, а има цели два месеца и половина до термин. Много рита това бебе и много ми тежи. Дано всичко да е наред и да избутам до края на юли.
Хубаво е, че намина!
Защото Яни категорично отказва да седне на гърне и онзи ден си мислех дали няма да започне да си казва и да склони да седне на гърне, ако му обуя гащички и усети дискомфорта като си свърши работата в гащите няколко пъти
Неприятното е, че навсякъде има килими и пътеки и ще е много неприятно като свърши тези работи в гащите 

Какво да правя, там ми беше болката. Днес е във форма. Сутринта го водих до лабораторията, източиха му 5 епруветки кръв и не гъкна, а утре ще си получа резултатите, които съм сигурна че ще са добри (просто рутинна проверка). Преди малко го снимах и ако видеото се качи навреме, ще ви го покажа за първи път на живо, тоз калпазан.

Всичко ще бъде наред.... пък и си е хубаво да се бременее
Аз покрай толкова работа и нерви нещо ми е тегаво и все бебето не ства 
Милото детенце. Измъчи се от лекарства.
Пък и ти покрай него много се намъчи.
Уф, дано ви е наистина за последно и повече лекарства да не видите поне до абитуриентския му бал.
Стискам палци да се оправи скоростно. Целувки.

Дано всичко е нормално. 
И честитя синя новина.
Чудесно е че са с близка възраст и от един пол. Като поотраснат ще се разбират прекрасно.
Пожелавам ти оставащите месеци да минат много леко.
А ти не си качила много - 10 кила са си съвсем в границите на нормалното. За пампата - направо сте напред с материала в сравнение с нас. Сашко още си е изцяло с пампа, но и аз не съм правила опити да я махам. Иначе той знае много добре за какво служи гърнето, защото гледа от кака си. Освен това казва, че е свършил работата, ама след дъжд качулка - тоест след като наистина я е свършил. Ще чакам топлото време, за да започна с ученето. 

, пожелавам ти повече почивка и положителни емоции. 
, неснимана
, може й да не са много, но с Божидар качих 6кг. за цялата бременност и сега 10 направо ми идват много, пък и има още време...
, може й да не са много, но с Божидар качих 6кг. за цялата бременност и сега 10 направо ми идват много, пък и има още време... 

Къде си дебела бре жена-10 кг са мечта.Аз качих 22 за цялата бременност.
А пък за 6-те с Божидар............нямам думи.Аз бях с 6 отгоре в края на 4 м
Няма значение колко са-да сте живи и здрави всички и леко раждане 
Ееееее,то Яни е кавалер де,може пък да те крепи
Препоръчани теми