Април отива си вече - ех пораства милото ни MAРТенско човече!

• 13 079
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За еърбега да кажа и аз - има коли, на които може да се изключва - има едно като ключалка, точно за такива случаи се използва.

За банята използвам Бреф, червен флакон - пръскам върху мокри плочки и след 2-3 минути минавам със силна струя от слушалката на душа.

Хайде отивам да събирам багажа, че заминаваме на гости днес.
Весело изкарване на празниците, дано има по-малко дъжд и да става за разходки!

# 76
За препаратите - аз също ползвам Роли за банята, но там си иска да се мине с гъба и ръчичка да си тръкне. Ще пробвам този на БОДЛИВКА. Peace

За срещата - записваме се в купом пак. Mr. Green

За козметиката - ми ние явно доста я цапотим Рая, защото след една голяма туба от нежния крем измазахме и една малка, та сега минахме вече на мляко. За смяната - мисля да я сменим, но след 5-6 месец, като изхабим наличните количества мазила, гелове и блокчета... Още обаче проучвам на коя марка да минем. Thinking В този смисъл събирам мнения. Hug

БОДЛИВКА, що така с блокчето на СебаМед? newsm78 И аз го ползвам, но изкарвам с едно блокче около 2 месеца /скоро отворих второто/. Вярно, че на Рая съпонерката е отворена, а и има "отцедка" за водата, но съм доволна. А да, не се пени, но пък като е намазано дупето с него винаги се усеща, стои ми някак мазничко и почиства супер, според мен.  Peace

Благородно ти завиждам, че Ади вече цока биба. При нас това е мисия невъзможна - вчера стоях до нея през цялото време докато беше будна с биба в ръка и при всяко бутане на ръцете в устата, аз тъпо и упорито слагам биба, но...я изхвърля на секундата. Crossing Arms И най-лошото е, че снощи си беше намерила палеца за сукане. #Crazy #2gunfire Изпаднах в див ужас като я видях. Дали да не и сложа ръкавици за няколко дни... newsm78

cvetka-koketka, и при нас го има този момент, но вече е само сутрин като трябва да ака след нощната пауза. И аз се надявам скоро да минат вече тези колики.

# 77
  • Варна
Дъ лайт, за котлен камък е, то във Варна от него бол Simple Smile  Преди го използвах, но бях с почти бели плочки и не съм забелязала. Сега са цветни и истината излезе наяве. Но че раказва играта на варовика си е факт. Аз се запалих по Фроша покрай онази статия за перилните препарати и мисля постепенно всичко да подменя като свършат заппасите. Точно с еко цел - няма сулфати.
Доместос смърди наистина, но и чисти  Rolling Eyes
За еърбега не бях аз, но доколкото знам може да се деактивира. Най-добре в сервиз да се пита. А за правилника не знам позволява ли отпред да се вози бебе. Аз предпочитам да е задната седалка, затова смених колата, де, и заради багажника. По цял ден съм сама с колата и малката - оправям се, но с двувратка знам, че е голям зор Sad
Козметиката ни е Веледа, носена отвън, че по 7-8 лв. разлика в цената има  #Cussing out #Cussing out И от Саносан съм доволна, и мирише много хубаво.

Ооооопс, да питам: някой сподели за отпечатъци на Бейби арт. Как стана, че мои приятели ме разубеждават - много твърд бил материала и не успели да ги направят?

# 78
не мога да разбера как така си смучат палеца,а не искат биба бебоците ви? newsm78 newsm78 newsm78
пробвайте с друг модел и материал/силикон,каучук/ и не се отказвайте лесно ако искате да нау4ите бебето трябва постоянство./така мисля съдейки по това как в началото денис не искаше да суче и се мяташе и ревеше/А друга цица нямаше как да му предложа ! постоянство и търпение!

на мен ми подариха отпе4атък-сега като станем на два месеца /след броени дни/ ще го пробваме!Дано излезе сполу4ливо.

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 12:02 от The_light_2008

# 79
не мога да разбера как така си смучат палеца,а не искат биба бебоците ви? newsm78 newsm78 newsm78
пробвайте с друг модел и материал/силикон,каучук/ и не се отказвайте лесно ако искате да нау4ите бебето трябва постоянство./така мисля съдейки по това как в началото денис не искаше да суче и се мяташе и ревеше/

Аз вече бях писала, че имаме няколко силиконови на Авент, които поне като беше по-мъничка ги засукваше по няколко минути. По препоръка на педи взехме 2 каучукови на Нук, но тях посмъртно не мога да и ги сложа в устата - прави една такава ужасена физиономия, все едно и давам горчилка и изобщо не иска да ги засуче поне за малко, на моменти даже се дави в желанието си да ги изплюе. От 2 седмици се опитвам да и давам биба, защото си откри ръцете, но не ги иска...а от няколко дни съм доста упорита, но освен да реве като и давам биберон друг ефект за сега няма. Sick

Бодливка, ще си открадна идеята за аватарче, надявам се да не се сърдиш Blush, само че ще сложа крачето на Рая. Hug

По този повод ето още снимки от нас - все ухилени...

The_light_2008, босите краци са рекрасни....

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 12:18 от Tony_st

# 80
Тони надявам се скоро да спре да реве/както си мисля/ и да хареса бибата!
А за аватара на бодливка - и аз имам такава снимка на Денис на крачето:)
ето я ---> http://picasaweb.google.bg/svetla25/Denis?authkey=Gv1sRgCP2B8_nI … 27130666751861346

# 81
  • София - Рим и обратно
Да ви кажа тия каучукови биберони на мен са ми гадни и ми смърдят, пък представям си на горките бебоци. Аз се пробвах да й предложа, но ги плюе ужасена и си търси силиконовите. Е как не, та те миришат на гума от метри Sick Тя свикна с бибите на Авент и всички други са игнор Rolling Eyes

# 82
Белла,Тони-незнам защо така с това блокче,сапунерката ми е с оцедник.. Thinking

Тони,разбира се че не се сърдя-ще интересно,а аз моя щях да го сменям ама все не остава време..

The_light в скайпа беше писала за този препарат,сега вече го видях как изглежда и щом има и за други повърхности ще си взема. Peace
Гледах клипчето с гимнастиката на Денис-евала на мъжа ти,много добре се справя!

Бибите в началото бяха две(силиконови)едната на Авент (подарък от у-ще 9 мес.),другата на Нуби с айс-гела.Предпочете тази на Авент(според мен е най-близка до вида на засмукано зърно  Crazy).На мен обаче не ми харесват,не са извити анатомично и някак си стърчат като ги цока. Rolling Eyes
Оня ден в пигис взех и две в същата форма,но каучукови-и тях ги цока,въпреки че са малко по дълги,но пак 0+м.Нямаше да ги взема,но ми харесаха картинките с мечо Пух и приятели,а и имаше същите държачи за дрехи,та стана комплект.
Предлагах биба на Ади като е спокойна,малко преди да се унесе-в оня момент,в който като захапе гърдата(или бибата)започва да си върти очите и после ги затваря. Дано ме разбрахте.
Снощи готвих мусака. Laughing

# 83
  • под кривата круша
oki4, Бухта, благодаря  bouquet. Като ми писне този аватар ще се възползвам.
Ние сме с каучукова биба на Нук. Скосена е, знам ли дали това се води анатомично, но много си я харесва. Има и силиконова на Авент, 2-3 пъти опитвах да я пробутам-не я отрази. Аз пък много уважавам каучука и умишлено търсех такива биберони Rolling Eyes. Не, че отказва да яде като я храня със силиконов Laughing.
Да се похваля, че вече се хилим /е, основно на баща си и на едната си леля, на другите само се кокори/ и си мърмори нещо и опитва да гуга. Т.е. да грачи, защото на няколко пъти е казвала вместо "гу" "га", на мама гарджето рошаво Heart Eyes.

