Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 12 992
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • В светлината на слънцето
Ади, лек път. Ех, че хубаво да се махнеш от мръсната София. Кога ли и ние ще успеем да направим това. Мечти... Blush
Или, изобретателно си е момчето, какво искаш.  Mr. Green А за прическата - сещам се какво имаш предвид. Сигурно ще ти стои много хубаво, защото си с права коса. Този тип подстригване - наричат го май кълцано на етажи или нещо подобно, супер раздвижва правата коса.  Peace Мен така ме подстригаха преди Коледа. Обаче резултатът беше потресаващ, защото тъпата ми коса реши точно тогава да се къдри. ooooh! Моята коса е на периоди - ту права, ту къдрава. От дете съм така. И е супер гадно, защото точно когато реша да нося къдраво, тя става права като тел, и обратното. Абе няма оправия. ooooh!
А за очите - напълно възможно е да се предадат през поколение. Аз така се надявах някое от децата да има очите на баща ми - бяха пъстри и много хубави, или пък на баба ми по майчина линия - зелени на кафеви точици. Всъщност аз не я помня, тъй като е починала, когато съм била на 3 годинки. Но майка ми ги описваше. А бабата на моя мъж пък е била с наситени зелени очи. Обаче децата - не, с кафяви очи са и двамцата. Crossing Arms Нищо зелено или пъстро не прихванаха. Mr. Green А междудругото имам колежка, която е с кафеви очи, пък родителите й и сестра й са синеоки. Така че винаги има изключения от правилата. Grinning
Айде, аз ви оставям и отивам да чета.  smile3524  Mr. Green

# 211
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Или, мноого си хубава  Flutter Ето откъде Яни е взел красотата  Heart Eyes Да нацелуваш малкия помощник  Hug
Ади, лек път  Heart Eyes

Хубав ден на всички   bouquet

# 212
  • UK
 При мен проблема е, че вече работя и няма кой да ми го гледа. Майка ми се прибра за няколко месеца да ми помага но иска да ходи в Англия... сега се уговаряме да остане до септември поне дано да ни приемат тогава. Вчера когато влязох да говоря с директорката да разбера аджеба на какво основание не са ни приели ме попита къде работя и когато и казах, че съм мед. сестра в болницата ми се скара защо не съм била казала, че мед. работници сме с предимство и обеща за септември ако се освободи място ние да го заемем но вече на нищо не вярвам  Cry Cry Cry баща му на малкия още не е започнал и издръжка да плаща... направо не ми се мисли какво ще става  Cry

# 213
Добро утро и от нас!  Hug
Кафето моля ...
Или, страхотна си ..., а за малкия к'во да кажа ... сладурче!
mentina, тук съм  bowuu Целувки на Ния  Hug
Ади, айде леко и безаварийно  Heart Eyes
Днес е световния ден на мед. сестри. Нека им е честит   bouquet
Ние сме добре, ходим на разходки, правим бели по цял ден, сърдим се щяло и нещяло ... нищо интересно. Чета ви редовно, ама нещо не ми се пише.
Айде стига толкова  Grinning

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 10:00 от Lion's cub

# 214
Добро Утро  food010 kaffeetrmker_2
Еха Или много готина прическа и мацка Heart Eyes
Яни и той като моя дечко е почитател на избретенията за достигне до водата Mr. Green
Ние утре сигурно отиваме да правим аудиограмата,но дост аме притеснява това приспиване на детето с упойка,дано не е алергичен и всичко да мине благополучно..
Мегита,стискам палци да вземат Валко на есен,не може ли да им с е измолиш и да кажеш,че сама гледаш детето и работиш,да ти влязот в положението Peace И ние ще имаме същият проблем ако не го вземат наесен,направо не ми се мисли,аз жена не искам да ми го гледа,нито майка ми,искам да свиква с  деца и да се социлаизира,да се бори и да е самостоятелен...
Ади приятен и лек път към Сандански,ка ми с еходи там в Австриеца,но по-ната ще се разходим лятото....
Лъвице мерси за кафенцето...
Лулу и на мен ми писна от мръсната София,на всичкото отгоре не спряха тези строежи тук,нали уж кризата ги удари,сега срещу нас ще копаят,на 5 метра  срещу терасата и прозореца ни,незнам как ще ги изтрая и как ще спи Алекс Tired ooooh!
Някога ми иде да разпродам що имам и да се заселя  в някоя по-спокойна и топла държавица или континент,а как ми се ходи да разгледам САЩ не е истина.... Wink
До после....

# 215
Лъвице, ти се появи.  Hug И благодарско за кафето.
Мегита, гадна работа.  Confused Дано наесен наистина го приемат. Говори отново с директорката и опитай да я обясниш положението, че си сама и наистина няма на кой да го оставиш. Може пък да измисли някакъв вариант за лятото. Ако работят през лятото, обикновено децата са в смесени групи, защото много отсъстват. И биха могли спокойно да го включат. Зависи как работят обаче и какви са им групите. Абе дано успее нещо да уреди, опитай да говориш отново. Ще стискам палци да има някакво развитие. Praynig
Анаморф, не правят ли някакви предварителни тестове за алергия към упойката? Стискам палци всичко утре да мине леко, а резултатите да са отлични и да разсеят всякакви съмнения. Praynig
При нас - нищо ново. Освен факта, че Теди пак се вдъхнови да ползва Сашето като жива кукла, но сега освен блуза и пола, му сваля бодито и му облича върху пампата някакви нейни гащички. Освен това допълва тоалета с гривна и пръстен. Ако имаше коса и прическа щеше да му прави, ама няма достатъчно. Mr. Green Той засега се забавлява, защото го приема като игра, но един ден като види снимките ще й го върне тъпкано със сигурност. Mr. Green
Опс, има ново, забравих. Днес му купихме сандалки. Страшно съм доволна. Български са на някаква незнайна фирма, която работи на ишлеме за немска марка. Всъщност ползват подметките на немската марка, които идват готови, а нагоре е българската работа. От плат са и супер гъвкави. Струват 18 лв. Но направо на късмет ги нацелих, защото като ги пуснат в едно малко магазинче на пазара в "Слатина" и свършват за отрицателно време. Случайно днес имахме път натам и ги уцелихме. Довечера ще ги снимам и покажа. Grinning

# 216
  • вкъщи
Здравейте и от нас Hug!
Гледам хубави деца и мами сте показали.Ние сандалки още нямаме,но скоро ще купим,4е е жега.
Днес бяхме на рожден ден на детски клуб ,от доста време не бяхме ходили и Мони малко се шашна.Първите 15 мин игра и не ме търси,ама после някой го бутна,и като рееевна,та до края все в мама наврян.Направо не знам как ще празнуваме неговия рожден ден Rolling EyesАма то пък тогава вси4ки ще са му познати,а не като сега.Но се успокоих,4 е от 15 деца само 4 играха и не плакаха,вси4ки други при майките висяха,а пък и Мони беше най малкия.
Мегита за яслата на Сан Стефано ли став а въпрос,4 е и ние там ще ходим или в Славейков в Райна Княгиня.Щом вас не с а ви приели,ние нямамше шанс зна4и,да не се надявам за там,4 е ми е много близо,а в Славейков с колата ще го водим.Стискам палци да вземат Валко и на теб да ти олекне.А списъците изнесени ли са ве4е?

Мони продължав ада не кусв аманджи и супи,вси4ко друго мели,но не и това,и ем докарва до сълзи,дори не опитва.А хората не ми вярват ,4е не ядял,щото е мн едър 15 кила на 94 см,ама 4естно не знам как расте като не яде свястна храна.Дори днес беше по едър от 3 годишните деца и само го даваха за пример,4е е най малък,а пък най голям изглежда.
Все още не говори,само 15-20 думи и най ве4е ъкане.

# 217
  • UK
Мегита за яслата на Сан Стефано ли став а въпрос,4 е и ние там ще ходим или в Славейков в Райна Княгиня.Щом вас не с а ви приели,ние нямамше шанс зна4и,да не се надявам за там,4 е ми е много близо,а в Славейков с колата ще го водим.Стискам палци да вземат Валко и на теб да ти олекне.А списъците изнесени ли са ве4е?

Списъците са вътре на таблото до кабинета на директорката.
 Питах я дали не може да ни вмъкни в групата но каза, че не може... щяла да чака отказалите се и тогава...  ooooh!

# 218
Здравейте от нас!

По цял сме навън, Перси не може да се накефи на свободата си тук.

Мегита-дано имаш късмет с яслата. Ние също нямаме никакви шансове и съм се хванала за главата какво ще правим. Cry
Анаморф-стискам палци всичко да мине по вода! Praynig
Лулу-милия Сашко, представям се каква душичка е в ръцете на каката, милия, но определено след време ще и го върне. Wink
Илиянка-аз май за първи път виждам твоя снимка, страхотна си, на Яни снимките също са много хубави! Не ми говори за къса коса, твоята пак е с прилична дължина, а аз така късо се офъках, не съжалявам, но много не се харесвам така. Въпреки това, за първи път не ми е кофти, че съм се подстригала. Аз също бях с доста дълга коса.
За мръсотията в София-просто не ми се говори. Само се моля, децата ни да са здрави и неподатливи на алергии!
Лъвице-ти се появи? Как ти понася финала на "1001 нощи? " Честно казано, много бързо свърши, съжалявам, че няма да има продължение.
За цвета на очите-аз мислех, че сина ми е ще е със сини или зелени очи, но уви...... Съпругът ми и неговата сестра са със сини очи, свекърва ми със сини, свекъра ми със зелени, моят дядо също беше със сини......, а Персиян-Матей е с кафяви........ Но важното е да е жив и здрав!
Ади-хубаво да си изкарате на Сандански!
Ментина-Йоан в Еленския балкан ли е? Ако е тук, свиркай, да го проконтролирам набързо!!!!! Hug Party
За ходенето пеша-изключително рядко ползваме количка, само на огромни разстояния. Перси издържа на доста големи преходи, на поход на Витоша 3 пъти го водихме и човечето се представи блестящо.

# 219
  • София
Привет от нас!  Hug

Ира Praynig Hug

Ние направихме една дълга разходка до южния и след това минахме да му купя сандалки Party'
Ето ги:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199062&pid=12227386
Обиколих къде ли не и това най-много ми допадна но сме между 2 номера за сандалки 22/23 , а аз се силих и все питах 23 номер Simple Smile По принцип маратомките са ни 22 и вече умаляват но сандалките 22 са ни супер! Мислех да взема  23 но просто са огромни голяма разлика имат и няма да са му никак удобни!

# 220
ето ви няколко снимки от нас,от телефон са снимани,гадно е качеството,а толкова ги чаках ooooh!

http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … ure1339288933.jpg

Теди е сополив от днес,спа има,няма 1 час... Tired

сега се връщам да ви чета Outta Joint

Мегита,много неприятно,дано излезе местенце и го вземат Валентин Grinning
Димяни,много са ви хубави сандалите,аз още се колебая какви да купим Grinning
Лъвице,кога ще ни дойдеш на гости Heart Eyes
Пиванова,ехх балкан,балкан искам и азззззззз Crazy

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 15:00 от Морска

# 221
Димяни, честити сандалки. Със здраве да си ги носи. Peace
Морска, ама вярно, голяма любов ще да е това, голямо нещо.  Grinning
Пива, ние почти на 99% не се уреждаме за ясла. Аз не че щях да го дам де, защото малко ми е особено мнението за яслите. А пък има и кой да го гледа. Лошото е, че се ориентирах колко точки събираме и се оказва, че не ни стигат и за градина догодина.  Thinking Та май ще сме на частна. Thinking И аз искам на Балкан.... Crossing Arms Имаме къща в Копривщица - в самия център на градчето, на прекрасно историческо място. Ама вандалите я изтарашиха поне 100 пъти, като последният път от нямане какво да вземат вече, бяха махнали и балатума в кухнята. И сега е тотално необитаема. #Cussing out

# 222
Лулу,баси хората,как може такова нещо,много мразя някой да влиза  в моя собственост докато ме няма Twisted Evil

# 223
Здравейте  Hug Цял ден миткосваме навън  Crazy Сега дребното спи, а аз се възползвах от случая и го подстригах  Blush Може да ми се смеете, но това е  единствения вариант - като е буден само квичи и де мята #Crazy А беше станал като Буги Барабата и главата му направо ревеше за подстрижка. Сега чакам да се събуди да видим какви съм ги свършила   Embarassed
Лулу ужасно са сторили с къщата  #2gunfire Аз бих се чувствала душевно ограбена, освен всичко останало  Sad
Пиванова виждала съм колко дълга ти беше косата. Ама и аз не съжалявам  Peace
Какво стана с пъпчето на Перси? Аз дълго липсвах и съм пропуснала - мина ли всичко успешно? Надявам се ,че е добре малкият красавец  Hug
Ира питай за тест преди да му бият упойката. Дано всичко мине гладко  Praynig И сега с тея чисти ушета да те слуша повече  Wink
А за САЩ като решиш да тръгнеш се обади - веднага ще те упътя към едно много красиво и спокойно местенце - планини , езера, водопади, уютни прекрасни хотели, МОЛ-ове и голф игрища.... Еехххх, спомени, спомени..  Rolling Eyes
Димяни супер са сандалките  Party Аз постоянно обикалям адидас да проверявам, но все нямаше. А  тези дето му ги купихме вчера, като ги обух днес и само си вдига крачето и го тръска, сякаш се надява да му падне от крачето  Rolling Eyes май не са му удобни  ooooh! Продължаваме търсенето  Tired
Мегита дано да се вреди Валката за ясла  Praynig
Лъвице благодарско за кафето - ей сега ще врътна едно, че Яни ми стопи лагерите днес  Crazy
До после  Hug

# 224
Ооо, къщата отдавна я прежалихме. Сега свекър ми отива отвреме-навреме през лятото, колкото да си начеше крастата в близкия язовир за риба, и това е. А преди с мъж ми изкарвахме всеки уикенд там, защото ни е близко. Абе лоша работа. Дасе надяваме да се оправи положението до година-две, че иначе и ние ще започнем да гледаме с широко отворени очи и един вдигнат крак, готов за тръгване към САЩ. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт