Обичам го това твоето дете,още от когато обясняваше как се надплюва с батко си 

А ти ме пита за каката -не е с късогледство с +0.9 диоптър е на първия преглед след капките в понеделник ще я гледат на два апарата единия за астегматизма а другия не попитах ,защото много се шашнах .
.
. Много ми е притеснено за Дани, а относно тръгването на ясла на Ани и аз си мислех за такъв вариант, какъвто ми предложи Или, но Ники смята, че тя е много малка и там ще се стресира. До преди 1 седмица беше на друго мнение, но сега когато има шанс за прием, вече била малка
. Аз съм на друго мнение, защото тя се храни почти сама, пишка и ака на гърне без проблеми (е, има и такива моменти, в които или забравя да каже или пък ако ми е сърдита върши работата в гащите, но това е рядкост ) и говори почти всичко, така че ще успява да каже какво иска. С две думи е готова за яслата.
. И аз сега ще ходя да й купувам, че вече е много топло.
.
. След малко ще разгледам снимките на бъдещия батко.
. Стискам палци бързо да оздрвее сладура
.
. 
Не мога да го гледам как се мъчи 

Единственото, което ме притеснява в такива изцяло гумени обувки е това, че гумата прави ужасни пришки
Имам едни чехли дето отгоре е изцяло гума и не пришки, а направо рани ми прави... Дано нямате такива проблеми, де 

направо цялата му муцунка влиза в чашата
Просто прекрасен

. Дано да се оправи скоро Теди

Малкия е от 4-5 дена с ужасен обрив и уж беше хранително натравяне но вече 3-ти ден с капки и излизат постоянно. Едни такива в центъра са бели пашкули а около тях е зачервено... не знам какво да си мисля вече. На някой да му изглежда познато да сподели моля 
разгледах клипчетата, снимките и просто не мога да повярвам, че толкова са пораснали
... 
Препоръчани теми