Благодаря ви мили момичета,много сте мили и отзивчиви.Желая ви здраве , дълголетие и много сбъднати мечти.
Това е един комп дето до сега не съм виждала такъв "AIPAL "това е една много рядко срещана марка и е като ябълка и всичко е в тази ябълко и горе на ябълката е монитора и това е.Ама поне мога да ви чета и дано докато ми оправят моя да свикна да пиша по бързо.
.Сега ще ни трябват още 6 дни за почивка май.
Спретнахме си оранжерия, и нищо,че вече е късно я напълнихме с растения.Да му мислят градинарите
,ще умират вече от глад.

.Имам още час свобода пред компа.Ели е по разходки и стола е празен.
вали и не спира.На Горнобански път кръстовището можеш да преминеш пеша само ако плуваш,а ако си с кола трябва да е амфибия! 

/ и нищо.Та като ходя и след това от нерви ме блъска главата та свят ми се вие.И почвам подред да се карам на всички и с причина и без такава.
Вземи иди на лекар,ама нали ще и каже ,че е настинала и няма да може да звъни постоянно и да мрънка та не иска.Пък аз съм завършила нещо друго не медицина.
Вземи иди на лекар,ама нали ще и каже ,че е настинала и няма да може да звъни постоянно и да мрънка та не иска.Пък аз съм завършила нещо друго не медицина.