Юлчета празнуват ... с ходещата дама на Танита се надуват ! (тема 97)

• 10 734
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Много съм доволна, макар че става изнервящо бавно,

Е нали при кърмене не трябваше повече от по 500гр на седмица да се свалят Rolling Eyes Значи си в нормите точно Wink
Не беше ли 800 до кило седмично newsm78 Аз предния път 8 кила  за 8-9 седмици ги удуших, ама сега не става първо, щото не спортувам, мързи ме, и второ - тия почивки дето ги правя Laughing Нещо не мога да изкарам два месеца без грам сладко, не мога и това е.

А иначе диетата не е нищо особено - просто не ям тестено, сладкиши и гледам да не готвя засукани манджи - така, по-простичка храна, без разни сосове, мазни сирена и пр.  Примерно снощи вечерях две пържоли и грамадна купа таратор Laughing Не е като да гладувам, а Joy

# 46
Днес ми е супер луд ден, само хвърча на някъде.
Накрая ходих и до Пигиса за пюрета, каши и т.н. и докато Пепи се търкалаше в детския кът се почерпих една торта от Лагуна и си мислех за вашите диети Mr. Green
Нинче, знам, че живееш някъде наоколо и можеше да пием заедно кафе, ако ти имах телефона Sad

# 47
Не беше ли 800 до кило седмично newsm78

Еми последно помня, че се "кара" на Аелия за нейните 5кг за 1м Wink Ама според мен кърмене-некърмене за самия организъм си е по-добре да е по-бавно Peace Иначе се връщат и по-лесно Confused

# 48
Хо хо Белинда, аз отдавна не съм сред диетуващите. При мен се получи, като всяко чудо за три дни. Точно толкова траеше и моята диета.
Днес сутринта стоях пред огледалото и се замислих, че остават по-малко от два месеца докато тръгнем за морето и си реших, че тази година ще си ходя така дебела, пък за догодина мога и да отслабна Wink(пиша това ядейки шоколад  ooooh!)

# 49
Алелиа, в офисите на Ким 2000 (те са два в София - ДКЦ 22 и ДКЦ 29) купуваш молба, която попълваш. За детето трябва копие от акта за раждане, паспорт (ако има) и снимка. За възрастен - снимка и лична карта. Подават се и след 14 дни са готови. Ето тук може да прочетеш по-разширено инфо цък

За НОИ ъпдейтвам - от НОИ днес са ми отговорили, че нямат при тях продължение на декларацията и ми искат входящ номер от работодателя. Изпратих им го и ще видя какво се случва. Иначе днес имам превод за оставащите ми дни от предишната декларация.

# 50
  • Sofia
И аз имам превод днес.

Отчет за диетата - старт на 52,9кг. 10 дни бях на нещо като Дюкан, но по-леко (всичко без сладко, тестено, картофи и ориз). С две думи маах салати и пържоли здраво Mr. Green След 10 дни стигнах до 50,4кг. Реших да направя почивка от диетата и още почивам Laughing Съответно и килограмите не мърдат Close Имам още 2,5кг да сваля ooooh!

# 51
И аз имам превод, ама е по-малко пак Tired

# 52
  • София
Белинда, а в тази паузи как се държиш? Щото ако съм аз, сигурно ще тъпча до прималяване Crazy, без едно мога, но с едно не мога Wink.  Ти можеш ли да си поставиш лимит, щото иначе си губи смисъла?
Колкото до килограмите, май съм споделяла, но ще кажа пак. След раждането имах за сваляне 2-3, които смъкнах без усилия за 2 месеца, даже бях започнала да падам под старите кг. По едно време набивах много сладко, а килограмите си намаляваха. И аз си казах, така ли smile3508, юруш на сладкото. Така до към 4-ти месец, когато тръгнаха обратно нагоре и стигнаха тези от след раждането. Сега съм +1, диета не пазя, но избягвам сладкиши и тестени. С шоколад и сладолед прекалявам с удоволствие, но рядко Sunglasses. При мен спорта помага много повече отколкото лишаването от храна Peace.

И в тази връзка ще питам вече некърмещите, как спирането на кърменето се отрази на килограмите ви?

# 53
  • София
Еми последно помня, че се "кара" на Аелия за нейните 5кг за 1м Wink
Не помня колко са били на Аелия, но наистина ми се видяха ужасно много за кърмачка. Тя да каже. Дори и 5 за 4 седмици пак е над това, което написах, така че не разбирам защо ми намекваш, че карам другите да отслабват бавно, пък на мен ми се ще да стана фиданка за две седмици Simple Smile То че ми се ще - ще ми се, ма ни стаа Crossing Arms

Дуци, нямаш сърце ти, нямаш! Съвсем ли нищичко не ти остана за сваляне, та мааш торти Crossing Arms

Елика, в паузите не ям нищо почти, освен нутела Joy

И моят превод от днес е с пари за 4 дни по-малко. Що пък тъй newsm78

# 54
Здравейте пак,
върнахме се от консултация. Пораснали сме на см и на кг 76см 9600кг. Малко сме друндести, но няма нищо.
За диетите:
На Дюкан съм от края на Февруари. Започнах от ужасните 84кг.  Shocked . Сега съм 74,3. Направих 10 дни ударен период, след което редувам 5п и 5 ПЗ дни.
Е естествено, понеже съм калпазанка по празниците си хапвах едни агънца-багънца, и това даде стоп на свалянето. От доста време цикля на 74-75кг. Не е цветно, докато си вляза в моите си килограми ще подминавам огледалото поне още 6 месеца сигурно.
Иначе естествено съм внесла някои подобрения към диетата, но все още не съм информирала д-р Дюкан, че току виж ми откраднал ноу хауто Joy
Успех на всички диетуващи!

# 55
  • Варна
И аз не мога да пазя диети.Пазя за по 1-2 дни и край  Embarassed. Добре, че имам напредък към добро, както си похапвам здраво . Влязах да раждам 90 кила  Close да кажем 8-9 с раждането да съм свалила.От там насетне - метаболизъм  Laughing Сега съм 67,5 - данни от вчера  Sunglasses. Преди бях около 64 - преди да забременея де. Т.е. почти съм в изходна позиция/ 3-4 кг. още имам /, но си вися  CrazyРазбира се съм благодарна ,че съм си най-сетне в дрехите / без гладуване/... макар и с леки забележки. Трябва ми фитнес, обаче сега имам малко сън и много разходки, за това не мога... А и знам за себе си че докато спортувам не свалям, така че май по-добре че първо си отслабвам...

# 56
Белинда, върнах си кг на 100% преди да забременя с Анна.
Но(едно голямо НО при това) бях бременна пролетта преди да забременея с нея и тогава много бързо се оформих на талията. И така и си останах, дори и след аборта, просто не можах да се възстановя.
И сега отнова имам на талията и корема разни дебелини, които прикривам с дълги и широки блузи, та за това във вашите очи съм слаба Mr. Green
Надявам се да отслабна така, както бях след раждането на Пепи, въпреки че в лице не се харесвах много, но то пък не може хем така, хем онака(да не кажа друго, там онази приказка за душата в рая Joy )
Не мога да се ограничавам с храната, защото не искам(а и любовта на Дуци минава през стомаха, както знаете) и така си ям каквото имам под ръка и залагам на разходките в парка и спортуването два пъти в седмицата.
Така че не гладувайте, учете се от кака си Дуци Joy

# 57
  • София
Не мога да се ограничавам с храната, защото не искам(а и любовта на Дуци минава през стомаха, както знаете) и така си ям каквото имам под ръка
Маймуна Crossing Arms Не искаш, щото отслабваш от само себе си! Я да беше на моя хал с над десет кила отгоре и не мърдат, ще те питам...
Няма по-голяма драма за чревоугодника от това да не може да си хапва, каквото си поиска. Това е като шест месеца без оргазъм Tired

# 58
Времето навън е супер, обаче много силно заваля и се прибрах  Tired обаче сега пече ли пече  Crossing Arms

Нахут не обичаме, булгур мааме яко  Crazy

Днес Бобо обядва булгур с коприва и зеленчуци  Peace

Белинда, на мен ми остават още 5 кг, няма да казвам от колко стартирах, щото ще ми се караш  Wink диета не спазвам  Flutter

Тити, фатуш не съм яла  Thinking арабски питки от дЕ да взема или по-скоро, как да си направя  Praynig

Превод от НОИ имам  bowuu

# 59
Веси, Дуци,
благородно ви завиждам... Де да можех и аз да си слабея без диети... При мен единствено умственото отслабване става факт, без да полагам старание по въпроса.

Така като гледам и аз трябва да си проверя картата, щом НОИ са развързали кесийката днес. Тъкмо утре ще ходя на моминско парти на една приятелка, може да си купя нещичко за самочувствие в тези дебели времена. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт