Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 12 990
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
...
Лъвице-ти се появи? Как ти понася финала на "1001 нощи? " Честно казано, много бързо свърши, съжалявам, че няма да има продължение.
...
тук съм, тук  Grinning
Финала ще го гледам довечера, ако не ми мине котка път  Mr. Green, а за продължение - мисля, че е по-добре че няма ... ще вземе да стане сапунка  Outta Joint
Димяни, честити ви сандали! Със здраве да си ги скъса Райън.
Морска, абе не мога да се наканя да дойда  Embarassed А така ми се разхожда из морската ... Иначе задължително ще ти звънна като се появя  Heart Eyes Айде нацелувай Теди-усмивката от нас  Hug

# 226
А, Лулу, недей така, защо за САЩ  Wink Я тука да дойдете, мъжете да си приказват за музика, пък ние с тебе да се мотаме по парковете с домочадието  Laughing
Анаморф, мислено съм вас в утрешното изпитание. Знам, че майчиното сърце не може току така да се успокои та нищо повече не казвам, само стисам палци за добър резултат.

Ние току що направихме промивката на Антон. Голям рев му удари, но май се е освободил. Дано се отървем от проблема, че ми писна и на мен.

Морска
, да не забравя, хубавица си на снимките, страхотно тяло вадиш (това вече съм ти го казвала)  Wink

# 227
  • В светлината на слънцето
Тони, готово, аз съм съгласна даже веднага да тръгваме. Grinning Стискам палци с промивката да свършат веднъж завинаги тези проблеми. Hug

# 228
Фр.Тони,засрамваш ме Blush

Теди е с сопол и Т 38,още нищо не съм дала за Т,ако я подържа да давам ли панадол,само това ми е  под ръка Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 21:51 от Морска

# 229
Морска, аз не давам панадол при 38, обаче ако продължи да я поддържа може и да му дадеш, че да не го мъчи. Милото, дано се оправи бързо. Praynig
Ето ги и нашите сандали.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12237870
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12237906
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12237900
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12237912
Сашко много си ги хареса и даже вече се научи да си ги обува сам. На него това му е голямото занимание от доста време - да се обува и събува, и да се съблича и облича. Grinning
А ето го в полата. Не са обаче много качествени снимките, че много тичаше диването. Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12237819
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12237842
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12237849
Под полата е с клина на кака си, а под клина има гащички с къдрички. Mr. Green А кажете, че не ни е весело. Mr. Green

# 230
Добро утро и от Еленския балкан!

Тук слънцето е нетърпеливо да напече, а Перси от половин час вече е навън.
Ние сме добре, особено тук.............

Морска-дано тази температура и хрема е обикновена настинка!
Лулу-страхотни снимки, ааа и обувчиците много ми харесаха, точно за това време са.

Хубав и усмихнат на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

# 231
Добро утро!
Черпя по кафенце.

Морска дано бързо се оправи Теди! Hug
Лулу Саши е страхотен и да знаеш ,че не е единствения фен на полите  и Ицко е от тях.
Аз вчера водих каката на очен лекар ще трябва да носи очила.Сега 5 дена ще слагаме капки за разширение на зениците и в понеделник като я прегледат ще ги изпишат .Дано да свикне бързо.
Лек ден на всички.Аз отивам на Зъбомъчител.

# 232
добро утро Grinning

Тедито е все така с Т,снощи към 12 стана 38,8,събудих го и дадох панадол,падна до 37,5 в 6 сутринта беше 38,3 пак дадох сега 37,8,ще го водя на обяд при личната да го види Crazy
излишно е да казвам ,че не съм спала цяла нощ Mr. Green

Мегита Hug

Лулу,хубави са ви сандалите,ахх горкия Сашко,по скоро горката му кака,Сашко като порасне Joy

# 233
Привет  Hug
Тука времето е отврат  Sick Днес сме домашен арест  Tired а така се бях настроила за шопинг днес  Blush На всичкото отгоре Яни се събуди с кашлица... едни храчки се чуват в гърлото му  ooooh! Дадох Проспах и Ехинацея... да видим дали ще успеем да се преборим преди да е станало по-лошо  Rolling Eyes
Морска дано и Тедката да се пребори с температурата без никакви други проблеми  Praynig В това топлото време винаги стават такива издънки  ooooh!
Анаморф стискам палци за аудиограмата днес  Praynig Пиши как е минало. Гушки за Алек  Hug Да се държи мъжки  Peace
Бооожеее Лулу колко е стадък Саши  Heart Eyes Кака му може да го е облякла с момичешки дрешки, ама я виж каква мъжка гръд вади само   Crazy Blush Мъжа си е мъж, ако ще и три поли да му облече  Peace
А сандалките са намбър уан  Party Ще споделиш ли каква марка са, направо се влюбих  Heart Eyes
И като говорим за обувки, вчера гледах едни и направо ми проговориха  Mr. Green Молеха ме да ги купя  Blush Проблема е, че е много висок тока, но са просто уникални. Ето ги  Heart Eyes