# 84
  • София
 От вчера се опитвам да пиша, но не ми се получава. Тео спи само по десетина минути и се събужда с рев , а единственото, което го успокоява е цица. И така вчера сме се хранили през около час, час и половина. Докато хапва пълни памперса, след като го сменим будува малко, заспива и след малко пак наново се повтаря всичко. Ужас направо, така не успявам да свърша нищо, а и Ники си изисква внимание.
 poli+, дано бързо се оправят запушените канлчета и не ти създават повече проблеми. И аз се бях запушила и доста болеше, но се оправих с топли компреси и помощта на Теди естествено - на мама помпата мощна. Предлагах гърдата в началото на всяко кърмене, че тогава засмуква най-силно и постоянно се оправиха нещата.
 cvetka-koketka, мисля че ти питаше за гърнето. Ники започнах да го слагам като се научи да седи стабилно сам, значи на 7 месеца някъде. Като дойдеше време за смяна на памперса го слагах, за да свиква и много скоро той започна да си върши там голямата нужда, а като стана на годинка даже започна сам да дава сигнали, когато му се ходи. Не съм го насилвала въобще, просто нещата станаха някак постепенно.
 milenium, бързо да се оправя Ивчо  Hug
 Есме, и аз съм за стария аватар - много му се радвах  Peace . Даже на срещата точно това казвах на rossykv и зеленото човече, че не мога да те позная с новия аватар и не мога да свикна още - някак все едно не си ти.
 И други като си сменят аватара и ми е много криво докато свикна.
И забелязвам,че се мокри на кръста от тази страна на която е спал.
И при нас така се получава през нощта - ползваме Pampers New Baby 2-ка. Взех да се замислям дали не са му малки вече, но нали уж са до 6кг., а Теди е 4250г.
 The_light_2008, моля те  Praynig не си вози бебока по посока на движение - много е опасно докато са мънички. По-добре на предната седалка, но да е обратно на посоката на движение.
 А относно свалянето на столчетата от колата нашето е с база, която си остава в колата (хваната с колана), а столчето се сваля и слага в нея. После само премяташ дългата страна на колана, така че да обхване и стола и готово - много е лесно и бързо и затова избрах този вариант.
ние сме с 2-врато голфче.........и в багажника имаме газова бутилка,направо не знам как ще стане,май ще се возя на покрива Shocked
baby_moni, и ние сме с такава кола, но сме и с две деца, та си представи за какво иде реч като тръгнем на път. Количката едва я набутваме в багажника, точно заради газовата, а отзад с двете столчета не остава място да седнеш нормално  ooooh!
 Зеленко, аз също съм навита за по-ранния час (ако вали, знам къде е OMV-то  Mr. Green). Тъкмо Ники няма да си пропусне следобедния сън, че става киселяк после. Той мъжо сигурно ще е на работа, но ще се разберем някак или пък в крайна сметка ще се престраша най-после аз да се помъкна сама с децата.
 glafira, памперси на Canbebe има в магазина на пазарчето в Левски Г, дето ти го показах като се разхождахме, но не съм обърнала внимание на цената.
 От няколко дни се чудех какво ли става с rosita_ta, но явно всичко е наред щом се разхождат редовно в парка с компанийка.
 Аз също ползвам измиващото блокче на SebaMed и съм доволна, а за да не се разкашква дъжа сапунерката отворена.
 Кърпички ползвам на Nivea - първо имах Soft&Care, а сега взех Sensitiv. Аз и с Ники съм ги ползвала и много си ги харесвам. На Hipp също са хубави, а и хубаво миришат.
 Днес бяхме да ни четат молитва и мина добре - Теди заспа докато пееше попа, чак не повярвах. Ники каза, че му е било много забавно в църквата. Тя нашата е една нова, съвсем скоро я откриха и много ми хареса. Отчето каза, че ни чака за кръщене като порасне бебчо. Ники го кръстихма като стана на годинка и сигурно и с Теди така ще направим.
 А пък който ни е видял с двете деца в дъжда сигурно ни е помислил за луди, но предварително се бяхме разбрали с отчето и нямаше начин. Поне на батенцето му беше забавно - обу си гумените ботуши и  "дъждовното" яке и джапаше във всички локви - голям кеф.
 Леле, много дълго стана ама пък си наваксах за вчерашното отсъствие.

# 85
Вероники-ами няма начин и аз съм с двуврата ( Шевролет-калос(авео)) и количката я слагам сгъната на предната седалка ,защото не се побира в багажника.Съответно в багажника държа коша за количката.То аз го обясних ,защо м исе налага така да си монтирам кошчето за кола.Е все още не съм карала,че времето се развали -къде да ходя в този дъжд да мъкна и детето с колата.

