Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 13 008
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Ааа, чакам с нетърпение. Големи са сладкиши.
Обаче колко са напред с материала на тази възраст, страшна работа.

# 151
нашето поколение какви сме били задръстени Crazy гледай какво правят Laughing

# 152
Да бе ! Не посмях да го кажа, да не ми се смееш. Но те затова и по-далеч ще стигнат от нас във всяко отношение  Wink

# 153
не се и съмнявам,сега се раждат генийчета Crazy обърнахме темата на чат Blush

# 154
  • Stavanger,Norway/ Varna
И тук са големите глобите за столчетата, но и да не бяха, при целия този неспособен норвежки народ по улиците, не бих я возила без столче. И на нея не и харесва и се гъне като змия, но твърдо я слагам и няма тънга- мънга.
Иначе, Лулу, оказа се, че не го е разкопчала, а първо е свалила призрамките и после някак си е успяла и крачетата да си изкара от долната част.  ooooh!

Сега отиваме да и купя куфарче на колелца, че да не иска да тегли моя куфар по летищата.  Laughing

Леле, Вале, голям любовчия се оказа Теди  Heart Eyes

# 155
Тони и Тото, извинявай, със сигурност не съм искала да засегна никого с разсъжденията ми за говоренето на децата. Сигурна съм, че никой в къщи не си мълчи и че всички майки обясняват, говорят и показват.
Не знам защо при едни деца се получава, а при други не. Може би някой имат по-различен характер, нагласа....и едва когато се почувстват достатъчно уверени, тогава проговарят.
Надявам се да не съм обидила никого.

# 156
Мирама  Hug Но аз се възхищавам на добре говорещи дечица, многоми е драго да ги слушам даже  Wink.
Хайде, вземам отпуск няколко минути, че верно го обърнах на чат  Blush

# 157
http://www.avgustki.snimka.bg/album.php?album_id=233510&pid=12127282
Ето и обещания снимков матеиал. Който има нерви и желание приятно гледане   Heart Eyes.
Лулу хиляди целувки   bouquet.
Морска как ще го прибираш като порасне не знам, мадамите като мед му се лепят. Ей с толкоз гледане, изпуснах си реда. Joy
Тони не си го слагай на сърцето това говорене. И аз показвам, говоря, обеснявам се и за какво- тати, не и да. Е малко ме я яд, като чуя по площадките, колко по-малки деца говорят, но нищо не мога да направя. А в къщи определено, не мълча като скумрия  Whistling. Ще чакаме мацка, Цвети ще се бори за последното място по проговаряне с зъби и нокти  hahaha. Бравос за справянето с проблемното коремче.

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 18:49 от elissee

# 158
Здрасти, мацки  Mr. Green
Уффф без крака останах  Tired Цял ден сме навън, времето е невероятно  Party
Столчетата за кола и Яни не ги понася  ooooh! Питате ли ме какво е като пътуваме от София за Русе или Добрич  ooooh! ooooh! ooooh! Сядам отзад при него и настава война да слезе от стола  ooooh!
Сладкишче ботушките са суперски  Heart Eyes а за сандалите - срам нямат тези хора  Crossing Arms  знаят, че за детето си няма как да не купиш и направо се възползват от това  #2gunfire Аз преди малко гледах едни сандалки спортни, е, верно че са куча марка, но пък са толкова мекички, като кашкавал са  Mr. Green за 26 лв
Бобче при случката която разказа, явно Йована има респект от баща си. И при нас е така - мен за нищо ме няма- крещя като ненормална и все едно ме няма  Tired а баща ми като повиши малко тон и се спира и се засрамва. Де да имах и аз такъв ефект върху него  Whistling
А представям си ви само на летището двете - Йована с малкото си куфарче - бизнес мадама заминава на пътешествие  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Без съмнение ще е прекрасен бонбон на сватбата  Flutter
Морска еййй, голям любовчия  Mr. Green

Отивам да хапна цаца с биричка  Mr. Green Заслужавам го след тази дълга разходка  Mr. Green Наздраве  cheers

# 159
Лелееее,едвам ви изчетох Whistling

Лулу,Тони Heart EyesМерси за пожеланията,обаче не ни се размина схващането на крачето.Т нямаме.Сега я натъпках с хомеопатичните,та малко се раздвижи,иначе не смееше да стъпи,милото.

Иначе какъв цирк е било при лекарката. LaughingАз понеже и обясних,че ще ходи с тати при лекарката да се мерят на кантарчето и да слушат коремчето както ние лекуваме куклата.И тя нашата подредила се пре вратата и като започнала да вика и да удря по врата,че иска вътре "пи докторката",Милото вика само ние бяхме с толкова силно желание да влезем при докторката.После вътре не могли да я свалят от кантара,едвам върнали слушалките на лекарката...абе голям смях Laughing

За говоренето-знаете Ивон колко говори,ама не бих казала,че съм седнала специално да се занимавам с нея да я уча и т.н.Просто всяко дете е толкова индивидуално,че.........

За стола-Ивон го обожава.Знае,че като е в него отиваме на някое различно място.Спи си даже в него по 2 часа,докато пътуваме за Сандански Party

Сладкиш морски Heart EyesСтрашотни са ботушките.В Геокс на Витошка имаше намалени сандалки от старата колеция за по 40 лв.Аз също трябва да взема,но няма да са толкова изрязани отпред,че без пръсти ще остане с това нейното тичане.Много се чудя дали и наколенки да не и взема newsm78

Ама съм овца ooooh!
Слънчо,Бобче,лек път и много красиви мигове в нашата мила родина. Hug

Лу,исках да питам-ти къпа ли Сашун вчера след имунизацията newsm78

Ирка,не се притеснваяй за Алекс.Не го насилвай-добре си е детето.Аз познавам много деца,предимно момчета,които проговориха на 3 год.Просто момчетата са повече по физическите "упражнения" отколкото по приказките.
Стискам ви палци всичко на тестовете да е Ок и да се успокойш,за да се насладиш напълно на предстоящата сватба Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 20:53 от ***Ади***

# 160
  • В светлината на слънцето
Ехеее, тук паднало голямо оживление. Grinning
Морска, незнам за нашето гости с преспиване, ама вие сте си определено много напред с материала с мацките. Mr. Green Малеее, а ние на тази възраст с кукли и парцалки се занимавахме още. Crazy Тия сегашните вярно се раждат направо с висше. Mr. Green
Ади, не го къпах вчера, оправяхме оаканото положение с влажни кърпи. Но днес се накефи истински в коритото. Мисля, че вече крачето почти му е оправено. Обаче каква е капия само... като го питаш къде докторката направи боц, показва и след това драматично започва да куца.  Mr. Green Естествено, куцукането трае до първото заиграване или отвличане на вниманието. Mr. Green
Бобче, и аз си представям каква картинка ще сте на летището. Heart Eyes
Елис, Цвети е невероятно нежно същество, като ангелче е направо. Hug
За говоренето - наистина момчетата като цяло по-късно проговарят, макар че има доста приятни изключения (като Явор на Тиги например). Но по принцип проговарянето си е изцяло индивидуално. Ние сме светъл пример за това. Сашундера сега се опитва да говори, казва вече доста думички, но основната му реч си е на китайски. На същата възраст Теди пердашеше със сложни изречения, без бебешки думи, а направо като възрастен. Ето, две деца, от едно семейство, а съвсем различно е положението. Абе аз винаги съм казвала: когато проговори - тогава. После пък ще се чуди човек как да им затвори устата. Вече имам едно такова кречетало. Mr. Green
Тони, бяхме планирали това лято да сменяме колата, ама така се случи, че не успяхме да съберем парички за такава, каквато искаме. Така че, живот и здраве, догодина ще е. Аз със Сашко никакъв проблем нямам за столчето - обожава го, но ще видим догодина как Теди ще се спогоди със седалката. Thinking Тя е доста своенравна и свободолюбива, за да се остави да бъде вързана, така че предвиждам проблеми. Ама со благо и со кютек, ако трябва, ще се справим. Mr. Green То първо да сменим колата де. Mr. Green

# 161
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се разпиша и аз преди лягане.

Излязохме да купим на Йована куфар, а вместо това и купихме сандали на Геокс (тук са ужасно скъпи, но много и се потят крачетата и баща и рече и отсече, те ще са.) Иначе са хубави, затворени са отпред, червенички на ягодки, черешки и други джаджи  Crazy. Освен сандалите се обзаведе и с летни дрешки, баща и все едни розови ги наисбира, едвам успях да пробутам едни кафеви къси панталонки  ooooh!.
Сега сандалите не ги сваля от краката и ми се е разтанцувала из къщи. Как ще я накарам да спи, незнам.
А аз съм гроги и утре пак на работа  Sick

Елисе голямо цвете е Цвети. И на баща си прилича  Peace

За говоренето, Йована е средна работа. Напоследък забелязвам желание в нея да учи думички и използвам момента. Особено добре се справя с имената. Доста неща казва на норвежки, но засега не я поправям, да не прекъсна желанието и да говори. Има време, когато ще започна да настоявам да ми говори само на български, но то е още далеч.
При нея пък, за сметка на говоренето, фината моторика е много добре развита, както и физическите и умения за тази възраст. Но тя от малка си тръгна напред с материала в тази област, така, че е нормално.
Единствено ме притеснява, че гърнето не се ползва по предназначение, но това, е защото няма кога да се хвана сериозно да я науча. Моя грешка.Смятам, лятото като излезе във ваканция от градината, да постигнем и този успех.

Лека нощ ви желая. (тук е ден до 12 часа и трудно се заспива, та се наложи мъжо да облепи прозорците на спалните с черно фолио  ooooh!)   bouquet

# 162
Здравейте, беборани. Ние сме си в Шумен и искам да ви кажа, че Явор смайва всички как се хили, подскача и измисля смешки. Вашите сладковци така ли правят - муцуни, имитации, важническо ходене, насилен смях, имитация на важно говорене.
За говоренето нищо не мога да кажа - моят син говори много и вече изречения с по три думи ("там има самолет. На бието(небето), а брат ми мълчи много. Смятам, че и двамата са израснали с най-голямото дърдорило на света(аз) - но на двамата явно се е отразило различно. Бих препоръчала, ако можете, да се владеете с дърдоренето си(не като мен) - все някога ще проговорят, но, ако думите ги отвратят - връщане назад нЕма. За децата в двуезична среда вече съм казвала
*Да ви кажа ли какво каза снощи. Докато подскачахме на леглото (на което спеше бебето на брат ми) то се счупи. Явор каза:
"О, Иана(Славяна) счупи къщата - чуп, чупи чуп. Иана тееееежка(показва колко трудно я вдига)." И днес цял ден го повтаря.
*Вчера Явор гледа майка ми и баба ми и изведнъж поклаща глава и казва: Бабиииии. Дие баби". Със замислен тон. Майка ми падна от смях и каза, че за пръв път истински е осъзнала, че е баба. А той това често го прави и по улиците - вижда възрастни жени и казва "баби бабииииии баница" (това е заради рекламите на баници)
А сега най-сладкото. Когато се преструваме, че го търсим и питаме "Къде е Яворчето", то си навира муцунката в нас и казва с тихо гласче" Ето тооо. Ето то Иао"(ето го)
Моя син много го нападат девойките. Страшно целуване, а той идва на 15 мин. и целува мен

# 163
Леле този сладкиш Явор ми обира точките всеки път  Joy Сещам се, защо не ги съберете с Ивон някой ден да се наприказват, пък и мамите им също Laughing
Ади, лоша работа с крачето. Въздушна целувка за да се оправи бързо  Heart Eyes
Лулу то и при нас бавно става трупането на пара, но ще успеете, не се и съмнявам. Само да започнеш новата работа през юни, за което стискам палци.
Бобче, не знаех че при вас е ден до сред късни нощи  ShockedКак си свикнала там ?! Аз и през цепката на капаците като видя лунен лъч не мога да заспя. А, и честити нов придобивки на сладуранката. Пускай снимки с тях, веднага щом се стопли.
Лека нощ на всички.

# 164
Добро утро!
Очертава се да съм много редовна с това седене в къщи.
Лулу, Бобче благодаря, цвете ама от тези с бодличките, но нали си е мое, ще си го трая   bouquet!
Бобче на Цвети бях взела маратонки Джеокс, наистина по-малко й се потяха крачетата, чак сега като се стопли много се появи този проблем, но аз съм за бой, защото я държах с чорпогащник.
За говоренето на Ивон, Яворчо и Ани аз съм без думи, ще ги настигнем, но към 3 годишна възраст  Joy.
Лек ден на всички, пак ще ви досаждам де  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт