Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 12 987
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Има ли вариант, ако му дойдат по-големи или по-малки да ти ги заменят? Thinking
Амиии, не знам... Ще се обадя да питам. Но се надявам да улуча номера. В сайта има обяснено как да измериш крачето и кой номер отговаря на дадените сантиметри, като и там е обяснено, че трябва да има малък луфт отпред. Та се надявам да не се налага да ги заменям. Малко по-скъпо излиза (22.90 с доставката ), ама няма от къде да отида и да ги купя от магазин, а наистина са точно това, което искам  Peace

# 241
Еее от кога не съм писала и чела при вас. Ама с тая бременност голям заплес съм станала.
Надявам се всички да сте добре, толкова пораснаха децата, а имам чувството, че вчера беше като се раждаше Божидар.
Иначе ние сме добре да кажа, преди два дни успя да прескочи за първи път кошарата и сега вече спи на голямо легло. Кошарата я сгънах и прибрах, как не си разби главата на паркета незнам. Tired
Доста говори вече, беше спрял да се храни но да чукна на дърво сега уж яде. В момента на всичко отговаря с не, няма и все от този род. Още се влачим с памперсите макар, че гледам през деня да го оставям без та да свиква да казва. Да видим, има ли други като нас или ... Rolling Eyes
Да ви споделя, че определено втората бременност ми е по-тежка от първата. Корема ми се е издул, кожата ме опъва, пъпа ми вече е изхвръкнал, качила съм 10 кг. Sick, а има цели два месеца и половина до термин. Много рита това бебе и много ми тежи. Дано всичко да е наред и да избутам до края на юли.
Намързява ме, имам толкова работа вкъщи, а все гледам да поседна. Не мога да спя добре, едни киселини, едни схващания на крака...
Хайде стига съм ви забавлявала с мойте дертове, поздрави на всички Hug

# 242
Валерия, привет  Hug Хубаво е, че намина!
Не ми изглеждат много 10 кг  Rolling Eyes Казват, че идеалният вариант бил около 12- 14 кг.
Казваш, че го оставяш без памперс през дена - а той ползва ли гърнето  newsm78 Защото Яни категорично отказва да седне на гърне и онзи ден си мислех дали няма да започне да си казва и да склони да седне на гърне, ако му обуя гащички и усети дискомфорта като си свърши работата в гащите няколко пъти  newsm78 Неприятното е, че навсякъде има килими и пътеки и ще е много неприятно като свърши тези работи в гащите  Embarassed

# 243
Илианка, страхотна прическа и Яни е голям бонбон.

Валерия погледнах в отчетната ви темичка и видях, че пак ще ставаш мъжка мама.
Честито!!! Hug
Дано до края нямаш проблеми с износването. Почивай си щом ти е тежко, едва ли някой ще те кори за това сега.
Мегита дано се реши твоят проблем някак. Peace
Сега видях, в друга тема, че още една мама от нашите е бременна-idenica.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=44191

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 14:42 от сладкиш

# 244
 *ИлиЯна* по принцип на никакво гърне не сяда. Голямата работа винаги си я върши сутрин, още с памперса преди да стане, следва миене и го оставям без памперс. Пикае прав като баща си, седнал не иска. Като сме навън се заплесва и понякога забравя да свали гащите, та аз бягам да обувам сухи. Иначе вкъщи казва, че му се пикае и така. Излизаме ли обаче някъде за дълго/заведение или др. обществено място/си му слагам памперса защото не мога да разчитам, че няма да се напикае.

# 245
Здравейте мамчета,

Нещо нередовна станах тези дни,но големи вълненияни тресът, или по-скоро моят мъж, а мен- от солидарност към него  Blush
Сега да се похваля, че Антон се изака  Joy Какво да правя, там ми беше болката. Днес е във форма. Сутринта го водих до лабораторията, източиха му 5 епруветки кръв и не гъкна, а утре ще си получа резултатите, които съм сигурна че ще са добри (просто рутинна проверка). Преди малко го снимах и ако видеото се качи навреме, ще ви го покажа за първи път на живо, тоз калпазан.
Сега подред :
Анаморф, чакаме те с много хубави новини  Grinning
Морска, по-добре да го заведеш Теди на лекар. За продължителната темперетура винаги си има причина. чакаме новини от прегледа.
Лулу, подходящи сандалки си избрала. Няма да му се запотяват крачетата в тях, а и преградката отпред ще му пази пръстите на лудетината. А за снимките - поличката му стои чудесно и както беше казал някой, пак си личи че си е момченце, даже голяяям хубавец  Heart Eyes
Яна, късогледство ли има малката ? Дано не са с голям диоптър очилата и след кратко носене зрението и да се поправи.
Или, наистина са красиви обувките с тока, хващат окото. Но и аз не мога да ходя на чак толкова високи кокили, особено когато трябва да тичам след дете. Оставям тези модерни пътъчки за неомамилите се все още.
Друго няма. След малко ще ви пусна и филмчето, че е много мудно за качване  Whistling

# 246
Ще ми прати ли някой паролата за албума, че не я помня. Blush

# 247
Здравейте,резултата от прегледа Теди е с фарингит нещо си не можах да го запомня Crazy на аб сме клацид,ужасно зачервено гърло и подути сливици и от там Т,надявам се скоро да ми се оправи душичката ,че не мога да го гледам болен Praynig Heart Eyes

Валерия привет Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 15:18 от Морска

# 248
Аууу, Вале, що така бе  ooooh! Дано бързо се оправи  Praynig
Вчера Яни яде един таратор, дето май беше студен и сега ме гризе съвеста, че може би от него кашля  Sad Embarassed

Оффф, айде стига съм писала, че всеки втори пост е мой  Blush

# 249
  • София
Валерия,малко остава Hug Всичко ще бъде наред.... пък и си е хубаво да се бременее  Party Аз покрай толкова работа и нерви нещо ми е тегаво и все бебето не ства Confused надявам се обаче скоро да се похваля!
Чакаме да качиш снимки да ви видим!

Честито и на idenica! Леко бременеене гледам и на нея малко остава! Party

Или,страхотни обувки взимай ги тока е идеален Mr. Green имам подобни но до сега съм ги обувала 2 пъти  Crazy

# 250
  • В светлината на слънцето
Морска, ей че гадно... Sad Милото детенце. Измъчи се от лекарства. Sad Пък и ти покрай него много се намъчи. Sad Уф, дано ви е наистина за последно и повече лекарства да не видите поне до абитуриентския му бал. Praynig Стискам палци да се оправи скоростно. Целувки. Hug Hug Hug
Тони, давай видеото. Heart Eyes
Дали Анамароф се върна от аудиограмата?  Thinking Дано всичко е нормално. Praynig
Валерия, много се радвам, че пак пишеш тук.  Hug И честитя синя новина.  Hug Чудесно е че са с близка възраст и от един пол. Като поотраснат ще се разбират прекрасно. Peace Пожелавам ти оставащите месеци да минат много леко.  Hug А ти не си качила много - 10 кила са си съвсем в границите на нормалното. За пампата - направо сте напред с материала в сравнение с нас. Сашко още си е изцяло с пампа, но и аз не съм правила опити да я махам. Иначе той знае много добре за какво служи гърнето, защото гледа от кака си. Освен това казва, че е свършил работата, ама след дъжд качулка - тоест след като наистина я е свършил. Ще чакам топлото време, за да започна с ученето.  Grinning
Страхотна новина и от Инедика. И на нея малко й остава до финала. Grinning
Димяни, я не го мисли много. Ще видиш, че когато най-малко го мислиш, тогава ще стане. Hug

# 251
Тони Hug, пожелавам ти повече почивка и положителни емоции. Heart Eyes
Благодаря ви за паролата, качих малко снимки на Божо, мой въобще нямам. Трябва да взема да си направя една, че така ще си родя.ooooh!, неснимана Mr. Green
Лу  Hug, може й да не са много, но с Божидар качих 6кг. за цялата бременност и сега 10 направо ми идват много, пък и има още време... Confused

# 252

Лу  Hug, може й да не са много, но с Божидар качих 6кг. за цялата бременност и сега 10 направо ми идват много, пък и има още време... Confused[/b]
Леле, Валерия, ти на диета ли си била, когато си носила Божидар???
Аз няма да казвам колко качих, че ме е срам.....

# 253
  • В светлината на слънцето
Валерия, много е пораснал Божидар. Станал е истински малък мъж.  Hug Прекрасно дете.  Hug

# 254
Здрасти мами!!!

Ние пътувахме прекрасно.Ивон спа през целият път,обаче беше толкова топло,чеееееееее ooooh!
Иначе цялата вечер бесня,не се отлепи от баба си и дядо си,а аз си починах чудно Hug
Тук е стрхотно.Всичко е зелено,парка е целият цветен и чист.Снимахме се днес,ама нали съм патица,забравих Блутута в Сф,та мъжо като го донесе другата седмица ще ви пратя снимки.

Морска,ужасна работа.Бързо да се оправя Теди.Аман вече-и на него и на теб сигурно до гуша ви дойде Tired

Ирка,много се надявам всичко днес да е минало идеално Praynig

Валерия Hug Hug HugКъде си дебела бре жена-10 кг са мечта.Аз качих 22 за цялата бременност. CrazyА пък за 6-те с Божидар............нямам думи.Аз бях с 6 отгоре в края на 4 м BlushНяма значение колко са-да сте живи и здрави всички и леко раждане Hug

Или,страхотни са обувките,ама нещо не се виждам аз с тези токове и Ивон с мен newsm78Ееееее,то Яни е кавалер де,може пък да те крепи Laughing

Лулу,супер са ви сандалките,като нашият тип са.И на Ивон са и много удобни.
Сега за по двора и взех такива:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12253757
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12253754
На Мат Стар са,за 10 лв,обаче  са толкова леки,че все едно е боса.Не ги сваля Laughing

Ами това е май.Оставям ви да ходим на вън,че до сега беше 32 градуса Crazy

Общи условия

Активация на акаунт