Април отива си вече - ех пораства милото ни MAРТенско човече!

• 13 049
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Мечо Пух,благодаря за кафенцето!

И аз имам същия проблем с гърдите вечер,имам чувството,че са празни.Снощи и Митко така сука,дърпа ,опъва,после реев и пак така.наливах се с айран,боза и се наспах и тая сутрин ми бяха пълни гърдите.Забелязвам обаче ,че не са толкова пълни като по-рано.Аз също не искам да давам АМ.
Е да те питам за по-голямото дете,как се държи,стига ли ти времето да му обръщаш внимание и на него? Нашия батко /9 год/взе да се сърди ,че не се занимавам с него,липсва му вниманието ми и ми е едно гузно,тъпоо... ooooh!?

# 196
  • София
Здравейте и от нас. Вчера не валя - не може да бъде  Shocked Направо като в тропиците се чувствам напоследък и все бързам сутрин да излизаме, че следобед все вали...

Да споделя нещо за ревящите в количка бебета. Моя приятелка ми разправи този случай. Оказало се, че като поотраснало бебето, постоянно му ставало лошо в кола, автобус и т.н. Докторите казали, че е възможно и като малко заради това да е ревало в количката. А опитахте ли изправено бебето (в кенгуру)?

Бухта, Калин няма пъпчица на рамото още (от ваксината)...

Окич, за пералнята се оказа, че има нещо заседнало в някакъв филтър и мъж ми го извади и се оправи. Точно тогава ни се развали хладилникът (братовчедът на дани81 ни го оправи   bouquet ) и мониторът - е, тук купихме нов  ooooh!

Сиа, за ръцете съм на контрола на 18-ти, да видим какво ще ми кажат, на някаква професорка възрастна попаднах, дано е добър специалист. За съжаление ме предупреди, че ако не се пазя, може да остане за постоянно...

Мечо Пуух, за да имаш кърма вечер, просто намери време да спиш поне 1 час следобед - просто, но ефикасно - аз го правя от няколко дни и ефектът е поразителен!

ТРЕТА СОФИЙСКА СРЕЩА: 05.05.2009 г. (вторник) от 11 ч. на цетралния вход на Западен парк. Ако междувременно завали и имате желание, срещата остава, но се събираме на бензиностанцията ОМВ (навън) до същия този вход. Записвайте се: зелено човече + Калин, Тони_ст + Рая + Тати, вероники + децата (2)

ВНИМАНИЕ!
На първата среща (в Борисовата градина) почти всички бяха дошли с кола, а ние с Калин се мъкнахме близо 2 часа в едната посока с транспорта. Ето защо най-нахално праскам срещите в Западния парк, че поне ни отнема 30-40 минути да се доберем до там. Има ли мама, която би дошла без кола в Борисовата градина? Ако има, ще редувам местата, за да е честно, но ако всички сте с коли, ще извинявате  Embarassed
ИМА: ЛЮБИМА, Окич - през седмицата само
Значи следващата среща ще е в Борисовата, но дано се оправи времето, че с тези следобедни валежи....

# 197
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Честити 3 месеца на Билянка и на другите месечинки. Ние днес с моя мъж правим 6 години от както се запознахме. Хайде приятен ден !!!

# 198
Мечо пух, тя Зеленкото ти е отговорила, но да кажа и аз - нормално е вечер кърмата да намалява и гърдите да са меки, но със сън, спокойствие и нормално хапване нещата си идват на мястото. Когато гърдите са меки, кърма има, така че не се тревожи и слагай бебето да суче. Ако кърмата намалее, поради нуждите на бебо да хапва повече, просто го слагай по-често да суче и до ден-два нещата се нормализират. В този смисъл съм удивена как природата си знае работата. Peace

Зеленко, ама пентаксима на Калин на рамото ли я биха?!?!?! На Рая в крачето... Е, то и на двете места е мускулно...ама мислих, че всички ги бият в крачетата...

Дано и утре времето се задържи, че да се видим.  bouquet

Честити 3 месеца на Билянка на BiliBili!

Честита годишнина на slancetoo!

# 199
  • София
Уф, момичета, и на мен ми се идва на срещата, ама като незнам дали ще ми влезне количката в багажника.....

# 200
  • София
Зеленко, ама пентаксима на Калин на рамото ли я биха?!?!?! На Рая в крачето... Е, то и на двете места е мускулно...ама мислих, че всички ги бият в крачетата...

Не, не, имах предвид очаквания белег за ваксината от болницата - при Калин още няма нищо пъпчицоподобно на рамото.
Пентаксима в крачето го сложиха.

glafira, пробвай още днес дали ще се събере количката  Mr. Green Нашата не влиза в колата  ooooh!

Я да зачекна не-бебешка тема: каква марка кисело и прясно мляко харесвате?
Аз се влюбих в киселото мляко Карабунар 2%, направо е вълшебно.
За прясно мляко харесваме Меггле в кутията с капачка, също Герма 3% с нарисуваната крава, Корона в кутията с капачка също е добро. На Май Дей, особено Фитнес, хич не ни харесва. Интересно, че Пършевицата в кутия има странен вкус и е по-скоро не за нас. Предпочитаме в кутия, макар че нито е екологично, нито е "само мляко", щом има 3 седмици или 3 месеца годност, но някак си фактът, че отварям и пия ми е по-важен....

# 201
  • София
Зеленко, не ми се влачи столчето из парка, а с кенгуруто незнам дали на малката ще й е добре дълго време

# 202
здравейте мамчета,
Вчера ходихме нагости при мама ми (че нали е леко тра ла ла и е решила, че Елия не я познава ), а днес сме при свекитата, че другата му баба на Илия да я види.
Мерси за успокоението за нослето. Не е болничка.

За водата- Елия пие по 100-120 мл на ден между храненията.

Честити 3 месеца на Билянка на BiliBili!
Честита годишнина на slancetoo!

Хайде ние ще папкаме и ще ходим на разходки

# 203
  • София
Дойде ми цикъла:(((свърши блаженството

# 204
  • София
Привет!
Честита месечинка на Билянка!   bouquet
Честита годишнина на СлънцетоHug (само аз ли не помня кога сме се запознали Embarassed)
Зелено човече, и баткото ми е ревял в количката пък сега обожава да пътува с рейс. Rolling Eyes При него отшумя с коликите, дано и сега стане така. Иначе си взехме кенгуру като на Тони, но първо ще правим сухи тренировки вкъщи  Laughing За небебешките въпроси - по-удобно ми е със сухо мляко  Blush и караме така. Напоследък - Нидо на Нестле. Киселото - харесвам Бор Чвор и Елби.
ох, ревна, ставам

# 205
  • София
Аз от нашето кенгуру съм много доволна, особено когато трябвада излизам на къси разстояния и за малко. Ортопеда (Драганов) каза, че кенгуруто и слинга били много полезни за бебето, та да не се притеснявам да го използвам

# 206
  • София
Въпрос от серията тъпи - колко време може да се носи едно бебе в кенгуру? Едва ли с часове  Rolling Eyes

# 207
Добро утро  bouquet
Честити месечинки на днешните бебоци!!!
Слънце, честито и на теб  bouquet  bouquet  bouquet
Ние вчера пак откарахме няколко часа в парка, даже хапнахме по салатка с бира с таткото Mr. Green е, не минахме, без да развея цици из парка, ама така с одеалцето е доста прикрито. Даже на масата в заведението, бяхме с едни приятели - никой не забеляза че се кърмим Peace
  chef за протокола - лозови сърмички и супа от грах. Казвайте и вие, щото вече си смуча от пръстите идеите за готвене   chef
А за млекцата - прясно много рядко пием, на БМК взимам (щото такова има най-често в м-нчето в блока  Mr. Green), а кис. мляко - Верея, 4,5% много ми е вкусно, все едно баба ми навремето, като квасеше мляко на село  Peace

# 208
Глафира,Зола,благодаря за отговорите,

дали може да са крусти там м/у веждичките/и аз така реших,че е това/,а пък една аптекарка ме наплаши,че лекар трябвало да го види  Crazy да не била себорея някаква  Shocked,да бе да! А наистина на Клоран повечето продукти ги няма по аптеките, сега една приятелка ще ми даде на Мустела кремчето,дано се оправим с него!
Моя маймун в къщи следобяд не иска да спии, добре че днес се оправи времето,та бяхме на разходка и поспа! Party
Ами правилно ти е казала-крустите са именно това-бебешка себорея ,която сама си минава.Така ми обясни педеатър!
Също ми спомена за крем на мустела ,който е спец. за това.Аз имах мостра не на крем,а на шампоан за тяло и глава ,който пак помага за отстраняване на крусти,но свърши.А крустите все още ги имаме.

връщам се да чета

Добро настроение,аз памперс знам как се слага-не е в това проблема,а в самите памперси!Аз стягам яко лепенките винаги!От вчера сме на Пуфис-не е пропуснал за сега ,а и са много готини и мекички!

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 11:45 от The_light_2008

# 209
За млеката - ние нали сме луднали на тема консерванти и Е-та..., а и имам познат в комисията за храните и откакто ми каза, че в Активията няма нищо натурално и че истинско мляко имало в малки количества в Бор чвор, та дълго време бяхме на него. Киселото мляко обаче на Бор чвор-а го развалиха и вече не се вкисва за 3-4 дни...сега взимаме Верея от 0,1%. Прясно още взимаме на Бор чвор, защото се разваля бързо, което значи че има истинска бактерия и има поне малко истинско мляко в него. Peace

Разбрала съм, че ако човек си открие малка мандра в провинцията има шанс да яде що-годе натурално мляко... Ето защо родителите ми като идват от Пловдив ги моля да носят едно кисело мляко АЛПИНА /не съм го срещала тук, а и там го има само в някои магазини в южната част на града/, което хем е вкусно, хем се вкисва на 2-рия ден.

Днес мъж ми ще прави спагети. Blush

Общи условия

Активация на акаунт