНИ Hug Hug Hug

Благодаря, да ви се връща - пожелавам професионален бански за плувкинята. Нали иде олимпиада!
Жабке, и на вас да ви се връща. По време на криза все да пазаруваме. И дано да е все по-малки размери. Поне за мене, то за Ани няма накъде по-малки.

# 284
  • София
Зиче, добре дошла  Hug   Hug   Hug
Чувстваше се, че те няма, да знаеш. Мисля, че имаме на много от нас снимки от сбирките-то май почти на всички. От там мисля че може да се вземат.
Айша, честити покупки. Със здраве да си ги носите и още да си купите.
Хайде утре на среща. Дано не вали,  сутринта да се разберем. Пък и да вали-вътре някъде ще седнем. Че ще минат дните и само с каненето ще си останем.

Общи условия

Активация на акаунт