Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 12 992
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Снимай да ги видя.Целите ли са изрязани,или отперд са с преградка?
Специално за теб, направих фото сесия на обувките..... Mr. Green Heart Eyes
Не са нищо особено пак казвам, някаква еко кожа са, китайски.....ама за игра са супер.....обаче, ако се потят краката на детето не стават.....ние нямаме този проблем, но както чета много майки се оплакват.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86872&pid=12205944
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86872&pid=12205953

# 196
Здравейте малкото още спи и го чакам да стане и да излизаме навън...
Слънчо голям сладкиш е Майчето Wink
Сладкиш Честити Ви сандалки,на Ивонката също да си ги носи със здраве и да и са много удобни. И а звзех едни от хиполенд за 12 лева на Сандик,супер доволна съм,миналата година пак с такива беше в жегите и не са мръднали цяло лято,но му умаляха отдавна,сега е пак  с такива,но 24 номер вече...
За ходенето пеша,моят от 2,3 месеца изобщо много го мързи,иска да се вози в количката да не би да заслабне случайно и само пие сок и яде в нея Joy Абе баровец го раздава hahaha
За кариесите по-зъбите,ние нямаме,макар,че не мием толкова често зъбките,когато ми даде само.Но според мен е до ген това е и хигиената си е в помощ разбира се.
Или пусни да те видим с новата прическа де,ей ама някой много  се срамувате от форума и вс е се криете,все аз имам чувството,че си показвам муцунката хе хе
 hahaha Mr. Green Laughing
Айде доскоро

# 197
Сладкиш-много са сладки.И аз купих вчера сандалки за 15 лв.Но нашите са затворени отпред,че Пламен е много спънат и ще си навлече проблеми с ноктите на краката.Искам да ви се похваля.Писахме с моя приятелка до общината и предизборно ще ни сложат детска площадка.По принцип имаме една пързалка и 2 катерушки.А пързалката не е за малки деца защото е много стръмна.Та от общината ще сложат 4 люлки,4 пейки,пясъчник и 2 пързалки.Спонсор ще е Билла.Надявам се скоро да пусна снимки от новата площадка. Peace
За ходенето пеша...Ние отдавна сме без количка.Беше на година и половина огато ходихме пеша до пазара.Вчера обиколихме пазара на Младост 3,ходихме до мл.2,после зад блока дивя и пак не беше изморен.Даже предпочита да ходи пеша вместо да се вози в количка.

# 198
Сладкиш,супер са PeaceАма нямат преградка отпред,а Ивон с нейното постоянно търчане,ще има падане през 2 мин ooooh!Като са китайски,та голяма работа.Те повечето дето са маркови пише произведено в Китай или Индия Thinking
Благодаря за специалната фотосесия Heart Eyes

Аааа,Ирка и аз се разписвам често със снимков материал Heart Eyes

# 199
  • В светлината на слънцето
Сладкиш, супер са сандалките. Peace
Алма, това с площадката е страхотно, браво!  Peace Ей, добре че има избори отвреме-навреме, та да пооправят нещо из града. Grinning
Анаморф, и аз ги загледах тези сандали и сигурно ще взема на Сашундера. На Теди съм вземала и наистина са супер удобни и здрави. А и не запотяват крачетата, защото са от плат. Peace
Или, дай да видим новата прическа, де... Heart Eyes

# 200
  • UK
 НЕ НИ ПРИЕХА В ЯСЛАТА  Cry

# 201
Мегита, жалко.  Confused Имаш ли някакъв вариант? newsm78

# 202
Сладкиш, и на мен ми харесват "китайските" сандалки.Важното е да са леки и удобно, пък за едно лято не си струва по-голяма инвестиция.
Крокодил, твоят момък наистина отлично върти лъжицата, чак на мен ми се дояде като го гледах  Laughing
Мегита, не знам как да те успокоя. Май единственият друг вариант, е да плащаш на някой да ти го гледа, но това не е по джоба на всеки, за жалост  Confused
 За ходенето, и ние се возим все още. Даже миналата седмица взехме лятна количка, че старата много ми натежа. Обича да ходи, но се изморява бързо.

# 203
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

Кроки, радвам се, че се появи  Hug Лъчко е страхотен малък мъж  Flutter
Сладкиш, и на мен сандалките ми харесват, да си ги носи Кал със здраве  Peace
Ади, и вашите са хубави  Grinning
Алма, браво за инициативността ви. Жалко е, че се размърдват само по избори, но в случая е важен резултата Simple Smile
Слънчо, да нацелуваш Мая по босите крачета  Heart Eyes Не се ядосвай, че не успяхте да си дойтете сега  Peace След месец тъкмо лятото ще е в разгара си.
Бобче, не остана  Hug Обещах ти да ти пиша как се повлиява Рошла от лечението - получава се, но бавно.
Или, чакаме снимки с новата прическа  Heart Eyes
Мегита, съжалявам за яслата. Аз още миналата година записах Ния на ясла  - за започване юни тази година. Днес ходихме до там и отложихме започването за края на септември по моя молба. Но в нашия град явно нещата са различни. Колкото до детските градини - там нещата стоят другояче. Кметицата ни е решила да действа по примера на софийския кмет и въведе подобни правила  Crossing Arms Така, че живот и здраве, ще видим дали дъщеря ми ще успее да се класира за ДГ.
Яна, честито ви християнче   bouquet

Днес Йоан замина на зелено училище в Елена и ми е едно... И Рошлето постоянно го вика и търси...

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 20:02 от mentina

# 204
Ето ме пак  Mr. Green
Сладкиш сандалките са супер, а за тея пари и само месец да ги ползва пак си на далавера  Peace Да си ги ползва със здраве. И аз днес купих едни на Яни за 18 лв на Булдозер май бяха  newsm78 ама са супер мекички. Като са  му твърди подметките и много се спъва  Rolling Eyes
Мегита съжалявам за яслата. И мен ме чака същото  Sad Моля се единствено татито да си остане на същата работа, че само той изкарва парите вкъщи Confused Да са ни живи и здрави децата - това е най-важното  Hug
Ментина аз като пратя Яни при нашите в Русе и ми е спокойно само първата вечер... после вече ми липсва  Blush
А пък днес Яни като се събуди от сън и нямаше никой в стаята и почна да вика леля си, а не мен  Rolling Eyes  Crossing Arms
Ето и малко снимки:
едно момче на село, метем, поливаме цветята , пълним вода , караме колело , носим чехлите на леля  Blush Ето я и мама
А за прическата - утре ще се обадя да си запиша час да се пооправя малко, че хич не се получи както мислех  Crazy Но от коса до кръста сега с тази дължина ми е много лекичко на главата  Mr. Green

# 205
Лелеееееее,Или,ама ти си мацка и половина WhistlingМного си ти е готина прическата.Ти какво искаш-обратен венец ли да си правиш?
Ти ли си със сините очи на Яни или татето?

# 206
Или, много си е хубава прическата.  Peace А ти си наистина страхотна мацка.  Whistling Яни е сладур и половина.  Heart Eyes

# 207
  Blush Blush Blush засрамих се  Flutter
Аз нарочно исках да я скъся много, за да мога да й придам повече обем като се суша ама никак не се получи  Rolling Eyes Та сега мисля да си направя един по-къс пласт отгоре.
А за очите на Яни - аз съм с пъстри (зелено и кафяво), баща му с кафеви, пък вижте го наш Яни от де ги взе тези сини очи  newsm78 Mr. Green Подозирам, че са чаааак от моя дядо  Crazy
Чувала съм че от тъмни и тъмни могат да се получат сини, но от сини и сини не ставали тъмни  Rolling Eyes знам ли. И не ме питайте дали съседа няма пръст в тази работа  Naughty няма  Mr. Green

# 208
Илииииииии Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лягам си момичета,че утре програмата е натоварена-багажи,хомеопати,пътуване и после за десерт пак багаж,ама за разопаковане.Но пък си заслужава -2м на Сандански Party

Лека нощ Heart Eyes

# 209
Пак съм аз  Blush
Вижте моя синковец какво прави:
  hahaha http://www.youtube.com/watch?v=5zQM-yF_5Uk   Joy
Ади лек път и ще очакваме включване от Сандански  Hug

Общи условия

Активация на акаунт