Или, изобретателно си е момчето, какво искаш.
Мен така ме подстригаха преди Коледа. Обаче резултатът беше потресаващ, защото тъпата ми коса реши точно тогава да се къдри.
Моята коса е на периоди - ту права, ту къдрава. От дете съм така. И е супер гадно, защото точно когато реша да нося къдраво, тя става права като тел, и обратното. Абе няма оправия. 
А за очите - напълно възможно е да се предадат през поколение. Аз така се надявах някое от децата да има очите на баща ми - бяха пъстри и много хубави, или пък на баба ми по майчина линия - зелени на кафеви точици. Всъщност аз не я помня, тъй като е починала, когато съм била на 3 годинки. Но майка ми ги описваше. А бабата на моя мъж пък е била с наситени зелени очи. Обаче децата - не, с кафяви очи са и двамцата.
Нищо зелено или пъстро не прихванаха. 
Айде, аз ви оставям и отивам да чета.

Ето откъде Яни е взел красотата
Да нацелуваш малкия помощник
Целувки на Ния

По принцип маратомките са ни 22 и вече умаляват но сандалките 22 са ни супер! Мислех да взема 23 но просто са огромни голяма разлика имат и няма да са му никак удобни!
Та май ще сме на частна.
А беше станал като Буги Барабата и главата му направо ревеше за подстрижка. Сега чакам да се събуди да видим какви съм ги свършила
Аз бих се чувствала душевно ограбена, освен всичко останало