Бодливка мерси,ще му предам какво си казала на мъжа ми-има да ми се фука и перчи Laughing Laughing Laughing Той много ми помага! Не се оплаквам.Ама аз напоследък само го хокам ooooh! изкукуригвам нещо.Ей така някой като теб трябва да ми напомня да се държа по-прилично.

Каучика наистина мирише,ама да ви кажа че има и силикон който мирише.Аз да взема да купя една евтина биба на канпол-ми той не я иска.Егати и силикона той се плъзга като ледена пързалка та детето не може да я задържи тая биба и 30 сек. в устата. И мирише даже.
И аз имам тая биба от лекциите на 9 месеца-Авентската-той си я харесва.Гледам ,че почти всички мами я имат хаха.Нарисувано е едно меченце на нея нали?

# 86
  • София
Зеленко, за плочките ползвам като Бодливка MEGLIO на спрей/вълшебен е/ и доместос.
Сапуна на себамед го ползваме само за дупето на Вики. Държа го в сапунерка с решетчица вътре и няма проблем с размекване или разпадане. Гела за къпане е на привършване и мисля да пробваме бубхен/една приятелка доста го похвали/.
Ще купуваме сгъваема кошара за спане,вие каква бихте препоръчали?Държа да има второ ниво и евентуално лесно да се демонтира.
Кърмя Вики 6-7 пъти на денонощие,общо взето когато тя си поиска. Последното хранене е към 12.30 и после 4ак към 7 сутринта. Тук четох, че някои бебчета ги хранят в 10-11 вечерта и после чак сутринта. Трябва ли и ние да я ограничим като заместим хапването в 12.30 с вода?
Може да са ми глупави въпросчетата, но ще ме прощавате, първо бебче ни е  Embarassed Simple Smile

# 87
Здравейте  Heart Eyes , моя хубостник цял ден ми спи на гърдите,а съм го оставила,а е съборил къщата от рев  Mr. Green.Ей тва от няколко дни не се трае  ooooh!,няма такъв рев,вече с мъжа ми почваме да си мислим,че сега му почват коликите  #Crazy,на моменти се шашкам че нещо го боли,направо реве на умряло.Много ми е тъпо,че вече не мога да преценя кога плаче от глад  Rolling Eyes
и нас като Елвинг не ни  интересува много времето,че постоянно реве на вън и мен много ме притеснява,всички хора ни гледат и се чудят,защо не му давам да яде,като че ли амо от глад реват  #2gunfire.Вече взех да се притеснявам,лятото , ако реве постоянно навън как ще я караме  Thinking
За мазането ползвам олиото на себамед,жената в аптеката каза,че за пролетно бебе лосион не се препоръчва  newsm78,та сега се чудя какво да му взема-пак олио или крем?
Да се похваля и аз от някокло дни се смеем и гукаме  Two Hearts,толков е сладък и му прощавам за всичкия рев,който изревава  Mr. Green
За млякото ние сме на Фризовом и малко кърма и ака по 1 път на ден,понякога и през 2 дни  Peace
За гимнастиката май трябва да потърся из нета,че одеве го пробвах,но така си стяга ръцете и краката,че няма мърдане  ooooh!

# 88
  • София
Вероники, господ та поживи   bouquet Като се оправи времето, отивам до магазина за памперси....Че изпробвах три вида (памперс, хъджис и либеро). Най-добре се държаха Либеро, ама много скъпи бе. А ние заради гъбите трябва по-често да сменяваме памперса, та отиват повечко на ден.

# 89
Привет!

Е..ти времето...май ще се спретваме да излизаме. От сутринта е спала само 1 час и то с прекъсване  Crazy Не реве, но трябва постоянно да има човек до нея, да и дрънка и навива играчките , иначе започва да мрънкоти.

Глафира, абсолютно може да се слага столчето отпред с гръб към движението.Има го и показано на упътването в картинки.

Окич, мъж ми също реши с еднократната помощ да купим гуми /летни/ за Туингото, ама аз не разреших  Mr. Green

Ето ни беззъбата усмивка

А тук да ни видите прекрасния парк, най-вече от към цветове http://picasaweb.google.bg/vvalkova/pdAThI?authkey=Gv1sRgCIzlm7i … 30813030815929394

Общи условия

Активация на акаунт