Айде до после  Hug

# 234
Или,пазете се,че сега с тези вирусните ангини е кошмар ooooh!

Теди пак е с 38,3 Т Tired

# 235
Лулумба можеш ли да ми кажеш сандалките много ли са тесни отгоре? Т.е. позволяват ли лепките да се разширяват? Защото крачето на Яни е доста пухкаво и се притеснявам, че няма да може да ги залепи отгоре  Rolling Eyes Намерих сандалките в нета и искам да поръчам, но това ме притеснява  Rolling Eyes Би ли споделила  Hug

# 236
  • София
Здравейте  Hug.
От 5 дни не съм влизала във форума и не съм чела нищо назад. Разгледах само на две на три снимките. Дечицата и мамчетата са както винаги прекрасни Peace.
Ужасно съм притеснена. Днес Дани го преместихме в нова детска градина, която е много близо до блока, в който ще живеем от есента. До тук добре, но искат от другата седмица да започне да посещава градината и аз съм се ошашкала как ще се чувства сред непознати хора, дали няма да се стресира, дали ще му обръщат достатъчно внимание и такива от сорта. Как може да се притеснявам и да рева за такива работи и аз не знам. Уф, голяма ревла съм  ooooh!. Сега след като той е приет по законния ред има и много големи шансове и Ани да я приемат, но скъпата ми половинка заяви, че не искал да я пускаме толова малка на ясла и, че трябва аз да си е гледам Close. От година на година приемането на деца става все по - трудно и не се знае другата година какво ще е положението и ми се искаше ако сега има шансове да бъде приета, то сега да я запишем, но не, била малка Close. И сега не знам какво да правя, да премахвам ли кандидатурите, да чакам ли да видя дали ще я приемат и да водя наново преговори, идея си нямам Thinking.
Хайде приятен ден на всички     bouquet.

# 237
Морска, какво каза педито? Уф, надявах се новините днес да са добри и тази температура снощи да е била инцидентна.  Confused Дано Теди се стабилизира бързо и ви се размине пиенето на по-сериозни лекарства. Praynig
Или, каишката, където е лепката може да се регулира. Става дума за най-горната каишка. Съответно се отпуска ширината. Сашко също е с много пухкаво отгоре краче и е голям проблем избора на обувки по тази причина. Но тези му паснаха на крака идеално. И явно са му много удобни, защото цяла вечер снощи и тази сутрин ги обува и събува, тича из апартамента и определено им се кефи. Grinning На мен също мвого ми харесват, защото са от плат и кракът може да диша. Платът е тип зебло и е мекичък. А и има ограничител отпред на пръстчетата, което е добре. От опит с Теди знам, че този тип сандалки са най-удобни, когато децата са малки. Иначе повече се спъват и загребват пясък и камъчета. Thinking
А обувките, които си харесала са направо... Whistling И аз искам, ама пусто - много висок токът. Grinning
Яна, стискам палци каката да свикне лесно с очилата. Praynig
Марти, дано Дани приеме по-бързо промяната и се сработи с новите си приятелчета. Hug На твое място не бих махнала кандидатурата. Наистина става все по-трудно приемането в градина, така че помисли добре. А и дори да я приемат в ясла, не е казано че трябва да ходи постоянно. Може да се договориш с директорката я пуснеш по-късно или пък да я водиш отвреме-навреме, колкото да си пази мястото. newsm78

# 238
Лулу благодаря  Hug Още днес ще поръчам  Party Надявам се да улуча и номера  Praynig Съгласна съм с теб, че този модел със закрити пръсти е много удобен.  На отворените Яни се препъва като прегъва сандала отпред, където са пръстите. И аз затова реших такива затворени да взема  Peace
Марти миналата година Яни беше приет на ясла, но беше много малък, за да го пусна. Директорката предложи да плащам половината такса и да вземам бележка от личната за другата половина на месеца и така да му пазя мястото, докато стане готов да тръгне на ясла. Аз обаче реших, че парите от майчинството ми трябват и го отписах. Сега малко съжалявам, защото вече наистина трябва да почвам да работя, а не се знае сега дали ще се преборим със системата  ooooh! Та моят съвет е - недей да махаш кандидатурата. Ако ви приемат  и все още мъжът ти не е съгласен, обсъди с него този вариант, който ми предложи директорката. Така или иначе скоро парите от майчинството ще спрат, а половин месечна такса за ясла е около 20 лв, няма да бръкнат кой знае колко в семейния бюджет. Надявам се да успеете, каквото и да решите  Hug

# 239
Или, пръстите не са съвсем закрити. Има достатъчно големи дупчици, за да диша крачето. Но отпред по целия фронт на крака има една лента, която стига до долу и по този начин предпазва сандалите точно от това подгъване, за което говориш. Peace Иначе за номера незнам какво да ти кажа, защото много зависи от марката. На Сашко взех 24 номер и са му точно, има съвсем малък луфт отпред на пръстчетата, което е добре, защото ще може да ги носи до края на лятото. Обувките му на Булдозер обаче бяха 25 номер. В същото време, когато търсихме обувки мери едни вече не помня на коя марка, и му ставаха чак 26 номер. Просто зависи от марката и модела. Така като гледам Сашко се вмества в обувки 24-25 номер най-често, това с 26 беше изключение. И по тази логика въпросните сандали си отговарят на номера, тоест няма някакво голямо разминаване.  Thinking Има ли вариант, ако му дойдат по-големи или по-малки да ти ги заменят? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт